Angel Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='xxxx52']Angel-ja podziwiam ,ze tak duzo na swoje mozliwosci dzialasz .Bo moja corka 18 lata ,polowy co Ty by nie zrobila.jestes fajna oddana zwierzetom dziewczyna.Nie chodzi o Ciebie.Mnie chodzi generalnie o ludzi pelnoletnich o wiele wiecej niz Ty mogacych . Wiesz szkoda ,ze takich aniolkow nie ma w wielu schroniskach.Juz widze Ciebie aktywna ,jak wyjdziesz z domu rodzinnego i staniesz na swoich nogach ,jakie szczescie beda mialy psy schroniskowe.tylko dalej tak czyn.:lol:[/QUOTE] dziękuje :) wy tutaj cioteczki jestescie dla mnie wsparciem i ta moja wewnetrzna siła która sprawia ze moge tak działać ! :loveu: nikt mnie nie wspiera w tym co robie tak jak wy i moi dziadkowie.. bo niestety rodzice.. aa zreszta nie ma co narzekać kocham ich z całej epyy ! ale mój tata nie potrafi kochac zwierzat.. toleruje ale nie potrafi pokochać, nie umie traktowac jak członka rodziny i kiedy tylko wróci z pracy i zobaczy "kolejnego chwilowego lokatora" to strasznie sie burzy.. ale co ja moge ? on nie potrafi zrozumiec ze to moze uratowac zycie, dac radosc mi, i nie potrafi zaakceptowac chyba ze tak bardzo to kocham.. to samo z tancami- dla mnie taniec to takie wyrzucenie emocji ze srodka.. potrafi naprawde uczynic ze mna niemozliwe rzeczy- gdy sie wkurze, albo cos mi nie wyjdzie.. to dzieki tancu to znika, uwalniam emocje i wogóle ! A mój tata.. nie wiem dlaczego ale nie wspiera mnie w tym co robie tylko ciągle krytyka :( kiedy zakazano wolontariatu i byl ywiad w mediach- to urzedasy przyszli do mnie do domu i wogóle.. za co za to że powiedziałąm prawde która ich zabolała :) ale ja sie tam ich nie boje i nigdy nie bałam.. pan vice burmistrz mówił że mam tak pożadnych rodziców a ja zakłamana jestem- ja oczywiscie nie mogłam powstrzymac emocji i kłuciłam sie z nim, walczyłam o swoje! on wmawiał ze dba o nasze bezpieczenstwo i nei chce by nas psy pogryzły i takie tam- ale ja mu powiedziałam ze pies wyczuje człowieka i nigdy bez powodu pies nie skrzywdzi człowieka bo to ludzie krzywdza te biedy oddajac by chocaiz do takiego miejsca jak schron! A my chcemy choc na pare minut sprawic by poczuły sie jak potzrebne i kochane stworki, by choc na chwile zagościł uśmiech ! ale oczywiście to takze nie podobało sie mojemu tacie i kazał mi wyluzowc.. ale gdybym to zorbiła to tak jakbym sie poddała a tego nie lubie ! on poprostu nie akceptuje mojej odienności :( niekiedy jest mi tak przykro ze koneic.. ale i tak to nie zniszczy mojej miłości do czworonogów i całej reszty ! :) nigdy to sie nie zniszczy :loveu: Quote
Angel Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 oj sorry.. miałam nie narzekać. ale tak jakos serce dyktowało a paluchy na klawiaturze wykonywały polecenie ! jakos zawsze jestem zamknieta osoba.. nie potrafie gadac o sobie nawet przyjacioła.. a z wami czuje sie.. tak dobrze, że samo to ze mnie wychodzi :) hehehehe.. Quote
Ewanka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Angel, jesteś dzielną dziewczyną i tak trzymaj !!!!!!!!!!!!!!!!!! .... każdy musi iść swoją drogą Ty inną i Twój Tata inną, rób swoje i nie zmieniaj się !!! :) Quote
xxxx52 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Angel -nie przejmuj sie ,rzadko sie zdarza ,zeby wszysztko w zyciu funkcjonowalao.U mnie bylo podobnie ja wlasnemu ojcu 20 lat wstecz tez uwalnialm psa z lancucha,nasylalm org.na kontrole. Teraz tez nie mialam latwo ,ale sobie pozycje wywalczylam ,i robie co chce .Moge ratowac zwierzeta i poswiecac nim wolny czas do woli.Wiesz bez walki ani rusz. Quote
mestudio Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Te to mają miód bo jest tam Angel i inne fajne wolontariuszki, ale sa miejsca w tym kraju tak straszne dla zwierząt, że nawet nie chce się człowiekowi o tym myśleć bo boli. A wracając do sedna sprawy - P&M potrzebują fajnego i niedrogiego tymczasu na już - czy jest ktoś chętny??? Quote
Hala Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Dziewczyny a w dziale "hotele" na dogo sprawdzałyście wszystkie opcje? Ja aktualnie szukam kogoś do spacerów pod moją nieobecność z moją huszczycą i tam trochę grzebałam..... Może warto tam zajrzeć co? To ja ide posprawdzać ... Angel... dzięki Tobie niejedna mordka psia sie uśmiecha. Robisz dobrą robotę i nie daj się nikomu zniechęcić. ;) Quote
Angel Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 dzięki cioteczki za wsparcie :loveu: nie poddam sie ! Quote
kasia8579 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ciekawe ile P&M będą czekać jeszcze na domek :( i swojego pana ! Gdybym nie miała dwóch moich suczek to od razu bym przyjechała po Meggi i Peggi =) Quote
wilczka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 a jakie one sa w stosunku do innych suk/psow?robie ogloszenie na fb i nie wiem co wpisac Quote
wilczka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 no i rozsylajcie sobie cioteczki bazarek-brak chetnych:( Quote
wilczka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 zadnych znajomych z malymi dziecmi????????? zagladac i kupowac,sytuacja napieta do kwadratu-przeciez walczymy o dwupak!~!!!@!!!!!!! Quote
danka4u1 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='Ewanka'][B]Angel, jesteś wspaniała :)[/B] [B]... tego mi od rana brakowało, za dużo tego psiego nieszczęścia dookoła i zaczyna się wtdy widzieć wszystko w szarych barwach, żeby nie powiedzieć w ... czarnych :/[/B] [B]dzięki :)[/B][/QUOTE] Cytuję, bo nie potrafię nic innego napisać, niż Ewanka. Powtórzę więc: Angel, wspaniale, że napisałaś to wszystko. Samo serce przemawia przez Ciebie, a optymizmu nigdy nie za dużo- mimo wszystko i wbrew wszystkiemu. Napisałaś, że gdybys nie wierzyła w powodzenie, nie robiłabyś tego, co robisz. Nam też trzeba tej wiary i optymizmu i dziękujemy Ci za nie. Dziękujemy Ci za zaufanie, cieszymy się, ze czujesz się z nami dobrze i wiedz, że i my lubimy tutaj przychodzić nie tylko dla M&P, ale dla tej miłej atmosfery, jaka tutaj panuje. Nie zawsze tak bywa na wątkach, ; wszyscy o tym wiemy... [B]Jest to z korzyścią dla psiaków, bo zadowoleni i pełni wiary wątkowicze są skuteczniejsi w działaniu niż zdegustowani, o roszczeniowej postawie wobec całego świata, malkontenci i pesymiści.[/B] [B]Dlatego dbajmy o tę atmosferę i nie pozwólmy jej zniszczyć.[/B] [quote name='mestudio']A wracając do sedna sprawy - P&M potrzebują fajnego i niedrogiego tymczasu na już - czy jest ktoś chętny???[/QUOTE] Ja widzę tylko jeden dom, który zapewniłby M&P to wszystko, co potrzebują: i socjalizację, i serce ,i opiekę ....byłabym spokojna, ze psiaki "wyjdą na ludzi" w tym domu... Proszę, niech nikt nie traktuje tego jako dyskredytowanie innych domów, ale ja znam ten, więc o nim piszę..To Twój dom, Ewo:loveu::loveu: Quote
_Goldenek2 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='danka4u1']Ja widzę tylko jeden dom, który zapewniłby M&P to wszystko, co potrzebują: i socjalizację, i serce ,i opiekę ....byłabym spokojna, ze psiaki "wyjdą na ludzi" w tym domu... Proszę, niech nikt nie traktuje tego jako dyskredytowanie innych domów, ale ja znam ten, więc o nim piszę..To Twój dom, Ewo:loveu::loveu:[/QUOTE] Nic dodać, nic ująć..... :lol::lol::lol: Quote
ana666 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 też sie pod tym podpisuje obiema rękoma:):) Quote
danka4u1 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 No to las rąk już widzę...tylko z kasą krucho... Wysyłam nadal prosby o pomoc, ale same wiecie, że ludziska teraz myślą na ogół o innych [B]ważnych [/B]sprawach....może i ważnych, ale nie najważniejszych.. Quote
wilczka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [CENTER]czym was tu zwabic?????? [COLOR=red][SIZE=6]PROMOCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! [COLOR=black][SIZE=4]kto pierwszy wylicytuje jakiegos fancika- przesylka[COLOR=red] gratis!!!!!!!!:razz:[/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/CENTER] Quote
danka4u1 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='wilczka']Start!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Co Ci się dzieje wilczko???Gdzie startujesz? Quote
danka4u1 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='wilczka'][CENTER]czym was tu zwabic?????? [COLOR=red][SIZE=6]PROMOCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/COLOR] [SIZE=6][COLOR=red][COLOR=black][SIZE=4]kto pierwszy wylicytuje jakiegos fancika-[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=red] [SIZE=6][COLOR=red]przesylka[COLOR=red] gratis!!!!!!!!:razz:[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=red][/CENTER] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Dziewczyno, na to towarzystwo takie subtelne metody nie działają..polecam:mad::mad::mad: Quote
mestudio Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Widzę tu kilkoro nawiedzonych pozytywnie w moją stronę:oops:. Już wcześniej widziałam insynuację w tym kierunku, ale milczę bo mam nadzieję, że jednak znajdzie się sensowne miejsce. Uważam siebie w tym wypadku za ostateczność ze względu na koty w domu i 8 sztuk miłego przychówku - z drugiej strony 2 osobniki mają dużą szansę na dom z czego Bumi ma bardzo dużą szansę. Teraz nie wiem, w tej chwili nic na ten temat jeszcze nie wiem bo boję się, że będzie mi bardzo ciężko z dodatkowym dwupakiem. Trzeba by było mocno potem pracować nad ogłoszeniami aby one znalazły dom bo u mnie i tak na zawsze zostanie Lisio i Pieguska - sikacz pospolity i wycofana panna. Fajny mam temat do przemyśleń:diabloti:. Quote
Ewanka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Witam M&P w niedzielny poranek :) ... też myślę , że miałyby cudownie u mestudio, tylko chyba jednak trzeba się liczyć z ewentualnością, że psinki jednak zostaną na stałe ... oj, widzę że mnie nie opuszcza ten wczorajszy nastrój ;) ... ale tak móią moje doświadczenia, od wielu miesięcy są u mnie dwie suczki (linki w podpisie) ogłaszane non stop i zero telefonów w ich sprawie :/ Quote
Angel Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 dziękuje za miłe słowa danko :loveu: tak mysle i mysle.. czy by nie zrobic takich kalendarzy z dwupakiem.. 3 egzemplarze za 43 zł są :) i sprzedać każdy za 30 zł. co o tym myślicie ? Quote
Paulina87 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Fajny pomysł, a może znalazł by się jakiś sponsor takich kalendarzy... i np na każdej stronie byłoby jego logo... dla kogoś to reklama by była. Quote
Hala Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Wilczko..jak chcesz ludzi zwabić to te fatny by musiałby być... hmm.. ciekawsze. Bo bazarków wiele i ludzie wybierają co im się przyda. Quote
Recommended Posts