Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:[I]to zróbcie chociaż dużo fotasków :-([/I][/quote] Postaram się coś ucykać :p Quote
Maga100 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [B]o rany, widzę, że niezła ekipa się szykuje :evil_lol: :evil_lol: [/B] [B]ja na pewno będę bez Leona i już teraz wiem, ze na pewno bez samochodu :evil_lol: :evil_lol: [/B] [B]A czy szanowna Debe się pojawi?? :razz: [/B] Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Maga100'][B] [/B][B]i już teraz wiem, ze na pewno bez samochodu :evil_lol: :evil_lol: [/B] [B]A czy szanowna Debe się pojawi?? :razz: [/B][/quote] a kto Waszke przywiezie? :mad: A Debe ma jakis egzamin czy cus :shake: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Vectra']PIKA Saba to jak mój Kano nie patyczkuje się z przeciwnikiem :evil_lol: jak ma lanie spuścić to bez ceregieli[/quote] taaa moja ma tak ale tylko do niektorych :roll: a niektorzy to jej musza dluugo po łbie lazić żeby ja wkurzyc :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='PIKA']a kto Waszke przywiezie? :mad: A Debe ma jakis egzamin czy cus :shake:[/quote] [B]ja mam taki plan: przywiozę Waszkę (tak, tak, Waszko, nie ominie cię to!! :grins: )[/B] [B]odstawimy auto pod mój dom (Waszka pozna Leona :cool1: ) i pojedziemy na Kępę autobusem [/B] Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Maga100'][B]ja mam taki plan: przywiozę Waszkę (tak, tak, Waszko, nie ominie cię to!! :grins: )[/B] [B]odstawimy auto pod mój dom (Waszka pozna Leona :cool1: ) i pojedziemy na Kępę autobusem [/B][/quote] a Ciekawe jak Waszka wroci na Tarchomin? :evil_lol: A z tym autobusem ? :hmmmm: Od 197 macie niezly zasów do "Araba" :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Za to ja mam najdalej i to metrem :placz: jak z dogiem dotrwam :placz:, musze Korone na wyprawe namówić! Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='PIKA']a Ciekawe jak Waszka wroci na Tarchomin? :evil_lol:[/quote] BARDZO ŚMIESZNE!!!!! spróbuję uprosić siostrę :loveu: żeby po mnie podjechała Quote
Maga100 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='PIKA']a Ciekawe jak Waszka wroci na Tarchomin? :evil_lol: [/quote] [B]a wróci sobie by taxi, bo jakżeby inaczej :cool1: [/B] [quote] A z tym autobusem ? :hmmmm: Od 197 macie niezly zasów do "Araba" :evil_lol:[/quote] [B]no ja z tobą nie mogę :angryy: najpierw jak mówię, ze nie ma autobusu ode mnie (a na piechotę z pół godziny) to piszesz, że mam autobus. A potem piszesz, ze nie mam autobusu :mad: [/B] [B]Już wiem! Namówię TZta i nas zawiezie :cool1: [/B] Quote
Vectra Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 eee to ja tyż bez auta przyjade , TZa musze ustawić by czas znalazł. Powiedzcie mi z tych moich babcic to daleko jest na te kempe?? nie mam mapy a net tak mi działa że nie moge wejść na żadną strone :( Quote
Maga100 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Vectra']eee to ja tyż bez auta przyjade , TZa musze ustawić by czas znalazł. Powiedzcie mi z tych moich babcic to daleko jest na te kempe?? nie mam mapy a net tak mi działa że nie moge wejść na żadną strone :([/quote] [B]blisko. Przelatujesz przzez Jelonki, Bemowo i już jesteś na Żoliborzu[/B] [B]Będziemy cię nawigować :evil_lol: [/B] Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Maga100'][B]blisko. Przelatujesz przzez Jelonki, Bemowo i już jesteś na Żoliborzu[/B] [B]Będziemy cię nawigować :evil_lol: [/B][/quote] Tak jak Ty jechałaś do nas nie wiedząc w którą ulice skręcić:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 hahaha ale kestra umawianko :multi: :multi: :multi: a u mnie jest cudny księżyc :loveu: [IMG]http://img162.imageshack.us/img162/2058/dscf03724dy.jpg[/IMG] [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/3081/dscf03797wp.jpg[/IMG] [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/8707/dscf03801fe.jpg[/IMG] [IMG]http://img56.imageshack.us/img56/9093/dscf03818hw.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='beria']Teraz chciałbym burka wystawowego, więc wybór hodowli jest ograniczony. Na pewno nie kupiłabym psa od hodowcy, od którego mam Gertrudę, chociaż ona, jest oczywiście najpiękniejsza :loveu: Ten pan był na liście wystawców w Raciborzu :razz: Musisz zajrzeć do katalogu ;)[/quote] ni mam katalogu :shake: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [B]Vectra[/B] a gdzie sa Babice? :roflt: I Ty mialas ze Sluzewca jechać? :hmmmm: [quote name='jo-jo']Za to ja mam najdalej i to metrem :placz: jak z dogiem dotrwam :placz:, musze Korone na wyprawe namówić![/quote] pzreciez Korona przyjeżdza :lol: [quote name='Maga100'][B]no ja z tobą nie mogę :angryy: najpierw jak mówię, ze nie ma autobusu ode mnie (a na piechotę z pół godziny) to piszesz, że mam autobus. A potem piszesz, ze nie mam autobusu :mad: [/B] [B]Już wiem! Namówię TZta i nas zawiezie :cool1: [/B][/quote] :lol: autobus masz - 197 dojeżdza do Petli Gwiaździsta przy Parku Kepa Potocka, ale od petli kawalek trzeba dojść do Pubu :lol: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='PIKA'] pzreciez Korona przyjeżdza :lol:[/quote] Gdzie masz na myśli przyjezdrza ? :razz: Quote
Vectra Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 PIKA zobacze jak mój TZ się ustosunkuje.Bo być może pojedzie ze mną najpierw do pracy na ten służewiec , a jeśli nie to ja odstawie auto do domu i przyjade czymś .Na 99 % przyjade z mokotowa , ale jeszcze musze potem wrócić do domu jakoś do Babic. Babice to wiocha w zachodniej częsci wawy A Cola jest moją sąsiadką :P a raczej moich rodziców :D ,ale świat mały. Więc przyjedziemy ja z Coą bez psów i bez chłopów. Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Dobranoc - jutro musimy dogadać szczegóły bo wyjeżdżam już w środę a tam chyba nie będę miała netu :placz: ale się cieszę na to spotkanie :-)))))) :evil_lol: [IMG]http://img53.imageshack.us/img53/7586/7czerw1350mw.jpg[/IMG] Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='jo-jo']Gdzie masz na myśli przyjezdrza ? :razz:[/quote] rozmawialm z nią dzisiaj po południu telefonikiem i jestesmy juz umówione na sobote :eviltong: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='PIKA']rozmawialm z nią dzisiaj po południu telefonikiem i jestesmy juz umówione na sobote :eviltong:[/quote] Oj to ja sobie z nią porozmawiam w środe:angryy: czyli zostałam wystawiona do wiatru, bo nie sądze żebym była zdrowa do weekendu... Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='jo-jo']Oj to ja sobie z nią porozmawiam w środe:angryy: czyli zostałam wystawiona do wiatru, bo nie sądze żebym była zdrowa do weekendu...[/quote] A to jak Ty jesteś chora to ona nie moze sie nigdzie ruszyć? :hmmmm: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='PIKA']A to jak Ty jesteś chora to ona nie moze sie nigdzie ruszyć? :hmmmm:[/quote] nie mam na myśli że nie dojade jak tyle osób ma być, Korona jaksie umówiła to bedzie ;-)) Źle mnie zrozumiałaś :cool1: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='jo-jo']nie mam na myśli że nie dojade jak tyle osób ma być, [/quote] a to czemu? :crazyeye: Quote
Recommended Posts