Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha madzia :mad: :mad: :mad:[/quote]

Wasia przyszła:cool3:

paździoszki

Posted

[IMG]http://img50.imageshack.us/img50/21/tndscn34646ga.jpg[/IMG]
a dlaczego Waszeczko sie z tłumu wyłamujesz? Wszyscy się Dogsami raczyli a Ty jakiegoś Lecha podłapałaś?

Posted

[quote name='malawaszka']haha no trzeba być oryginalnym nie? :lol:[/quote]:p[COLOR=Green][I][B] koniecznie , niech człowieki wiedzą że wiosna idzie to Waszce na czółku zielone wyrosło ;)[/B][/I][/COLOR]

Guest bernulka
Posted

[CENTER][B][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=navy]PODANIE[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=navy]W dniu 29.03.06r. bernulka, nazywana też często Paździoszkiem zwraca się z uprzejmą prośbą do Waszeczki naszej kochanej, o wstawienie fotek mojego ulubieńca Bolutka którego strasznie długo nie widziałam.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=navy][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=navy]Z poważaniem [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=navy]Paździoszek[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#000080][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#000080]paździoszki[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

Posted

no nie mam fotek :shake: tak szaro i brzydko jest na dworze - ciągle pada :placz:

a Boluś mój kochany znowu ma duszności :placz: byliśmy u weterynarza i znowu dostał steryd, tylko jakiś słabszy, bo po tym ostatnim miał straszne skutki uboczne - pobudzenie i dużo pił i sikał i bardzo się męczył tym - mam nadzieję, że teraz będzie lepiej, ale kurde przez to nie mogę go zaszczepić :shake:

Posted

no u Bolusia to było do przewidzenia, że wrócą te duszności - wet to mówił podczas tamtego leczenia - on po prostu ma już spore zwlóknienia w płucach i są one mało wietrzne przez to, a steryd rozszerza to wszystko i wtedy jest mu łatiwej oddychać - to niestety będzie się powtarzało już do końca jego zycia - oby jak najdłuższego, bo przecież 12 lat na miniaturę to nie jst tak strasznie dużo - mam tylko nadzieję, że jego poprzedni właściciele mimo iż bez serca to jakoś o niego dbali jak był z nimi i że życie u nich nie skróci bardzo jego życia - dramatu nie ma - po prostu doszedł nam kolejny lek, który będziemy podawać regularnie :cool1:

i jeszcze muszę dodać, że jestem dumna z Luny haha bo ona też była - na szczepieniu i dała się bez mojej pomocy i kagańca obmacać wetce i nawet do paszczy zajrzeć :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

i jeszcze muszę dodać, że jestem dumna z Luny haha bo ona też była - na szczepieniu i dała się bez mojej pomocy i kagańca obmacać wetce i nawet do paszczy zajrzeć :evil_lol:[/quote]

a to na pewno byla Luna? :evil_lol: Moze Bolka podstawila ? :evil_lol:

Guest bernulka
Posted

Ojj mój Bolutek biedaczysko, trzymam za niego mocno kciukaski a Hercia poduszeczki - będzie dobrze :buzi: Wymiziaj go od paździoszka :p

paźdzzioszki

Posted

[quote name='malawaszka']no u Bolusia to było do przewidzenia, że wrócą te duszności - wet to mówił podczas tamtego leczenia - on po prostu ma już spore zwlóknienia w płucach i są one mało wietrzne przez to, a steryd rozszerza to wszystko i wtedy jest mu łatiwej oddychać - to niestety będzie się powtarzało już do końca jego zycia - oby jak najdłuższego, bo przecież 12 lat na miniaturę to nie jst tak strasznie dużo - mam tylko nadzieję, że jego poprzedni właściciele mimo iż bez serca to jakoś o niego dbali jak był z nimi i że życie u nich nie skróci bardzo jego życia - dramatu nie ma - po prostu doszedł nam kolejny lek, który będziemy podawać regularnie :cool1:

i jeszcze muszę dodać, że jestem dumna z Luny haha bo ona też była - na szczepieniu i dała się bez mojej pomocy i kagańca obmacać wetce i nawet do paszczy zajrzeć :evil_lol:[/quote]
Życie ze starszym psem jest pełne takich niespodzianek. Ale Boluś trzyma się świetnie i na spacerkach nadąrza za Zmorka bez problemu :multi: Dzielny mały rycerzyk :loveu:
A Luneta chyba w koncu posłuchała rad Zmorki ze ciepać się nie warto ;)

Posted

[quote name='Pysia']A Luneta chyba w koncu posłuchała rad Zmorki ze ciepać się nie warto ;)[/quote]

hahaha ZAPOMNIJ - ona i słuchanie rad :evil_lol: wyżyła się jak tylko wyszłyśmy z gabinetu i naszczekała na pustą poczekalnię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

PIKA - to była zdecydowanie Luna bo pani wet powiedziała, że ma bardzo ładne zęby :cool1: a o Bolusiowych by tak nie powiedziała raczej :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha ZAPOMNIJ - ona i słuchanie rad :evil_lol: wyżyła się jak tylko wyszłyśmy z gabinetu i naszczekała na pustą poczekalnię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

PIKA - to była zdecydowanie Luna bo pani wet powiedziała, że ma bardzo ładne zęby :cool1: a o Bolusiowych by tak nie powiedziała raczej :lol:[/quote]Wasia :) Mnie proponowano dla Szelmy domestos ;) MOze też spróbujesz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']a to bez znaczenia on i tak siwy :evil_lol:[/quote]
Bródke ma przyzółcona wiec by mu się przydało wybielić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=white]Wasia mnie za to co napisałam zabije :shake: [/COLOR][/SIZE]