asher Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='dbsst']waszka i jak Cie nie TOFFAC no ja nie wiem wezme Cie i ukradne na nastepnym zjezdzie DGM :D[/quote]Widzę, że apetyt rośnie w miarę jedzenie. Mułek to już za mało, teraz Debe chce wieloryba? :lol: [SIZE=1](Waszko, wybacz, ja wcale nie twierdzę, że jesteś wielorybem[/SIZE] :lol: [SIZE=1])[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] A propos, Debe, jak tam Mułek? Zyje jeszcze? Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='asher']Widzę, że apetyt rośnie w miarę jedzenie. Mułek to już za mało, teraz Debe chce wieloryba? :lol: [SIZE=1](Waszko, wybacz, ja wcale nie twierdzę, że jesteś wielorybem[/SIZE] :lol: [SIZE=1])[/SIZE] A propos, Debe, jak tam Mułek? Zyje jeszcze?[/quote] bardzi smieszne tak sie sklada ze Mułek nie zyje za oknem od jakiegos tygodnia :evilbat: Quote
asher Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 O rany, nie wiedziałam :sadCyber: Biedny Mułek... [SIZE=1]Tylko dlaczego za oknem?[/SIZE] :hmmmm: Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 cholera juz 3 x probuje odpowiedziec na temat mułka i nie moge :WTF: Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 ooo juz moge :D no to mulek skonal jak mu piachu nasypalam mowili ze mozna ja posluchalam chcialam mu zrobic raj w pojemniczku a ten wzial i umarl jego cialo jest na parapecie bo ziemia jest twarda i nie moge go pochowac i czeka tak do wiosny :D Quote
asher Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 No ładnie, po prostu posłałas go do piachu... ;) Debe, weź Mułka na wspólny fprtowy spacer. Moje boorki mu śliczny dołek wykopią, im zamarznieta ziemia niestraszna ;) Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='asher']No ładnie, po prostu posłałas go do piachu... ;) Debe, weź Mułka na wspólny fprtowy spacer. Moje boorki mu śliczny dołek wykopią, im zamarznieta ziemia niestraszna ;)[/quote] to jest jakas mysl tylko nie wiem czy wyoada mi niesc trupa oi szampana w jednej torbie :painting: Quote
asher Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Nie no, w sylwestra to ja się na spacerek nie piszę ;) Mułek musi poczekać. A tymczasem może go do zamrażalnika schowaj? Z tego parapetu to jeszcze go zwieje :nono: Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='asher']Nie no, w sylwestra to ja się na spacerek nie piszę ;) Mułek musi poczekać. A tymczasem może go do zamrażalnika schowaj? Z tego parapetu to jeszcze go zwieje :nono:[/quote] nieeeee nie zwieje trzyma sie mocno jego chata jak to sie nie piszesz na fortowego sylwka zaprawiacza ;) Quote
asher Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 No niestety, mnie dwie godziny sam dojazd zajmuje :-( Nie wyrobię się :-( Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='asher']No niestety, mnie dwie godziny sam dojazd zajmuje :-( Nie wyrobię się :-([/quote] to przyjedziesz na 8 :HUT012: Quote
asher Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 No chyba kpisz! :-o Musiałabym wstać o czwartej, żeby się wyrobić na ósmą. NEVER!!! :lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='asher']No chyba kpisz! :-o Musiałabym wstać o czwartej, żeby się wyrobić na ósmą. NEVER!!! :lol:[/quote] ale bylabys za to w domu o 12 :HUT012: Quote
asher Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='dbsst']ale bylabys za to w domu o 12 :HUT012:[/quote]A o 16-tej padłabym na pysk z niewyspania :lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='asher']A o 16-tej padłabym na pysk z niewyspania :lol:[/quote] e tam zdrzemniesz sie w busie ;) to w koncu dwie godzinki:D Quote
Alicja Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='asher']A o 16-tej padłabym na pysk z niewyspania :lol:[/quote]oj słabowite z ciebie dziewczę :great: Quote
Alicja Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='asher']Nie no, w sylwestra to ja się na spacerek nie piszę ;) Mułek musi poczekać. A tymczasem może go do zamrażalnika schowaj? Z tego parapetu to jeszcze go zwieje :nono:[/quote]o matko , a jak TZ Debe zje Mułka :shocked!: Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']oj słabowite z ciebie dziewczę :great:[/quote] ha ha ha h Quote
agabass Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 oj [B]wasia[/B] coś się opuściłaś ostatnio dzie fotosy Quote
aga1215 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='agabass']oj [B]wasia[/B] coś się opuściłaś ostatnio dzie fotosy[/quote] Wasia ostatnio siedziała na wsi z Dredzikiem..... [B]Waszka [/B]- co słychać??? Quote
dbsst Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 WAAAAAAAAASZKA gdzie jestes HOOOP HOOP :talker: Quote
malawaszka Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='aga1215']Wasia ostatnio siedziała na wsi z Dredzikiem..... [B]Waszka [/B]- co słychać???[/quote] jestem jestem :( właśnie wróciłam i Dredzik już nie jest ze mną :( :( :( tak mi smutno... Quote
aga1215 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='malawaszka']jestem jestem :( właśnie wróciłam i Dredzik już nie jest ze mną :( :( :( tak mi smutno...[/quote] Witaj!!! więcej szczegółów proszę!!!!!!!! :modla: Quote
Agga Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='malawaszka']jestem jestem :( właśnie wróciłam i Dredzik już nie jest ze mną :( :( :( tak mi smutno...[/quote] [B]Waszuniu[/B]:( [B]dbsst[/B] ja teraz doczytałam o mułku:( Quote
Recommended Posts