Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Waszko kochana, 40 000 - TO ZBOCZENIE JEST !!!![/SIZE][/FONT][/I][/B]

[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A wiesz, że ja Ci okropnie zazdroszczę ? Tej działki - i tego ślicznego domku ![U][COLOR=red] No wprost ordynarnie Ci zazdroszczę !!! I co tu zrobić ???[/COLOR][/U][/SIZE][/FONT][/I][/B] :p[/quote]

idz sie wyspowiadac bo to grzech ponoc :p hahaha :D

Waszeczko, no pijemy, pijemy :drinking::drinking: yhyhyhyhyh

Posted

[quote name='malawaszka'][CENTER]:B-fly::B-fly::B-fly:
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
jupiiii taka okazja - 40 000 post :crazyeye: :evil_lol: a ja mam w nim do zakomunikowania wspaniałą wiadomość - DZIŚ GŁASKAŁAM JUŻ MAŁĄ DZIKUSKĘ :multi:
:BIG:
karmiłam ją z ręki i głaskałam - była oczywiście wystrachana, ale nie uciekała :loveu: potem kawałeczek jakby chciała iść za mną na spacerek z burkami, ale się jeszcze cofnęła - ale niedługo niedługo się uda - mam tylko nadzieję, że robotników się nie wystraszy za bardzo :roll: [/CENTER]
[/quote]:multi::multi::multi:[B][I]Waszeczko właśnie sie cofnęlam o stronkę
:loveu:ślicznościowa sunieczka taki mix beagelka :razz:
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/8292/p10100347xl.jpg[/IMG]
[/I][/B]

Posted

Haneczko - jak to co zrobić - przyjeżdżać często w odwiedziny :multi: :loveu: a te 40 000 to mi ktoś psikusy chyba robi i dopisuje :p

mam w domu zająca :cool1:
[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/1285/25kwie214oh.jpg[/IMG]

[IMG]http://img147.imageshack.us/img147/3734/25kwie237cu.jpg[/IMG]

:evil_lol:
[IMG]http://img105.imageshack.us/img105/1306/25kwie256op.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[I][B]:loveu:ślicznościowa sunieczka taki mix beagelka :razz:[/B][/I]
[I][B][IMG]http://img64.imageshack.us/img64/8292/p10100347xl.jpg[/IMG][/B][/I]
[/quote]

z jamnikiem :lol: a ciekawe co w brzuszku za ciekawostki kynologiczne :cool1: jakże chciałabym się mylić z tą ciążą :shake:

Bubu :drinking:

Posted

I tak by przeczytali, nawet bez djęc

GRatulacje i niech sobie suńka nigdzie nie idzie :kciuki:

[quote] zajrzałam jej nawet w zęby - nie jest taka młodziutka jak myślałam bo obstawiałam że ma koło roczku, ale ma kilka latek raczej :cool1:[/quote]
Po zebach to niewiele zobaczysz, jak sunia zaniedbana to i zęby w marnym stanie ;)
Jak wet Dzekiego zobaczyl z żóltymi zaniedbanymi zebami to powiedzial, ze pies ma z 7 - 8 lat :evil_lol: a 6 miesięcy później, jak psiak sie kamienia i zażólceń pozbyl stwierdził, ze ma ze 4 :evil_lol: a pies mial wtedy 6 lat :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Haneczko - jak to co zrobić - przyjeżdżać często w odwiedziny :multi: :loveu: [/quote]

[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Uważaj ! CZUJĘ SIĘ ZAPROSZONA ! I będe ogladać zające !!! [/SIZE][/FONT][/I][/B] :multi: :multi: :multi:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć Moniś :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]super, że udało się pogłaskać małą dzikuskę, śliczna jest :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][IMG]http://img105.imageshack.us/img105/1306/25kwie256op.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]rewelacyjna fota zajaca :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Aha no i gratuluję tak pokaźnego wyniku 40 000 to juz jest cos :crazyeye:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

[quote name='malawaszka'] a te 40 000 to mi ktoś psikusy chyba robi i dopisuje :p
[/quote]

[B]Oczywiście, że tak. Przecież ty w ogóle gadatliwa nie jesteś. Tylko cicha i nieśmiało czasami coś wtrącisz :diabloti: [/B]

[B]PS a jakie masz plany w związku z sunią?[/B]

Posted

[quote name='malawaszka']PIKA ale ma pościerane kły - to chyba bardziej o wieku może świadczyć - tak mi się wydaje[/QUOTE]
Niekoniecznie. Suka, którą wzięłam ze schroniska mimo, że młoda wiek gdzieś 1,5 do 2 lat, zęby białe ale starte nie duże, ale zawsze coś.

Posted

dzięki Aguś :oops: dzięki Daga :oops: zając szkoda tylko, że nieostry, ale cóz - zające są za szybkie na ten aparat :evil_lol:

[quote name='"Maga100"'][B]Oczywiście, że tak. Przecież ty w ogóle gadatliwa nie jesteś. Tylko cicha i nieśmiało czasami coś wtrącisz :diabloti:

PS a jakie masz plany w związku z sunią?[/B][/QUOTE]

OCZYWIŚCIE, że jestem nieśmiała i tylko czasem udaje mi się za Wami nadążyć i coś wtrącić :p

a co do suni to chyba zrobię konkurs na imię bo jakoś trzebaby ją wołać :loveu: wszystko zależy od niej samej - ponieważ nie mamy jeszcze ogrodzenia, a nie mam możliwości zabrać jej gdzieś gdzie jest to ogrodzenie - tu do mieszkania to Luna jej raczej nie wpuści, poza tym to wiejski pies i w mieście to by zawału dostała - tyle złych ludzi chodzi :shake: - no i jak mała zostanie z nami to zostanie bo nie miałabym serca najpierw ją oswajać a potem oddać gdzieś jak ona do nas przyszła i szukała pomocy :loveu: taka mała psinka to nawet nie widać, że jest :loveu: już bym chciała to ogrodzenie mieć :shake:

bubu i Cimi no właśnie nie wiem jak to jest z tymi zębami - ale po czymś jakoś się da określić wiek chyba nie?

Posted

[quote name='malawaszka']bubu i Cimi no właśnie nie wiem jak to jest z tymi zębami - ale po czymś jakoś się da określić wiek chyba nie?[/QUOTE]

Po mojej łowcarkowej to od razu było wiadomo, że jest młoda. Stan zębów zależy od karmienia i zadbania. Fiona zębów wcale nie ma startych, a wiek prawie ten sam. Może po siwiźnie, ale to nie zawsze i po zachowaniu :cool3:.

Posted

po zachowaniu też ciężko - tak samo się będzie zachowywał pies bity i nie wiadomo co jeszcze - czy młody czy stary - chyba :roll: siwizny nie widziałam, ale ma białe umaszczenie na pysiu więc to też nie wskaźnik :shake: aaa nie ważne - niech ma ile chce - kiedyś pojedziemy do weta jak się oswoimy już na tyle, żeby to nie był za duży stres to może się dowiemy ;)

Posted

[quote name='malawaszka']widzę, że nie doczytałaś, ale obawiam się że będzie więcej niż 3 :roll: mała myszka chyba jest w ciąży...[/quote]
i jeszcze musisz dodac takie duże czarne co to ma do Ciebie niezadlugo zawitać :razz:

Mam nadzieję :razz:

Posted

hihihih duże czarne oczywiście że też będzie (ale najszybciej zimą) - to małe tricolor jest nieplanowane - rodzice wiedzą, że to nie ja sprowadziłam więc looz :lol: ale jeszcze nie wiedzą o ciąży - cały czas ją obserwuję i może jednak nie mam racji :roll: maluszki oczywiście do adopcji jakby co :lol: malutka sunia więc mam nadzieję, że będzie góra 3 małe bąble :p

dziś chciała mi pożreć rękę razem z jedzeniem :-o aż mam dziurkę w palcu :lol: wogóle jak zobaczyła mój samochód to już był nieśmiały taniec radości :loveu: przyszła nawet na taraz a jak byłam z burkami i Oliwią na spacerze to weszła do mojej mamy do domu :loveu: :multi: niestety im bardziej ona się ośmiela, tym bardziej Luna przestaje być taka miła :mad: Boluś jeszcze chyba nie wie, że ma drugą dziewczynę :evil_lol:

aaahaha a wogóle to moja Mama dzisiaj mi opowiadała co robił NASZ pies jak mnie nie było :lol: :lol: :lol: :multi: :multi: :multi: jestem w szoku, że przyjęcie jej odbyło się tak bezboleśnie i jakby naturalnie - mała sobie przyszła i zamieszkała z nami bo tak :lol: :lol: :cool1:

noo i dawać mi tu propozycje na imię bo nie może być taka incognito cały czas :p

Posted

[quote name='r_2005']Wisia - zdrobnienie od Wichury:p[/quote]

nie nie - odpada - Pysia ma znajomą Wisię :lol: ludzką znajomą

poza tym imię ma być niebanalne, takie ehhh nie wiem jakie :placz: ide na kręgle paaaaaaaaaa