malawaszka Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 nie morduj :modla: kawał życia jeszcze przede mną :lol: a na czarno ubieram się przeważnie tu akurat przypadek :lol: Quote
asher Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Słodycz, jak słodycz, ale palić przy dziecku? :mad: [SIZE=1]powiedziała asher, namiętna palaczka[/SIZE] :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 HA! nikt nie palił przy dziecku mja droga - co jak co, ale dym by mi przez gardło nie przeszedł :lol: Quote
r_2005 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='malawaszka'] co jak co, ale dym by mi przez gardło nie przeszedł :lol:[/quote] To którym otworem ciała paliłaś?:crazyeye: Quote
malawaszka Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 :cool1: nosz napisałam przeciez ze nie paliłam przy dziecku :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [B][COLOR=purple]Waszuniu w Siemianowicach byłas?? I nie odwiedziłas nas ?[/COLOR][/B] Quote
malawaszka Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 hihi no byłam byłam, ale nie dam rady być w kilku miejscach jednocześnie :evil_lol: no i te odwiedziny były nieplanowane bo decyzja zapadła wczoraj w nocy :-) Kochana Ress pożyczyła mi kontenerek do przewiezienia dzikiej Lusieńki do domku tymczasowego :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [B][COLOR=purple]Ech ja to z Ress na spotkanko sie umawiam juz od września i jakoś sie zgadać nie możemy :roll: Ale jak już bedzie wiosenka i będzie szło iśc do parczku to mam nadzieje, ze uda nam sie spotkac i wybrac na spacerek do praku :lol:[/COLOR][/B] Quote
malawaszka Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 blisko parku mieszkasz??? ahh chętnie się z Wami wybiorę :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='malawaszka']blisko parku mieszkasz??? ahh chętnie się z Wami wybiorę :loveu:[/quote] [B][COLOR=purple]dosłownie mieszkam na tym skrzyzowaniu Katowice-Chorzów-Siemianowice[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]W takim razie jak bedzie ciepło, jak bede po maturkach to sie chetnie wybiore na spacerek z Wami z Ress i z innymi chetnymi :loveu:[/COLOR][/B] Quote
malawaszka Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 :lol: i tak nie mam pojęcia o jakim skrzyżowaniu mówisz :lol: a jutro będę się błąkać po rudzie śl :evil_lol: masakra Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [B][COLOR=purple]A przejeżdżałaś może koło Wieży Telewizyjnej?? [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]W kazdym bądź razie do parku mam 5 min :lol: :lol:[/COLOR][/B] Quote
Hanna R. Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Eh ! [COLOR=red]MONIŚ - WASIU[/COLOR] :cool3: ślicznie Ci w czerwonym ![/SIZE][/FONT][/I][/B] :p :p :p Quote
malawaszka Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][B][COLOR=purple]A przejeżdżałaś może koło Wieży Telewizyjnej?? [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]W kazdym bądź razie do parku mam 5 min :lol: :lol:[/COLOR][/B][/quote] kieeedyś tak :evil_lol: więc juz mniej wiecej wiem gdzie :cool3: :cool1: Hanka!!! :mad: TY wiesz co!? Quote
resuruss Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Malawaszko!!!!!Bylo bardzo,bardzo,bardzo milo!!!!!!!Licze na powtorke!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 jejjjjjjjjjjjjka jakie piekne nam zdjecia monika wrzuciła :loveu: golaski są boskie, normalnie wasia pasują ci jak w morde strzelił :eviltong: a ten ukudłacony to juz wogóle cudenko :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [B][COLOR=purple]cześc Ress:multi: [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Odka podzielili ozdróbki na rasy to jakoś nie moge dotrzec do grzywek, ale cudne są te Twoje piechy :loveu: a córeczka cudowna :loveu: :loveu:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [I][B]No tak my się tu martwimy a Waszka sobie fruwa :razz:Ale miałaś fajniste towarzystwo :loveu:[/B][/I] Quote
malawaszka Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='resuruss']Malawaszko!!!!!Bylo bardzo,bardzo,bardzo milo!!!!!!!Licze na powtorke!!!!![/quote] uważaj bo tak mi się podobało, że jeszcze za częśto będę przyjeżdżać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wogóle to myślę, że może poproszę o odesłanie kontenerka na mój adres to będzie kolejny pretekst do odwiedzin żeby Ci go oddać :razz: :razz: :razz: proszę proszę - musiałam do golasków pojechać, żeby się tu tak gwarno zrobiło?? :mad: :lol: Quote
asher Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='malawaszka']:lol: i tak nie mam pojęcia o jakim skrzyżowaniu mówisz :lol:[/quote]Nie żartuj! :crazyeye: To ja, dziołcha z mazowsza, wiem o jakie skrzyżowanie chodzi, a ty nie wiesz???!!! :evil_lol: Mieszkałam kiedyś tuż obok tego skrzyżowania :cool3: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='asher']Nie żartuj! :crazyeye: To ja, dziołcha z mazowsza, wiem o jakie skrzyżowanie chodzi, a ty nie wiesz???!!! :evil_lol: Mieszkałam kiedyś tuż obok tego skrzyżowania :cool3:[/quote]:evil_lol::evil_lol:a ja na parkingu pod wieza TV stałam samochodem i ustalałam z Joli Darkiem trasę do Weta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='asher']Nie żartuj! :crazyeye: To ja, dziołcha z mazowsza, wiem o jakie skrzyżowanie chodzi, a ty nie wiesz???!!! :evil_lol: [COLOR=red]Mieszkałam kiedyś tuż obok tego skrzyżowania[/COLOR] :cool3:[/quote] no to ładne mi mazowsze :evil_lol: Quote
Recommended Posts