panienkabubu Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Waszko kochana, 40 000 - TO ZBOCZENIE JEST !!!![/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A wiesz, że ja Ci okropnie zazdroszczę ? Tej działki - i tego ślicznego domku ![U][COLOR=red] No wprost ordynarnie Ci zazdroszczę !!! I co tu zrobić ???[/COLOR][/U][/SIZE][/FONT][/I][/B] :p[/quote] idz sie wyspowiadac bo to grzech ponoc :p hahaha :D Waszeczko, no pijemy, pijemy :drinking::drinking: yhyhyhyhyh Quote
Alicja Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='malawaszka'][CENTER]:B-fly::B-fly::B-fly: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: jupiiii taka okazja - 40 000 post :crazyeye: :evil_lol: a ja mam w nim do zakomunikowania wspaniałą wiadomość - DZIŚ GŁASKAŁAM JUŻ MAŁĄ DZIKUSKĘ :multi: :BIG: karmiłam ją z ręki i głaskałam - była oczywiście wystrachana, ale nie uciekała :loveu: potem kawałeczek jakby chciała iść za mną na spacerek z burkami, ale się jeszcze cofnęła - ale niedługo niedługo się uda - mam tylko nadzieję, że robotników się nie wystraszy za bardzo :roll: [/CENTER] [/quote]:multi::multi::multi:[B][I]Waszeczko właśnie sie cofnęlam o stronkę :loveu:ślicznościowa sunieczka taki mix beagelka :razz: [IMG]http://img64.imageshack.us/img64/8292/p10100347xl.jpg[/IMG] [/I][/B] Quote
malawaszka Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Haneczko - jak to co zrobić - przyjeżdżać często w odwiedziny :multi: :loveu: a te 40 000 to mi ktoś psikusy chyba robi i dopisuje :p mam w domu zająca :cool1: [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/1285/25kwie214oh.jpg[/IMG] [IMG]http://img147.imageshack.us/img147/3734/25kwie237cu.jpg[/IMG] :evil_lol: [IMG]http://img105.imageshack.us/img105/1306/25kwie256op.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] [I][B]:loveu:ślicznościowa sunieczka taki mix beagelka :razz:[/B][/I] [I][B][IMG]http://img64.imageshack.us/img64/8292/p10100347xl.jpg[/IMG][/B][/I] [/quote] z jamnikiem :lol: a ciekawe co w brzuszku za ciekawostki kynologiczne :cool1: jakże chciałabym się mylić z tą ciążą :shake: Bubu :drinking: Quote
PIKA Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 I tak by przeczytali, nawet bez djęc GRatulacje i niech sobie suńka nigdzie nie idzie :kciuki: [quote] zajrzałam jej nawet w zęby - nie jest taka młodziutka jak myślałam bo obstawiałam że ma koło roczku, ale ma kilka latek raczej :cool1:[/quote] Po zebach to niewiele zobaczysz, jak sunia zaniedbana to i zęby w marnym stanie ;) Jak wet Dzekiego zobaczyl z żóltymi zaniedbanymi zebami to powiedzial, ze pies ma z 7 - 8 lat :evil_lol: a 6 miesięcy później, jak psiak sie kamienia i zażólceń pozbyl stwierdził, ze ma ze 4 :evil_lol: a pies mial wtedy 6 lat :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 PIKA ale ma pościerane kły - to chyba bardziej o wieku może świadczyć - tak mi się wydaje Quote
aga1215 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='malawaszka'][IMG]http://img273.imageshack.us/img273/6756/25kwie97nc.jpg[/IMG][/QUOTE] ładne :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='malawaszka']Haneczko - jak to co zrobić - przyjeżdżać często w odwiedziny :multi: :loveu: [/quote] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Uważaj ! CZUJĘ SIĘ ZAPROSZONA ! I będe ogladać zające !!! [/SIZE][/FONT][/I][/B] :multi: :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć Moniś :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]super, że udało się pogłaskać małą dzikuskę, śliczna jest :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][IMG]http://img105.imageshack.us/img105/1306/25kwie256op.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]rewelacyjna fota zajaca :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Aha no i gratuluję tak pokaźnego wyniku 40 000 to juz jest cos :crazyeye:[/COLOR][/SIZE][/FONT] :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Maga100 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='malawaszka'] a te 40 000 to mi ktoś psikusy chyba robi i dopisuje :p [/quote] [B]Oczywiście, że tak. Przecież ty w ogóle gadatliwa nie jesteś. Tylko cicha i nieśmiało czasami coś wtrącisz :diabloti: [/B] [B]PS a jakie masz plany w związku z sunią?[/B] Quote
panienkabubu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='malawaszka']PIKA ale ma pościerane kły - to chyba bardziej o wieku może świadczyć - tak mi się wydaje[/quote] a moze od duzej ilosci kosci ? nie wiem... Quote
Cimi Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='malawaszka']PIKA ale ma pościerane kły - to chyba bardziej o wieku może świadczyć - tak mi się wydaje[/QUOTE] Niekoniecznie. Suka, którą wzięłam ze schroniska mimo, że młoda wiek gdzieś 1,5 do 2 lat, zęby białe ale starte nie duże, ale zawsze coś. Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 dzięki Aguś :oops: dzięki Daga :oops: zając szkoda tylko, że nieostry, ale cóz - zające są za szybkie na ten aparat :evil_lol: [quote name='"Maga100"'][B]Oczywiście, że tak. Przecież ty w ogóle gadatliwa nie jesteś. Tylko cicha i nieśmiało czasami coś wtrącisz :diabloti: PS a jakie masz plany w związku z sunią?[/B][/QUOTE] OCZYWIŚCIE, że jestem nieśmiała i tylko czasem udaje mi się za Wami nadążyć i coś wtrącić :p a co do suni to chyba zrobię konkurs na imię bo jakoś trzebaby ją wołać :loveu: wszystko zależy od niej samej - ponieważ nie mamy jeszcze ogrodzenia, a nie mam możliwości zabrać jej gdzieś gdzie jest to ogrodzenie - tu do mieszkania to Luna jej raczej nie wpuści, poza tym to wiejski pies i w mieście to by zawału dostała - tyle złych ludzi chodzi :shake: - no i jak mała zostanie z nami to zostanie bo nie miałabym serca najpierw ją oswajać a potem oddać gdzieś jak ona do nas przyszła i szukała pomocy :loveu: taka mała psinka to nawet nie widać, że jest :loveu: już bym chciała to ogrodzenie mieć :shake: bubu i Cimi no właśnie nie wiem jak to jest z tymi zębami - ale po czymś jakoś się da określić wiek chyba nie? Quote
Cimi Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='malawaszka']bubu i Cimi no właśnie nie wiem jak to jest z tymi zębami - ale po czymś jakoś się da określić wiek chyba nie?[/QUOTE] Po mojej łowcarkowej to od razu było wiadomo, że jest młoda. Stan zębów zależy od karmienia i zadbania. Fiona zębów wcale nie ma startych, a wiek prawie ten sam. Może po siwiźnie, ale to nie zawsze i po zachowaniu :cool3:. Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 po zachowaniu też ciężko - tak samo się będzie zachowywał pies bity i nie wiadomo co jeszcze - czy młody czy stary - chyba :roll: siwizny nie widziałam, ale ma białe umaszczenie na pysiu więc to też nie wskaźnik :shake: aaa nie ważne - niech ma ile chce - kiedyś pojedziemy do weta jak się oswoimy już na tyle, żeby to nie był za duży stres to może się dowiemy ;) Quote
Hanna R. Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Monika - to będzie trójka ???[/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 widzę, że nie doczytałaś, ale obawiam się że będzie więcej niż 3 :roll: mała myszka chyba jest w ciąży... Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='malawaszka']widzę, że nie doczytałaś, ale obawiam się że będzie więcej niż 3 :roll: mała myszka chyba jest w ciąży...[/quote] i jeszcze musisz dodac takie duże czarne co to ma do Ciebie niezadlugo zawitać :razz: Mam nadzieję :razz: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [I][B]Waszeczka chałupe ma dużą , syćkich pomieści ;)[/B][/I] Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 hihihih duże czarne oczywiście że też będzie (ale najszybciej zimą) - to małe tricolor jest nieplanowane - rodzice wiedzą, że to nie ja sprowadziłam więc looz :lol: ale jeszcze nie wiedzą o ciąży - cały czas ją obserwuję i może jednak nie mam racji :roll: maluszki oczywiście do adopcji jakby co :lol: malutka sunia więc mam nadzieję, że będzie góra 3 małe bąble :p dziś chciała mi pożreć rękę razem z jedzeniem :-o aż mam dziurkę w palcu :lol: wogóle jak zobaczyła mój samochód to już był nieśmiały taniec radości :loveu: przyszła nawet na taraz a jak byłam z burkami i Oliwią na spacerze to weszła do mojej mamy do domu :loveu: :multi: niestety im bardziej ona się ośmiela, tym bardziej Luna przestaje być taka miła :mad: Boluś jeszcze chyba nie wie, że ma drugą dziewczynę :evil_lol: aaahaha a wogóle to moja Mama dzisiaj mi opowiadała co robił NASZ pies jak mnie nie było :lol: :lol: :lol: :multi: :multi: :multi: jestem w szoku, że przyjęcie jej odbyło się tak bezboleśnie i jakby naturalnie - mała sobie przyszła i zamieszkała z nami bo tak :lol: :lol: :cool1: noo i dawać mi tu propozycje na imię bo nie może być taka incognito cały czas :p Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [B]Hahaha, gratulacje! :multi: [/B] [B]I widzę już ten zachwyt Luny :evil_lol: [/B] Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='r_2005']Wisia - zdrobnienie od Wichury:p[/quote] nie nie - odpada - Pysia ma znajomą Wisię :lol: ludzką znajomą poza tym imię ma być niebanalne, takie ehhh nie wiem jakie :placz: ide na kręgle paaaaaaaaaa Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='malawaszka'] mała[B] myszka[/B] [/quote] ale Ty juz nadalas jej imię :cool1: Quote
Recommended Posts