Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okej ;D Teraz oby tylko ktoś sie nimi zainteresował..
Tyle lat siedzą w tym schronisku..
A tak mało potrzebują do pełnego szcześcia..
Domu, własciciela i miłości..
Należy im sie dom.. i oby go znalazły ;D

Posted

Długo mnie nie było... Angel - bardzo miło mi Cię "poznać" :) Cieszę się, że dziewczyny mają dodatkową opiekę :)
Angel oraz ana666, mam pytanie, czy orientujecie się jak wygląda sytuacja z pieniędzmi wpłacanymi przez wirtualnych opiekunów? tzn. od 2005 roku wpłacam co miesiąc pieniądze dla Peggi i Meggi. Na samym początku przekazywano mi informacje drogą mailową, jak wygląda sytuacja u dziewczyn i, że np. za pieniądze, które przesłałam, jednej z "dziewczyn" kupiono obrożę. Później niestety kontakt mailowy się urwał. Mam nadzieję, że te moje co miesięczne wpłaty faktycznie jakoś przyczyniają się do chociażby niewielkiej pomocy dla Peggi i Meggi. Jeśli co wiecie w tej sprawie to dajcie proszę znać. Z góry dziękuję. Oczywiście proszę ode mnie wyściskać dziewczyny :)

Posted

Tia napisał(a):
Od niedawna stronę naszego schroniska prowadzi inna osoba i nie ma czasu by pisać e-maile do wirtualnych opiekunów:(

Ależ rozumiem to i dlatego absolutnie nie mam pretensji. Chciałabym tylko wiedzieć czy te wpłacane co miesiąc pieniądze faktycznie przyczyniają się jakoś do poprawy bytu Peggi i Meggi, czy idą "do wspólnej kasy" na ogólne wydatki schroniska