madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 monisia pewnie jeszcze siedzi u ress bo dzisiaj pstrykała jej golaskom zdjątka a wczoraj się bawiła :eviltong: [img]http://img50.imageshack.us/img50/21/tndscn34646ga.jpg[/img] monika wybacz, musiałam je wstawic :eviltong: Quote
r_2005 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Pysia']ZDJĘCIA !!!!!:angryy:[/quote] Aaaa, to ja nie zrozumiałam co autor miał na myśli:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 hahahaha madzia :mad: :mad: :mad: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 A nie mówiłam ?? AA... [IMG]http://img50.imageshack.us/img50/21/tndscn34646ga.jpg[/IMG] Quote
Guest bernulka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='malawaszka']hahahaha madzia :mad: :mad: :mad:[/quote] Wasia przyszła:cool3: paździoszki Quote
aga1215 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='beria']Hop, hop !!! Gdzie Lunki i Bolutki?[/quote] no właśnie, [B]Waszka[/B] - tresujesz je, coby Saby nie zagrzły???:crazyeye: Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [IMG]http://img50.imageshack.us/img50/21/tndscn34646ga.jpg[/IMG] a dlaczego Waszeczko sie z tłumu wyłamujesz? Wszyscy się Dogsami raczyli a Ty jakiegoś Lecha podłapałaś? Quote
malawaszka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 haha no trzeba być oryginalnym nie? :lol: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='malawaszka']haha no trzeba być oryginalnym nie? :lol:[/quote]:p[COLOR=Green][I][B] koniecznie , niech człowieki wiedzą że wiosna idzie to Waszce na czółku zielone wyrosło ;)[/B][/I][/COLOR] Quote
Guest bernulka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [CENTER][B][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=navy]PODANIE[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=navy]W dniu 29.03.06r. bernulka, nazywana też często Paździoszkiem zwraca się z uprzejmą prośbą do Waszeczki naszej kochanej, o wstawienie fotek mojego ulubieńca Bolutka którego strasznie długo nie widziałam.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=navy][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=navy]Z poważaniem [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=navy]Paździoszek[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#000080][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#000080]paździoszki[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] Quote
malawaszka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 no nie mam fotek :shake: tak szaro i brzydko jest na dworze - ciągle pada :placz: a Boluś mój kochany znowu ma duszności :placz: byliśmy u weterynarza i znowu dostał steryd, tylko jakiś słabszy, bo po tym ostatnim miał straszne skutki uboczne - pobudzenie i dużo pił i sikał i bardzo się męczył tym - mam nadzieję, że teraz będzie lepiej, ale kurde przez to nie mogę go zaszczepić :shake: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [I][B]Oj Waszeczko , tu też choróbsko .:shake: Bolutkowi przejdzie niech no tylko przejdzie ta obrzydliwa pogoda:angryy:i zaświeci słoneczko. [/B][/I] Quote
malawaszka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 no u Bolusia to było do przewidzenia, że wrócą te duszności - wet to mówił podczas tamtego leczenia - on po prostu ma już spore zwlóknienia w płucach i są one mało wietrzne przez to, a steryd rozszerza to wszystko i wtedy jest mu łatiwej oddychać - to niestety będzie się powtarzało już do końca jego zycia - oby jak najdłuższego, bo przecież 12 lat na miniaturę to nie jst tak strasznie dużo - mam tylko nadzieję, że jego poprzedni właściciele mimo iż bez serca to jakoś o niego dbali jak był z nimi i że życie u nich nie skróci bardzo jego życia - dramatu nie ma - po prostu doszedł nam kolejny lek, który będziemy podawać regularnie :cool1: i jeszcze muszę dodać, że jestem dumna z Luny haha bo ona też była - na szczepieniu i dała się bez mojej pomocy i kagańca obmacać wetce i nawet do paszczy zajrzeć :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='malawaszka'] i jeszcze muszę dodać, że jestem dumna z Luny haha bo ona też była - na szczepieniu i dała się bez mojej pomocy i kagańca obmacać wetce i nawet do paszczy zajrzeć :evil_lol:[/quote] a to na pewno byla Luna? :evil_lol: Moze Bolka podstawila ? :evil_lol: Quote
Guest bernulka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ojj mój Bolutek biedaczysko, trzymam za niego mocno kciukaski a Hercia poduszeczki - będzie dobrze :buzi: Wymiziaj go od paździoszka :p paźdzzioszki Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='malawaszka']no u Bolusia to było do przewidzenia, że wrócą te duszności - wet to mówił podczas tamtego leczenia - on po prostu ma już spore zwlóknienia w płucach i są one mało wietrzne przez to, a steryd rozszerza to wszystko i wtedy jest mu łatiwej oddychać - to niestety będzie się powtarzało już do końca jego zycia - oby jak najdłuższego, bo przecież 12 lat na miniaturę to nie jst tak strasznie dużo - mam tylko nadzieję, że jego poprzedni właściciele mimo iż bez serca to jakoś o niego dbali jak był z nimi i że życie u nich nie skróci bardzo jego życia - dramatu nie ma - po prostu doszedł nam kolejny lek, który będziemy podawać regularnie :cool1: i jeszcze muszę dodać, że jestem dumna z Luny haha bo ona też była - na szczepieniu i dała się bez mojej pomocy i kagańca obmacać wetce i nawet do paszczy zajrzeć :evil_lol:[/quote] Życie ze starszym psem jest pełne takich niespodzianek. Ale Boluś trzyma się świetnie i na spacerkach nadąrza za Zmorka bez problemu :multi: Dzielny mały rycerzyk :loveu: A Luneta chyba w koncu posłuchała rad Zmorki ze ciepać się nie warto ;) Quote
malawaszka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Pysia']A Luneta chyba w koncu posłuchała rad Zmorki ze ciepać się nie warto ;)[/quote] hahaha ZAPOMNIJ - ona i słuchanie rad :evil_lol: wyżyła się jak tylko wyszłyśmy z gabinetu i naszczekała na pustą poczekalnię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PIKA - to była zdecydowanie Luna bo pani wet powiedziała, że ma bardzo ładne zęby :cool1: a o Bolusiowych by tak nie powiedziała raczej :lol: Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha ZAPOMNIJ - ona i słuchanie rad :evil_lol: wyżyła się jak tylko wyszłyśmy z gabinetu i naszczekała na pustą poczekalnię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PIKA - to była zdecydowanie Luna bo pani wet powiedziała, że ma bardzo ładne zęby :cool1: a o Bolusiowych by tak nie powiedziała raczej :lol:[/quote]Wasia :) Mnie proponowano dla Szelmy domestos ;) MOze też spróbujesz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 hahaha chyba nie bo jeszcze mu brodę wypali :lol: Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha chyba nie bo jeszcze mu brodę wypali :lol:[/quote] Nie wypali tylko wybieli :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Pysia']Nie wypali tylko wybieli :evil_lol:[/quote] a to bez znaczenia on i tak siwy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 ahh i jeszcze muszę Wam się pochwalić, że Boluś znowu schudł - waży już tylko 10,5 kg :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PIKA']a to bez znaczenia on i tak siwy :evil_lol:[/quote] Bródke ma przyzółcona wiec by mu się przydało wybielić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=white]Wasia mnie za to co napisałam zabije :shake: [/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts