Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:cunao:

cholera ktos tu trzeci miesza

:o to moj wlasny pies kce nagle zeby z nim wyjsc

cos mi tu cuuuuuuuuuuuchnie

o nie juz wiem co

ulalo sie mojemu psu pod moje nogi

odmeldowywuje sie na kilka chwil a potem na wycieraczke i wioooooooooo ihhhha ihhaaaa

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']Luna niczego nieświadoma czeka na lądowisku dla wycieraczek

:o :o :o chałupa rośnie :o :o :o o ja cie
super :wink:

noohohoo :angel: popadało troszkie to i rośnie :D

Posted

jutro albo pojutrze skończą zewnętrzne ściany i wylewka :angel: ja normalnie szlaeje ze szczescia - nareszcie nasz wlany kącik na ziemi bez sąsiadów z dołu z góry z lewej i z prawej :roll:

Posted

[quote name='dbsst']odrazu widac ze chalupe stawiaja wspanieli fachowce Luneta i Bolo

czasem opylają - tzn wydają rozkazy i idą na psacerek :fadein:

"Jak pięknie i ciepło nieprawdaż?"

"Ohhhh bosko boskoooo"

"Smyraj mnie po brzuszku"

"wystarczy tych czułości ide sobie"

"poszedł naprawdę :( "

"leceee do panciii"

"a ja się tu troszkę ochłodzę" 8)

Posted

Extra!!
Fotki z chcrzin tez fajne..moze i ja swoje wrzuce...co rpawda chrzciny były jakis czas temu, ale za to jaka mam ładna chrzesnice... :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):
ojjj ładna ładna ta Twoja chrzesnica :angel: dawaj jej fotki aktualne :D

Juz kiedys dawałam na swojej galerii...
z Lazy zreszta pozowała
jeszcze cos poszukam ale to jutro, bo musze zrobic zdjecia zdjęciom..a teraz jest juz za ciemno..ale wstaiwe..:)

Posted

[quote name='malawaszka']jutro albo pojutrze skończą zewnętrzne ściany i wylewka :angel: ja normalnie szlaeje ze szczescia - nareszcie nasz wlany kącik na ziemi bez sąsiadów z dołu z góry z lewej i z prawej :roll:

ehhh chyba nie będziesz zła jak tak troszeczke Ci pozazdroszczę :oops: :D suuperowo, bez gmeraczy zaściennych :roll: :D

do twarzy mi w zielonym?

Posted

waszeczko
Dopiero dziś miałam trochę czasu i nadgoniłam zaległości zdjęciowe w Twojej galerii.
Zdjęcia cuuuudne :D
Mała Oliwka śliczna dziewczyna :D Michaś już się zakochał :wink: :D
A miś Luny taki trochę zmaltretowany :lol: :lol: Czy ona go wypatroszyła? :o :lol:

Posted

Katerinas napisał(a):
A miś Luny taki trochę zmaltretowany :lol: :lol: Czy ona go wypatroszyła? :o :lol:

A ty myślisz, Ze Luna dałaby komukolwiek innemu wypatroszyć Kubusia? :lol: :evilbat:

Posted

asher napisał(a):
Katerinas napisał(a):

A ty myślisz, Ze Luna dałaby komukolwiek innemu wypatroszyć Kubusia? :lol: :evilbat:
Nie no... myślałam że choć trochę podzieliła się z tym swoim chłopem :lol: (mam na myśli Bolusia) :lol:

Posted

asher napisał(a):
Katerinas napisał(a):

hehehe no dokładnie :lol: zosia samosia - sama wypatroszyła kubusia :lol:

Posted

zosia samosia dziś była się fryzować i znowu ją wypitolili :lol: uszy się zrobiły lekkie i chcą fruwać - błeeee tego nie lubiam :lol:

o boshe i znowu wszyscy będą sięze mnie śmiać :roll: :lol: