Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: cóż to za artystyczna fota :crazyeye: :lol:

a to miejsce to moja droga JA tam byłam pierwszy raz z psami a sama się w bajorach nie kąpie :shake:

Ale mówiłam Ci że trzeba iść dalej bo tutaj to Zmorka najwyzej sobie pochodzi :evil_lol: Ale nie ;) A teraz masz ubaw:eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
Ale mówiłam Ci że trzeba iść dalej bo tutaj to Zmorka najwyzej sobie pochodzi :evil_lol: Ale nie ;) A teraz masz ubaw:eviltong:

hahah noo mam ubaw mam :evil_lol: a dalej nie chciałam, bo tam musiałyby z pomostu skakać - a jak sobie wyobrażasz Bolusia skaczącego z pomostu na głęboką wodę??? :roll: :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah noo mam ubaw mam :evil_lol: a dalej nie chciałam, bo tam musiałyby z pomostu skakać - a jak sobie wyobrażasz Bolusia skaczącego z pomostu na głęboką wodę??? :roll: :shake:

Bolusiowi założylibyśmy kamizelkę ratunkową ;)
Tylko Boluś i Boluś a biedna Zmorka ucierpiała na honorze:mad:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Tylko Boluś i Boluś a biedna Zmorka ucierpiała na honorze:mad:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

noo pewnie, że Boluś i Boluś bo to mój syneczek jest :loveu: :loveu: :loveu: a Zmorka jak to ucierpiała na honorze??? przeca dzielnie sprawowała funkcję strażnika bezpieczeństwa plawiącej sie Luny :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo pewnie, że Boluś i Boluś bo to mój syneczek jest :loveu: :loveu: :loveu: a Zmorka jak to ucierpiała na honorze??? przeca dzielnie sprawowała funkcję strażnika bezpieczeństwa plawiącej sie Luny :loveu:

No jasne...A jako dzielna ratownicza omalże nie straciła nosa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
No jasne...A jako dzielna ratownicza omalże nie straciła nosa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tam zaraz straciła :evil_lol: nie da się ugryźć trzymając patyk w zębach i płynąc - wtedy ostatnią deską ratunku jest gulgotanie :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:o Bolutek brzunio zamoczył :multi:

Ja mam często wrażenie że Bolutek lubi Zmorke chociaż czasem na nią zaburczy :) Ale lubi za nią chodzić ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Hura!! Zgubiła klucze :multi: Teraz już tu zostaniemy:multi:

Znalazła:placz:

Waszka jak tak mogłaś zawieść swojego psa!:evil_lol:
Dobry Wieczór Waszeczko:multi:

Posted

Ja też się nie zgadzam:placz: Rozpaczam nad tym od tygodnia :placz: Opuszcza mnie :placz: To jest takie straszne że na samą myśl mam ochotę się zabić :-( I co ja teraz biedna zrobię?:cool3: Kto będzie mnie rozbawiał ??:placz:

Posted

Maga100 napisał(a):
Piki nie ma, Malawaszki nie będzie, Debe wsiąkła, nie będę miała co nadrabiać na dogo po całym dniu harówki :shake: :placz:

Ja będę cały czas.... Taka wredna jak one nie jestem :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
ale czy ty zdołasz zgadać te trzy gaduły? :evil_lol:

Jeżeli o to chodzi to nie licz na mnie bo będę w skrajnej rozpaczy i dołku z braku Weszki obok siebie :placz: W końcu miałam nie raz propozycje wspólnego życia razem ;)

Posted

Agga napisał(a):
Waszeczko ty wracaj szybko i foty i jeszcze raz foty!

foty to nie wiem czy będą - co ja tam będę focić?? psi ze mną nie jadą :-(

Puusiaaa, Madziaaa nie ryczcie :loveu: szybko wróce, PIKA to wróci później niż ja :razz: a Debe pewnie juzlada chwila się obroni i znowu zagości - chyba, że pisanie pracy okaże się skutecznym odwykiem i już nie będzie jej ciągnęło na dogo :crazyeye: :placz:

Posted

o matko ale żeście nagadały :mad: :mad: jeden dzień mnie tu nie było i tyle zaległości :placz: :placz: :placz:

a czemu psów nie zabierasz na urlop :razz: :razz: niedobra pańcia :mad: :mad:

Posted

Vectra napisał(a):
o matko ale żeście nagadały :mad: :mad: jeden dzień mnie tu nie było i tyle zaległości :placz: :placz: :placz:

a czemu psów nie zabierasz na urlop :razz: :razz: niedobra pańcia :mad: :mad:

Prawda że niedobra? :cool1: :eviltong: Teraz Cię zlinczujemy Weszka i nigdzie nie pojedziesz :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie zabieram bo se ich nie wychowałam :eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a podobno mówią ...................jaki właściciel taki ....pies :razz::scared:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja będę cały czas.... Taka wredna jak one nie jestem :evil_lol:
:angryy:i ja zostaję .....już se pojechaam nad morze :angryy:okna mi będą wymieniać ze spółdzielni i połowę musze w gotówce zapłacić a połowę oni dają, ale o wczasowaniu to chyba w tym roku muszę zapomnieć :placz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a podobno mówią ...................jaki właściciel taki ....pies :razz::scared:

coś w tym musi być :diabloti: moja mama ciągle narzeka, że mnie nie wychowała :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
coś w tym musi być :diabloti: moja mama ciągle narzeka, że mnie nie wychowała :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mo TZ stwierdził ,że Ozzy jest tak samo uparty jak JA:razz: