Olena84 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Ja tez bylam opiekunka wirtualna dwoch pieskow i tez placilam, wiadomo ze idzie to na ogolne zapotrzebowanie schroniska;). Quote
Angel Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/198751-robi-sie?p=15977689#post15977689"]http://www.dogomania.pl/threads/198751-robi-sie?p=15977689#post15977689[/URL] zaproście cioteczki :D Quote
danka4u1 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Witamy nową- "starą " cioteczkę:loveu::loveu: [quote name='Agnieszka103']Witam wszystkich, od 2005 roku jestem wirtualną opiekunką "dziewczynek", a co za tym idzie każdego miesiąca od 5 lat wpłacam pieniądze dla nich. Oczywiście jeśli Peggi i Meggi zostaną zabrane ze schroniska, to przeniosę swoją deklarację na wskazane konto.[/QUOTE] [quote name='Angel'][B]witamy cie! miło poznać[/B] :loveu: [B]może odrazu przenieść te[/B] [B]wpłate tutaj do nas[/B] ? :) słuchaj danusiumyśle ze w styczniu od razu ogłoszenie robimy :) ! tylko jak napisać cos krótkiego i łapiącego za serce.. ? ja nie umiem powiedziaec o nich w dwóch słowach .. mogłabym opowiadac cały dzien o nich :D no chyba ze dwoma słowami ujmujac: nierozłączna miłość w dwóch ciałach ! no i mamy 3 hehehe... sprawdzain? hmmm z prawa 5, chemia 2+, a polski jeszcze nie wiem.. było opisac psalmy ogólniei jakis jeden na tej podstawie opisac ja wziełam 144, ogólnie 4 zadania były ale nie pamiętam już pytan.. myśle ze nie bylo az tak źle- dzięki ze pytasz:loveu:[/QUOTE] [B]Agnieszko, prosimy o wsparcie i odwiedzaj nas i nasze podopieczne na wątku.:loveu: Sama widzisz, minęło 5 lat, a M&P nadal w schronie...[/B] Angel, myślę, ze ogłoszenie gazetowe i Allegro, o metrze już nie wspominam, bo caromina gdzieś nam zniknęła... I niech ciotki zjawią się- święta świętami, ale psiaki czekają,...- i zdecydują co i jak i kiedy... Quote
Angel Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 tak też porobiłam bazarki zeby kasa była na ogłoszenia :) zapraszajcie cioteczki tam ! Quote
danka4u1 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Angel, może przeoczyłaś moje pytanie w tych postach: jak to z tym kontem Paypal? Moni proponowała, ze kolezanka może udostępnic takie konto, a [EMAIL="jagolcia@pdx"]jagolcia@pdx[/EMAIL] deklarowała 20zł mies. Quote
Angel Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 to jesli kolezanka moni sie zgodzi to bedzie super :loveu: ja niestety nie mam czegos takiego.. Quote
danka4u1 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Dobrze, jutro postaram się załatwić. [IMG]http://img339.imageshack.us/img339/6546/fajnypsiak.jpg[/IMG] [B]:loveu:[FONT=Century Gothic]Pogodnych Świąt dla wszystkich sympatyków, fanów, wielbicieli, opiekunów wirtualnych, a zwłaszcza tych, którzy w schroniskowej rzeczywistości dbają o M&P. Wypoczynku dla Was, nabrania zapasu nowych sił do czekających nas tutaj obowiązków, pogody ducha dla Was, dziewczyny i Waszych bliskich.[/FONT]:loveu::loveu:[/B] Quote
dara9 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Olena84']E tam, do kolkwium to sie uczy pare minut przed, bo wtedy zapamietuje sie te konkrety, a tak chcesz i szczegoly i nic z tego nie wychodzi;).[/QUOTE] chyba jednak z systemu projektowania rachunku kosztów nie da się tak łatwo ;):eviltong: Quote
Angel Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [IMG]http://i53.tinypic.com/11scu4x.jpg[/IMG] .. Święta ? co to takiego ? przecież dla nas żaden dzień nie przynosi nic nowego. Każdy dzień jest takim samym- choc inaczej byśmy chciały. Pory roku się zmieniaja- raz jest bardzo tak gorąco, ten piekielny słońca żar- jakk bardzo wtedy byśmy chciały chłodu poczuć lekki wiatr.. później liście opadają, z nieba kapie zimny deszcz, mija jakas dłuższa chwila no i mróz pojawia sie. Tak nam bardzo wtedy źle.. ale kto zlituje sie? przecieżmy jesteśmy dwie ! karme liczysz razy dwa.. czy to kasa role gra ? przeciez my weźmiemy tylko kęs.. podzielimy z toba sie! czy to coś innego jest ? ciasno w domu ? no i nie ma gdzie.. chcemy miec swój własny kąt- poczuc czym jest magia świąt! bo w naszej budzie święta to jest tylko wielka męka.. przez cały dzien miski puste, inne psy sieja rozpuste.. wielkie mrozy, zero ludzi czy to znak ze nikt nas nie lubi? Chcemy poczuc sie kochane, przytulane i głaskane.. chcemy słyszec słowo KOCHAM.. to za wiele ? to za trudne ? obieujemy, ze nigdy cie nie zawiedziemy.. kochac mocno cie bedziemy.. mimo tylu przykrych zdarzen.. chemy poczuc sie bezpieczne i potzrebne.. chcemy byc dla ciebie wieczne.. juz na zawsze- nie na chwile bys nas oddał w ta głębine.. ciemny las i pełno drzew.. wtedy myśli sie The end. Jednak teraz patrzac z budyy nie widzimy żadnych ludzi.. mamy siebie i nic wiecej, raz w tygodniu nasza pania.. która zawsze przy nas staje i zabiera na spacery.. uwielbia nasze leśne szmery, nasze pyszczki sie wtedy smieja.. ale chwile te mijaja i na powrót do budy zmuszaja.. chcemy by nas stad zabrała ale ciagle nam powtarza: tak was kocham moje śliczne jednak los czesto płata figle.. nie mam miejsca w moim domu-jednak poszukam wam z innymi cioteczkami domu! Juz mieszkacie w moim sercu i na zawsze w nim bedziecie.. wiec z nadzieja wciąz czekamy... moze wzajemnie sie pokochamy ? dasz nam dom..? miske pełna ? przedewszystkim twojego serca ciepło ? ... wciaz czekamy z ta nadzieja. juz 6 lat.. nasze serca wciaz czekaja.. lecz z roku na rok..powoli wygasaja.. czy dane nam bedzie zamieszkac w domu gdzie miłosc jest wszedzie ? Quote
kasia8579 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 A mam pytanie , czy te psy ze schroniska wychodzą na spacerki co tydzień czy codziennie ? :) Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :D Quote
Angel Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='kasia8579']A mam pytanie , czy te psy ze schroniska wychodzą na spacerki co tydzień czy codziennie ? :) Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :D[/QUOTE] staram sie z nimi wychodzic przynajmniej raz w tygodniu.. i tylko w soboty :( bo tak mam szkołe..;/ a jak są ferie czy wakacje to cześciej. Quote
kasia8579 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 U nas w Bolesławcu jest taki przytułek dla psów ,wychodzą tylko raz w tygodniu , ... A P&M bez smyczy na spacerkach chodzą ? =) Quote
Angel Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='dara9']Piękny wiersz Angel![/QUOTE] dziękuje.. taki spontaniczny bardzo ; ) chciałam oddac wyraz tego jak bardzo one pragną być przy człowieku.. ja jestem dla nich 3 listna koniczynka.. daje im siebie, sprawiam ze sa kochane.. bo kocham je jak swoje ! z całej epy ! ale niestety nie moge dać im domu, ciepłego katu, pełnej miski.. moge tylko zapełnic ich pustke w serduszku.. brak człowieka.. ale chce by znalazła sie ta 4 listna koniczyna.. garnek złota na końcu tęczy ! człowiek, który pokocha je tak bardzo jak ja ale w przeciwienstwie do mnie da im to na co zasługuja.. tylko niech to stanie sie szybko ! bo z miesiaca na miesiac coraz bardziej je kocham.. i rozstanie z nimi sprawiło by jeszcze wiekszy ból.. dlatego szukajmy intensywnie domu ! życze wszystkim wesołych świąt, spełnienia marzeń i pogody ducha by nigdy nie tracic zapału, chęci i optymizmu ! by każdy dzien przezywac jak najlepiej i z jak najwiekszym uśmiechem ! mimo tego ze tyle psich i zyciowych nieszczęść.. ! ale nie możecie cioteczki tego tracic, bo co zrobilyby te psy? pociechy z rodziny i czworonogów.. aby na dogo wiecej psiaków zaczeło życ pełnia szczescia w nowych domach.. i aby dwupak tez tego sie wkońcu doczekał:loveu: WESOŁYCH ! Quote
dara9 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Pięknie piszesz Angel...wiem, że tak mocno je kochasz. Myślę, że każda z nas robi wszystko co może by pomóc tym dwóch kochanym psinom i oby tak dalej, i by to przyniosło spodziewany efekt! Piękne życzenia...nic dodać, nic ująć tylko się dołączyć! :) Quote
danka4u1 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [B]Angel, masz ogromne serce, MASZ TALENT, dziewczyno- jak Ty pięknie piszesz...czytałam kilka razy i w życiu nie napisałabym takiego tekstu...[/B]do tego potrzeba jest nie tylko umiejętnośc przelewania myśli " na papier" ,ale przede wszystkom ogromne uczucie, miłość, jaką darzysz te biedne psiaki. Wiadomo, że dla nas wszystkich tutaj najważniejsze jest dobro M&P, ale Ty przewyższasz nas w tym poświęceniu, oddaniu całego siebie, swojego czasu, myśli- tym biedakom schroniskowym. [B] Niech te święta będą pogodne dla nas, a nasze psiaki niech nie ucierpią z powodu [I] ludzkich[/I] świąt....niech maja pełną miskę, niech nie smaga ich zimny, grudniowy wiatr i śnieg, niech przyjdzie do nich człowiek i powie: chodźcie, kochane do domu..[/B] Quote
Angel Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 dziękuje wam za miłe słowa, za to że tu jesteście.. ;) za wszystko :loveu: właśnie tak jak mówisza danusiu zeby zaden pies nie ucierpiał.. zeby nie było tak że posłuży za chwilowy prezent.. bo to szczeniaczek a za rok jak podrośnie to już nie bedzie chciany bo zacznie wiecej jeść, szczekać, bedzie potrzebował spacerów :( wesołych cioteczki ! Quote
kasia8579 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Angel ty jesteś taka kochana =) Wszystko robisz dla tych piesków =) Wspaniała wolontariuszka z Ciebie !!! :fadein::fadein::fadein::fadein::fadein: Merry Christmas :) Quote
danka4u1 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [B][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=red]:loveu::loveu:Pogodnych i spokojnych Świąt dla Was wszystkich czytających ten wątek, piszących, dla zabłąkanych samotnych wędrowców, którzy dzisiaj tutaj przybędą. Niech nikt nie pozostanie sam w ten dzień...:loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
Angel Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='kasia8579']Angel ty jesteś taka kochana =) Wszystko robisz dla tych piesków =) Wspaniała wolontariuszka z Ciebie !!! :fadein::fadein::fadein::fadein::fadein: Merry Christmas :)[/QUOTE] dziękuje aż łza mi sie zakręciła.. dzięki tym ciepłym słowa twoim, dary i danusi w moja strone ! :loveu: Quote
danka4u1 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [B]:loveu:Wpadłam po pasterce do moich psinek[/B].:loveu:..następne święta nie chcę ich tutaj odwiedzać..:shake:..relacja z DS to to, co nam się marzy. Pomożemy marzeniom. [B][COLOR=red]Odpoczywajcie świątecznie cioteczki i wpadnijcie tutaj we wolnej ... od odpoczynku chwili[/COLOR][/B]. Quote
dara9 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Tak...następne święta dziewczyny już na pewno będą w ciepłym domu! Wspólnymi siłami uda się odnaleźć ludzi, którzy nie tylko zakochają się w Peggi i Meggi ale też będą mogli dać im własny kącik! Quote
kasia8579 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 A były robione plakaty dla Peggi i Meggi ? można byłoby zrobić i gdzieś tam u was w mieście wywiesić u weterynarza lub w zoologicznym ? Quote
Recommended Posts