Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']a wogóle to muszę się pochwalić: [CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]KUPIŁAM ROLKI[/B][/COLOR][/SIZE] :diabloti: [/CENTER] [LEFT]jeździłam już :evil_lol: po przedpokoju :eviltong: całkiem nieźle mi idzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: jutro jadę się uczyć jeździć po domu na wsi :evil_lol: [/LEFT] [/quote][I][B]:pa ten gips lekki jest w różnych kolorach tylko deczko drogi:razz:coś koło 150 zł na opatrunek:p[/B][/I] Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']biały najtańszy :eviltong:[/quote]:razz:[I]ale niewygodny, a w tym lekkim to możesz się nawet kąpać :p[/I] Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 a po co się kąpać jak będę musiała leżeć w domu :evil_lol: przynajmniej nie będę sama, tylko JA i mój Smrodek :evil_lol: :p Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Kupiłaś rolki ? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :shake: Kurcze...Musze sobie zostawic kilka dni urlopu na odwiedziny w szpitalu.... Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 właśnie przymierzałam zestaw ochraniaczy :eviltong: więc może nie będzie potrzeba aż w szpitalu mnie odwiedzać :evil_lol: co najwyżej w domu :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']a po co się kąpać jak będę musiała leżeć w domu :evil_lol: przynajmniej nie będę sama, tylko JA i mój Smrodek :evil_lol: :p[/quote]:cool3:[I]a SSmany:razz:[/I] Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']właśnie przymierzałam zestaw ochraniaczy :eviltong: więc może nie będzie potrzeba aż w szpitalu mnie odwiedzać :evil_lol: co najwyżej w domu :evil_lol:[/quote][B][I]a kask masz :razz:[/I][/B] Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:[I]a SSmany:razz:[/I][/quote] tyż śmierdzą więc będzie nas więcej :evil_lol: kask muszę wydłubać ze styropianu :p Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']tyż śmierdzą więc będzie nas więcej :evil_lol: kask muszę wydłubać ze styropianu :p[/quote] Weszka nie rob mi tego....Nie zabijaj sie.... Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 będę się starała :p a wogóle to NIENAWIDZĘ TEJ SUSZY!!! wszędzie się rozpanoszyły cholerne rzepy!!!! Boluś przynosi ich tonę po każdym spacerze - mimo tego, że ja mu je wybieram, to on i tak chorobliwie wylizuje łapy i skubie i dłubie i cierpi przez to :placz: :placz: :placz: podjęłam decyzję, że obcinam mu jutro włosy na łapach - wolę żeby brzydko wyglądał niż mi się męczył :placz: on ma takie watowate te włosy na łapach, że wszystko się bardzo łatwo czepia i od rau wbija się strasznie głęboko :placz: Lunie się łapią tylko na wierzchu i duuużo mniej Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']będę się starała :p a wogóle to NIENAWIDZĘ TEJ SUSZY!!! wszędzie się rozpanoszyły cholerne rzepy!!!! Boluś przynosi ich tonę po każdym spacerze - mimo tego, że ja mu je wybieram, to on i tak chorobliwie wylizuje łapy i skubie i dłubie i cierpi przez to :placz: :placz: :placz: podjęłam decyzję, że obcinam mu jutro włosy na łapach - wolę żeby brzydko wyglądał niż mi się męczył :placz: on ma takie watowate te włosy na łapach, że wszystko się bardzo łatwo czepia i od rau wbija się strasznie głęboko :placz: Lunie się łapią tylko na wierzchu i duuużo mniej[/quote] Matko!! Co Ty chcesz z Gromowładnym zrobic :placz: Przyniesiesz maszynke jutro do mnie? Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 nie przyniosę bo najpierw pojadę obciąć Bolutka na wichure, a potem jadę do Ress bo ma nowy aparat :evil_lol: :eviltong: Quote
Pysia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']nie przyniosę bo najpierw pojadę obciąć Bolutka na wichure, a potem jadę do Ress bo ma nowy aparat :evil_lol: :eviltong:[/quote] Paskudna jesteś i tyle :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']a wogóle to muszę się pochwalić: [CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]KUPIŁAM ROLKI[/B][/COLOR][/SIZE] :diabloti: [/CENTER] [LEFT]jeździłam już :evil_lol: po przedpokoju :eviltong: całkiem nieźle mi idzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: jutro jadę się uczyć jeździć po domu na wsi :evil_lol: [/LEFT] [/quote] hahahhaha ty sie tak nie chwal tymi rolkami bo ci kto jeszcze pozazdrosci i se wezmie i tyle se pojedzisz (ps. tyz mam rolki, idziemy :eviltong: ) Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Madzia może mnie pouczysz??? :razz: :multi: długo już masz??? :p Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']Madzia może mnie pouczysz??? :razz: :multi: długo już masz??? :p[/quote] kochaaaanaaaa ja sie z rolkami na nogach urodziłam :evil_lol: a na powaznie to mam takie złomiarskie juz z 10 lat bedą miały, trzeszczą niemiłosiernie, ale kółka mi jeszcze nie odpadły, wiec cioram je dalej :eviltong: tylko ludzie sie dziwnie patrzą, mozemy skoczyc na sielec, moze co wyrwiemy i tam :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 :crazyeye: łomatko 10 lat :crazyeye: to ja się najpierw nauczę sama i wtedy się odezwę :evil_lol: Quote
beria Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']a wogóle to muszę się pochwalić: [CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]KUPIŁAM ROLKI[/B][/COLOR][/SIZE] :diabloti: [/CENTER] [LEFT]jeździłam już :evil_lol: po przedpokoju :eviltong: całkiem nieźle mi idzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: jutro jadę się uczyć jeździć po domu na wsi :evil_lol: [/LEFT][/QUOTE] Gratulacje :multi: :multi: :multi: Dobrze, że dom masz duży, możesz zaszaleć na nowym sprzęcie :cool3: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='beria']Gratulacje :multi: :multi: :multi: Dobrze, że dom masz duży, możesz zaszaleć na nowym sprzęcie :cool3:[/quote] hihihi noo jutro jadę śmigać po saloonach :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: łomatko 10 lat :crazyeye: to ja się najpierw nauczę sama i wtedy się odezwę :evil_lol:[/quote] kochana to ze ja mam rolki 10 lat nie znaczy ze na nich jezdziłam :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']kochana to ze ja mam rolki 10 lat nie znaczy ze na nich jezdziłam :eviltong:[/quote] :crazyeye: to same się tak ściorały???? ale tandeta :turn-l: Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 cześć Weszka :razz: serio masz rolki ?? :-o :-o dawaj foto bo nie uwierze :razz: :razz: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 :lol: noo serio mam :evil_lol: sama w to nie wierzę :evil_lol: a fotki może jutro jakieś będą - dziś już idę spać Dobranoc :hand: Quote
Recommended Posts