Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100'][B]obejmie, będzie rozdawał za darmo mieszkania i mercedesy... I płace za minimum wysiłku... i drogi naprawi, nawet w mieście autostrady wybuduje... Ach, będzie cudnie, ach jak ja się cieszę, że tu mieszkam :diabloti: [/B][/quote]:razz:[I]to może ja siem do was sprowadzem:cool3:do tej Warszawki ........[/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:[I]to może ja siem do was sprowadzem:cool3:do tej Warszawki ........[/I][/QUOTE]
już pisałam że Cię przyjme :bigok: :bigok: :grins:

Posted

[quote name='Vectra']już pisałam że Cię przyjme :bigok: :bigok: :grins:[/quote]:p[I]dobra jadę , będę miała Mercedesa:multi:....kurcze tylko żebyśmy się gdzieś po drodze nie rozminęły:cool3:[/I]

Posted

[quote name='malawaszka']
[IMG]http://img173.imageshack.us/img173/4418/dscf0481dc0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img390.imageshack.us/img390/4645/dscf0509xi4.jpg[/IMG][/quote]

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pinkości:multi:
Waszka, wiesz co tutaj nad morzem to najpopularniejszą rasą są właśnie sztucerki, co trzeci spotkany pies to własnie sztucerek :p

A tak wogóle Dobry Wieczór :multi:

Posted

[quote name='Maga100'][B]Waszka, mnie się [SIZE=5]nie podoba, [/SIZE][SIZE=2]ze cię nie ma :placz: :placz: [/SIZE][/B][/quote][B][I]:cool3:zgadzam się z Magą [/I][/B]

Posted

:crazyeye: toż Ty jeszcze nie obroniona :crazyeye:

zaczynam rozumieć tego zdrajcę :diabloti: :evil_lol:

a ja Ci tak zadrościłam w zeszłym roku ze juz piszesz

Posted

[quote name='paula_z']Waszko, ja myslam , ze przyfruniesz wieczorem :placz:[/quote]
ja też myślałam :placz: :placz: :placz: Weszko! Ja do południa jestem w domu !! Zlituj się bo usycham....

Posted

[quote name='malawaszka']jestem :eviltong: nic nie napisałam bo miałam za dużo pracy :angryy: tylko się przeziębiłam :mad:[/quote]
Wiesz że Cie udusze za tą prace??:angryy: Jak jej nie napiszesz..... To mnie kciuki odpadły za to Twoje pisanie a Ty co ? :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']jestem :eviltong: nic nie napisałam bo miałam za dużo pracy :angryy: tylko się przeziębiłam :mad:[/quote]

to Ty jeszcze nie skończyłaś??????????????????????

Posted

[quote name='aga1215']to Ty jeszcze nie skończyłaś??????????????????????[/quote]
Ona chyba nawet nie jeszcze nie zaczeła :evil_lol:

Cześć Weszka :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo wypraszam sobie!!! gdzieś koło połowy mam - napisane już :hmmmm: jakiś czas temu :eviltong:[/quote]

to sie dzisiaj wyśpij a jutro siadaj i pisz - póki Oliwki nie ma:loveu:
a my Ci będziemy kibicować :kciuki:

Posted

Ty Weszko nie powiem na czym siedząca jak śmiesz mowic mnie - pysi - że przeze mnie nie napisałaś :mad: :mad: :mad: Czekaj niech Cie dorwe :angryy: Mozesz sie tylko jednym zrehabilitowac - myciem sufitu na gorce :diabloti: Zapraszam jutro :p Wiaderko, płyn i szmatki mam ;) Ponoc malowac nie umiesz ale umiesz na pewno myc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i potrzebna mi pomoc jak mam ustawic meble na gorce ...
Swoja drogą odoba mi sie ta robota :p Stwierdzam ze w towarzystwie Karola super sie spedza czas nawet coś robiac :) Nawet płakałam ze śmiechu przez niego :evil_lol: Jest super kompanem przy pracy :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']jestem :eviltong: nic nie napisałam bo miałam za dużo pracy :angryy: tylko się przeziębiłam :mad:[/QUOTE]

No masz :razz: Wolisz się przeziębić, żeby nie pisać magisterki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: