malawaszka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 haha szkoda, żen a zdjęciach nie widać jaki to był desperacki wyczyn :evil_lol: łapki jej zjeżdżały z tego pnia i już myślałam, że spadnie, ale dała radę moja córunia :loveu: a wogóle to moja córunia jest już mega wiejską dziewuchą :razz: dzisiaj robotnicy rozjechali jaszczurkę na placu na wsi u nas - więc ją wziełam i wyrzuciłam dalej w trawe - myślałam że Luna nie widzi bo gapiła się w inną stronę :shake: ale gdzie tam za 5 minut patrzę na Lunę a tej MAUPIE już tylko ogonke jaszczurczy z pyska wystawał :mad: :angryy: a teraz moje dzieciaczki nie są ze mną :placz: i tak mi tu pusto :-( Quote
PIKA Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='malawaszka']jeszcze to jest za zimno na pływanie :eviltong: a poza tym to chyba po warszawsku tyłkiem po piasku :evil_lol:[/quote] a to tak jak ja :evil_lol: [QUOTE] noga za nogą noga za nogą - tak jak robią w cyrku [IMG]http://img224.imageshack.us/img224/8007/25kwie06przemsza472en.jpg[/IMG][/QUOTE] a ta gdzie wlazła? :crazyeye: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='malawaszka']haha szkoda, żen a zdjęciach nie widać jaki to był desperacki wyczyn :evil_lol: łapki jej zjeżdżały z tego pnia i już myślałam, że spadnie, ale dała radę moja córunia :loveu: a wogóle to moja córunia jest już mega wiejską dziewuchą :razz: dzisiaj robotnicy rozjechali jaszczurkę na placu na wsi u nas - więc ją wziełam i wyrzuciłam dalej w trawe - myślałam że Luna nie widzi bo gapiła się w inną stronę :shake: ale gdzie tam za 5 minut patrzę na Lunę a tej MAUPIE już tylko ogonke jaszczurczy z pyska wystawał :mad: :angryy: a teraz moje dzieciaczki nie są ze mną :placz: i tak mi tu pusto :-([/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]Luna nadaje się na obóz przetrwania :razz: A ja zostawiam Ozzulka z TZtem na całe 2 dni :placz::placz::placz: [/I] Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='PIKA']a to tak jak ja :evil_lol: [/quote] :shake: ale ja umiem pływać :eviltong: tylko tam za płytko i sie nie da :evil_lol: Alu - czyżbyś TZtowi nie ufała? bo ja moim rodzicom nie ufam i pewnie będę dzwonić co chwile czy wszystko ok:oops: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='malawaszka'] Alu - czyżbyś TZtowi nie ufała? bo ja moim rodzicom nie ufam i pewnie będę dzwonić co chwile czy wszystko ok:oops:[/quote][I]:razz:a któż się lepiej zajmie psem jak nie MY SAME:p [/I] Quote
Alka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 jejku , ale bajkowe krajobrazy:loveu: [IMG]http://img107.imageshack.us/img107/4903/25kwie06przemsza537sx7iw.jpg[/IMG] [IMG]http://img107.imageshack.us/img107/8056/25kwie06przemsza544fq2rp.jpg[/IMG] te piekne widoki rekompensują wam trudne warunki pracy :eviltong: Luna to cwaniarka, w każdych warunkach sobie poradzi :loveu: Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I]:razz:a któż się lepiej zajmie psem jak nie MY SAME:p[/I] [/quote] no właśnie NIKT :shake: Alka - ja właśnie dzisiaj stwierdziłam, że na wsi to jej karmioć nie będę musiała bo się gadzina sama wyżywi :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='malawaszka'] Alka - ja właśnie dzisiaj stwierdziłam, że na wsi to jej karmioć nie będę musiała bo się [B]gadzina[/B] sama wyżywi :evil_lol:[/quote] gadzinami? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 tyż i gryzoniami :angryy: kurna a w domu taki delikates - pomyślałby kto :mad: i jeszcze wczoraj ukradła Marcinowi czekolade :angryy: Quote
Hanna R. Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [img]http://img218.imageshack.us/img218/5829/25kwie06przemsza537sx.jpg[/img] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Waszka , ja myślałam, że takie widoki to już tylko w moich wczesnodziecięcych wspomnieniach są ...[/SIZE][/FONT][/I][/B] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A swoją drogą, to może się zdecyduj , czy masz córónię, czy SS-mankę ??? :p :p :p [/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Waszka , ja myślałam, że takie widoki to już tylko w moich wczesnodziecięcych wspomnieniach są ...[/SIZE][/FONT][/I][/B] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote] są Haneczko są - i to nawet całkiem dużo ich jest - tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać :cool1: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2][quote name='HankaRupczewska'][/SIZE][/FONT][B][I]A swoją drogą, to może się zdecyduj , czy masz córónię, czy SS-mankę ??? :p :p :p [/I][/B][/SIZE][/FONT][/quote] ssmanka terrorystka jest jak jest ze mną, a jak jej przy mnie nie ma to córunia :placz: Quote
beria Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='malawaszka'] a wogóle to moja córunia jest już mega wiejską dziewuchą :razz: dzisiaj robotnicy rozjechali jaszczurkę na placu na wsi u nas - więc ją wziełam i wyrzuciłam dalej w trawe - myślałam że Luna nie widzi bo gapiła się w inną stronę :shake: ale gdzie tam za 5 minut patrzę na Lunę a tej MAUPIE już tylko ogonke jaszczurczy z pyska wystawał :mad: :angryy: [/QUOTE] Lunka przechodzi na BARFa :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='malawaszka'][IMG]http://img218.imageshack.us/img218/5829/25kwie06przemsza537sx.jpg[/IMG] [/quote] nie no pieeeknie! Monika, robilas cos z tym zdjeciem, czy masz taki full wypas aparat, ktory Ci tak pieknie kolory odzwierciedla? mmm .... no ja chce do takiego lasku! Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 moja siostra ma taki aparat :mad: Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 a teraz mówimy DOBRANOC i do poczytanie w niedzielę po wystawce :loveu: [IMG]http://img224.imageshack.us/img224/4724/25kwie06przemsza17hp.jpg[/IMG] Quote
Hanna R. Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A swoją drogą, to może się zdecyduj , czy masz [SIZE=5][COLOR=red]córónię,[/COLOR][/SIZE] czy SS-mankę ??? :p :p :p [/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Waszka, kochana, DO KOŃCA ŻYCIA nie zapomnę Ci, żeś mi nie wypomniała tego orta ![/SIZE][/FONT][/I][/B] :eek: [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A swoją drogą ON CUDNY JEST ! :sweetCyb: NIEPRAWDAŻ ???[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red]CÓRÓNIA :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 do ósłóg Haneczko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Boluś jest najcudniejszy mój killerek mały :loveu: :loveu: :loveu: a wogóle to dobrze że pada teraz deszcz - będzie fajnie na wystawie, ochlapie mi mój dzisiaj świeżo umyty samochód :angryy: wogóle to umyty przeze mnie - moimi własnymi ręcami :cool1: a myłam go jak miał otwarte okna :p ale za to gabeczką kupioną w sklepie motoryzacyjnym za 6zł!!! A CO! taką se kupiłam - chociaż jak o nią prosiłam to miałam przygotowane 2 zł :evil_lol: a potem to już mi było goopio powiedzieć, że ona nie powinna aż tyle kosztować :evil_lol: JESTEM KOBIETĄĄĄĄĄ - i jestem z tego dumna :grins: Quote
Hanna R. Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nooooo, za SZEŚĆ zeta - to Ty jesteś KOBIETĄ LUKSUSOWĄ ! :diabloti: [/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
malawaszka Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 NO BA! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a wogóle to na co ten mój luksus jak właśnie pada deszcz :mad: :angryy: Quote
00000 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Kochana... o szóstej rano posta napisałaś...:shocked!: Coś się stało??????:shock: Quote
Gosiek Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [IMG]http://img218.imageshack.us/img218/5829/25kwie06przemsza537sx.jpg[/IMG] rany - jak pięknie :loveu: raj dla fotografa krajobrazów dosłownie.. Waszeczko ależ zazdroszcze takowych widoków :diabloti: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Pagaj']Kochana... o szóstej rano posta napisałaś...:shocked!: Coś się stało??????:shock:[/quote] noooo.. Malawaszka to chyba do Opola na wystawe pojechała ;) [quote name='malawaszka']moja siostra ma taki aparat :mad:[/quote] co to za aparat? ;) no niech sie siostra pochwali :cool3: :cool3: Quote
asher Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='malaweszka']ssmanka terrorystka jest jak jest ze mną, a jak jej przy mnie nie ma to córunia :placz:[/quote]Znaczy się masz na nią zły wpływ? :lol: Quote
r_2005 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='malawaszka'] ale za to gabeczką kupioną w sklepie motoryzacyjnym za 6zł!!! A CO! taką se kupiłam - chociaż jak o nią prosiłam to miałam przygotowane 2 zł :evil_lol: [B]a potem to już mi było goopio powiedzieć, że ona nie powinna aż tyle kosztować[/B] :evil_lol: [B]JESTEM KOBIETĄĄĄĄĄ - i jestem z tego dumna[/B] :grins:[/quote] Rany, też JESTEM KOBIETĄ:lol: Quote
Gosiek Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 hahaha ja też nieraz kupuję te drozsze bzdurki przez własną.. hmm "głupote? Bo zamiast sie spytać ile to kosztuje, to mówię poproszę i potem ... głupio juz nie kupić :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts