Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak ja narysuję, to już zupełnie nie będzie wiadomo jak ten kominek wygląda! :lol:
Waszka, przez ciebie zamiast kłaść się spać, to sobie w necie kominki oglądam i marzę o trafieniu kumulacji w lotto :roll:

Posted

asher napisał(a):
Jak ja narysuję, to już zupełnie nie będzie wiadomo jak ten kominek wygląda! :lol:
Waszka, przez ciebie zamiast kłaść się spać, to sobie w necie kominki oglądam i marzę o trafieniu kumulacji w lotto :roll:

haha robię to samo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tzn kominek już mam wybrany ale oglądam skały :evil_lol: i marzę o wygraniu w lotka :shake: bo nie łatwo mi będzie taki kominek sobie sprawić :placz: al ćóż powplutku powolutku trzeba spełniać swoje marzenia - do końca życia sie nie wykopię z kredytów :diabloti:

Posted

Oj kominki mają swój cudny klimacik... a z piaskowca będzie cudnie wyglądał.... zazdroszczę, ja mam taki zwykły... a'la koza :evil_lol: ale przynajmniej się doczekałam na obiecany kominek po 11 latach małżeństwa :diabloti:

Gdybym miała inny układ mieszkanka to bym sobie taki zrobiła

ale niestety duży pokój mam za daleko od kuchni.... a tak ładnie by to wyglądało....
I jeszcze zamiast całej "ścianki" nad kominkiem żeby były półeczki na bzdurki ;)
marzenia :lol:

miłego dzionka

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dzień dobry :multi:

Kurcze kobity to teraz najlepiej łapnać chłopa zduna i kamieniarza i można kominki zmieniać jak rękawiczki :razz:

hahaha Alu ja takie myśli mam przy każdym elemencie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiesz - na czas urządzania ogrodu mieć ogrodnika, na czas obienia kuchni, ścian, podłóg kogoś kto się remontami zajmuje, komniki ..... buuuahahahahah i ŻADNYCH skrupułów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

tak ale wyszły i tak takie sobie - zaraz pozmniejszam i pokażę, a tymczasem....

iiii poszłaaaa

hmmm jak ona tak może to ja też spróbuję :roll:

yesss udało się :sweetCyb:

o cholera :huh:

i jak tu sie teraz wygramolić?? :no-no-no:

a terazzz poloowluutkuu powooluuttkuu ewakuacja - tylko bez paniki :help1:

aaaaaaaa :watpliwy:

tonęęęę :shithappens:

tej to nic nie przeszkadza :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']:klacz: baaardzo dobre sny baaardzo :drink1: :drink1: :drink1:

no to jestesmy ustawine ;) :beerchug: ;)

łamaga łamaga lalallalallala :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: ????????????????? proszę o szczegóły :loveu: (nie mogę znaleźć:oops: )

BTW .... kiedyś widziałam cudne kominki z kafli....:loveu:

Posted

:crazyeye: aga ale chyba nie myślisz, że to jest mój pies??? :crazyeye: hihih to jest foto ze sznaucerowego portalu czeskiego :lol: :lol: :lol:

mnie kafle nie będą pasowały do wystroju :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: aga ale chyba nie myślisz, że to jest mój pies??? :crazyeye: hihih to jest foto ze sznaucerowego portalu czeskiego :lol: :lol: :lol:

mnie kafle nie będą pasowały do wystroju :razz:

nie wiedziałam, co to za cudo an3czka napisała, że to cytat "z Ciebie" a ja nigdzie nie mogłam go tu znaleść - dlatego zapytałam - ŚLICZNY jest :loveu:
A te kafle były ręcznie malowane -CUDO:multi:
Kafle są różniste - na pewno dobrałabyś takie, coby pasowały - przyznam się, że te kominki z kafli, które znalazłam w necie wcale mi się nie podobały...ale tamtem... miodzik :loveu:

Posted

No jak tak można żartować z Bolutka :mad: I zamiast pomóc tonącem, foty robić :razz:
Muszę się solidaryzować z Bolutkiem, bo Gertrudzie już 8 roczek idzie :roll: