Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hahah i dobrze Ci się kojarzy :klacz: niezdążyłam sprzątnąć po przewijaniu i Luna postanowiła zrobić to za mnie :lol: a z jakim namaszczeniem ją niosła :roflt:[/quote] :lol: :lol:
No proszę :lol: Moje takie sprzątalskie nie są :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ojj przykleja się przykleja - do brody, do łapek - robią się takie okropne kulki któr trzeba w wannie spłukiwać potem :roll: 0X

haha a zgadnijcie co to jest :lol:

[img]http://img528.imageshack.us/img528/3786/pc0500030oh.jpg[/img]

[img]http://img213.imageshack.us/img213/3487/pc0500059io.jpg[/img]

[img]http://img525.imageshack.us/img525/3897/pc0500026kr.jpg[/img][/quote]

Lunka pochowała w Stanach jakiegoś męża wojskowego... 8) 8)

Posted

[quote name='malawaszka'][size=1]oglaszam, że przez najbliższe co najmniejdwa tygodnie nie będzie zdjęć Bolusia[/size] :roll: :oops: [size=1]Boluś ma niedoblą pańcie[/size] :evil:[/quote]
[color=red][size=7] :o :o :o ????? :nono: Bolutka dawać - ale JUŻ !!! [/size][/color]

Posted

[quote name='malawaszka'][size=1]oglaszam, że przez najbliższe co najmniejdwa tygodnie nie będzie zdjęć Bolusia[/size] :roll: :oops: [size=1]Boluś ma niedoblą pańcie[/size] :evil:[/quote]Pańcia a co ty taka niedobra jesteś :-?

Posted

[quote name='malawaszka'][size=1]kupiłam maszynkę i trochę mnie poniosło - tzn maszynką spoko, ale nożyczkami mnie poniosło i Boluś wygląda jak parówka na chudych nóżkach[/size] :oops: :bigcry:[/quote]
pokaż :modla: plizzzzzz....

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='malawaszka'][size=1]kupiłam maszynkę i trochę mnie poniosło - tzn maszynką spoko, ale nożyczkami mnie poniosło i Boluś wygląda jak parówka na chudych nóżkach[/size] :oops: :bigcry:[/quote]
pokaż :modla: plizzzzzz....[/quote]ja też chce zobaczyć parówkę 8)

Posted

[quote name='malawaszka'][size=1]nie 0X za dwa tygodnie - teraz Boluś śpi umęczony[/size] :-?[/quote]

... no, niech będzie jutro - ale koniecznie!!!
pamiętam, jak obcinałam Bubcia - wygladał jak owieczka :D - to był średniak czarny :P

Posted

[quote name='malawaszka']Boluś śpi - nie będę go już budzić :roll: może jutro będzie lepiej wyglądał :wallbash:[/quote]a czego sie uparła Bolutka oskubać :-?

Posted

nie skubałam tylko cięłam, goliłam, cięłam, goliłam :evil: :drinking: a dlatego bo wyglądał jak zaniedbany dziaduch, a co się okazało w trakcie na łapkach porobiły mu się okropne filce od kulek śniegowych i musiałam to powycinać no i tak jakoś się cięło i cięło, że niewiele zostało :cry: :cry: :cry: :drinking:

Posted

[quote name='malawaszka'][size=1]kupiłam maszynkę i trochę mnie poniosło - tzn maszynką spoko, ale nożyczkami mnie poniosło i Boluś wygląda jak parówka na chudych nóżkach[/size] :oops: :bigcry:[/quote]

:roflt: :roflt:

przypomniało mi się, jak w podstawówce chciałam sobie sama wyrównac grzywkę :-? Ciagle była krzywo , więc ją wyrównywałam i wyrównywałam ... :-? :-?
a potem wróciła mama, spojrzała na mnie, prawie zemdlała, a ja odmówiłam pójścia nastepnego dnia do szkoły i ryczałam pół nocy 8)

Posted

[quote name='malawaszka']nie skubałam tylko cięłam, goliłam, cięłam, goliłam :evil: :drinking: a dlatego bo wyglądał jak zaniedbany dziaduch, a co się okazało w trakcie na łapkach porobiły mu się okropne filce od kulek śniegowych i musiałam to powycinać no i tak jakoś się cięło i cięło, że niewiele zostało :cry: :cry: :cry: :drinking:[/quote]a trza to było pić przy goleniu :-? :lol: :lol: :lol: :drinking:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='malawaszka'][size=1]kupiłam maszynkę i trochę mnie poniosło - tzn maszynką spoko, ale nożyczkami mnie poniosło i Boluś wygląda jak parówka na chudych nóżkach[/size] :oops: :bigcry:[/quote]

:roflt: :roflt:

przypomniało mi się, jak w podstawówce chciałam sobie sama wyrównac grzywkę :-? Ciagle była krzywo , więc ją wyrównywałam i wyrównywałam ... :-? :-?
a potem wróciła mama, spojrzała na mnie, prawie zemdlała, a ja odmówiłam pójścia nastepnego dnia do szkoły i ryczałam pół nocy 8)[/quote]szkoda że fotki nie masz 8)
Ja miałam fajną historię ale z fryzjerką :evilbat: poszłam w 5 klasie moje długie włosy sciać na ,,pazia'' no i pani cięła , cięła..... aż ścieła na męsko :evilbat: potem okazała się że kobita powinna nosić soczewki jak denka od kufli :evil:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Halo :wink: [img]http://img210.imageshack.us/img210/5923/22xc3qy.gif[/img][/quote]

[b]O JEZU ![/b] :shock: :shock: :shock: [b]TEN UPIERDLIWY MIKOŁAJ JEST WSZĘDZIE !!!! Nie dość że Dogo jest teraz całkowicie przeciętne ( nie ukrywam, że całkiem mi się nie podoba :cry: ) - to jeszcze ta cholera mikołajowa wymiata po wszystkich topicach ! [/b]:lol: