Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja w piątek 13-go nie piłam i pokarało mnie ....ZANIEMÓWIŁAM!!:shake: I zamiast dzisiaj jechać na narty to siedzę w domu i się wygrzewam :placz: Jak stara babcia :placz: Na dodatek zamiast super aparatu to mój TZ wczoraj kupił kamere :placz: I jak tu nie mówić o pechowym piątku 13-go :placz:
Waszko....Ty jedna mnie rozumiesz ...

Posted

[quote name='Pysia']A ja w piątek 13-go nie piłam i pokarało mnie ....ZANIEMÓWIŁAM!!:shake: I zamiast dzisiaj jechać na narty to siedzę w domu i się wygrzewam :placz: Jak stara babcia :placz: Na dodatek zamiast super aparatu to mój TZ wczoraj kupił kamere :placz: I jak tu nie mówić o pechowym piątku 13-go :placz:
Waszko....Ty jedna mnie rozumiesz ...[/quote]

o rany to naprawde nieszczescie :/

a ten aparat zastapiony na kamere :placz: :angryy: :placz:

szczeze Ci wspolczuje Pysiu :glaszcze:

Posted

[quote name='dbsst']o rany to naprawde nieszczescie :/

a ten aparat zastapiony na kamere :placz: :angryy: :placz:

szczeze Ci wspolczuje Pysiu :glaszcze:[/quote]
[B]dbsst -[/B] wielkie dzięki za zrozumienie :buzi:
Mój aparat juz dawno przestał mi wystarczać i zapragnęłam czegoś super ale...:placz:
Czy ktoś mi powie po licho mi kamera? Co ja z nia moge zrobić? No wiem...nagrywać filmy ale w moim aparacie taka opcje też mam ;( A takich długich to wstawić sienie da na DGM :placz:
Chyba mi choroba na humor poszła....

Posted

:shake: [quote name='Pysia'][B]dbsst -[/B] wielkie dzięki za zrozumienie :buzi:
Mój aparat juz dawno przestał mi wystarczać i zapragnęłam czegoś super ale...:placz:
Czy ktoś mi powie po licho mi kamera? Co ja z nia moge zrobić? No wiem...nagrywać filmy ale w moim aparacie taka opcje też mam ;( A takich długich to wstawić sienie da na DGM :placz:
Chyba mi choroba na humor poszła....[/quote]

okropnie Ci wpolczuje wiem jak to jest moj TZ tez upieral sie przy kamierze i do konca nie wiedzialam co do domu przywiezie :/ :shake:

faceci sa dziwni baaaardzo dziwni

tak szczerze mowiac kto oglada filmy z kamery

napewno nie ja :/

ale uszy do goory nie masz teraz aparatu bo widocznie tak musialo byc pewnie za niedlugo bedzie jakas suuper extra maszyna w supoer extra promocji :D

Posted

Czy my przypadkiem nie zmieniliśmy watku tego postu?
Waszko - wybacz ;)
dbsst - aparat to ja mam ale miałam w rękach taki za kupęszmalu i...no wiadomo o co chodzi ;)

Posted

[quote name='Pysia']Czy my przypadkiem nie zmieniliśmy watku tego postu?
Waszko - wybacz ;)
dbsst - aparat to ja mam ale miałam w rękach taki za kupęszmalu i...no wiadomo o co chodzi ;)[/quote]

wiem ze masz ale tez wiem ze przyjdzie taki dzien ze zrobisz niezly deal na tym przymusowym poslizku kupieckim ;)

[SIZE=1][COLOR=white]a jak to aparat :cool1: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=#ffffff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]waszka :buzi:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='dbsst']wiem ze masz ale tez wiem ze przyjdzie taki dzien ze zrobisz niezly deal na tym przymusowym poslizku kupieckim ;)

[SIZE=1][COLOR=white]a jak to aparat :cool1: [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=5][COLOR=red]waszka :buzi:[/COLOR][/SIZE][/quote]
To był [SIZE=1][COLOR=cyan]Canon EOS :-( [SIZE=2][COLOR=black]Cudo....[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
A z tym poślizgiem to nie wiem bo mnie to nie ciągnie :( Chyba ze masz jakis pomysł.

Posted

[quote name='Pysia']To był [SIZE=1][COLOR=cyan]Canon EOS :-( [SIZE=2][COLOR=black]Cudo....[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
A z tym poślizgiem to nie wiem bo mnie to nie ciągnie :( Chyba ze masz jakis pomysł.[/quote]

hehehehe no to sie nie dziwie czemyu Ci tak smutno a ktory eos (ale jestem wscibska)

powiem tak wypisz wszystkie tak i jeszcze wieksze tak i dzialaj hahahaha ;) zartuje tak naprwde to masz WIELKI problem :( :shake:

bo te eoski sa boskie

Posted

[quote name='dbsst']hehehehe no to sie nie dziwie czemyu Ci tak smutno a ktory eos (ale jestem wscibska)

powiem tak wypisz wszystkie tak i jeszcze wieksze tak i dzialaj hahahaha ;) zartuje tak naprwde to masz WIELKI problem :( :shake:

bo te eoski sa boskie[/quote]
Jaki to nie pamiętam. Musiałabym zapytać znajomych co go kupili. Swoją drogą to moja koleżanka ma swojego TZ normalnego bo on kamery nie chciał....Kupił aparat ...:placz:

Posted

[quote name='Pysia']Jaki to nie pamiętam. Musiałabym zapytać znajomych co go kupili. Swoją drogą to moja koleżanka ma swojego TZ normalnego bo on kamery nie chciał....Kupił aparat ...:placz:[/quote]

hahahahhahaha no tak czasem sie zdarzaja normalni panowie ale to rzadkosc

ja do konca trzymalam w tajemnicy ze moj aparat nie ma opcji filmikow hahahahaha

Posted

[quote name='Pysia']To był [SIZE=1][COLOR=cyan]Canon EOS :-( [SIZE=2][COLOR=black]Cudo....[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
A z tym poślizgiem to nie wiem bo mnie to nie ciągnie :( [B]Chyba ze masz jakis pomysł.[/B][/quote]
Ja mam

Wziąć kamerę wszystkie jej papiery wraz z rachunkiem, iść do sklepu i to cholerstwo oddac.
I kupić aparat :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']Ja mam

Wziąć kamerę wszystkie jej papiery wraz z rachunkiem, iść do sklepu i to cholerstwo oddac.
I kupić aparat :diabloti:[/quote]
Zaraz mnie Malawaszka zabije....
On cfany jest i schował wsio :placz: Licho wie gdzie a najpewniej nosi ze sobą...

Posted

[quote name='Pysia']Zaraz mnie Malawaszka zabije....
On cfany jest i schował wsio :placz: Licho wie gdzie a najpewniej nosi ze sobą...[/quote]
zadzwoń i zapytaj gdzie jest instrukcja obslugi .... tak gdzie jest instrukcja tam powinno być wszystko :diabloti:
Przynajniej ja tak mam :roll:

Posted

[B]Waszka!!![/B]
Wracaj kobieto bo zbiera mi sie na Twoim topicu coraz bardziej :mad:
Zadzwoniłam a on powiedział że wie co ja knuje....Masakra jak TZ zna Cię tak dobrze :placz:

Posted

[quote name='Pysia'][B]Waszka!!![/B]
Zadzwoniłam a on powiedział że wie co ja knuje....Masakra jak TZ zna Cię tak dobrze :placz:[/quote]
zabila bym :angryy: zagrozila rozwodem :angryy: albo co :angryy:

Posted

[B]Pysiu, czy ten TZ twój oszalał?! Rzeczywiście, po co ci kamera? :roll: [/B]
[B]Ja też nie lubię. I oglądać też nie. A już najgorszy z moich koszmarów, to wizyta u znajomych, którzy zasadzają nas przed TV z radosnym oznajmieniem "Teraz pokażemy wam filmy z wakacji!". I siedzi człowiek i ogląda przez dwie godziny widoczki i rodzinne spacerki po malowniczej zatoczce :shake: [/B]

Posted

[quote name='Pysia'][B]Waszka!!![/B]
Zadzwoniłam a on powiedział że wie co ja knuje....Masakra jak TZ zna Cię tak dobrze :placz:[/quote]
zabila bym :angryy: zagrozila rozwodem :angryy: albo co :angryy:

Posted

[quote name='Maga100'][B]Pysiu, czy ten TZ twój oszalał?! Rzeczywiście, po co ci kamera? :roll: [/B]
[B]Ja też nie lubię. I oglądać też nie. A już najgorszy z moich koszmarów, to wizyta u znajomych, którzy zasadzają nas przed TV z radosnym oznajmieniem "Teraz pokażemy wam filmy z wakacji!". I siedzi człowiek i ogląda przez dwie godziny widoczki i rodzinne spacerki po malowniczej zatoczce :shake: [/B][/quote]

i jak w polskim filmie nic sie nie dzieje ;)

Posted

:crazyeye: Pysia hahahaha to teraz z kamerą na spacerki będziem latać???? :evil_lol: łeeee cóż ten Ju wymyślił???? ale kurna baboki wstrętne narzekatory - WAM to przynajmniej ma kto kupować nawet niepotrzebne prezenty a ja se muszę na wszystko sama uciułać :placz: :placz: :placz: a na EOSa to chyba w życiu nie uzbieram buuuuu :placz:

musze jakieś fotki boście mi nagadałyyyyy :diabloti:

[IMG]http://img499.imageshack.us/img499/1264/8sty188pn.jpg[/IMG]

sznupu sznupu

[IMG]http://img58.imageshack.us/img58/7329/8sty208nj.jpg[/IMG]

i potem się tak wygląda :evil_lol:

[IMG]http://img494.imageshack.us/img494/4821/8sty210hp.jpg[/IMG]

[IMG]http://img77.imageshack.us/img77/5718/8sty228mn.jpg[/IMG]

Posted

ohh jak zgrabnie Lunita (nie, już nie pomylę z Bolutkiem :evil_lol: ) skacze... Królowa Śniegu :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: Pysia hahahaha to teraz z kamerą na spacerki będziem latać???? :evil_lol: łeeee cóż ten Ju wymyślił???? ale kurna baboki wstrętne narzekatory - WAM to przynajmniej ma kto kupować nawet niepotrzebne prezenty a ja se muszę na wszystko sama uciułać :placz: :placz: :placz: a na EOSa to chyba w życiu nie uzbieram buuuuu :placz:

musze jakieś fotki boście mi nagadałyyyyy :diabloti:

sznupu sznupu

[IMG]http://img58.imageshack.us/img58/7329/8sty208nj.jpg[/IMG]

i potem się tak wygląda :evil_lol:

[IMG]http://img494.imageshack.us/img494/4821/8sty210hp.jpg[/IMG]

[IMG]http://img77.imageshack.us/img77/5718/8sty228mn.jpg[/IMG][/quote]
Nie będę latać babo wstrętna z jakaś paskudną kamerą:shake: Chociaż....Z chęcią nagrałabym jak odganiasz chrabąszcze majowe :evil_lol: Tak jakoś mi się przypomniało...:eviltong:
Swoją drogą to zaczynam widziećpodobieństwo Twoje do Lunki ;) Zwłaszcza w poruszaniu się ...
Uciakam...