Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on się sam czepia bagazy :razz:[/quote]

hahha mi Luna zawsze do torby wkłada swojego kubusia i kości jak gdzieś wyjeżdżam :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahha mi Luna zawsze do torby wkłada swojego kubusia i kości jak gdzieś wyjeżdżam :loveu:[/quote]A zaraz potem nie pozwala ci podejść do walizki? :evil_lol:

Posted

:lol: :lol: :lol: mnie pozwala na wszystko, ale tylko mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a wogóle to mam mi dziś opoiwedziała kilka historii, kiedy Luna zachowywała się jej dziwnie na spacerze i jakby niedowidziała albo jakby miała ochotę na ucieczkę (:crazyeye: chociaż w to nie mogę uwierzyć) i zamiast biec za mamą to biegła w inną stronę jakby za kimś innym :crazyeye: przy mnie nigdy takiego czegoś nie miała :crazyeye: i teraz nie wiem co myśleć :roll:

Posted

kurcze jestem w szoku bo to nijak mi do Luny nie pasuje - ona się strasznie pilnuje zawsze! najlepije to jakby mama wogóle z nimi nie wychodziła, ale cóż czasem nie mam wyjścia :placz: chyba kiedyś pójdę za nimi na spacer i będę śledzić żeby zobaczyć jak to wygląda :p

Posted

łiii a ja się chwalę bo właśnie sobie zakupiłam naklejeczki sznaucerkowe :multi:

[URL="http://www.allegro.pl/item97974883_naklejka_sznaucer_olbrzymi.html"]taką[/URL]

[URL="http://www.allegro.pl/item97973724_naklejka_sznaucer_miniaturowy.html"]i taką[/URL]

:loveu:

i jak mnie nikt nie przebije przez następne 2 min to [URL="http://www.allegro.pl/item97978667_naklejka_sznaucer_sredni.html"]ta też będzie moja[/URL] :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']nie mogę już bo ten ktoś dałw ostatniej chwili, a poza tym mnie aż tak nie zależało na średniaku żeby przebijać :lol:[/quote]
Łiiiiiiiiiiii...Biednaś Ty teraz :evil_lol:

Posted

hahaha bystrzacha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a wogóle to dziś Luna biegała przy rowerze :angryy: i goopek jeden za moją siostrą super - w ładnej odległości i ładnie biegła, tylko głupiała jak siostra siezatrzymywała - wtedy było mega powitanie jak po dłuugiej nieobecności :evil_lol: a jak ja wsiądę na rower to ta goopia suka goopieje do reszty i skacze na mnie, szarpie za spodnie i panikuje że jej ucieknę :placz: dopiero jak szybciej jechałam to biegła normalnie bo nie miałą już czasu na skakanie :evil_lol: ale ja ją jeszcze nauczę :diabloti: hahah a Boluś też chciał za mną lecieć - tak się już rozpędził, że hohoo :crazyeye: ale kazałam siostrze go zabrać bo by się jeszcze zabił chłopak o coś albo by mu serduszko wysiadło :roll: