Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a): jeeezuuu no nie daj się tyle prosić, rzuć te smakołyki :modla: może jak usiądę to dostanę największy :cool1: zgapiara :angryy: też usiadła muszę coś wykombinować bo przeciez ta duża zeżre nam wszystko :hmmmm: Bolek słuchaj uważnie: ja zatańczę i jak duża będzie sie gapić to ukradnij smakołyki :cool1: trratataaa patrzcie patrzcie jak pięknie tańczę :razz: cholera za kiepsko to jeszcze spróbuję poskakać :p hoopppsaaa, Bolek bądź w pogotowiu :cool1: yyeeeaaahhhhh zwycięstwooo mamy smakołyki :multi: a Dua niech się ślini :evil_lol: mniamiii ależ bosko chrupią :evil_lol: teee Duża nie gap sie tak bo mi jeszcze w gardle utknie :angryy: jezu :crazyeye: ona chyba umiera z głodu - mogliśmy jej dać trochę :shake: lepiej sie wycofam bo się wyda, że to przez nas :cool1: Umarłam ze smiechu :mdleje: :roflt: Quote
asher Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 O matko, terrorysty chciały zakopać Zmorkę żywcem? :crazyeye: Waszko, a ja mam dla Ciebie dobrą wiadomość ;) Zerknj tutaj. Konkretnie na post nr 11 ;) Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 noo niby fajnie, tylko ja mam do Czechowic kawał drogi :placz: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 asher napisał(a):O matko, terrorysty chciały zakopać Zmorkę żywcem? :crazyeye: Sama widzisz....To wdzięczność za darmową dogoterapie Terrorystki nr. 1:placz: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:najlepsze 2 ostatnie i te opisy też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a):noo niby fajnie, tylko ja mam do Czechowic kawał drogi :placz:No masz, tej to nie dogodzisz :shake: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Malawaszka z pieskami :evil_lol: I Oliwka z Agnieszką :) Do tego: Lunka, Boluś, Szelma i Zmorka - prowadzące Malawaszke ;) Quote
Patka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ale świetne fotki :multi: usmiała si8e a jak ładnie koniki prowadza swoją panienkę :lol: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Patka napisał(a):ale świetne fotki :multi: usmiała si8e a jak ładnie koniki prowadza swoją panienkę :lol: Słyszysz Wasia ? Będę Ci pozyczać te koniki bo ładnie Ci w nich :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Pysia napisał(a):Malawaszka z pieskami :evil_lol: I Oliwka z Agnieszką :) Do tego: Lunka, Boluś, Szelma i Zmorka - prowadzące Malawaszke ;) monika co ja widze w oczach mi sie mnozy :loveu: Quote
Patka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Słyszysz Wasia ? Będę Ci pozyczać te koniki bo ładnie Ci w nich :evil_lol: Pysiu oby żywe :evil_lol: a nie jako futerka uważaj bo Waszka sie połakomi, a nie widomo na jaka postać :lol: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Patka napisał(a):Pysiu oby żywe :evil_lol: a nie jako futerka uważaj bo Waszka sie połakomi, a nie widomo na jaka postać :lol: Jesuuuuuuuu!! Ja o tym nie pomyślałam...A ona lubi chodzić na czarno :crazyeye: Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Pysia napisał(a):Jesuuuuuuuu!! Ja o tym nie pomyślałam...A ona lubi chodzić na czarno :crazyeye: a widziałaś jaki mam kołnierz w kurtce?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bój sie bój :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Pysia napisał(a):Malawaszka z pieskami :evil_lol: I Oliwka z Agnieszką :) Do tego: Lunka, Boluś, Szelma i Zmorka - prowadzące Malawaszke ;) :roll: czy ten zaprzęg wielośladowy miał aby z tyłu czerwoną szmatkę ostrzegawczą????:roll: ;) :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 aga1215 napisał(a)::roll: czy ten zaprzęg wielośladowy miał aby z tyłu czerwoną szmatkę ostrzegawczą????:roll: ;) :multi: :multi: :multi: :multi: Nie pomyślałam aby do doopki przytwierdzić Waszce szmatke :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Pysia napisał(a):Malawaszka z pieskami :evil_lol: I Oliwka z Agnieszką :) Do tego: Lunka, Boluś, Szelma i Zmorka - prowadzące Malawaszke ;) Monisiu ..do twarzy i do ręki ci z tą gromadką :razz: Quote
anetta Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Hahhaaha http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/maupy/LBSZ16.jpg rewelacyjnie to wyglada :loveu: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha WIEM :grins: Ja też potwierdzam ale boje sie o Zmorki ;) Dalszecześci Poszukiwania Wiosny Waszka już są ;) Ale to nie koniec ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 super fotki Waszunio, miałas pełne rece roboty :lol: Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 a teraz Wam pokażę coś najpiękniejszego na świecie :loveu: bez komentarza bo zaniemówiłam na ten widok :loveu: Quote
Recommended Posts