Tola^^ Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Już raczej Megi i Pegi nie będą przytulane i nie pójdą na spacerek :( Niestety nie ma już wolontariatu w naszym schronisku! :( Quote
Angel Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ale bd walczyć o to żeby był..! tak nie może być..! to nie jest wobec wszystkich wporządkuu..!!!! Quote
Tia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Tak wymyślił burmistrz że jesteśmy tam zbędni, ale my walczymy po świętach wszystko się wyjaśni... Mam nadzieję że pozytywnie:) My kochamy te zwierzęta i nie pozwolimy żeby nam je zabrali:( Narazie wszystko jest pod wielkim znakiem zapytania, sami nie wiemy czy będzie on czy nie:( Quote
_Aga_ Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ciekawe, czemu przeszkadza im kilku wolontariuszy :shake: Bez sensu... Quote
Angel Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 bezsensu dokładnie :( my chcemy im pomagać i zamienić ich schroniskowe życei w nieco lepsze..staramy się jak najszybciej znajdować im domy i dawać im choc troce miłości..a im to przeszkadza..! Bo nie wiedzą jak tam jest :( Quote
_Aga_ Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Mam nadzieję, że uda Wam się coś zdziałać.. Trzymam kciuki!! Quote
Tola^^ Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Angel']my nie odpuścimy..:)[/QUOTE] Dokładnie będziemy walczyć do końca żeby odwiedzać naszych podopiecznych i im pomagać! Quote
Tola^^ Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Oj niedobrze znowu cisza na wątku się zrobiła!! :( Quote
Tola^^ Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dzisiaj byłam na chwile w schronisku zobaczyć psiaki i Meggi z Peggi od razu podbiegły do płotu! Zrobiłam i trochę zdjęć przez płot i wieczorkiem wstawię :):):) Quote
_Aga_ Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Czekam na fotki :) Sunie zapadły mi w serce.. Są słodkie, obie... :) Quote
_Aga_ Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 I marzę, że rzeczywiście zostaną adoptowane razem.... Quote
Angel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 tyle sie o tym marzy..ale niestety juz ok 6 lat czekaja na ten wspólny dom :( ehhh ale nie mozna tracic nadziei na to ze go jeszcze znajda..jak nagrywali ten reportaz to peggi i meggi jak mnie zobaczyly to od razu pobiegły do przedsionka bo chciały isc na spacer :( tak bardzo sie prosily ...chciałam i one chciały sie przywitac nie tylko przez płot ale chciałabym ja je wkońcu zabrać na spacer!! To takie smutne..aż beczec sie chce :( ze mozna je tylko pogłaskac przez płot a sa przepychane wsrod psow bo kazdy chce byc poglaskany;/ tak bardzo brakuje im człowieka..nas wolontariuszy..!! :(:(:( a my nadal mamy zakaz wolontariatu :( Quote
_Aga_ Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Śliczne psiule :) Mam nadzieję, że wywalczycie ten wolontariat... Quote
Angel Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [SIZE="5"]JAMNICZEK BULI SZUKA DOMU STAŁEGO!! Jest w DT, ale potrzebuje pilnie DS bo nie może już za długo być w DT!!! [SIZE="4"]NIE SKAZUJMY GO NA POWRÓT DO SCHRONU.!!!! http://www.dogomania.pl/threads/177840-Jamnik-Buli-ze-schroniska-w-Obornikach-Wielkopolskich-szuka-domu ROZSYŁAJCIE TEN WĄTEK!! Quote
Tia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Domku gdzie jesteś??? Dziewczyny już tak długo czekają:( Quote
Wala2006 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Są takie kochane a nikt ich nie chce :( Oby szybko ktoś zobaczył nasze ślicznotki :) Quote
Angel Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 a może zniemic by tytuł wątku ? NA taki bardziej przejmujący ? Coś w stylu peggi i meggi od 6 lat czekają na swoją szanse!! Albo Peggi i Meggi czekają na wspólny dom od 6 lat. Coś takiego może więcej osób bd zaglądać.. Quote
Angel Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 porozsyłam troche wątek..może więcej osób zajrzy:) Quote
Recommended Posts