malawaszka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Witajcie :cool1: Haniu dzięki :Rose: :oops: a teraz jadę :placz: odwożę Elma :-(:-(:-( serce mi się rozpada na kawałeczki :placz: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 malawaszka napisał(a):Witajcie :cool1: Haniu dzięki :Rose: :oops: a teraz jadę :placz: odwożę Elma :-(:-(:-( serce mi się rozpada na kawałeczki :placz: Nie płakaj:calus: Uśmiechnij się, bo dałaś tej małe istotce szansę na lepsze jutro;):loveu: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 :multi:heyka Waszeczko mam nadzieję ze mały będzie szczęśliwy z Nowym pańciem ...ty się szanuj...bo jutro kierunek Rybnik ....adres poślę na gg lub PW;) Quote
clockwork Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='aga1215']:crazyeye: Jak Wam się udaje rozróżniać Monikę i Oliwkę? Ja nie potrafię:shake: :crazyeye: przepraszam- która to Monika a która oliwia?? że weszka to OLIWA to wiem :evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']Witajcie :cool1: Haniu dzięki :Rose: :oops: a teraz jadę :placz: odwożę Elma :-(:-(:-( serce mi się rozpada na kawałeczki :placz: weszko... Elmo bedzie miał wspaniały domek- zrobiłaś dla niego tak wiele ... więcej niż ktokolwiek w całym jego życiu!!!! dzięki tobie trafi do najwspanialszego domku na świecie, gdzie będzie kochany już zawsze!!! Głowa do góry!!!!! jestem z Tobą ;) Quote
aga1215 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Monika!:multi: :loveu: Mam nadzieję, że Pancio Elma został zobowiązany do regularnych fotorelacji? I powiedz mi, że jakby coś to niech se uważa, bo my się zbierzemy i zobaczy ;) :lol: Trzymaj się :buzi: Quote
Vectra Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Obejrzałam wszystko. Przeczytałam również. Ładne zdjęcia robisz ! Bardzo ładne. Oglądając Garelyję Pysi już myślałam, że opanowała narowistego Wiktora :p - ale zaraz potem on się ZNOWU znarowił :lol: Waszka, składaj kasę na lustrzankę. Ale JUŻ !!!!! to samo jej non stop powtarzam :diabloti: Weszka i jak Elmo w nowym domku? :razz: Quote
Pysia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Obejrzałam wszystko. Przeczytałam również. Ładne zdjęcia robisz ! Bardzo ładne. Oglądając Garelyję Pysi już myślałam, że opanowała narowistego Wiktora :p - ale zaraz potem on się ZNOWU znarowił :lol: Waszka, składaj kasę na lustrzankę. Ale JUŻ !!!!! Mówił Ci już ktoś ze jesteś wredna? Nie dajesz człowiekowi nadziei :placz: Ale kocham Cię za odwage mówienia prawdy nie raniąc :loveu: [quote name='malawaszka']Witajcie :cool1: Haniu dzięki :Rose: :oops: a teraz jadę :placz: odwożę Elma :-(:-(:-( serce mi się rozpada na kawałeczki :placz: Babo nie ślimtaj bo on tam będzie miał lepiej niż u Ciebie!! On taki amant że spuscić go ze smyczy to tragedia gotowa! W miescie musiałby nieustannie na uwięzi :-( A w nowym domku będzie miał ogrodzony plac gdzie mu się nic nie stanie i wiązać go nie będą ;) Quote
BoJa2 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Pysia napisał(a): A w nowym domku będzie miał ogrodzony plac gdzie mu się nic nie stanie i wiązać go nie będą ;) Psi raj na ziemi:multi: Quote
Pysia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Nosz jedziemy jutro czy nie bo Ty milczysz a ja dzisiaj miałam wielkie emocje i zaraz usnę....:mad: Quote
malawaszka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 no j wczoraj też miałam nadmiar emocji - do tego dość długa podróż z Elmusiem - jak przyjechałam do domu to padłam :roll: niestety wyjazd do Rybnika nie wypalił bo mam dzisiaj duuuużo pracy na jutro i nie wyściubiam nosa z domu :shake: a tu cosik dla wielbicielek Oliwki :loveu: http://img532.imageshack.us/my.php?image=dscf3489nl8.flv Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Witaj Waszencjo:p:p;) Jak zareagował Elmuś na nowych Państwa i na odwrót;) Quote
Maga100 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Droga Weszko. Chciałam napisać, ze cię podziwiam. Wyszłam w piatek na balangę (jak ty co piątek). Doczołgałam się do domu o 4.00 rano. Do tej pory nie doszłam do siebie :cool1: Jesteś moim guru :modla: Quote
Vectra Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Maga100']Droga Weszko. Chciałam napisać, ze cię podziwiam. Wyszłam w piatek na balangę (jak ty co piątek). Doczołgałam się do domu o 4.00 rano. Do tej pory nie doszłam do siebie :cool1: Jesteś moim guru :modla: Praktyka czyni mistrza :diabloti: z Weszkom nikt nie ma szans , to ekspert :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj Waszencjo:p:p;) Jak zareagował Elmuś na nowych Państwa i na odwrót;) Elmo zamieszkał z Panem, który mieszkał sam - wcześniej miał 18 lat sznaucerkę średnią :multi: pierwsza reakcja Elma i Luny na Pana była oczywiście - musimy pokazać mu kto tu rządzi czyli obszczekały Go razem :lol: ale już po chwili było ok i nawet Luna pozwoliła Mu się pogłaskać :crazyeye: dla mnie to szok bo ona nie tak od razu pozwala obcym ludziom na takie poufałości :lol: no i dobry znak, że Pan W. wydziela dobre fluidy :cool1: potem już Elmo chodził do Niego i się przytulał :loveu: [quote name='Maga100']Droga Weszko. Chciałam napisać, ze cię podziwiam. Wyszłam w piatek na balangę (jak ty co piątek). Doczołgałam się do domu o 4.00 rano. Do tej pory nie doszłam do siebie :cool1: Jesteś moim guru :modla: :grins: pozwolę Ci kiedyś pocałować mnie w stopę :diabloti: [quote name='Vectra']Praktyka czyni mistrza :diabloti: z Weszkom nikt nie ma szans , to ekspert :diabloti: tobie też :diabloti: tu widać że Elmo ma w nowym domku lepiej niż u mnie - bo ja na obgryzanie patyków w łóżku nie pozwalam :evil_lol: kawaler w kwiatach :loveu: noooo do znaczenia mam caaaaałe mnóstwo "obiektów" :evil_lol: Quote
Elitesse Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :thumbs: coby Elmus byl szczesliwy !!! a zostanie Elmem czy pan go przechrzci ? Quote
Vectra Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 malawaszka napisał(a): :grins: pozwolę Ci kiedyś pocałować mnie w stopę :diabloti: tobie też :diabloti: już doczekać się normalnie nie mogę :diabloti: :diabloti: :diabloti: Strasznie się ciesze że Elmo ma dobry domek :loveu: :loveu: Jak może obgryzać patyczki na łóżku to pancio musi mieć anielską cierpliwość :evil_lol: i być dobrze stuknięty na punkcie psów ;) A i jak tam no wiesz :cool3: Quote
malawaszka Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Vectra napisał(a):już doczekać się normalnie nie mogę :diabloti: :diabloti: :diabloti: Strasznie się ciesze że Elmo ma dobry domek :loveu: :loveu: Jak może obgryzać patyczki na łóżku to pancio musi mieć anielską cierpliwość :evil_lol: i być dobrze stuknięty na punkcie psów ;) A i jak tam no wiesz :cool3: hahaha nooo Pańcio Elma jest mega pozytywnie zakręcony na punckie psów :multi::multi::multi: a tam ciągle czekać każą i czekać :mad::placz: Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 cieszkam że nowy domek Elmusia jest zaje2bisty... Pan musi być super skoro Twoja zołza nie potargała mu spodni.... i żyli długo i szczęśliwie :loveu: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 powodzenia dla Elma ...mam nadzieję że imionko zostało ...i gratulki dla pańcia ;) Quote
anetta Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Elmo, wszytskiego dobrego w nowym domku :bigok::painting: Quote
Paula Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Cześć Monika :multi: Super wieści z nowego Elmowego domku :loveu: Quote
malawaszka Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 na zielonej łące pasły się zające oho!!! zaloty :lol: i po zalotach :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='malawaszka'] i po zalotach :diabloti: http://img237.imageshack.us/img237/5586/dscf3438fl5.jpg Ohh, jak subtelnie odtrąciła zaloty amancika:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts