malawaszka Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 ja ją z deczka obrobiłam :cool3: w PSie zrobiłam zamglone wokoło tak leciusieńko :cool3: nauczyłam sie SAMA :multi: ale i tak juz nie pamiętam gdzie to było :placz: Quote
dbsst Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 [quote name='malawaszka']Dobranoc :cool1: [IMG]http://img204.imageshack.us/img204/7411/pogoria18mar06945md.jpg[/IMG][/quote] waszuniu jaki piekny portrecik :loveu: :loveu: :crazyeye: jakie masz dluuuuuuugasne wlosy :-o Quote
malawaszka Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 dzięki debest :oops: a włosy są do obcięcia bo za długie mi już urosły :lol: Quote
beria Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Portrecik śliczny :cool3: :loveu: A Oliwka z wielkim czarnym psem :multi: Quote
Pysia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='beria']Portrecik śliczny :cool3: :loveu: A Oliwka z wielkim czarnym psem :multi:[/quote] To nie pies tylko SZelma !!!! Czyli suczka ;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='malawaszka']dzięki debest :oops: a włosy są do obcięcia bo za długie mi już urosły :lol:[/quote] dlaczego za długie:crazyeye: fajne takie długie są :multi: Quote
malawaszka Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 bo zniszczyły mi się końcówki przez zimę :placz: i plączą się strasznie, poza tym mam za cienkie włosy, żeby takie długie hodować :lol: idę w tym tyg do frycka i na wystawie zobaczycie mnie już z krótszymi :cool3: Quote
PIKA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='malawaszka']bo zniszczyły mi się końcówki przez zimę :placz: i plączą się strasznie, poza tym mam za cienkie włosy, żeby takie długie hodować :lol: idę w tym tyg do frycka i na wystawie zobaczycie mnie już z krótszymi :cool3:[/quote] a nie mozna tylko podciąć tych zniszczonych końcówek? :shake: Quote
malawaszka Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 no masz jaką o moje długie włosy :evil_lol: i to same takie co to mają krótkie :lol: nie będę obcinać na krótko przecież tylko z 10 cm a przy tej długości to nawet pewnie nie zauważycie :lol: Quote
PIKA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='malawaszka']no masz jaką o moje długie włosy :evil_lol: i to same takie co to mają krótkie :lol: [/quote] Bo ja prawie cale zycie mialam dlugie i teraz kcem znowu zapuścic :placz: Quote
malawaszka Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 [quote name='malawaszka']no masz jaką o moje długie włosy :evil_lol: i to same takie co to mają krótkie :lol: [/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a cóż to za zdanie skleciłam :crazyeye: PIKA Ty to zrozumiałaś??? bo ja nie :oops: :crazyeye: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 monika ale ty jestes dzisiaj sie widziałysmy a ty sie nie upomniałas ze cie po stopach miałam wycmokac hahahaha :loveu: Quote
PIKA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a cóż to za zdanie skleciłam :crazyeye: PIKA Ty to zrozumiałaś??? bo ja nie :oops: :crazyeye:[/quote] tak nie do konca zrozumialam, ale zrozumialam, ze to rozpacz z powodu utraty wlosów :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']monika ale ty jestes dzisiaj sie widziałysmy a ty sie nie upomniałas ze cie po stopach miałam wycmokac hahahaha :loveu:[/quote] :placz: no mówiłam, że kiedyś zapomnę własnej głowy z domu :placz: Quote
anetta Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 :roflt::roflt::roflt:dobre :roflt: "no masz jaką o moje długie włosy i to same takie co to mają krótkie" No rzeczywiscie strasznie dlugie je masz, ukrywala je przed nami :cool3: Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='PIKA']Bo ja prawie cale zycie mialam dlugie i teraz kcem znowu zapuścic :placz:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][B]to tak jak ja od 11 lat zapuszczam jak je 11lat temu obcięłam:evil_lol: Waszeczko ciekawe czy dane nam będzie się spotkać w piątek lub sobotkę / do knajpki na 18 nie dam rady :shake:/ [/B][/I] Quote
PIKA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][B]to tak jak ja od 11 lat zapuszczam jak je 11lat temu obcięłam:evil_lol: [/B][/I][/quote] to po cholerę, zesmy obcinaly? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 pewnie w piątek się spotkamy, bo nei mam nic konkretnego chyba w planach :lol: do oglądania, bo w sobote to sama nie wiem jak zrobię żeby obejrzeć wszystko co chcę - sznaucery, CTRy i Szelmę - sznaucery olbrzymy mam na R. 9 o 12.30, a CTRy o 10 na R.1, poza tym miniaturycz-sr o 12 na R. 10 i czarne o 10.30 na R. 9 :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Waszka a Ty wstaniesz tak wczesnie? :crazyeye: Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='PIKA']to po cholerę, zesmy obcinaly? :hmmmm:[/quote][I][B]:razz:ja po leczeniu tarczycy łysiałam ,więc zrobiłam sobie jezyka nagłowie:evil_lol: aż mi potem zaczęły normalne rosnąć ale nie mam za chorobe cierpliwości do tego żeby zapuścić :shake:[/B][/I] Quote
malawaszka Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 [quote name='PIKA']Waszka a Ty wstaniesz tak wczesnie? :crazyeye:[/quote] moja droga - wystawa to jedna z niewielu rzeczy, które są w stanie zerwać mnie z łóżka o świcie rześką i wypoczętą :lol: Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='malawaszka']pewnie w piątek się spotkamy, bo nei mam nic konkretnego chyba w planach :lol: do oglądania, bo w sobote to sama nie wiem jak zrobię żeby obejrzeć wszystko co chcę - sznaucery, CTRy i Szelmę - sznaucery olbrzymy mam na R. 9 o 12.30, a CTRy o 10 na R.1, poza tym miniaturycz-sr o 12 na R. 10 i czarne o 10.30 na R. 9 :evil_lol:[/quote]Szelma chyba na lodowisku będzie ;) Ja w piatek planuję zahaczyć ASTy , Staffiki , Bullki no i ogary ale nie wiem na którą dojadę ...za to w sobotę napewno zbiórka przy Szelmie i jeszcze są boksie a na dogach jest Jo-jo :p Quote
beria Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Tyle osób będzie w sobotę, może też się wybiorę :cool3: Quote
Pysia Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Szelma chyba na lodowisku będzie ;) Ja w piatek planuję zahaczyć ASTy , Staffiki , Bullki no i ogary ale nie wiem na którą dojadę ...za to w sobotę napewno zbiórka przy Szelmie i jeszcze są boksie a na dogach jest Jo-jo :p[/quote] Jak bedziesz sie z Szelma witac to licz sie z tym ze ona ma wielki jezyk :evil_lol: Jak powiesz słodkim głosek " Kissi" to zostaniesz przywitana bardzo radośnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chroń makijarz .... Quote
Recommended Posts