malawaszka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 a kilka dni temu, zanim znalazłam Bolusiową chorobę mój mały miś dostał pyyyysznyyyy byczy penis do mamlania :evil_lol: [IMG]http://img217.imageshack.us/img217/3104/29maj0619nk.jpg[/IMG] [IMG]http://img68.imageshack.us/img68/4529/29maj0621bq.jpg[/IMG] [IMG]http://img296.imageshack.us/img296/952/29maj0634pi.jpg[/IMG] [IMG]http://img178.imageshack.us/img178/6165/29maj0645se.jpg[/IMG] Quote
Vectra Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Jezuuuu jaki to smród jest te penisy ...bleeeeeeeeeee Quote
malawaszka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 smród jest koszmarny, ale jak pieeski to lubiąąże czasem trzeba się poświęcić :loveu: ale teraz już Boluś nie dostanie żadnego gryzaka bo boję się że sobie uszkodzi to świństwo co mu w buzi wyrosło :placz: Quote
PIKA Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote] a Bolutek dziękuje za kciuki :loveu: [IMG]http://img76.imageshack.us/img76/3188/27maj06459wk.jpg[/IMG][/quote] [quote name='dbsst']o fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[/quote] Bolus tak nie uważa :diabloti: [quote name='Vectra']Jezuuuu jaki to smród jest te penisy ...bleeeeeeeeeee[/quote] a ja się chyba juz przyzwyczilam, bo ja wcale tego nie czuje :niewiem: chyba, ze mam problemy z powonieniem :niewiem: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Szpila ostatnio jadła gice cielęcą taka śmierdząca ze musiała ja dokończyć na ogródku bo w sypialni był taki sztynks że nic nie pomagało :shake: Quote
Vectra Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 U mnie smrody dostają tylko na podwórku - mam wrażliwy żołądek A Bolutek jeszcze troszke i znowu będzie mógł ciamkać paskudstwa Quote
malawaszka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 iii tam przesadzacie - chociaż gicz cielęca :shake: błeee nad tym to by musiały moje psy chyba z miesiąc pracować :evil_lol: to za długo jak na możliwości mojego nosa :shake: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='malawaszka']iii tam przesadzacie - chociaż gicz cielęca :shake: błeee nad tym to by musiały moje psy chyba z miesiąc pracować :evil_lol: to za długo jak na możliwości mojego nosa :shake:[/quote] no u nas penis to chwila ale giczke to można polizac pomęmdłać nocha lizac normalnie ;) Quote
Vectra Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 u mnie penisy czy giczki to starczają na pare chwil , ale mimo to smród się unosi ,a potem jeszcze z psich paszczy wali - co psy widzą w tych smrodach ? A najbardziej lubie jak się nażrą tych świństw i przyjdą dać mi soczystego buziola - a mnie się obiad z poprzedniego dnia unosi Quote
malawaszka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 moim na brodach zapaszek zostaje :placz: Quote
Vectra Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='malawaszka']moim na brodach zapaszek zostaje :placz:[/QUOTE] wychlastać brody :evil_lol: :evil_lol: żart ;) Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Vectra']wychlastać brody :evil_lol: :evil_lol: żart ;)[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='malawaszka']moim na brodach zapaszek zostaje :placz:[/quote] a u Albiego na jego kudełkach na torsie... Jak sie potem otwiera drzwi od domku, to od razu ten zapach uderza w nos...:placz::placz::placz: Quote
Pysia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='PIKA'] a ja się chyba juz przyzwyczilam, bo ja wcale tego nie czuje :niewiem: chyba, ze mam problemy z powonieniem :niewiem:[/quote] PIKA bo Twoja Sabcia tak jak moje Zmoroszelmy uwija sie z rożnymi " smakołykami" w sekunde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zapach nigdy nie zdąrzy sie rozejsc :evil_lol: Zmorka na spacerki wychodzi z peniskiem w pysku :) Mam spokoj bo niosąg go nie probuje nic zjesc ;)Kości dostają na ogrodzie z powodu tego że kochają je konsumowac na miekkim ( patrz - chodniki i baranica...) Potem trudno doprac...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Boluś arystokrata coraz śliczniejszy :loveu: Nie martw sie Wasiu - bedzie wszystko dobrze :) Quote
Cola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 a fuuuuu...peniski i giczki...smród jest okropny...dobrze, że moje nie mogą tego dostawać. Nie dość, że znika wszystko w kilka sekund, to potem trzeba biegać na spacerki z obstrukcją :angryy: więc nie mam smrodków i brudnych chodników :multi: ...za Bolutka bedziemy trzymać kciuki, w sumie już zaczniemy :) :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
malawaszka Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 ja Wam dam wychlastać brody :mad: :mad: :mad: wogóle to jestem przerażona bo zapomniałam się zapytać czy Bolusiowa broda pozostanie na swoim miejscu :placz: Quote
Vectra Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='malawaszka']ja Wam dam wychlastać brody :mad: :mad: :mad: wogóle to jestem przerażona bo zapomniałam się zapytać czy Bolusiowa broda pozostanie na swoim miejscu :placz:[/QUOTE] nie martw się odrośnie :diabloti: :diabloti: najwyżej Boluś będzie pare dni bez brody :eviltong: :eviltong: najważniejsze by wrócił do zdrowia , a broda to tam drobny szczegół. A jak tam kotecki :p ? Quote
Kati Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Malawaszka, trzymamy za was kciuki, o brode się nie martw, wogóle się nie przejmuj - wszystko będzie dobrze. Czy Boluś będzie miał zabieg w Siemianowicach? Jeśli tak to jest szansa, ze się spotkamy. :( Quote
PIKA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Pysia'] PIKA bo Twoja Sabcia tak jak moje Zmoroszelmy uwija sie z rożnymi " smakołykami" w sekunde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zapach nigdy nie zdąrzy sie rozejsc :evil_lol:[/QUOTE] ale zanim ona to zje, to jej to musze dać :niewiem: i nie czuje zapachu nawet jak w ręku trzymam :niewiem: albo ja jakas nieprzewrazliwiona na zapachy jak niektorzy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='Kati']Malawaszka, trzymamy za was kciuki, o brode się nie martw, wogóle się nie przejmuj - wszystko będzie dobrze. Czy Boluś będzie miał zabieg w Siemianowicach? Jeśli tak to jest szansa, ze się spotkamy. :([/quote] Kasiu tak - w Siemianowicach - Aleksiewicz będzie ciął Bolutka - to pewne ręce więc tu się nie martwię - martwi mnie narkoza u niego :-( co pomyślę o tym zabiegu to ściska mnie w dołku :-( Kasia a co Wy będziecie robić w Siemianowicach? PIKA - pono palacze mają słaby węch, ale ja kopce i jestem wyczulona na wszelaki smrodki że uuuhuuu :angryy: Quote
Maga100 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [B]i tak nic nie przebije żwaczy :evil_lol: [/B] Quote
malawaszka Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='Maga100'][B]i tak nic nie przebije żwaczy :evil_lol: [/B][/quote] noo masakra - jak kiedyś kupiłam to musiało leżeć na balkonie zanim burki zjadły po troszku bo za dużo na raz to wiadomo - spaceeerkii częsteeee :p Quote
Maga100 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='malawaszka']noo masakra - jak kiedyś kupiłam to musiało leżeć na balkonie zanim burki zjadły po troszku bo za dużo na raz to wiadomo - spaceeerkii częsteeee :p[/quote] [B]ja tego nigdy nie kupiłam, wystarczylo, ze doszedł mnie zapach zza foliowej torebki :evil_lol: Nie chciałam sprawdzać jak to jest bez foliowej torebki :evil_lol: [/B] Quote
malawaszka Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 hahah ja musiałam kupić jak burki w zoologicznym wywąchały torebkę i oszalały ze szczęścia :evil_lol: nosz nie miałam sumienia im odmówic :oops: Quote
Recommended Posts