Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']przez chwilę a zaraz potem się ewakuują :cool1:[/quote]

[B]hahaha, a ja najpierw przeczytałam "a zaraz potem [COLOR=red]atakują[/COLOR][COLOR=black]" :crazyeye: [/COLOR][/B]
:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]hahaha, a ja najpierw przeczytałam "a zaraz potem [COLOR=red]atakują[/COLOR][COLOR=black]" :crazyeye: [/COLOR][/B]
:lol: :lol: :lol:[/quote][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:długi sen rzucił sie na oczy ;)
czesc Waszeczko:p
[/B][/I]

Posted

cześc dziewczynki :loveu:

Vectra przez Twojego terrorystę to przyznam, że odczuwam pewną rezerwę wobec kociej mafii :mad: tym bardziej, że dziś znowu było spięcie Luna vs. Fiona :angryy: które to spięcie nie zakończyłoby się bez interwencji zbyt szybko :mad:

Posted

Chalupka pierwsza klasa :laugh2_2:
Definicja tego tawercostam mnie zszokowala :lol:

"Oooo oczko" [url]http://img66.imageshack.us/img66/4156/dscf00855ce.jpg[/url] :evil_lol:

Posted

Witaj Waszka :) Przyjechałam ale tak żeście się porozpisywały że nie poczytam wszystkiego :eviltong: Daj fotki Lunki i mafii:) Będzie fajny odlot :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']bo nie moge poywolic na to yebz sie ywarz + bo potem to ju bdyie masakra :placz:[/quote]

[B]eee? :hmmmm:[/B]
[B]jcfoiwrhfskLDMf'pSOJEFkfd? :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='malawaszka']cođ Tz + jak jest jakađ akcja to nie w gowie mi focenie bo nie moge poywolic na to yebz sie ywarz + bo potem to ju bdyie masakra :placz:[/quote][I][B]:razz:piłaś ....nie pisz :pnie piłaś ......wypij ;)[/B][/I]

Posted

[quote name='malawaszka']cođ Tz + jak jest jakađ akcja to nie w gowie mi focenie bo nie moge poywolic na to yebz sie ywarz + bo potem to ju bdyie masakra :placz:[/QUOTE]
:roflt: A tak wogole to wszystko w porzadku...?:roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:o matko boska co za psikus :crazyeye: to Oliwia mi musiala przestawic klaw. :oops:[/quote]
taaaa nachlalas się a teraz na Oliwke zrzucasz :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']taaaa nachlalas się a teraz na Oliwke zrzucasz :evil_lol:[/quote]

[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Popatrz, Waszka, GŁODNEMU ZAWSZE CHLEB NA MYŚLI ![/SIZE][/FONT][/I][/B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']noooo same pijoki tu na tej dogomanii :shake: ja nie wiem, ale chyba będę musiała stąd odejść w obawie przed demoralizacją :shake: :p[/QUOTE]
nie martw się założymy grupe AA DGM ;) :diabloti:

a przy okazji to na zdrówko bo właśnie pije piwko :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']noooo same pijoki tu na tej dogomanii :shake: ja nie wiem, ale chyba będę musiała stąd odejść w obawie przed demoralizacją :shake: :p[/quote]
Jako bardzo delikatna osoba pragnę Ci przypomnieć że to Ty znikasz w piątkowe wieczory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a tak kocia mafia reaguje na Oliwkową Panienkę :p

[IMG]http://img57.imageshack.us/img57/5946/dscf00840dm.jpg[/IMG]

[IMG]http://img66.imageshack.us/img66/4156/dscf00855ce.jpg[/IMG][/QUOTE]

Oliwka nieźle sobie radzi z kocią mafią :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']noooo same pijoki tu na tej dogomanii :shake: ja nie wiem, ale chyba będę musiała stąd odejść w obawie przed demoralizacją :shake: :p[/quote]

[B]za póóóóźno juuuuż! :evil_lol: [/B]

Posted

Pomijając demoralizację :cool3:, Malawszko, czy wybierasz się za tydzień do Raciborza :razz: A jeśli tak, czy mogę się z Tobą zabrać :modla:

Posted

[quote name='malawaszka']:multi: łiii [B]a kiedy się dowiemy[/B] jaki??? :razz:[/QUOTE]

Wy, towarzyszu Malawszka, dowiecie się pewnie po drodze do Raciborza, jak mnie zabierzecie i pociągniecie za język :cool3: :eviltong:
Dobranoc ;)