PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst'] WY jestescie WARIATKI normalnie ;)[/quote] No Wariatki, czy normalnie? :roll: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100'][B]spirytusu?? :diabloti: [/B][/quote] nie piffa ;) PIKA no no takie berdziej NORMALNE WARIATKI ;) Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 A ja w piątek 13-go nie piłam i pokarało mnie ....ZANIEMÓWIŁAM!!:shake: I zamiast dzisiaj jechać na narty to siedzę w domu i się wygrzewam :placz: Jak stara babcia :placz: Na dodatek zamiast super aparatu to mój TZ wczoraj kupił kamere :placz: I jak tu nie mówić o pechowym piątku 13-go :placz: Waszko....Ty jedna mnie rozumiesz ... Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Pysia']A ja w piątek 13-go nie piłam i pokarało mnie ....ZANIEMÓWIŁAM!!:shake: I zamiast dzisiaj jechać na narty to siedzę w domu i się wygrzewam :placz: Jak stara babcia :placz: Na dodatek zamiast super aparatu to mój TZ wczoraj kupił kamere :placz: I jak tu nie mówić o pechowym piątku 13-go :placz: Waszko....Ty jedna mnie rozumiesz ...[/quote] o rany to naprawde nieszczescie :/ a ten aparat zastapiony na kamere :placz: :angryy: :placz: szczeze Ci wspolczuje Pysiu :glaszcze: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']o rany to naprawde nieszczescie :/ a ten aparat zastapiony na kamere :placz: :angryy: :placz: szczeze Ci wspolczuje Pysiu :glaszcze:[/quote] [B]dbsst -[/B] wielkie dzięki za zrozumienie :buzi: Mój aparat juz dawno przestał mi wystarczać i zapragnęłam czegoś super ale...:placz: Czy ktoś mi powie po licho mi kamera? Co ja z nia moge zrobić? No wiem...nagrywać filmy ale w moim aparacie taka opcje też mam ;( A takich długich to wstawić sienie da na DGM :placz: Chyba mi choroba na humor poszła.... Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 :shake: [quote name='Pysia'][B]dbsst -[/B] wielkie dzięki za zrozumienie :buzi: Mój aparat juz dawno przestał mi wystarczać i zapragnęłam czegoś super ale...:placz: Czy ktoś mi powie po licho mi kamera? Co ja z nia moge zrobić? No wiem...nagrywać filmy ale w moim aparacie taka opcje też mam ;( A takich długich to wstawić sienie da na DGM :placz: Chyba mi choroba na humor poszła....[/quote] okropnie Ci wpolczuje wiem jak to jest moj TZ tez upieral sie przy kamierze i do konca nie wiedzialam co do domu przywiezie :/ :shake: faceci sa dziwni baaaardzo dziwni tak szczerze mowiac kto oglada filmy z kamery napewno nie ja :/ ale uszy do goory nie masz teraz aparatu bo widocznie tak musialo byc pewnie za niedlugo bedzie jakas suuper extra maszyna w supoer extra promocji :D Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Czy my przypadkiem nie zmieniliśmy watku tego postu? Waszko - wybacz ;) dbsst - aparat to ja mam ale miałam w rękach taki za kupęszmalu i...no wiadomo o co chodzi ;) Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Pysia']Czy my przypadkiem nie zmieniliśmy watku tego postu? Waszko - wybacz ;) dbsst - aparat to ja mam ale miałam w rękach taki za kupęszmalu i...no wiadomo o co chodzi ;)[/quote] wiem ze masz ale tez wiem ze przyjdzie taki dzien ze zrobisz niezly deal na tym przymusowym poslizku kupieckim ;) [SIZE=1][COLOR=white]a jak to aparat :cool1: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#ffffff][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red]waszka :buzi:[/COLOR][/SIZE] Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']wiem ze masz ale tez wiem ze przyjdzie taki dzien ze zrobisz niezly deal na tym przymusowym poslizku kupieckim ;) [SIZE=1][COLOR=white]a jak to aparat :cool1: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red]waszka :buzi:[/COLOR][/SIZE][/quote] To był [SIZE=1][COLOR=cyan]Canon EOS :-( [SIZE=2][COLOR=black]Cudo....[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] A z tym poślizgiem to nie wiem bo mnie to nie ciągnie :( Chyba ze masz jakis pomysł. Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Pysia']To był [SIZE=1][COLOR=cyan]Canon EOS :-( [SIZE=2][COLOR=black]Cudo....[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] A z tym poślizgiem to nie wiem bo mnie to nie ciągnie :( Chyba ze masz jakis pomysł.[/quote] hehehehe no to sie nie dziwie czemyu Ci tak smutno a ktory eos (ale jestem wscibska) powiem tak wypisz wszystkie tak i jeszcze wieksze tak i dzialaj hahahaha ;) zartuje tak naprwde to masz WIELKI problem :( :shake: bo te eoski sa boskie Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']hehehehe no to sie nie dziwie czemyu Ci tak smutno a ktory eos (ale jestem wscibska) powiem tak wypisz wszystkie tak i jeszcze wieksze tak i dzialaj hahahaha ;) zartuje tak naprwde to masz WIELKI problem :( :shake: bo te eoski sa boskie[/quote] Jaki to nie pamiętam. Musiałabym zapytać znajomych co go kupili. Swoją drogą to moja koleżanka ma swojego TZ normalnego bo on kamery nie chciał....Kupił aparat ...:placz: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Pysia']Jaki to nie pamiętam. Musiałabym zapytać znajomych co go kupili. Swoją drogą to moja koleżanka ma swojego TZ normalnego bo on kamery nie chciał....Kupił aparat ...:placz:[/quote] hahahahhahaha no tak czasem sie zdarzaja normalni panowie ale to rzadkosc ja do konca trzymalam w tajemnicy ze moj aparat nie ma opcji filmikow hahahahaha Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Pysia']To był [SIZE=1][COLOR=cyan]Canon EOS :-( [SIZE=2][COLOR=black]Cudo....[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] A z tym poślizgiem to nie wiem bo mnie to nie ciągnie :( [B]Chyba ze masz jakis pomysł.[/B][/quote] Ja mam Wziąć kamerę wszystkie jej papiery wraz z rachunkiem, iść do sklepu i to cholerstwo oddac. I kupić aparat :diabloti: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='PIKA']Ja mam Wziąć kamerę wszystkie jej papiery wraz z rachunkiem, iść do sklepu i to cholerstwo oddac. I kupić aparat :diabloti:[/quote] Zaraz mnie Malawaszka zabije.... On cfany jest i schował wsio :placz: Licho wie gdzie a najpewniej nosi ze sobą... Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Pysia']Zaraz mnie Malawaszka zabije.... On cfany jest i schował wsio :placz: Licho wie gdzie a najpewniej nosi ze sobą...[/quote] zadzwoń i zapytaj gdzie jest instrukcja obslugi .... tak gdzie jest instrukcja tam powinno być wszystko :diabloti: Przynajniej ja tak mam :roll: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [B]Waszka!!![/B] Wracaj kobieto bo zbiera mi sie na Twoim topicu coraz bardziej :mad: Zadzwoniłam a on powiedział że wie co ja knuje....Masakra jak TZ zna Cię tak dobrze :placz: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Pysia'][B]Waszka!!![/B] Wracaj kobieto bo zbiera mi sie na Twoim topicu coraz bardziej :mad: Zadzwoniłam a on powiedział że wie co ja knuje....Masakra jak TZ zna Cię tak dobrze :placz:[/quote] zabila bym :angryy: zagrozila rozwodem :angryy: albo co :angryy: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [B]Pysiu, czy ten TZ twój oszalał?! Rzeczywiście, po co ci kamera? :roll: [/B] [B]Ja też nie lubię. I oglądać też nie. A już najgorszy z moich koszmarów, to wizyta u znajomych, którzy zasadzają nas przed TV z radosnym oznajmieniem "Teraz pokażemy wam filmy z wakacji!". I siedzi człowiek i ogląda przez dwie godziny widoczki i rodzinne spacerki po malowniczej zatoczce :shake: [/B] Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Pysia'][B]Waszka!!![/B] Wracaj kobieto bo zbiera mi sie na Twoim topicu coraz bardziej :mad: Zadzwoniłam a on powiedział że wie co ja knuje....Masakra jak TZ zna Cię tak dobrze :placz:[/quote] zabila bym :angryy: zagrozila rozwodem :angryy: albo co :angryy: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100'][B]Pysiu, czy ten TZ twój oszalał?! Rzeczywiście, po co ci kamera? :roll: [/B] [B]Ja też nie lubię. I oglądać też nie. A już najgorszy z moich koszmarów, to wizyta u znajomych, którzy zasadzają nas przed TV z radosnym oznajmieniem "Teraz pokażemy wam filmy z wakacji!". I siedzi człowiek i ogląda przez dwie godziny widoczki i rodzinne spacerki po malowniczej zatoczce :shake: [/B][/quote] i jak w polskim filmie nic sie nie dzieje ;) Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 :crazyeye: Pysia hahahaha to teraz z kamerą na spacerki będziem latać???? :evil_lol: łeeee cóż ten Ju wymyślił???? ale kurna baboki wstrętne narzekatory - WAM to przynajmniej ma kto kupować nawet niepotrzebne prezenty a ja se muszę na wszystko sama uciułać :placz: :placz: :placz: a na EOSa to chyba w życiu nie uzbieram buuuuu :placz: musze jakieś fotki boście mi nagadałyyyyy :diabloti: [IMG]http://img499.imageshack.us/img499/1264/8sty188pn.jpg[/IMG] sznupu sznupu [IMG]http://img58.imageshack.us/img58/7329/8sty208nj.jpg[/IMG] i potem się tak wygląda :evil_lol: [IMG]http://img494.imageshack.us/img494/4821/8sty210hp.jpg[/IMG] [IMG]http://img77.imageshack.us/img77/5718/8sty228mn.jpg[/IMG] Quote
mrowka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [IMG]http://img499.imageshack.us/img499/1264/8sty188pn.jpg[/IMG] ohh jak zgrabnie Lunita (nie, już nie pomylę z Bolutkiem :evil_lol: ) skacze... Królowa Śniegu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zaba14 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 strasznie fajne foto :) [img]http://img77.imageshack.us/img77/5718/8sty228mn.jpg[/img] Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: Pysia hahahaha to teraz z kamerą na spacerki będziem latać???? :evil_lol: łeeee cóż ten Ju wymyślił???? ale kurna baboki wstrętne narzekatory - WAM to przynajmniej ma kto kupować nawet niepotrzebne prezenty a ja se muszę na wszystko sama uciułać :placz: :placz: :placz: a na EOSa to chyba w życiu nie uzbieram buuuuu :placz: musze jakieś fotki boście mi nagadałyyyyy :diabloti: [IMG]http://img499.imageshack.us/img499/1264/8sty188pn.jpg[/IMG] sznupu sznupu [IMG]http://img58.imageshack.us/img58/7329/8sty208nj.jpg[/IMG] i potem się tak wygląda :evil_lol: [IMG]http://img494.imageshack.us/img494/4821/8sty210hp.jpg[/IMG] [IMG]http://img77.imageshack.us/img77/5718/8sty228mn.jpg[/IMG][/quote] Nie będę latać babo wstrętna z jakaś paskudną kamerą:shake: Chociaż....Z chęcią nagrałabym jak odganiasz chrabąszcze majowe :evil_lol: Tak jakoś mi się przypomniało...:eviltong: Swoją drogą to zaczynam widziećpodobieństwo Twoje do Lunki ;) Zwłaszcza w poruszaniu się ... Uciakam... Quote
Recommended Posts