Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a kilka dni temu, zanim znalazłam Bolusiową chorobę mój mały miś dostał pyyyysznyyyy byczy penis do mamlania :evil_lol:

[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/3104/29maj0619nk.jpg[/IMG]

[IMG]http://img68.imageshack.us/img68/4529/29maj0621bq.jpg[/IMG]

[IMG]http://img296.imageshack.us/img296/952/29maj0634pi.jpg[/IMG]

[IMG]http://img178.imageshack.us/img178/6165/29maj0645se.jpg[/IMG]

Posted

smród jest koszmarny, ale jak pieeski to lubiąąże czasem trzeba się poświęcić :loveu: ale teraz już Boluś nie dostanie żadnego gryzaka bo boję się że sobie uszkodzi to świństwo co mu w buzi wyrosło :placz:

Posted

[quote]
a Bolutek dziękuje za kciuki :loveu:
[IMG]http://img76.imageshack.us/img76/3188/27maj06459wk.jpg[/IMG][/quote]

[quote name='dbsst']o fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[/quote] Bolus tak nie uważa :diabloti:

[quote name='Vectra']Jezuuuu jaki to smród jest te penisy ...bleeeeeeeeeee[/quote]
a ja się chyba juz przyzwyczilam, bo ja wcale tego nie czuje :niewiem:
chyba, ze mam problemy z powonieniem :niewiem:

Posted

Szpila ostatnio jadła gice cielęcą taka śmierdząca

ze musiała ja dokończyć na ogródku bo w sypialni był taki sztynks że nic nie pomagało :shake:

Posted

iii tam przesadzacie - chociaż gicz cielęca :shake: błeee nad tym to by musiały moje psy chyba z miesiąc pracować :evil_lol: to za długo jak na możliwości mojego nosa :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']iii tam przesadzacie - chociaż gicz cielęca :shake: błeee nad tym to by musiały moje psy chyba z miesiąc pracować :evil_lol: to za długo jak na możliwości mojego nosa :shake:[/quote]

no u nas penis to chwila ale giczke to można polizac pomęmdłać

nocha lizac normalnie ;)

Posted

u mnie penisy czy giczki to starczają na pare chwil , ale mimo to smród się unosi ,a potem jeszcze z psich paszczy wali - co psy widzą w tych smrodach ?
A najbardziej lubie jak się nażrą tych świństw i przyjdą dać mi soczystego buziola - a mnie się obiad z poprzedniego dnia unosi

Posted

[quote name='malawaszka']moim na brodach zapaszek zostaje :placz:[/quote]

a u Albiego na jego kudełkach na torsie... Jak sie potem otwiera drzwi od domku, to od razu ten zapach uderza w nos...:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='PIKA']

a ja się chyba juz przyzwyczilam, bo ja wcale tego nie czuje :niewiem:
chyba, ze mam problemy z powonieniem :niewiem:[/quote]
PIKA bo Twoja Sabcia tak jak moje Zmoroszelmy uwija sie z rożnymi " smakołykami" w sekunde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zapach nigdy nie zdąrzy sie rozejsc :evil_lol:
Zmorka na spacerki wychodzi z peniskiem w pysku :) Mam spokoj bo niosąg go nie probuje nic zjesc ;)Kości dostają na ogrodzie z powodu tego że kochają je konsumowac na miekkim ( patrz - chodniki i baranica...) Potem trudno doprac...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Boluś arystokrata coraz śliczniejszy :loveu: Nie martw sie Wasiu - bedzie wszystko dobrze :)

Posted

a fuuuuu...peniski i giczki...smród jest okropny...dobrze, że moje nie mogą tego dostawać. Nie dość, że znika wszystko w kilka sekund, to potem trzeba biegać na spacerki z obstrukcją :angryy: więc nie mam smrodków i brudnych chodników :multi:

...za Bolutka bedziemy trzymać kciuki, w sumie już zaczniemy :) :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

[quote name='malawaszka']ja Wam dam wychlastać brody :mad: :mad: :mad: wogóle to jestem przerażona bo zapomniałam się zapytać czy Bolusiowa broda pozostanie na swoim miejscu :placz:[/QUOTE]

nie martw się odrośnie :diabloti: :diabloti: najwyżej Boluś będzie pare dni bez brody :eviltong: :eviltong: najważniejsze by wrócił do zdrowia , a broda to tam drobny szczegół.

A jak tam kotecki :p ?

Posted

Malawaszka, trzymamy za was kciuki, o brode się nie martw, wogóle się nie przejmuj - wszystko będzie dobrze. Czy Boluś będzie miał zabieg w Siemianowicach? Jeśli tak to jest szansa, ze się spotkamy. :(

Posted

[quote name='Pysia'] PIKA bo Twoja Sabcia tak jak moje Zmoroszelmy uwija sie z rożnymi " smakołykami" w sekunde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zapach nigdy nie zdąrzy sie rozejsc :evil_lol:[/QUOTE]

ale zanim ona to zje, to jej to musze dać :niewiem: i nie czuje zapachu nawet jak w ręku trzymam :niewiem:

albo ja jakas nieprzewrazliwiona na zapachy jak niektorzy :evil_lol:

Posted

[quote name='Kati']Malawaszka, trzymamy za was kciuki, o brode się nie martw, wogóle się nie przejmuj - wszystko będzie dobrze. Czy Boluś będzie miał zabieg w Siemianowicach? Jeśli tak to jest szansa, ze się spotkamy. :([/quote]

Kasiu tak - w Siemianowicach - Aleksiewicz będzie ciął Bolutka - to pewne ręce więc tu się nie martwię - martwi mnie narkoza u niego :-( co pomyślę o tym zabiegu to ściska mnie w dołku :-(

Kasia a co Wy będziecie robić w Siemianowicach?

PIKA - pono palacze mają słaby węch, ale ja kopce i jestem wyczulona na wszelaki smrodki że uuuhuuu :angryy:

Posted

[quote name='Maga100'][B]i tak nic nie przebije żwaczy :evil_lol: [/B][/quote]

noo masakra - jak kiedyś kupiłam to musiało leżeć na balkonie zanim burki zjadły po troszku bo za dużo na raz to wiadomo - spaceeerkii częsteeee :p

Posted

[quote name='malawaszka']noo masakra - jak kiedyś kupiłam to musiało leżeć na balkonie zanim burki zjadły po troszku bo za dużo na raz to wiadomo - spaceeerkii częsteeee :p[/quote]

[B]ja tego nigdy nie kupiłam, wystarczylo, ze doszedł mnie zapach zza foliowej torebki :evil_lol: Nie chciałam sprawdzać jak to jest bez foliowej torebki :evil_lol: [/B]