dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 :cunao: cholera ktos tu trzeci miesza :o to moj wlasny pies kce nagle zeby z nim wyjsc cos mi tu cuuuuuuuuuuuchnie o nie juz wiem co ulalo sie mojemu psu pod moje nogi odmeldowywuje sie na kilka chwil a potem na wycieraczke i wioooooooooo ihhhha ihhaaaa Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='malawaszka']Luna niczego nieświadoma czeka na lądowisku dla wycieraczek :o :o :o chałupa rośnie :o :o :o o ja cie super :wink: Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']Luna niczego nieświadoma czeka na lądowisku dla wycieraczek :o :o :o chałupa rośnie :o :o :o o ja cie super :wink: noohohoo :angel: popadało troszkie to i rośnie :D Quote
daga10011 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 biedny Kubus :lol: :lol: :lol: a chalupa juz ogromniasta :o Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 odrazu widac ze chalupe stawiaja wspanieli fachowce Luneta i Bolo rosnie jak na drozdzach Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 jutro albo pojutrze skończą zewnętrzne ściany i wylewka :angel: ja normalnie szlaeje ze szczescia - nareszcie nasz wlany kącik na ziemi bez sąsiadów z dołu z góry z lewej i z prawej :roll: Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 suuuperancko Wam i nam bedzie gdzie na wakacje jezdzic ;) :lol: Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='dbsst']odrazu widac ze chalupe stawiaja wspanieli fachowce Luneta i Bolo czasem opylają - tzn wydają rozkazy i idą na psacerek :fadein: "Jak pięknie i ciepło nieprawdaż?" "Ohhhh bosko boskoooo" "Smyraj mnie po brzuszku" "wystarczy tych czułości ide sobie" "poszedł naprawdę :( " "leceee do panciii" "a ja się tu troszkę ochłodzę" 8) Quote
LAZY Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Extra!! Fotki z chcrzin tez fajne..moze i ja swoje wrzuce...co rpawda chrzciny były jakis czas temu, ale za to jaka mam ładna chrzesnice... :wink: Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 ojjj ładna ładna ta Twoja chrzesnica :angel: dawaj jej fotki aktualne :D Quote
LAZY Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 malawaszka napisał(a):ojjj ładna ładna ta Twoja chrzesnica :angel: dawaj jej fotki aktualne :D Juz kiedys dawałam na swojej galerii... z Lazy zreszta pozowała jeszcze cos poszukam ale to jutro, bo musze zrobic zdjecia zdjęciom..a teraz jest juz za ciemno..ale wstaiwe..:) Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 :o aaa to ona była??? ja pamiętam cudna dziewczyneczka wyrosła :angel: Quote
sayma Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='malawaszka']jutro albo pojutrze skończą zewnętrzne ściany i wylewka :angel: ja normalnie szlaeje ze szczescia - nareszcie nasz wlany kącik na ziemi bez sąsiadów z dołu z góry z lewej i z prawej :roll: ehhh chyba nie będziesz zła jak tak troszeczke Ci pozazdroszczę :oops: :D suuperowo, bez gmeraczy zaściennych :roll: :D do twarzy mi w zielonym? Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 sayma napisał(a):do twarzy mi w zielonym? BARDZO :grins: :lol: Quote
malawaszka Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 aaa bo reszta same rodzinne :lol: nic ciekawego :lol: Quote
Katerinas Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 waszeczko Dopiero dziś miałam trochę czasu i nadgoniłam zaległości zdjęciowe w Twojej galerii. Zdjęcia cuuuudne :D Mała Oliwka śliczna dziewczyna :D Michaś już się zakochał :wink: :D A miś Luny taki trochę zmaltretowany :lol: :lol: Czy ona go wypatroszyła? :o :lol: Quote
asher Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Katerinas napisał(a):A miś Luny taki trochę zmaltretowany :lol: :lol: Czy ona go wypatroszyła? :o :lol: A ty myślisz, Ze Luna dałaby komukolwiek innemu wypatroszyć Kubusia? :lol: :evilbat: Quote
Katerinas Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 asher napisał(a):Katerinas napisał(a):A miś Luny taki trochę zmaltretowany :lol: :lol: Czy ona go wypatroszyła? :o :lol: A ty myślisz, Ze Luna dałaby komukolwiek innemu wypatroszyć Kubusia? :lol: :evilbat: Nie no... myślałam że choć trochę podzieliła się z tym swoim chłopem :lol: (mam na myśli Bolusia) :lol: Quote
malawaszka Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 asher napisał(a):Katerinas napisał(a):A miś Luny taki trochę zmaltretowany :lol: :lol: Czy ona go wypatroszyła? :o :lol: A ty myślisz, Ze Luna dałaby komukolwiek innemu wypatroszyć Kubusia? :lol: :evilbat: hehehe no dokładnie :lol: zosia samosia - sama wypatroszyła kubusia :lol: Quote
malawaszka Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 zosia samosia dziś była się fryzować i znowu ją wypitolili :lol: uszy się zrobiły lekkie i chcą fruwać - błeeee tego nie lubiam :lol: o boshe i znowu wszyscy będą sięze mnie śmiać :roll: :lol: Quote
Hanna R. Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='malawaszka'] o boshe i znowu wszyscy będą sięze mnie śmiać :roll: :lol: Hahahahaha :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts