malawaszka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on się sam czepia bagazy :razz:[/quote] hahha mi Luna zawsze do torby wkłada swojego kubusia i kości jak gdzieś wyjeżdżam :loveu: Quote
asher Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 [quote name='malawaszka']hahha mi Luna zawsze do torby wkłada swojego kubusia i kości jak gdzieś wyjeżdżam :loveu:[/quote]A zaraz potem nie pozwala ci podejść do walizki? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 :lol: :lol: :lol: mnie pozwala na wszystko, ale tylko mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a wogóle to mam mi dziś opoiwedziała kilka historii, kiedy Luna zachowywała się jej dziwnie na spacerze i jakby niedowidziała albo jakby miała ochotę na ucieczkę (:crazyeye: chociaż w to nie mogę uwierzyć) i zamiast biec za mamą to biegła w inną stronę jakby za kimś innym :crazyeye: przy mnie nigdy takiego czegoś nie miała :crazyeye: i teraz nie wiem co myśleć :roll: Quote
asher Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Oj, może niech jej mama na wszelki wypadek nie spuszcza ze smyczy :shake: Quote
malawaszka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 kurcze jestem w szoku bo to nijak mi do Luny nie pasuje - ona się strasznie pilnuje zawsze! najlepije to jakby mama wogóle z nimi nie wychodziła, ale cóż czasem nie mam wyjścia :placz: chyba kiedyś pójdę za nimi na spacer i będę śledzić żeby zobaczyć jak to wygląda :p Quote
Pysia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Chyba Lunka nie ma przy mamie pewności siebie...Albo miała inną koncepcje spaceru :evil_lol: Quote
beria Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 [quote name='Pysia']Albo miała inną koncepcje spaceru :evil_lol:[/QUOTE] Czyli antykoncepcję :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ona antykoncepcji już nie potrzebuje ( szczęśliwa :placz: ) Beria - dałam Ci u Ali przepis na tą sałatke :) Mogę jeszcze u siebie wstawic :) Quote
malawaszka Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 nie mam kiedy śledzić :placz: :placz: :placz: Quote
Pysia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='malawaszka']nie mam kiedy śledzić :placz: :placz: :placz:[/quote] Pogubiłam sie...Czeho?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
PIKA Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='Pysia']Pogubiłam sie...Czeho?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote] Luny w trakcie innej koncepcji spaceru :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='PIKA']Luny w trakcie innej koncepcji spaceru :evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol:czyli jak wcześniej napisano antykoncepcji:razz:[/I][/B] Quote
aga1215 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 iiii, Monika co ja będziesz śledzić, ma Luntka własne zdanie :klacz: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 noo mnie to nie cieszy :mad: tym bardziej, że nawet nie potrafię sobie jej wyobrazić w trakcie takiej antykoncepcji na spacer :-o :shake: Quote
malawaszka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 łiii a ja się chwalę bo właśnie sobie zakupiłam naklejeczki sznaucerkowe :multi: [URL="http://www.allegro.pl/item97974883_naklejka_sznaucer_olbrzymi.html"]taką[/URL] [URL="http://www.allegro.pl/item97973724_naklejka_sznaucer_miniaturowy.html"]i taką[/URL] :loveu: i jak mnie nikt nie przebije przez następne 2 min to [URL="http://www.allegro.pl/item97978667_naklejka_sznaucer_sredni.html"]ta też będzie moja[/URL] :mad: Quote
malawaszka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 no i doopa ktoś mi dźwignął średniaka :angryy: :lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [I][B]Waszka przebijaj któś dał 3,25 :cool3:[/B][/I] Quote
malawaszka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 nie mogę już bo ten ktoś dałw ostatniej chwili, a poza tym mnie aż tak nie zależało na średniaku żeby przebijać :lol: Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [quote name='malawaszka']nie mogę już bo ten ktoś dałw ostatniej chwili, a poza tym mnie aż tak nie zależało na średniaku żeby przebijać :lol:[/quote] Łiiiiiiiiiiii...Biednaś Ty teraz :evil_lol: Quote
asher Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Waszka, a po czym ty poznałas, że to średniak? :-o Quote
asher Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Cofam pytanie, jest w opisie, jak byk :lol: :lol: :lol: :oops: Quote
malawaszka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 hahaha bystrzacha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a wogóle to dziś Luna biegała przy rowerze :angryy: i goopek jeden za moją siostrą super - w ładnej odległości i ładnie biegła, tylko głupiała jak siostra siezatrzymywała - wtedy było mega powitanie jak po dłuugiej nieobecności :evil_lol: a jak ja wsiądę na rower to ta goopia suka goopieje do reszty i skacze na mnie, szarpie za spodnie i panikuje że jej ucieknę :placz: dopiero jak szybciej jechałam to biegła normalnie bo nie miałą już czasu na skakanie :evil_lol: ale ja ją jeszcze nauczę :diabloti: hahah a Boluś też chciał za mną lecieć - tak się już rozpędził, że hohoo :crazyeye: ale kazałam siostrze go zabrać bo by się jeszcze zabił chłopak o coś albo by mu serduszko wysiadło :roll: Quote
PIKA Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Haha Luna zmusza Cie do wiekszego wysilku :evil_lol: Quote
Recommended Posts