Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak wymyślił burmistrz że jesteśmy tam zbędni, ale my walczymy po świętach wszystko się wyjaśni...
Mam nadzieję że pozytywnie:)
My kochamy te zwierzęta i nie pozwolimy żeby nam je zabrali:(
Narazie wszystko jest pod wielkim znakiem zapytania, sami nie wiemy czy będzie on czy nie:(

Posted

bezsensu dokładnie :( my chcemy im pomagać i zamienić ich schroniskowe życei w nieco lepsze..staramy się jak najszybciej znajdować im domy i dawać im choc troce miłości..a im to przeszkadza..! Bo nie wiedzą jak tam jest :(

Posted

Dzisiaj byłam na chwile w schronisku zobaczyć psiaki i Meggi z Peggi od razu podbiegły do płotu!
Zrobiłam i trochę zdjęć przez płot i wieczorkiem wstawię :):):)

Posted

tyle sie o tym marzy..ale niestety juz ok 6 lat czekaja na ten wspólny dom :( ehhh ale nie mozna tracic nadziei na to ze go jeszcze znajda..jak nagrywali ten reportaz to peggi i meggi jak mnie zobaczyly to od razu pobiegły do przedsionka bo chciały isc na spacer :( tak bardzo sie prosily ...chciałam i one chciały sie przywitac nie tylko przez płot ale chciałabym ja je wkońcu zabrać na spacer!! To takie smutne..aż beczec sie chce :( ze mozna je tylko pogłaskac przez płot a sa przepychane wsrod psow bo kazdy chce byc poglaskany;/ tak bardzo brakuje im człowieka..nas wolontariuszy..!! :(:(:( a my nadal mamy zakaz wolontariatu :(

Posted

a może zniemic by tytuł wątku ? NA taki bardziej przejmujący ? Coś w stylu peggi i meggi od 6 lat czekają na swoją szanse!! Albo Peggi i Meggi czekają na wspólny dom od 6 lat. Coś takiego może więcej osób bd zaglądać..