Pysia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: cóż to za artystyczna fota :crazyeye: :lol: a to miejsce to moja droga JA tam byłam pierwszy raz z psami a sama się w bajorach nie kąpie :shake: Ale mówiłam Ci że trzeba iść dalej bo tutaj to Zmorka najwyzej sobie pochodzi :evil_lol: Ale nie ;) A teraz masz ubaw:eviltong: Quote
malawaszka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Pysia napisał(a):Ale mówiłam Ci że trzeba iść dalej bo tutaj to Zmorka najwyzej sobie pochodzi :evil_lol: Ale nie ;) A teraz masz ubaw:eviltong: hahah noo mam ubaw mam :evil_lol: a dalej nie chciałam, bo tam musiałyby z pomostu skakać - a jak sobie wyobrażasz Bolusia skaczącego z pomostu na głęboką wodę??? :roll: :shake: Quote
Pysia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 malawaszka napisał(a):hahah noo mam ubaw mam :evil_lol: a dalej nie chciałam, bo tam musiałyby z pomostu skakać - a jak sobie wyobrażasz Bolusia skaczącego z pomostu na głęboką wodę??? :roll: :shake: Bolusiowi założylibyśmy kamizelkę ratunkową ;) Tylko Boluś i Boluś a biedna Zmorka ucierpiała na honorze:mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Pysia napisał(a):Tylko Boluś i Boluś a biedna Zmorka ucierpiała na honorze:mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: noo pewnie, że Boluś i Boluś bo to mój syneczek jest :loveu: :loveu: :loveu: a Zmorka jak to ucierpiała na honorze??? przeca dzielnie sprawowała funkcję strażnika bezpieczeństwa plawiącej sie Luny :loveu: Quote
Pysia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 malawaszka napisał(a):noo pewnie, że Boluś i Boluś bo to mój syneczek jest :loveu: :loveu: :loveu: a Zmorka jak to ucierpiała na honorze??? przeca dzielnie sprawowała funkcję strażnika bezpieczeństwa plawiącej sie Luny :loveu: No jasne...A jako dzielna ratownicza omalże nie straciła nosa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Pysia napisał(a):No jasne...A jako dzielna ratownicza omalże nie straciła nosa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tam zaraz straciła :evil_lol: nie da się ugryźć trzymając patyk w zębach i płynąc - wtedy ostatnią deską ratunku jest gulgotanie :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:o Bolutek brzunio zamoczył :multi: Ja mam często wrażenie że Bolutek lubi Zmorke chociaż czasem na nią zaburczy :) Ale lubi za nią chodzić ;) Quote
jo-jo Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Pysia napisał(a):Hura!! Zgubiła klucze :multi: Teraz już tu zostaniemy:multi: Znalazła:placz: Waszka jak tak mogłaś zawieść swojego psa!:evil_lol: Dobry Wieczór Waszeczko:multi: Quote
Maga100 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 a kiedy ty wyjeżdżasz? ja się nie zgadzam :placz: Quote
Pysia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ja też się nie zgadzam:placz: Rozpaczam nad tym od tygodnia :placz: Opuszcza mnie :placz: To jest takie straszne że na samą myśl mam ochotę się zabić :-( I co ja teraz biedna zrobię?:cool3: Kto będzie mnie rozbawiał ??:placz: Quote
malawaszka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 witojcie :evil_lol: oglądam mecz a te mi tu gadajom :mad: :lol: no więc wyjeżdżam w piątek wieczorem :multi: :multi: :multi: ale tylko na tydzień :placz: Quote
Maga100 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Piki nie ma, Malawaszki nie będzie, Debe wsiąkła, nie będę miała co nadrabiać na dogo po całym dniu harówki :shake: :placz: Quote
Pysia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Maga100 napisał(a):Piki nie ma, Malawaszki nie będzie, Debe wsiąkła, nie będę miała co nadrabiać na dogo po całym dniu harówki :shake: :placz: Ja będę cały czas.... Taka wredna jak one nie jestem :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Pysia napisał(a):Ja będę cały czas.... Taka wredna jak one nie jestem :evil_lol: ale czy ty zdołasz zgadać te trzy gaduły? :evil_lol: Quote
Agga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Waszeczko ty wracaj szybko i foty i jeszcze raz foty! Quote
Pysia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Maga100 napisał(a):ale czy ty zdołasz zgadać te trzy gaduły? :evil_lol: Jeżeli o to chodzi to nie licz na mnie bo będę w skrajnej rozpaczy i dołku z braku Weszki obok siebie :placz: W końcu miałam nie raz propozycje wspólnego życia razem ;) Quote
malawaszka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Agga napisał(a):Waszeczko ty wracaj szybko i foty i jeszcze raz foty! foty to nie wiem czy będą - co ja tam będę focić?? psi ze mną nie jadą :-( Puusiaaa, Madziaaa nie ryczcie :loveu: szybko wróce, PIKA to wróci później niż ja :razz: a Debe pewnie juzlada chwila się obroni i znowu zagości - chyba, że pisanie pracy okaże się skutecznym odwykiem i już nie będzie jej ciągnęło na dogo :crazyeye: :placz: Quote
Vectra Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 o matko ale żeście nagadały :mad: :mad: jeden dzień mnie tu nie było i tyle zaległości :placz: :placz: :placz: a czemu psów nie zabierasz na urlop :razz: :razz: niedobra pańcia :mad: :mad: Quote
Pysia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Vectra napisał(a):o matko ale żeście nagadały :mad: :mad: jeden dzień mnie tu nie było i tyle zaległości :placz: :placz: :placz: a czemu psów nie zabierasz na urlop :razz: :razz: niedobra pańcia :mad: :mad: Prawda że niedobra? :cool1: :eviltong: Teraz Cię zlinczujemy Weszka i nigdzie nie pojedziesz :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 nie zabieram bo se ich nie wychowałam :eviltong: Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 malawaszka napisał(a):nie zabieram bo se ich nie wychowałam :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a podobno mówią ...................jaki właściciel taki ....pies :razz::scared: Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Pysia napisał(a):Ja będę cały czas.... Taka wredna jak one nie jestem :evil_lol::angryy:i ja zostaję .....już se pojechaam nad morze :angryy:okna mi będą wymieniać ze spółdzielni i połowę musze w gotówce zapłacić a połowę oni dają, ale o wczasowaniu to chyba w tym roku muszę zapomnieć :placz: Quote
malawaszka Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a podobno mówią ...................jaki właściciel taki ....pies :razz::scared: coś w tym musi być :diabloti: moja mama ciągle narzeka, że mnie nie wychowała :diabloti: Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 malawaszka napisał(a):coś w tym musi być :diabloti: moja mama ciągle narzeka, że mnie nie wychowała :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mo TZ stwierdził ,że Ozzy jest tak samo uparty jak JA:razz: Quote
Recommended Posts