Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha szkoda, żen a zdjęciach nie widać jaki to był desperacki wyczyn :evil_lol: łapki jej zjeżdżały z tego pnia i już myślałam, że spadnie, ale dała radę moja córunia :loveu:

a wogóle to moja córunia jest już mega wiejską dziewuchą :razz: dzisiaj robotnicy rozjechali jaszczurkę na placu na wsi u nas - więc ją wziełam i wyrzuciłam dalej w trawe - myślałam że Luna nie widzi bo gapiła się w inną stronę :shake: ale gdzie tam za 5 minut patrzę na Lunę a tej MAUPIE już tylko ogonke jaszczurczy z pyska wystawał :mad: :angryy:

a teraz moje dzieciaczki nie są ze mną :placz: i tak mi tu pusto :-(

Posted

[quote name='malawaszka']jeszcze to jest za zimno na pływanie :eviltong: a poza tym to chyba po warszawsku tyłkiem po piasku :evil_lol:[/quote]

a to tak jak ja :evil_lol:

[QUOTE] noga za nogą noga za nogą - tak jak robią w cyrku
[IMG]http://img224.imageshack.us/img224/8007/25kwie06przemsza472en.jpg[/IMG][/QUOTE]
a ta gdzie wlazła? :crazyeye:

Posted

[quote name='malawaszka']haha szkoda, żen a zdjęciach nie widać jaki to był desperacki wyczyn :evil_lol: łapki jej zjeżdżały z tego pnia i już myślałam, że spadnie, ale dała radę moja córunia :loveu:

a wogóle to moja córunia jest już mega wiejską dziewuchą :razz: dzisiaj robotnicy rozjechali jaszczurkę na placu na wsi u nas - więc ją wziełam i wyrzuciłam dalej w trawe - myślałam że Luna nie widzi bo gapiła się w inną stronę :shake: ale gdzie tam za 5 minut patrzę na Lunę a tej MAUPIE już tylko ogonke jaszczurczy z pyska wystawał :mad: :angryy:

a teraz moje dzieciaczki nie są ze mną :placz: i tak mi tu pusto :-([/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]Luna nadaje się na obóz przetrwania :razz:

A ja zostawiam Ozzulka z TZtem na całe 2 dni :placz::placz::placz:
[/I]

Posted

[quote name='PIKA']a to tak jak ja :evil_lol:
[/quote]

:shake: ale ja umiem pływać :eviltong: tylko tam za płytko i sie nie da :evil_lol:

Alu - czyżbyś TZtowi nie ufała? bo ja moim rodzicom nie ufam i pewnie będę dzwonić co chwile czy wszystko ok:oops:

Posted

[quote name='malawaszka']

Alu - czyżbyś TZtowi nie ufała? bo ja moim rodzicom nie ufam i pewnie będę dzwonić co chwile czy wszystko ok:oops:[/quote][I]:razz:a któż się lepiej zajmie psem jak nie MY SAME:p

[/I]

Posted

jejku , ale bajkowe krajobrazy:loveu:
[IMG]http://img107.imageshack.us/img107/4903/25kwie06przemsza537sx7iw.jpg[/IMG]

[IMG]http://img107.imageshack.us/img107/8056/25kwie06przemsza544fq2rp.jpg[/IMG]

te piekne widoki rekompensują wam trudne warunki pracy :eviltong:

Luna to cwaniarka, w każdych warunkach sobie poradzi :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I]:razz:a któż się lepiej zajmie psem jak nie MY SAME:p[/I]

[/quote]

no właśnie NIKT :shake:

Alka - ja właśnie dzisiaj stwierdziłam, że na wsi to jej karmioć nie będę musiała bo się gadzina sama wyżywi :evil_lol:

Posted

Alka - ja właśnie dzisiaj stwierdziłam, że na wsi to jej karmioć nie będę musiała bo się [B]gadzina[/B] sama wyżywi :evil_lol:[/quote]

gadzinami? :evil_lol:

Posted

[img]http://img218.imageshack.us/img218/5829/25kwie06przemsza537sx.jpg[/img]

[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Waszka , ja myślałam, że takie widoki to już tylko w moich wczesnodziecięcych wspomnieniach są ...[/SIZE][/FONT][/I][/B] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A swoją drogą, to może się zdecyduj , czy masz córónię, czy SS-mankę ??? :p :p :p [/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Waszka , ja myślałam, że takie widoki to już tylko w moich wczesnodziecięcych wspomnieniach są ...[/SIZE][/FONT][/I][/B] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote]

są Haneczko są - i to nawet całkiem dużo ich jest - tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać :cool1:

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2][quote name='HankaRupczewska'][/SIZE][/FONT][B][I]A swoją drogą, to może się zdecyduj , czy masz córónię, czy SS-mankę ??? :p :p :p [/I][/B][/SIZE][/FONT][/quote]

ssmanka terrorystka jest jak jest ze mną, a jak jej przy mnie nie ma to córunia :placz:

Posted

[/QUOTE]

Lunka przechodzi na BARFa :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka'][IMG]http://img218.imageshack.us/img218/5829/25kwie06przemsza537sx.jpg[/IMG]

[/quote]

nie no pieeeknie!
Monika, robilas cos z tym zdjeciem, czy masz taki full wypas aparat, ktory Ci tak pieknie kolory odzwierciedla?

mmm .... no ja chce do takiego lasku!

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A swoją drogą, to może się zdecyduj , czy masz [SIZE=5][COLOR=red]córónię,[/COLOR][/SIZE] czy SS-mankę ??? :p :p :p [/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote]

[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Waszka, kochana, DO KOŃCA ŻYCIA nie zapomnę Ci, żeś mi nie wypomniała tego orta ![/SIZE][/FONT][/I][/B] :eek:

[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A swoją drogą ON CUDNY JEST ! :sweetCyb: NIEPRAWDAŻ ???[/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red]CÓRÓNIA :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

do ósłóg Haneczko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a Boluś jest najcudniejszy mój killerek mały :loveu: :loveu: :loveu:

a wogóle to dobrze że pada teraz deszcz - będzie fajnie na wystawie, ochlapie mi mój dzisiaj świeżo umyty samochód :angryy: wogóle to umyty przeze mnie - moimi własnymi ręcami :cool1: a myłam go jak miał otwarte okna :p ale za to gabeczką kupioną w sklepie motoryzacyjnym za 6zł!!! A CO! taką se kupiłam - chociaż jak o nią prosiłam to miałam przygotowane 2 zł :evil_lol: a potem to już mi było goopio powiedzieć, że ona nie powinna aż tyle kosztować :evil_lol: JESTEM KOBIETĄĄĄĄĄ - i jestem z tego dumna :grins:

Posted

[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/5829/25kwie06przemsza537sx.jpg[/IMG]

rany - jak pięknie :loveu: raj dla fotografa krajobrazów dosłownie.. Waszeczko ależ zazdroszcze takowych widoków :diabloti:

Posted

[quote name='Pagaj']Kochana... o szóstej rano posta napisałaś...:shocked!:

Coś się stało??????:shock:[/quote]

noooo.. Malawaszka to chyba do Opola na wystawe pojechała ;)

[quote name='malawaszka']moja siostra ma taki aparat :mad:[/quote]

co to za aparat? ;) no niech sie siostra pochwali :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='malaweszka']ssmanka terrorystka jest jak jest ze mną, a jak jej przy mnie nie ma to córunia :placz:[/quote]Znaczy się masz na nią zły wpływ? :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'] ale za to gabeczką kupioną w sklepie motoryzacyjnym za 6zł!!! A CO! taką se kupiłam - chociaż jak o nią prosiłam to miałam przygotowane 2 zł :evil_lol: [B]a potem to już mi było goopio powiedzieć, że ona nie powinna aż tyle kosztować[/B] :evil_lol: [B]JESTEM KOBIETĄĄĄĄĄ - i jestem z tego dumna[/B] :grins:[/quote]
Rany, też JESTEM KOBIETĄ:lol:

Posted

hahaha ja też nieraz kupuję te drozsze bzdurki przez własną.. hmm "głupote?
Bo zamiast sie spytać ile to kosztuje, to mówię poproszę i potem ... głupio juz nie kupić :lol::lol::lol: