malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 haha paskudy jedne :eviltong: Debest no masakra - cały dzień siedzę i oglądam w necie aż mi się mieni w oczach już :roll: Quote
dbsst Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='malawaszka']haha paskudy jedne :eviltong: Debest no masakra - cały dzień siedzę i oglądam w necie aż mi się mieni w oczach już :roll:[/quote] hahahhahaha znam ten "ból" :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [I][B]:razz:a tu dalej budują :cool3:[/B][/I] Quote
Pysia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:razz:a tu dalej budują :cool3:[/B][/I][/quote] A ja mam już 9 pudełek potrzebnych do przeprowadzki :) W sobote wielkie zakupy farb, folii, taśmy, pedzli, wałkow, drabiny, środkow czystości czyli jednym słowem masakra..... Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:razz:a tu dalej budują :cool3:[/B][/I][/quote] z bólami :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='Pysia']A ja mam już 9 pudełek potrzebnych do przeprowadzki :) W sobote wielkie zakupy farb, folii, taśmy, pedzli, wałkow, drabiny, środkow czystości czyli jednym słowem masakra.....[/quote][B][I];)a ja mam farby w sklepie:angryy: , panele w komórce:p a okna chyba jeszcze w fabryce:angryy::angryy::angryy:[/I][/B] Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 e tam o przeprowadzce nawet nie myślę jeszzce :shake: wybrałam kilka modeli płytek i jutro jadę obejrzeć je na zywca i będę wykreślać pewnie z listy bo na obrazkach zupełnie inaczej wyglądają niż na zywo :roll: a wogóle to na moje małe ruskie dziecko muszę czekać jeszcze dłuuugoooo :placz: :placz: :placz: Fredek (przyszła mamusia :evil_lol: ) teraz ma cieczkę, a kryta będzie dopiero przy następnej :placz: więc najwcześniej za pół roku :placz: ja sie nie doczekam i prędzej sama se go urodzę :-( Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='malawaszka']e tam o przeprowadzce nawet nie myślę jeszzce :shake: wybrałam kilka modeli płytek i jutro jadę obejrzeć je na zywca i będę wykreślać pewnie z listy bo na obrazkach zupełnie inaczej wyglądają niż na zywo :roll: a wogóle to na moje małe ruskie dziecko muszę czekać jeszcze dłuuugoooo :placz: :placz: :placz: Fredek (przyszła mamusia :evil_lol: ) teraz ma cieczkę, a kryta będzie dopiero przy następnej :placz: więc najwcześniej za pół roku :placz: ja sie nie doczekam i prędzej sama se go urodzę :-([/quote]:razz:[B][I]o Waszka mierzy po obcokrajowcach;)chce urodzić ruskie dziecko:cool3:[/I][/B] Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[B][I]o Waszka mierzy po obcokrajowcach;)chce urodzić ruskie dziecko:cool3:[/I][/B][/quote] a co se będę żałować :evil_lol: biegacze :loveu: [IMG]http://img189.imageshack.us/img189/5906/dscf0420eh8.jpg[/IMG] BOLUŚ BIEGA!!! :p [IMG]http://img260.imageshack.us/img260/8562/dscf0421nn8.jpg[/IMG] [IMG]http://img189.imageshack.us/img189/7490/dscf0422zg0.jpg[/IMG] [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/5431/dscf0423dd8.jpg[/IMG] Quote
aga1215 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='malawaszka'][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/5906/dscf0420eh8.jpg[/IMG][/QUOTE] Dlaczego trzymasz na sianie oskubanego kurczaka?:crazyeye: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='aga1215']Dlaczego trzymasz na sianie oskubanego kurczaka?:crazyeye:[/quote] mówisz o Lunie czy o tej rękawiczce??? :hmmmm: Quote
aga1215 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='malawaszka']mówisz o Lunie czy o tej rękawiczce??? :hmmmm:[/quote] Jak możesz Lunetkę obrażać :nono: :mad: Lunetka :loveu: wcale nie przypomina kurczaka, tym bardziej oskubanego;) :evil_lol: Quote
beria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Budowa, remont, płytki, okna, farba, pędzel, drabina :help1: Nawet na dogo od tego nie ucieknę :placz: Muszę w sobotę wybrać kolor kamienia na kominek, a nie mam pojęcia, jakie bedą płytki :grab: Pysia niedobra, kapryśna kobieta, najpierw pałką machała, żeby wstawiać fotki, a teraz chce mi aparat zepsuć :placz: A u Waszki super, Boluś biega, Lunka lubi dzieci i ten Rusek planach :cool3: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='beria']Budowa, remont, płytki, okna, farba, pędzel, drabina :help1: Nawet na dogo od tego nie ucieknę :placz: Muszę w sobotę wybrać kolor kamienia na kominek, a nie mam pojęcia, jakie bedą płytki [/quote] o jezu masakra - ja tak mam z tym przedpokojem - musze wybrać podłogę a nie wiem do czego mam ją dopasować, więc dopasowywuję do schodów (których jeszcze nie ma) z trawertynu (którego to odcień wybrałam taki, że go już od pocz. czerwca nie ma w wydobyciu i nie wiadomo kiedy będzie) :grab: a rusek w planach dalekich :placz: Quote
beria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='malawaszka']o jezu masakra - ja tak mam z tym przedpokojem - musze wybrać podłogę a nie wiem do czego mam ją dopasować, więc dopasowywuję do schodów (których jeszcze nie ma) z trawertynu (którego to odcień wybrałam taki, że go już od pocz. czerwca nie ma w wydobyciu i nie wiadomo kiedy będzie) :grab: a rusek w planach dalekich :placz:[/QUOTE] Na schodach będziemy mieć płytki :razz: Schody zostały po porzednich właścicielach :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='beria']Na schodach będziemy mieć płytki :razz: Schody zostały po porzednich właścicielach :evil_lol:[/quote] a wybrałaś już te płytki??? :razz: pokazuj :razz: haha i tylko schody po nich zostały :lol: Quote
beria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No właśnie nie wybrałam :diabloti: Kcem gres, ale nie polerowany, bo się na szmacie zajadę :razz: I psy się będą ślizgać :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 noo z tymi psami to też kurna jest problem :evil_lol: do kojca wywale jak sie będą ślizgać :diabloti: Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Matko jedny skończe juz z tymi budowami :crazyeye: mnie to się nawet zwyklego malowania scian odechcialo :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='PIKA']Matko jedny skończe juz z tymi budowami :crazyeye: mnie to się nawet zwyklego malowania scian odechcialo :evil_lol:[/quote] :crazyeye: przez nas????? Quote
beria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='PIKA']Matko jedny skończe juz z tymi budowami :crazyeye: mnie to się nawet zwyklego malowania scian odechcialo :evil_lol:[/QUOTE] To zrób dyskretny rzucik z brokatu i będą jak nowe :cool3: Mam taką małą działkę, że kojec mi się nie zmieści :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [quote name='beria']Mam taką małą działkę, że kojec mi się nie zmieści [/quote] to mały kojec - kojczyk taki :evil_lol: Quote
beria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='malawaszka']to mały kojec - kojczyk taki :evil_lol:[/QUOTE] Mam lepszy pomysł :cool3: Łańcuch :diabloti: I kolczatka :diabloti: [COLOR="LightBlue"][SIZE="1"]I nikt mi teraz psa nie sprzeda, przez małą chwilkę szczerości[/SIZE][/COLOR]:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='beria']Mam lepszy pomysł :cool3: Łańcuch :diabloti: I kolczatka :diabloti: [COLOR="LightBlue"][SIZE="1"]I nikt mi teraz psa nie sprzeda, przez małą chwilkę szczerości[/SIZE][/COLOR]:evil_lol:[/QUOTE] to jest bardzo dobry pomysł z tym łańcuchem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja jestem po remoncie w trakcie i przed :diabloti: :diabloti: i to się już chyba nigdy nie skończy - co jedno wyremontuje to zaras następne się do remontu coś zakwalifikuje :shake: :shake: odkąd jestem z moim TZ to coś remontujemy już od 9 lat :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='Vectra']to jest bardzo dobry pomysł z tym łańcuchem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/QUOTE] Ale po co nam w takim razie, zaplanowane wielkie łóżko (takie na przynajmniej 2 psy) :niewiem: Quote
Recommended Posts