Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:mad: napisałam JAK DLA LUNY!!! ona ma 34 cm w kłebie :eviltong: a to było wyższe od niej i dość daleko musiała skoczyć :eviltong: :p

Moja Ercia niewiele większa i takie skoki robi::diabloti:

Posted

hahaha łomatko no Luna też skoczy przez takie hopki, ale to był skok na odległość bardziej niż na wysokość :lol:

a czasem jej się nie chciało i:

gdzie jest piesek :evil_lol:

tuu wybiega :lol:

Posted

anetta napisał(a):
Przyznaj sie, Lunka wcale tak nie skacze, po prostu ja katapultujesz z armaty :diabloti::lol:

hahaha a po co z armaty :lol: kopa w dupsko dostaje i leciiiii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha a po co z armaty :lol: kopa w dupsko dostaje i leciiiii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

coś marny ten kop bo nisko leci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Weszka przyłóż się do następnego kopniaka :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to był taki kop na szybko bo musiałam bo aparatu dolecieć :evil_lol: więc chyba muszę jeszcze zatrudnić kogoś żeby mi dawał kopy na szybsze dolecenie do aparatu :evil_lol:

kogoś ??
Pysie masz pod ręką :evil_lol: :evil_lol: napewno chętnie ci pomoże :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
waszka zycie mi ratujesz :eviltong: i przez ciebie pieniądze strace :eviltong: i kolana :eviltong:

:crazyeye: co??? masz ochotę mnie kopnąć w doope?? :evil_lol: tylko co do tego mają pieniądze?? :niewiem:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: co??? masz ochotę mnie kopnąć w doope?? :evil_lol: tylko co do tego mają pieniądze?? :niewiem:

bo ja od tygodnia sie sportuje na rolkach, ale te moje takie złomy :oops: i bede wydawac pieniądzory na nowe :cool3: napaliłam sie przez ciebie :eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
kogoś ??
Pysie masz pod ręką :evil_lol: :evil_lol: napewno chętnie ci pomoże :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zgłaszam sie z najwiekszą przyjemnością :evil_lol: Tylko butow traperow poszukam ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a gdzie pomykasz?? :razz:

a wszedzie powiem ci powiem :evil_lol: ostatanio na sielcu i u nas bo ulicy jest kawał, mnie wstyd na sielec z moim złomem, czekam na kase i jade kupic nowy sprzet, to sie mozemy umówic na rolki :cool3: popstrykamy se zdjecia :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ja się nie umawiam :eviltong: jeszcze - za słabo jeżdże a tym bardziej za słobo, żeby zaryzykować trzymanie aparatu w rękach :evil_lol:

spoko ja potrzymam :eviltong: tylko niech ja se te rolki kupie :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
to był taki kop na szybko bo musiałam bo aparatu dolecieć :evil_lol: więc chyba muszę jeszcze zatrudnić kogoś żeby mi dawał kopy na szybsze dolecenie do aparatu :evil_lol:

a nie mozesz kopac Luny trzymają w reku aparat ? :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Tylko Luna nie chce się do tego przyznac oficjalnie :evil_lol:

ale nie kcom się przytulać, ani bawić :placz: bawiły się kilka razy i TYLKO zimą :crazyeye: głupki :roll:

Posted

Ale super te twoje fociane zapasy :p
Robiłam dzis foty z tą preselekcją czasu na pr.TV i miałam 1/500, fajnie wyraźnie wyszły ale ciemnawe ...jutro wrzucę pokazać ....kurde ale ja ciemna z tymi fotami:shake:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ale super te twoje fociane zapasy :p
Robiłam dzis foty z tą preselekcją czasu na pr.TV i miałam 1/500, fajnie wyraźnie wyszły ale ciemnawe ...jutro wrzucę pokazać ....kurde ale ja ciemna z tymi fotami:shake:

u mnie ni ma takiego czegoś jak TV :shake: jedyny TV stoi na szafce :evil_lol:

Boluś w hopkowaniu też jest niezły :lol: ostatnio był tak zdesperowany jak wnosiłam z Ojcem Dyrektorem ościeżnice do domu, że sam wskoczył na ganeczek a to dość wysoko bo jeszcze schodów ni ma :crazyeye:

Posted

malawaszka napisał(a):

Boluś w hopkowaniu też jest niezły :lol: ostatnio był tak zdesperowany jak wnosiłam z Ojcem Dyrektorem ościeżnice do domu, że sam wskoczył na ganeczek a to dość wysoko bo jeszcze schodów ni ma :crazyeye:

Boluś nieustannie mnie zaskakuje :loveu:

Posted

beria napisał(a):
Boluś nieustannie mnie zaskakuje :loveu:

co gorsza mnie też więc nieustannie muszę mieć oczy dookoła głowy i pilnować co nowego wykombinuje mój malutki, ślepy, staruszek ;) :lol: