Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']Dobranoc :cool1:

[IMG]http://img204.imageshack.us/img204/7411/pogoria18mar06945md.jpg[/IMG][/quote]

waszuniu jaki piekny portrecik :loveu: :loveu:

:crazyeye: jakie masz dluuuuuuugasne wlosy :-o

Posted

[quote name='beria']Portrecik śliczny :cool3: :loveu:
A Oliwka z wielkim czarnym psem :multi:[/quote]
To nie pies tylko SZelma !!!! Czyli suczka ;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']dzięki debest :oops:

a włosy są do obcięcia bo za długie mi już urosły :lol:[/quote]
dlaczego za długie:crazyeye: fajne takie długie są :multi:

Posted

bo zniszczyły mi się końcówki przez zimę :placz: i plączą się strasznie, poza tym mam za cienkie włosy, żeby takie długie hodować :lol: idę w tym tyg do frycka i na wystawie zobaczycie mnie już z krótszymi :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']bo zniszczyły mi się końcówki przez zimę :placz: i plączą się strasznie, poza tym mam za cienkie włosy, żeby takie długie hodować :lol: idę w tym tyg do frycka i na wystawie zobaczycie mnie już z krótszymi :cool3:[/quote]

a nie mozna tylko podciąć tych zniszczonych końcówek? :shake:

Posted

no masz jaką o moje długie włosy :evil_lol: i to same takie co to mają krótkie :lol:

nie będę obcinać na krótko przecież tylko z 10 cm a przy tej długości to nawet pewnie nie zauważycie :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no masz jaką o moje długie włosy :evil_lol: i to same takie co to mają krótkie :lol: [/quote]

Bo ja prawie cale zycie mialam dlugie i teraz kcem znowu zapuścic :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']no masz jaką o moje długie włosy :evil_lol: i to same takie co to mają krótkie :lol:
[/quote]

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a cóż to za zdanie skleciłam :crazyeye: PIKA Ty to zrozumiałaś??? bo ja nie :oops: :crazyeye:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a cóż to za zdanie skleciłam :crazyeye: PIKA Ty to zrozumiałaś??? bo ja nie :oops: :crazyeye:[/quote]
tak nie do konca zrozumialam, ale zrozumialam, ze to rozpacz z powodu utraty wlosów :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']monika ale ty jestes dzisiaj sie widziałysmy a ty sie nie upomniałas ze cie po stopach miałam wycmokac hahahaha :loveu:[/quote]

:placz: no mówiłam, że kiedyś zapomnę własnej głowy z domu :placz:

Posted

:roflt::roflt::roflt:dobre :roflt:

"no masz jaką o moje długie włosy i to same takie co to mają krótkie"

No rzeczywiscie strasznie dlugie je masz, ukrywala je przed nami :cool3:

Posted

[quote name='PIKA']Bo ja prawie cale zycie mialam dlugie i teraz kcem znowu zapuścic :placz:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][B]to tak jak ja od 11 lat zapuszczam jak je 11lat temu obcięłam:evil_lol:

Waszeczko ciekawe czy dane nam będzie się spotkać w piątek lub sobotkę / do knajpki na 18 nie dam rady :shake:/
[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][B]to tak jak ja od 11 lat zapuszczam jak je 11lat temu obcięłam:evil_lol:

[/B][/I][/quote]
to po cholerę, zesmy obcinaly? :hmmmm:

Posted

pewnie w piątek się spotkamy, bo nei mam nic konkretnego chyba w planach :lol: do oglądania, bo w sobote to sama nie wiem jak zrobię żeby obejrzeć wszystko co chcę - sznaucery, CTRy i Szelmę - sznaucery olbrzymy mam na R. 9 o 12.30, a CTRy o 10 na R.1, poza tym miniaturycz-sr o 12 na R. 10 i czarne o 10.30 na R. 9 :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']to po cholerę, zesmy obcinaly? :hmmmm:[/quote][I][B]:razz:ja po leczeniu tarczycy łysiałam ,więc zrobiłam sobie jezyka nagłowie:evil_lol: aż mi potem zaczęły normalne rosnąć ale nie mam za chorobe cierpliwości do tego żeby zapuścić :shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='PIKA']Waszka a Ty wstaniesz tak wczesnie? :crazyeye:[/quote]

moja droga - wystawa to jedna z niewielu rzeczy, które są w stanie zerwać mnie z łóżka o świcie rześką i wypoczętą :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']pewnie w piątek się spotkamy, bo nei mam nic konkretnego chyba w planach :lol: do oglądania, bo w sobote to sama nie wiem jak zrobię żeby obejrzeć wszystko co chcę - sznaucery, CTRy i Szelmę - sznaucery olbrzymy mam na R. 9 o 12.30, a CTRy o 10 na R.1, poza tym miniaturycz-sr o 12 na R. 10 i czarne o 10.30 na R. 9 :evil_lol:[/quote]Szelma chyba na lodowisku będzie ;)

Ja w piatek planuję zahaczyć ASTy , Staffiki , Bullki no i ogary ale nie wiem na którą dojadę ...za to w sobotę napewno zbiórka przy Szelmie i jeszcze są boksie a na dogach jest Jo-jo :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Szelma chyba na lodowisku będzie ;)

Ja w piatek planuję zahaczyć ASTy , Staffiki , Bullki no i ogary ale nie wiem na którą dojadę ...za to w sobotę napewno zbiórka przy Szelmie i jeszcze są boksie a na dogach jest Jo-jo :p[/quote]
Jak bedziesz sie z Szelma witac to licz sie z tym ze ona ma wielki jezyk :evil_lol: Jak powiesz słodkim głosek " Kissi" to zostaniesz przywitana bardzo radośnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chroń makijarz ....