Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']waszka i jak Cie nie TOFFAC no ja nie wiem wezme Cie i ukradne na nastepnym zjezdzie DGM :D[/quote]Widzę, że apetyt rośnie w miarę jedzenie. Mułek to już za mało, teraz Debe chce wieloryba? :lol: [SIZE=1](Waszko, wybacz, ja wcale nie twierdzę, że jesteś wielorybem[/SIZE] :lol: [SIZE=1])[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
A propos, Debe, jak tam Mułek? Zyje jeszcze?

Posted

[quote name='asher']Widzę, że apetyt rośnie w miarę jedzenie. Mułek to już za mało, teraz Debe chce wieloryba? :lol: [SIZE=1](Waszko, wybacz, ja wcale nie twierdzę, że jesteś wielorybem[/SIZE] :lol: [SIZE=1])[/SIZE]

A propos, Debe, jak tam Mułek? Zyje jeszcze?[/quote]

bardzi smieszne tak sie sklada ze Mułek nie zyje za oknem od jakiegos tygodnia :evilbat:

Posted

ooo juz moge :D

no to mulek skonal jak mu piachu nasypalam

mowili ze mozna ja posluchalam chcialam mu zrobic raj w pojemniczku a ten wzial i umarl

jego cialo jest na parapecie bo ziemia jest twarda i nie moge go pochowac i czeka tak do wiosny :D

Posted

No ładnie, po prostu posłałas go do piachu... ;) Debe, weź Mułka na wspólny fprtowy spacer. Moje boorki mu śliczny dołek wykopią, im zamarznieta ziemia niestraszna ;)

Posted

[quote name='asher']No ładnie, po prostu posłałas go do piachu... ;) Debe, weź Mułka na wspólny fprtowy spacer. Moje boorki mu śliczny dołek wykopią, im zamarznieta ziemia niestraszna ;)[/quote]

to jest jakas mysl tylko nie wiem czy wyoada mi niesc trupa oi szampana w jednej torbie :painting:

Posted

Nie no, w sylwestra to ja się na spacerek nie piszę ;) Mułek musi poczekać. A tymczasem może go do zamrażalnika schowaj? Z tego parapetu to jeszcze go zwieje :nono:

Posted

[quote name='asher']Nie no, w sylwestra to ja się na spacerek nie piszę ;) Mułek musi poczekać. A tymczasem może go do zamrażalnika schowaj? Z tego parapetu to jeszcze go zwieje :nono:[/quote]

nieeeee nie zwieje trzyma sie mocno jego chata

jak to sie nie piszesz na fortowego sylwka zaprawiacza ;)

Posted

[quote name='asher']No chyba kpisz! :-o Musiałabym wstać o czwartej, żeby się wyrobić na ósmą. NEVER!!! :lol:[/quote]

ale bylabys za to w domu o 12 :HUT012:

Posted

[quote name='asher']Nie no, w sylwestra to ja się na spacerek nie piszę ;) Mułek musi poczekać. A tymczasem może go do zamrażalnika schowaj? Z tego parapetu to jeszcze go zwieje :nono:[/quote]o matko , a jak TZ Debe zje Mułka :shocked!:

Posted

[quote name='aga1215']Wasia ostatnio siedziała na wsi z Dredzikiem.....
[B]Waszka [/B]- co słychać???[/quote]

jestem jestem :( właśnie wróciłam i Dredzik już nie jest ze mną :( :( :( tak mi smutno...

Posted

[quote name='malawaszka']jestem jestem :( właśnie wróciłam i Dredzik już nie jest ze mną :( :( :( tak mi smutno...[/quote]
Witaj!!! więcej szczegółów proszę!!!!!!!! :modla:

Posted

[quote name='malawaszka']jestem jestem :( właśnie wróciłam i Dredzik już nie jest ze mną :( :( :( tak mi smutno...[/quote]

[B]Waszuniu[/B]:(
[B]dbsst[/B] ja teraz doczytałam o mułku:(