Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sama mam w domu dwie dziewczyny, więc mogę dorzucić 30zł/miesięcznie. proszę tylko o nr konta i (ewentualne) przypominanie o zobowiązaniu :)
markofix1 - proszę nie mylić z markofix :)

Posted

[quote name='markofix1'][B]sama mam w domu dwie dziewczyny, więc mogę dorzucić 30zł/miesięcznie. proszę tylko o nr konta i (ewentualne) przypominanie o zobowiązaniu :)[/B]
[B]markofix1 - proszę nie mylić z markofix[/B] :)[/QUOTE]
Wielkie dzięki. Jeszcze nie mamy skarbnika, ale jak ustalimy, z pewnością przypomnimy się . Dwupaczek bardzo dziekuje. Domek bedzie bliższy..

[quote name='Shania']dziękujemy pieknie:)[/QUOTE]

:loveu:Dzieki Shania, że popełniłas tutaj straż nocną.:loveu: Jak widzisz, tylko w nocy mam czas na dogo, a i to jest szaleństwem, bo za pare godzin musze wstać..
Jeszcze trochę..idę na żebry dla M&P.
[B]Przydałaby się pomoc, ale spracowane ciotki śpią. I tak powinno byc.[/B]

Posted

Dzieki wilczka za odpowiedź. Podaj tutaj link do Twojego bazarku, to postaramy się go rozreklamować, skoro byłas tak dobra i postanowiłas przeznaczyć pieniążki na nasze pieski.
Czekamy na Ciebie.

Posted

Jestem na zaproszenie danka4u1 :razz:

Co mogę dzisiaj? Mogę zadeklarować 20zł/miesiąc (na 6 miesięcy, 20zł od razu, pozostałe 100 zł w całości w Styczniu).
Niestety tylko Paypal wchodzi w rachubę (przelew na polskie konto nie powinien trwać więcej niż 2-3 dni - ale uprzedzam z góry o czasie, bo już miałam nieciekawe komentarze na ten temat :eviltong:).

Pozdrawiam Was dziewczyny :evil_lol:

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Jestem na zaproszenie danka4u1 :razz:

Co mogę dzisiaj? Mogę zadeklarować 20zł/miesiąc (na 6 miesięcy, 20zł od razu, pozostałe 100 zł w całości w Styczniu).
Niestety tylko Paypal wchodzi w rachubę (przelew na polskie konto nie powinien trwać więcej niż 2-3 dni - ale uprzedzam z góry o czasie, bo już miałam nieciekawe komentarze na ten temat :eviltong:).

Pozdrawiam Was dziewczyny :evil_lol:[/QUOTE]
[INDENT][INDENT]A my Ci bardzo, bardzo dziekujemy, że odpowiedziałaś i chcesz pomóc zmarzniętym psiakom i nam. Pieniążki, o których piszesz, [B]to góra forsy[/B], bo nasz dwupaczek jest biedny bardzo, a zima coraz gorsza..
[/INDENT]Zacytuję Twoja odpowiedż, bo rano przyjdzie tutaj " poranna zmiana" i moze ten post zginąc wśrod innych.
Komentarze sa bolesne, wiem cos na ten temat, ale nie przejmuj się, zawsze znajdą się ludzie, którzy dużo komentują i mają " za złe", ale nie jest to poparte zadnymi konkretnymi działaniami. Tacy bywają niektórzy..
Bardzo Ci dziękijemy.
[/INDENT]

Posted

[quote name='danka4u1']A my Ci bardzo, bardzo dziekujemy, że odpowiedziałaś i chcesz pomóc zmarzniętym psiakom i nam. Pieniążki, o których piszesz, [B]to góra forsy[/B], bo nasz dwupaczek jest biedny bardzo, a zima coraz gorsza..
Zacytuję Twoja odpowiedż, bo rano przyjdzie tutaj " poranna zmiana" i moze ten post zginąc wśrod innych.
Komentarze sa bolesne, wiem cos na ten temat, ale nie przejmuj się, zawsze znajdą się ludzie, którzy dużo komentują i mają " za złe", ale nie jest to poparte zadnymi konkretnymi działaniami. Tacy bywają niektórzy..
Bardzo Ci dziękijemy.[/QUOTE]

Ależ nie ma za co Danka - co mogę to robię :oops:. I dzięki za chęć zacytowania, bo szkoda energii na irytację (a marudy i malkontenci działają na mnie tak samo jak fanatycy :mad:), gdy tyle potrzeb na dogo...U mnie teraz popołudnie, więc na pewno będę nieosiagalna w ciągu Waszych dni, ale zawsze możecie wysyłać wiadomości na PW gdyby coś się działo (wygląda na to, że wiecie jak mnie znaleźć :eviltong:).

Pośpij trochę może (mogę zrobić w tym tygodniu public event na FB dla dwupaka) - będzie lepiej....

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Pośpij trochę może [B](mogę zrobić w tym tygodniu public event na FB dla dwupaka) - będzie lepiej....[/B][/QUOTE]
Dzięki dzięki...mnie prawie zawsze spotkasz w nocy...o ile przetrwam, a przetrwam na pewno. U mnie : dobranoc, dla Ciebie- miłego dnia.

Posted

[B]I jeszcze wiadomość na pw od wilczki. Zwróćcie dziewczyny na nią uwagę, proszę[/B].[B] Link bo bazarku + propozycja dowalenia[/B] [B]jeszcze ciuszków.[/B]
[B][IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon1.png[/IMG] Odp: Psia przyjażń [/B]

[INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/threads/197858-Za-z%C5%82ot%C3%B3weczk%C4%99-na-rodzink%C4%99-do-16.12.2010"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1978...-do-16.12.2010[/COLOR][/URL]

jutro o 23 konczy sie bazarek,wiec zmienie tytul pierwszy post i ubranka od 17 grudnia beda do twojej dyspozycji.mam ich jeszcze troche ale z powodu braku chetnych nie dokladalam nawet,ale jak na twoje dziewczynki sie ruszy to dowale jeszcze ciuszkow:smile: [/INDENT]

Posted

Jestem dzisiaj nieprzytomna....przeczytałam wszystko ale nic nie zakodowałam:roll: wiem tylko, że mam dzwonić do tego drogiego hoteliku i lecę teraz zerknąć szybko na bazarek dla dziewczynek...

Posted

[quote name='Angel']nie mam juz kasy na kacie.. znowu :(
nie dam rady zadzwonic bo dopiero za 2 tyg bd miała karte kupiona :([/QUOTE]

To jak masz zamiar złożyć nam życzenia;p?

Posted

dziewczyny jak dla mnie ten hotelik stajenna sfora to niedosyć ze drogi to ja sie spodzoewałam tam czegoś innego jak byłam-dzieczyna która to prowadzi ok, kocha zwierzęta ale to jest dom, gospodarstwo i te psy sa wszedzie poupychane, w szopach, jakis kojcach, w domu nie widziałam zeby miala duzo psów, jeszcze pozamykane, brudno wszedzie, hałas straszny,małe psy i koty w kennelach poupychane, jak w schronisku sie czulam i jak ja bylam było tam z 40 -50 psów wiec duzo bardzo wg mnie. płacic tyle pieniedzy ze to ze p&M beda miały praktycznie tak jak w schronie... nie wiem moze ktoś inny tam tez był i sie wypowie bo ja wczesniej znałam ten hotelik z opowiadań a jak byłam tam po psa to sie rozczarowałam i to bardzo

Posted

Bo to chodzi o kasę, a nie o psy, szczerze mówiąc ja się tym opisem tego miejsca bardzo rozczarowałam bo za te pieniądze to ja bym psy na rękach nosiła każdego dnia bo kasy miałabym tyle, że nie wiedziałabym co z nią robić.

Posted

wiecie, moze ktoś inny napisze ze poleca ten hotelik,ale ja swoich psow bym tam nie dała nawet jakby były niższe ceny. I też pewnie wszystkim nam tu zalezy zeby jak juz wyciagać dwupak ze schronu to do jakiegoś domowego hoteliku czy jakiś ogrzewanych pomieszczeń chociaz zeby nie marzły w schronie a nie gdzies gdzie będą w kojcu i ktos je tylko codziennie wypusci zeby pobiegąły, bo watpie ze ktoś by chodził z nimi na spacery gdzies...
u mestudio to niewątpliwie miałyby jak w raju bo Lisio i Pieguska to teraz najszczęsliwsze psy i nic lepszego nie mogło ich spotkać. ja bym bardzo sie cieszyła jakby P&M trafiły do Ewy własnie czy kogoś o równie wielkim sercu kto takie psy będzie traktować jak swoje a nie tylko jak źródło dochodu

Posted

witam cioteczki :loveu:

dziękuje wszystkim za przybycie, za deklaracje i jednorazówki.
Dla nas to naprawde wiele znaczy..
mamy juz ze stałych:

moni12- 20 zł
Olena84- 30 zł
Goldenek (od marca)- 20 zł
Diora- 20 zł
markofix1- 30 zł
jogolcia@pdx- 20 zł (na pół roku)