Tola^^ Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='Jola+Rani+Sari']Chciałabym napisać cos optymistycznego, jedyne co przychodzi mi do głowy to: [B][COLOR="#ff00ff"][COLOR="#2e8b57"][COLOR="#00ff00"]jutro też będzie dzień! [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]:)[/QUOTE] Dokładnie i nie wiadomo co ten dzień przyniesie - oby to był nowy domek dla przyjaciółek! Quote
Angel Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 dobranoc kochane :) oby jutrzejszy dzien przyniósł wam szcześliwy dar.. Quote
Zdrapka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 W końcu znajdą wymarzony dom, tylko czemu to tak długo trwa ? A w totka gracie ? :) Quote
Tola^^ Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='Angel']oby jutrzejszy dzien przyniósł wam szcześliwy dar..[/QUOTE] Mam nadzieje że tak się stanie! :):) Quote
Angel Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 nowe nadzieje.. ! ale co jeszcze mozna zrobic by te nadzieje stały się bardziej realne ? musze porozwieszac nowe ogłoszenia bo cześc z tych co wywiesiłam niestety już nie ma :( ktos pościągał.. ale mam kilka w zanadżu więc zrobie to jutro lub pojutrze i zrobiłam też bazarek z których kase przeznacze na ogłoszenia..lub jakieś plakaty ? mają ogłoszenia na internecie... może allegro ? jest ktoś kto by mógł im zrobić allegro ? nie wiem co jeszcze można zrobic...rozsyłałam linki po ludziach na dogo ale nieliczni tylko do nas dołączyli .. jakieś pomysły ? Quote
wasabi81 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Angel, prosze wyslij mi nr konta na PW (i nazwe banku, moze uda mi sie wyszukac SWIFT banku w internecie, jezeli go nie znasz) Zrobie przelew na ogloszenia z drukarni. Moge przeznaczyc tez cos na allegro wyroznione (slyszalam, ze wyroznione ma lepsze powodzenie, ale nie wiem ile kosztuje bo nie mam konta na allegro). Innych pomyslow niestety tez nie mam:-( Quote
wasabi81 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Tola^^']Za Allegro wyróżnione płaci si 12.50zł[/QUOTE] Dziekuje Tola!! Planuje zrobic przelew na ok. 60zl. To powinno wystarczyc na plakaty i na allegro... tak bardzo chce zeby Meggi i Peggi znalazly ten ukochany dom:loveu: Quote
zeberka4 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dziewczyny bedą miały zrobione u mnie allegro,pomysle nad jakims fajnym :) Quote
zeberka4 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 allegro zrobione,powiedzcie czy Wam sie podoba :) [url]http://allegro.pl/item1084236917_meggi_i_peggi_czekaja_na_nowe_lepsze_zycie_i_pan.html[/url] Quote
Jola i Czterołapy Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Koniecznie dopisz, że aukcja ma na celu znalezienie suniom domku i że prosimy [B]nie licytować![/B] Quote
Angel Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='wasabi81']Dziekuje Tola!! Planuje zrobic przelew na ok. 60zl. To powinno wystarczyc na plakaty i na allegro... tak bardzo chce zeby Meggi i Peggi znalazly ten ukochany dom:loveu:[/QUOTE] to poczekaj jeszcze te 2 dni! :) jak wróca rodzice to o tego swifta zapytam :) Quote
Angel Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 a w tym czasie hoooooooop ! jak wasabi prześle pieniądze to zrobie kilka wiekszych plakatów i pojade do poznania wywiesić w miejscu gdzie chodzi dużo ludzi :) Quote
Tia Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='zeberka4']allegro zrobione,powiedzcie czy Wam sie podoba :) [URL]http://allegro.pl/item1084236917_meggi_i_peggi_czekaja_na_nowe_lepsze_zycie_i_pan.html[/URL][/QUOTE] Mam pyt czy wszystkie zdjęcia widać na allegro, czy tylko wyświetla się napis glitery.pl? (B nie wiem czy mi komp znów nawala czy tak po prostu jest) Quote
Tia Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Dzięki;), już mnie denerwuje mój komp bo u mnie tych zdj nie widać:angryy: Quote
Angel Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Tia']Mam pyt czy wszystkie zdjęcia widać na allegro, czy tylko wyświetla się napis glitery.pl? (Bi nie wiem czy mi komp znów nawala czy tak po prostu jest)[/QUOTE] u mnie tylko 2 zdjęcia widać: jak biegną na śniegu i to na budzie.. a po za tym też napisy..:( Quote
Zdrapka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Tia']Mam pyt czy wszystkie zdjęcia widać na allegro, czy tylko wyświetla się napis glitery.pl? (Bi nie wiem czy mi komp znów nawala czy tak po prostu jest)[/QUOTE] Mnie się wyświetlają tylko 3 zdjęcia a reszta to glitery.pl ... Quote
wasabi81 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Angel']u mnie tylko 2 zdjęcia widać: jak biegną na śniegu i to na budzie.. a po za tym też napisy..:([/QUOTE] U mnie niestety tez:-( Quote
Angel Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 da rade to poprawic zeberka ? :) dziś byłam u dziewczyn jak co sobote mam zdjęcia! jak tylko wgram dodaje :D Quote
beataczl Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Zdrapka']Mnie się wyświetlają tylko 3 zdjęcia a reszta to glitery.pl ...[/QUOTE] u mnie tak samo.... Quote
Recommended Posts