Ka-ka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 [quote name='dbsst'] ale sep ja jak znalazl do [b]sępschool[/b] qtora otwiera Szpila z Boggiem 8)[/quote] to ja Wam tam podrzucę Prestona i....KOTA z naszego mieszkania....Preston będzie, na spółkę z kotem, udzielał lekcji z sępienia tajnego, tzn jak siedzieć za plecami właściciela, cichutko, żeby właścicielowi żarcie w gardle stawało, czując ten sępi wzrok 4 oczu....bo oczywiście owe oczy należą do biednych, zagłodzonych zwierzątek, wieeeeecznie niedożywionych :evilbat: Quote
anetta Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Hahaha Bolus miski pilnuje, dobre!!! :lol: :lol: :lol: :lol: dobrze, dobrze, pilnuj, tylko nie przeocz niczego :evilbat: Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 [quote name='Ka-ka'][quote name='dbsst'] ale sep ja jak znalazl do [b]sępschool[/b] qtora otwiera Szpila z Boggiem 8)[/quote] to ja Wam tam podrzucę Prestona i....KOTA z naszego mieszkania....Preston będzie, na spółkę z kotem, udzielał lekcji z sępienia tajnego, tzn jak siedzieć za plecami właściciela, cichutko, żeby właścicielowi żarcie w gardle stawało, czując ten sępi wzrok 4 oczu....bo oczywiście owe oczy należą do biednych, zagłodzonych zwierzątek, wieeeeecznie niedożywionych :evilbat:[/quote] ide na to bierzemy ich 8) kadra pedagogiczna bedzie wysmienita :D Quote
Guest bernulka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Wasia, Wasia co tu tak cicho ? ? ? :o Zdrowiej mamusiu :lol: zdrowiej, bo w sobote Dąbrowska wystawka i jak cie nie bedzie to masz prze...chlapane :lol: :evil: I nowych fotek sie domagam! paździoszki Quote
Lucy* Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Niektórzy się domagają ... a niektórzy czekają w cichości.. 8) :lol: Quote
asher Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Waszka chyba pilnie pracuje, bo już zjebkę od szefa dostała, że zamiast pracą sie zajmować to na Dogo siedzi i projekty zawala :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='asher']Waszka chyba pilnie pracuje, bo już zjebkę od szefa dostała, że zamiast pracą sie zajmować to na Dogo siedzi i projekty zawala :evil_lol:[/quote] nie ja mysle ze waszka czaruje szefa a nie pracuje nie przesadzajmy jaki dgm pracuje kazdy tylko udaje ze cos robi coby tu jak najdluzej siedziec ;) Quote
Guest bernulka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 ostatnio gadalismy o Lunie w szafie... ... i wydaje mi sie ze Wasia pozazdroscila Lunci i siedzi w szafie, a tam kabelek od kompa nie dochodzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pazdzioszki :lol: Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='bernulka']ostatnio gadalismy o Lunie w szafie... ... i wydaje mi sie ze Wasia pozazdroscila Lunci i siedzi w szafie, a tam kabelek od kompa nie dochodzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pazdzioszki :lol:[/quote] a i tak moze byc i tak ;) chociaz waszka nie pozwolilaby na to zeby kabelek gdzies nie dochodzil szafe by przeniosla zebby kabel z dgm laczacy byl aktywny ;) Quote
Maga100 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 ua, to ja widzę, ze Waszka wzięła się ostro za pracę :wink: Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Waszeczko , tylko uważaj nie przepracowuj sie za bardzo bo po chorobie jesteś :wink: Quote
Teklunia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 a ja wlasnie rzucilam prace, bo nie bylo czasu na DGM :evil: tak mnie wykorzystywac nie beda!!! ;) Quote
malawaszka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 ja chyba też niedługo rzucę :x Quote
Ka-ka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 :o rany, dziewczyny.......jakie bojowe nastroje....to może razem jakąś firmę założymy ???? :lol: Quote
Teklunia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='Ka-ka']:o rany, dziewczyny.......jakie bojowe nastroje....to może razem jakąś firmę założymy ???? :lol:[/quote] to jest pomysl - kilka bab siedzacych caly dzien na Dogo... mozna na tym zarobic? 8) Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='Teklunia'][quote name='Ka-ka']:o rany, dziewczyny.......jakie bojowe nastroje....to może razem jakąś firmę założymy ???? :lol:[/quote] to jest pomysl - kilka bab siedzacych caly dzien na Dogo... mozna na tym zarobic? 8)[/quote] :hmmmm: pomysł niczego sobie , chyba się pisze to nie bede musiała L4 brac żeby nadrobić zaległości na Dogo :oops: :lol: :lol: :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 To ja tez kcee do firmy :lol: paździoszki Quote
asher Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='bernulka']To ja tez kcee do firmy :lol: paździoszki[/quote]Nieletnich nie zatrudniamy :evilbat: :lol: Quote
malawaszka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 nieletnia będzie mogła mieć u nas DARMOWE praktyki :lol: :wink: a u nas padał dziś snieg :evil: :x jest zimno i nic mi się nie chce aaaaaa!!!!! a muszę brać się za robote i wypatrywać oczki przez stereoskop :-? zaraz zrobię stanowisko pracy hahah to Wam pokażę :lol: Quote
asher Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Stere... co? :o Co je to i do czego to słuzy? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Stereoskop 8) służy do oglądania zdjęć lotniczych w parach stereoskopowych (czyli takich, że część zdjęć się pokrywa) - pod stereoskopem widać wtedy trójwymiarowy obraz - :hmmmm: naukowe wyjaśnienie to to nie było, ale tak najprosciej :lol: robię sobie właśnie powtórkę z pierwszego roku studiów :o bo to było na fotointerpretacji, a ja już nic nie pamiętam :o a z tych zdjęć muszę poobliczać wysokości i skonstruować mapę hipsometryczna (poziomicową) tego obszaru - a dokładniej to są Piekary Śląskie - i niech mi się tu nikt z Piekar nie pokazuje :evilbat: :lol: :wink: a to moje prowizoryczne stanowisko pracy :lol: [img]http://img434.imageshack.us/img434/5993/p10100017ya.jpg[/img] nawet specjalnie pod tą robotę zakupiłam dziś ŻARÓWKI!!! do mojego wspaniałego zyrandola, w którym ciągle się palą i na 5 świeciła już tylko 1 :lol: :-? Quote
asher Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Waszko, jesteś wielka! Co prawda niewiele zrozumiałam z twojego tłuamczenia, ale przypomniałas mi, że musze nabyć żarówkę! :PROXY5: Quote
malawaszka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 :roflt: hahaha no widzisz - tyle mojego wysiłku chociaż na to się przydało :lol: Quote
malawaszka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 zakupienie sznaucerkom żwaczy wołowych (NIE WIEM I NIE CHCĘ WIEDZIEĆ CO TO JEST!!!) nie było dobrym pomysłem :-? brody śmierdzą nie do wtrzymania :scared: Quote
asher Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Żwacz to jest jeden z krowich zołądków :lol: Waszka, spróbuj dac im suszone penisy wołowe :evilbat: Quote
Recommended Posts