Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hihi no byłam byłam, ale nie dam rady być w kilku miejscach jednocześnie :evil_lol: no i te odwiedziny były nieplanowane bo decyzja zapadła wczoraj w nocy :-) Kochana Ress pożyczyła mi kontenerek do przewiezienia dzikiej Lusieńki do domku tymczasowego :loveu:

Posted

[B][COLOR=purple]Ech ja to z Ress na spotkanko sie umawiam juz od września i jakoś sie zgadać nie możemy :roll: Ale jak już bedzie wiosenka i będzie szło iśc do parczku to mam nadzieje, ze uda nam sie spotkac i wybrac na spacerek do praku :lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']blisko parku mieszkasz??? ahh chętnie się z Wami wybiorę :loveu:[/quote]

[B][COLOR=purple]dosłownie mieszkam na tym skrzyzowaniu Katowice-Chorzów-Siemianowice[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]W takim razie jak bedzie ciepło, jak bede po maturkach to sie chetnie wybiore na spacerek z Wami z Ress i z innymi chetnymi :loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][B][COLOR=purple]A przejeżdżałaś może koło Wieży Telewizyjnej?? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]W kazdym bądź razie do parku mam 5 min :lol: :lol:[/COLOR][/B][/quote]

kieeedyś tak :evil_lol: więc juz mniej wiecej wiem gdzie :cool3: :cool1:

Hanka!!! :mad: TY wiesz co!?

Posted

[B][COLOR=purple]cześc Ress:multi: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]Odka podzielili ozdróbki na rasy to jakoś nie moge dotrzec do grzywek, ale cudne są te Twoje piechy :loveu: a córeczka cudowna :loveu: :loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='resuruss']Malawaszko!!!!!Bylo bardzo,bardzo,bardzo milo!!!!!!!Licze na powtorke!!!!![/quote]

uważaj bo tak mi się podobało, że jeszcze za częśto będę przyjeżdżać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wogóle to myślę, że może poproszę o odesłanie kontenerka na mój adres to będzie kolejny pretekst do odwiedzin żeby Ci go oddać :razz: :razz: :razz:

proszę proszę - musiałam do golasków pojechać, żeby się tu tak gwarno zrobiło?? :mad: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:lol: i tak nie mam pojęcia o jakim skrzyżowaniu mówisz :lol:[/quote]Nie żartuj! :crazyeye: To ja, dziołcha z mazowsza, wiem o jakie skrzyżowanie chodzi, a ty nie wiesz???!!! :evil_lol:
Mieszkałam kiedyś tuż obok tego skrzyżowania :cool3:

Posted

[quote name='asher']Nie żartuj! :crazyeye: To ja, dziołcha z mazowsza, wiem o jakie skrzyżowanie chodzi, a ty nie wiesz???!!! :evil_lol:
Mieszkałam kiedyś tuż obok tego skrzyżowania :cool3:[/quote]:evil_lol::evil_lol:a ja na parkingu pod wieza TV stałam samochodem i ustalałam z Joli Darkiem trasę do Weta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Nie żartuj! :crazyeye: To ja, dziołcha z mazowsza, wiem o jakie skrzyżowanie chodzi, a ty nie wiesz???!!! :evil_lol:
[COLOR=red]Mieszkałam kiedyś tuż obok tego skrzyżowania[/COLOR] :cool3:[/quote]

no to ładne mi mazowsze :evil_lol: