Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='Maga100'][B]obejmie, będzie rozdawał za darmo mieszkania i mercedesy... I płace za minimum wysiłku... i drogi naprawi, nawet w mieście autostrady wybuduje... Ach, będzie cudnie, ach jak ja się cieszę, że tu mieszkam :diabloti: [/B][/quote]:razz:[I]to może ja siem do was sprowadzem:cool3:do tej Warszawki ........[/I] Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[I]to może ja siem do was sprowadzem:cool3:do tej Warszawki ........[/I][/QUOTE] już pisałam że Cię przyjme :bigok: :bigok: :grins: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='Vectra']już pisałam że Cię przyjme :bigok: :bigok: :grins:[/quote]:p[I]dobra jadę , będę miała Mercedesa:multi:....kurcze tylko żebyśmy się gdzieś po drodze nie rozminęły:cool3:[/I] Quote
jo-jo Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='malawaszka'] [IMG]http://img173.imageshack.us/img173/4418/dscf0481dc0.jpg[/IMG] [IMG]http://img390.imageshack.us/img390/4645/dscf0509xi4.jpg[/IMG][/quote] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pinkości:multi: Waszka, wiesz co tutaj nad morzem to najpopularniejszą rasą są właśnie sztucerki, co trzeci spotkany pies to własnie sztucerek :p A tak wogóle Dobry Wieczór :multi: Quote
PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Waszka Ty jesteś, czy Cię nie ma? Bo mialo Cie nie być, a Cie gdzieś widzialam :cool3: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [B]Waszka, mnie się [SIZE=5]nie podoba, [/SIZE][SIZE=2]ze cię nie ma :placz: :placz: [/SIZE][/B] Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='Maga100'][B]Waszka, mnie się [SIZE=5]nie podoba, [/SIZE][SIZE=2]ze cię nie ma :placz: :placz: [/SIZE][/B][/quote][B][I]:cool3:zgadzam się z Magą [/I][/B] Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 ja również wyraże swoje niezadowolenie z Twojej nieobecności Waszko :razz: :mad: Quote
Paula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Waszko, ja myslam , ze przyfruniesz wieczorem :placz: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Weszko jedna lepiej gadaj czy choć ciutke napisałaś :) Quote
PIKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='Pysia']Weszko jedna lepiej gadaj czy choć ciutke napisałaś :)[/quote] taa napiala :evil_lol: jedno zdanie :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :crazyeye: toż Ty jeszcze nie obroniona :crazyeye: zaczynam rozumieć tego zdrajcę :diabloti: :evil_lol: a ja Ci tak zadrościłam w zeszłym roku ze juz piszesz Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='paula_z']Waszko, ja myslam , ze przyfruniesz wieczorem :placz:[/quote] ja też myślałam :placz: :placz: :placz: Weszko! Ja do południa jestem w domu !! Zlituj się bo usycham.... Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 jestem :eviltong: nic nie napisałam bo miałam za dużo pracy :angryy: tylko się przeziębiłam :mad: Quote
Pysia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='malawaszka']jestem :eviltong: nic nie napisałam bo miałam za dużo pracy :angryy: tylko się przeziębiłam :mad:[/quote] Wiesz że Cie udusze za tą prace??:angryy: Jak jej nie napiszesz..... To mnie kciuki odpadły za to Twoje pisanie a Ty co ? :mad: :mad: :mad: Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 nia kłam boś malowała a nie trzymała kciuki :mad: I TO PRZE CIEBIE NIE NAPISAŁAM NIC :angryy: Quote
aga1215 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='malawaszka']jestem :eviltong: nic nie napisałam bo miałam za dużo pracy :angryy: tylko się przeziębiłam :mad:[/quote] to Ty jeszcze nie skończyłaś?????????????????????? Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 nie :placz: bo nie mam czasu, a jak jużmam troche czasu to nie mam siły już myśleć :placz: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Witaj Waszko :multi: :multi: :multi: nareszcie jesteś :multi: :multi: :multi: może jakies foty :razz: :razz: Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 ni ma fot :placz: stare mi się skończyły, a nowych nie mam bo pdało cały czas, bo nie mam aaratu siostry, bo mam swój aparat, ale kabelek pożyczyłam Ress :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='aga1215']to Ty jeszcze nie skończyłaś??????????????????????[/quote] Ona chyba nawet nie jeszcze nie zaczeła :evil_lol: Cześć Weszka :multi: Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 ooo wypraszam sobie!!! gdzieś koło połowy mam - napisane już :hmmmm: jakiś czas temu :eviltong: Quote
aga1215 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='malawaszka']ooo wypraszam sobie!!! gdzieś koło połowy mam - napisane już :hmmmm: jakiś czas temu :eviltong:[/quote] to sie dzisiaj wyśpij a jutro siadaj i pisz - póki Oliwki nie ma:loveu: a my Ci będziemy kibicować :kciuki: Quote
Pysia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ty Weszko nie powiem na czym siedząca jak śmiesz mowic mnie - pysi - że przeze mnie nie napisałaś :mad: :mad: :mad: Czekaj niech Cie dorwe :angryy: Mozesz sie tylko jednym zrehabilitowac - myciem sufitu na gorce :diabloti: Zapraszam jutro :p Wiaderko, płyn i szmatki mam ;) Ponoc malowac nie umiesz ale umiesz na pewno myc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i potrzebna mi pomoc jak mam ustawic meble na gorce ... Swoja drogą odoba mi sie ta robota :p Stwierdzam ze w towarzystwie Karola super sie spedza czas nawet coś robiac :) Nawet płakałam ze śmiechu przez niego :evil_lol: Jest super kompanem przy pracy :multi: Quote
beria Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='malawaszka']jestem :eviltong: nic nie napisałam bo miałam za dużo pracy :angryy: tylko się przeziębiłam :mad:[/QUOTE] No masz :razz: Wolisz się przeziębić, żeby nie pisać magisterki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts