PIKA Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Wasia :buzi: [quote name='LAZY'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']ojjj Ty BABO!!! ja tu umieram a tej przekomarzania brakuje :motz: i proszę mi tu bez pomówień o mega kaca :evil: :lol: mam dziadostwo - wirusową grypę żołądkową - ponoć jednodniowa - OBY bo już mam flaki skręcone na maxa :-? :tard: :( zasmucę cię min. 3 dni :evil: Dobili leżącego..hihi..wracaj do zdrowia kobieto! :buzi: Chyba sra***ego i rzygającego [quote name='bernulka'] Oooo Wasia wiec nie jestem tu sama... Grypa żołądkowa wrrr... :evil: a jakie ci dała lekarstwo? Bo mi kazała pic coca cole i jesc kisiel :evilbat: paździoszki :o Colę ? :o Ja bym po Coli z kibla nie wyszla :o Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 piłam colę, brałam stoperan, rumianek - zero żarcia bo na sam widok lecialam do kibla i przeszło :D dziś już jest OK! tylko bolą mnie wszystkie mięśnie tak mną wyszarpało - u nas panuje jednodniowe dziadostwo - siostra i szwagier też miali - wszyscy w odstępach dwudniowych - ciekawe who's next :-? Paździoszku a jak z Tobą?? mam nadzieję, że też już Ci przeszło :fadein: Quote
PIKA Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 No Waszka dobrze, że juz Ci przeszło :buzi: malawaszka napisał(a): ciekawe who's next :-? :hmmmm: ten kto jeszcze nie miał? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 no ja mam nadzieję, że nie wraca już do tych co chorowali, bo takiej tortury nie przeżyję drugi raz :x moje małe strażniki texasu :lol: Quote
PIKA Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Aaaaaa Bolus jaki sliczny..... :angel: On coraz bardziej kudlaty jest :o :lol: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Waszka, jestem zaszokowana stopniem ofutrzenia Bolesława :o Czy ty mu jakiś przeszczep sierści zrobiłaś? :o :lol: Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 to z miłości mu tak rośnie :lol: :lol: :lol: a Luna sie upomina o komplementy bo ciągle tylko ten Boluś i Boluś :evilbat: :lol: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='malawaszka'] a Luna sie upomina o komplementy bo ciągle tylko ten Boluś i Boluś :evilbat: :lol: hahaha, a kto zwykł chwalić esesmana? :evilbat: :wink: ale ja i tak uważam, że ona jest świadoma swojej urody, raczej nie wygląda jakby miała wpaść w kompleksy :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='malawaszka'] a Luna sie upomina o komplementy bo ciągle tylko ten Boluś i Boluś :evilbat: :lol: hahaha, a kto zwykł chwalić esesmana? :evilbat: :wink: ale ja i tak uważam, że ona jest świadoma swojej urody, raczej nie wygląda jakby miała wpaść w kompleksy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 no co za BABY!! :evil: nawet poproszone nie pochwalą mojej małej biednej myszki :( Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 8) no śliczna jest , śliczna :D przecież nikt w to nie wątpi :wink: Quote
Koma Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 To ja proszę o wyróżnienie :lol: Luna jest prześliczna :angel: :angel: :angel: Coś żadko tu zaglądam, i widze że niesłusznie bo jest dużo super fotek :D Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 malawaszka napisał(a):no co za BABY!! :evil: nawet poproszone nie pochwalą mojej małej biednej myszki :( hihihihi, myszki? :o Waszko, przy takiej piekności jak Luna głos zamiera w krtani i nie sposób dobrać słów.... 8) Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 haha paskudy :evilbat: Koma dzięki i zapraszamy częściej :D Quote
aga1215 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='malawaszka']to z miłości mu tak rośnie :lol: :lol: :lol: a Luna sie upomina o komplementy bo ciągle tylko ten Boluś i Boluś :evilbat: :lol: rety - a cóż to za prześliczna panienka :o :P :buzi: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 malawaszka napisał(a):haha paskudy :evilbat: nie chwalę - źle, chwalę - nie wierzy :-? Ach te baby, nigdy im nie dogodzisz :roll: :lol: Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 hahaha i za to Was kocham :calus: @ll :wink: mam jeszcze tylko dwa sznupaki :lol: a Bolut dziś będzie maltretowany :lol: kąpiel i strzyżenie :evilbat: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Z wrażenia 2 razy mi się wysłało :lol: Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 :angel: Daguś i to podwójnie :fadein: :lol: :angel: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 jak to strzyżenie? :o Dopiero co zarósł, a ty nic mu się nie dasz nacieszyć :-? Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 troszkę tylko - tam gdzie sterczą mu kudły i przez to wygląda na zaniedbanego psiurka :fadein: Quote
dbsst Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='malawaszka']to z miłości mu tak rośnie :lol: :lol: :lol: a Luna sie upomina o komplementy bo ciągle tylko ten Boluś i Boluś :evilbat: :lol: jaaaaaaaaaaakie cudowne zdjecie :angel: Quote
Recommended Posts