Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angel']tak tak o metro mi chodzi :) szykuje kolejny bazarek dla dwupaczku-jeśli się uzbiera dużo kasy to można by je wysłać na DT lub hotelik (w miare tani) jeśli się nie znajdzie dom do zimy-to na ten okres zimowy. I wtedy zobaczyc jak jest z ich rozłąka w domowych warunkach bo w schronie naprawde nie da rady ;/[/QUOTE]
Myslisz o testowaniu obu psiaków w jednym DT? Przypomnij sobie Lisia i Pieguskę. Co stałoby się z Lisiem, gdyby został sam bez Pieguski??... Jak wygląda teraz ich życie razem w jednym domu? Psów wiele, a one nadal spią wtulone jeden w drugiego?
Tak sobie głosno myślę..
[quote name='Shania']Danusiu widzę, że wróciłas do dwupaczku po pracy:)[/QUOTE]
Po pracy i po wizycie u weta z Oskarem...wszystko w porządku- narkoza, wycinanie brodawek..itp, kieszeń dokładnie pusta, a ja staram się dojść do siebie po tych atrakcjach.

Posted

oto nowy bazarek:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/196656-mini-pluszaki-na-mikołaja-i-nie-tylko-!-)-dla-P-amp-M-do-1.12.2010-!?p=15759768#post15759768"]http://www.dogomania.pl/threads/196656-mini-pluszaki-na-mikołaja-i-nie-tylko-!-)-dla-P-amp-M-do-1.12.2010-!?p=15759768#post15759768[/URL]

wysyłajcie prosze PW z zaproszeniami.

[B]danusiu[/B] absolutnie nie miałam na wyśli testowania ! absolutnie ! ja bronie tego aby byly razem już na zawsze i to w ciepłym kącie i przy swoim człowieku. Poprostu miałam na myśli sprawdzenie w DT np. poprzez wzięcie jednej na spacer z jednym domownikiem a drugiej z drugim i każdy poszedłby w inna strone.. wtedy napewno xxxx52 przekonałaby sie o czym mówimy :)

Posted

bede spokojnie spala jak pieski beda spokojnie w cieple spaly,czy w DT czy DS nie ma znaczenia.najwazniejszy zeby wyszly sucha lapka ze schroniska.
Moze w hoteliku ,u kariny jest miejsce?

Posted

[quote name='Angel']oto nowy bazarek:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/196656-mini-pluszaki-na-mikołaja-i-nie-tylko-!-)-dla-P-amp-M-do-1.12.2010-!?p=15759768#post15759768[/URL]

wysyłajcie prosze PW z zaproszeniami.

[B]danusiu[/B] absolutnie nie miałam na wyśli testowania ! absolutnie ! ja bronie tego aby byly razem już na zawsze i to w ciepłym kącie i przy swoim człowieku. Poprostu miałam na myśli sprawdzenie w DT np. poprzez wzięcie jednej na spacer z jednym domownikiem a drugiej z drugim i każdy poszedłby w inna strone.. wtedy napewno xxxx52 przekonałaby sie o czym mówimy :)[/QUOTE]
Myślę, ze najwazniejsze jest od przekonywania nas o słuszności bądź niesłuszności naszych racji dobro Meggi i Peggi.
Bazarek super; skąd masz takie cudeńka? Zamieściłam link do bazarku w swoim profilu. Z trudem przyszło mi usunąć sygnature Rudej, ale skoro ma w końcu swój własny dom, to trzeba " zrobić miejsce" dla następnego biedaka.

Posted

Dobrem Maggy i Peggi to jak juz posalam ,jest opuszczenie bram schroniska ,zimnej mokrej budy,moze w rybniku znajdziesz miejsce dla psiakow .widzisz to tez mozesz cegielke dolozyc do tego dobra?

Posted

xxxx52, [B]o czym Ty piszesz?[/B] Jakie miejsce mam znaleźć w Rybniku? Jaiki cel maja Twoje posty? [B]Wybacz, ale sama zdecyduję, gdzie jaką cegiełkę dołożę.[/B]
To jest wątek konkretnych psiaków i oczekujemy konkretnych propozycji pomocy, a nie sugestii i osobistych wycieczek.

Posted

O, ciotka aniao zawitała do dwupaku!! Witamy, witamy i nadal zapraszamy i cichutko prosimy w jakiejś wolnej chwili o ogłoszonka.
Angel, paczka juz przyszła? Zmieniam zdanie o poczcie polskiej...

Posted

Niech Ci nie będzie głupio, dobrze że jestes z nami, a ogłoszenia zrobisz, jak będziesz wolniejsza.:loveu:
Zrobiłam - mm nadzieję, że zrobiłam:shake:...- parę ogłoszeń dla dwupaku, ściągając tekst z allegra selengi. Katorżnicza praca. Samo rejestrowanie się zajmuje mnóstwo czasu.
Doszłam do wniosku, że bardzo przydałyby się zdjęcia psiakom. Podoba mi się to, na którym są razem- jest super- ale pojedynczo psiaki mają mało zdjęć, zwłaszcza Peggi.
Czyżby i na zdjęciach nie dało się ich rozdzielić?

Posted

Aniao, jestes wielka i kochana. Dwupak odwdzięczy Ci się, gdy spotkasz go kiedys w realu. Dopiero teraz zauważyłam, ze jesteś z Poznania..och, ja ciotka głupotka. A może juz znacie się bliżej z dwupakiem?

Posted

Znowu muszę komuś zazdroscic, że pozna mojego faworyta wirtualnego. Nie pamietąm, czy byłas u Rudej na wątku; tez z Obornik- juz prawie miałam psinę w zasięgu ręki, bo zgłosiła się dziewczyna z Rybnika...dobrze, ze po sprawdzeniu domku pies pojechał do domu odpowiedzialnego, ale ja ...przeżyłam zawód okriony.
Byłam na wątku Julka z Twojego podpisu, ale nie doczytałam sie, czt zrobiłyście to ogłoszenie w moim Psie?
Jesli byłaś u Rudej, to wiesz, dlaczego pytam.

Posted

[quote name='danka4u1']Znowu muszę komuś zazdroscic, że pozna mojego faworyta wirtualnego. Nie pamietąm, czy byłas u Rudej na wątku; tez z Obornik- juz prawie miałam psinę w zasięgu ręki, bo zgłosiła się dziewczyna z Rybnika...dobrze, ze po sprawdzeniu domku pies pojechał do domu odpowiedzialnego, ale ja ...przeżyłam zawód okriony.
Byłam na wątku Julka z Twojego podpisu, ale nie doczytałam sie, czt zrobiłyście to ogłoszenie w moim Psie?
Jesli byłaś u Rudej, to wiesz, dlaczego pytam.[/QUOTE]
nie, Julek nie ma ogłoszenia w Moim Psie.
a u Rudej nie byłam..