Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']
ale sep ja jak znalazl do [b]sępschool[/b] qtora otwiera Szpila z Boggiem 8)[/quote]

to ja Wam tam podrzucę Prestona i....KOTA z naszego mieszkania....Preston będzie, na spółkę z kotem, udzielał lekcji z sępienia tajnego, tzn jak siedzieć za plecami właściciela, cichutko, żeby właścicielowi żarcie w gardle stawało, czując ten sępi wzrok 4 oczu....bo oczywiście owe oczy należą do biednych, zagłodzonych zwierzątek, wieeeeecznie niedożywionych :evilbat:

Posted

[quote name='Ka-ka'][quote name='dbsst']
ale sep ja jak znalazl do [b]sępschool[/b] qtora otwiera Szpila z Boggiem 8)[/quote]

to ja Wam tam podrzucę Prestona i....KOTA z naszego mieszkania....Preston będzie, na spółkę z kotem, udzielał lekcji z sępienia tajnego, tzn jak siedzieć za plecami właściciela, cichutko, żeby właścicielowi żarcie w gardle stawało, czując ten sępi wzrok 4 oczu....bo oczywiście owe oczy należą do biednych, zagłodzonych zwierzątek, wieeeeecznie niedożywionych :evilbat:[/quote]

ide na to bierzemy ich 8)

kadra pedagogiczna bedzie wysmienita :D

Guest bernulka
Posted

Wasia, Wasia co tu tak cicho ? ? ? :o Zdrowiej mamusiu :lol: zdrowiej, bo w sobote Dąbrowska wystawka i jak cie nie bedzie to masz prze...chlapane :lol: :evil: I nowych fotek sie domagam!

paździoszki

Posted

[quote name='asher']Waszka chyba pilnie pracuje, bo już zjebkę od szefa dostała, że zamiast pracą sie zajmować to na Dogo siedzi i projekty zawala :evil_lol:[/quote]

nie ja mysle ze waszka czaruje szefa a nie pracuje nie przesadzajmy jaki dgm pracuje kazdy tylko udaje ze cos robi coby tu jak najdluzej siedziec ;)

Guest bernulka
Posted

ostatnio gadalismy o Lunie w szafie...

... i wydaje mi sie ze Wasia pozazdroscila Lunci i siedzi w szafie, a tam kabelek od kompa nie dochodzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pazdzioszki :lol:

Posted

[quote name='bernulka']ostatnio gadalismy o Lunie w szafie...

... i wydaje mi sie ze Wasia pozazdroscila Lunci i siedzi w szafie, a tam kabelek od kompa nie dochodzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pazdzioszki :lol:[/quote]

a i tak moze byc i tak ;) chociaz waszka nie pozwolilaby na to zeby kabelek gdzies nie dochodzil szafe by przeniosla zebby kabel z dgm laczacy byl aktywny ;)

Posted

[quote name='Ka-ka']:o rany, dziewczyny.......jakie bojowe nastroje....to może razem jakąś firmę założymy ???? :lol:[/quote]
to jest pomysl - kilka bab siedzacych caly dzien na Dogo... mozna na tym zarobic? 8)

Posted

[quote name='Teklunia'][quote name='Ka-ka']:o rany, dziewczyny.......jakie bojowe nastroje....to może razem jakąś firmę założymy ???? :lol:[/quote]
to jest pomysl - kilka bab siedzacych caly dzien na Dogo... mozna na tym zarobic? 8)[/quote] :hmmmm: pomysł niczego sobie , chyba się pisze to nie bede musiała L4 brac żeby nadrobić zaległości na Dogo :oops: :lol: :lol: :lol:

Posted

nieletnia będzie mogła mieć u nas DARMOWE praktyki :lol: :wink:

a u nas padał dziś snieg :evil: :x jest zimno i nic mi się nie chce aaaaaa!!!!! a muszę brać się za robote i wypatrywać oczki przez stereoskop :-? zaraz zrobię stanowisko pracy hahah to Wam pokażę :lol:

Posted

Stereoskop 8) służy do oglądania zdjęć lotniczych w parach stereoskopowych (czyli takich, że część zdjęć się pokrywa) - pod stereoskopem widać wtedy trójwymiarowy obraz - :hmmmm: naukowe wyjaśnienie to to nie było, ale tak najprosciej :lol:

robię sobie właśnie powtórkę z pierwszego roku studiów :o bo to było na fotointerpretacji, a ja już nic nie pamiętam :o a z tych zdjęć muszę poobliczać wysokości i skonstruować mapę hipsometryczna (poziomicową) tego obszaru - a dokładniej to są Piekary Śląskie - i niech mi się tu nikt z Piekar nie pokazuje :evilbat: :lol: :wink:

a to moje prowizoryczne stanowisko pracy :lol:
[img]http://img434.imageshack.us/img434/5993/p10100017ya.jpg[/img]

nawet specjalnie pod tą robotę zakupiłam dziś ŻARÓWKI!!! do mojego wspaniałego zyrandola, w którym ciągle się palą i na 5 świeciła już tylko 1 :lol: :-?