xxxx52 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Danula - CIEBIE ZAWSZE znajdę... hihihihiihih...zabrzmiało jak pogróżka, ale Ty wiesz jaka ja "niebezpieczna" jestem.... "Nadejszła wiekopomna chwila", albo nadchodzi ;-)[/QUOTE] Taka jestes tajemnicza i tak piszesz podejrzliwie ,ze az sie wystraszylam,czy cos niepokojacego nie wymyslasz? Quote
jogolcia@pdx Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='xxxx52']Taka jestes tajemnicza i tak piszesz podejrzliwie ,ze az sie wystraszylam,czy cos niepokojacego nie wymyslasz?[/QUOTE] ... no przestań kobito... chyba oglądasz dużo kryminalnych seriali, co? znam to z doświadczenia, bo jak dostałam za darmo miesiąc kabla, to przechodziłam straszne psychologiczne męczarnie po oglądaniu CSI, Criminal Minds, etc. ..... a odpowiedź jest prosta - powoli wycofuję się z dogo...powoli, bo mam pod opieką psiaki których nie zostawię... ot, i cała tajemniczość... ;-) PS. A Danusię znajdę, bo Ją lubię i bardzo, bardzo szanuję, więc zawsze będę szukała z Nią kontaku :) Quote
xxxx52 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']... no przestań kobito... chyba oglądasz dużo kryminalnych seriali, co? znam to z doświadczenia, bo jak dostałam za darmo miesiąc kabla, to przechodziłam straszne psychologiczne męczarnie po oglądaniu CSI, Criminal Minds, etc. ..... a odpowiedź jest prosta - powoli wycofuję się z dogo...powoli, bo mam pod opieką psiaki których nie zostawię... ot, i cała tajemniczość... ;-) PS. A Danusię znajdę, bo Ją lubię i bardzo, bardzo szanuję, więc zawsze będę szukała z Nią kontaku :)[/QUOTE] Kryminalow generalnie nie ogladam tylko stare angielskie.Lubie komedie. Myslisz ,ze zajmowanie sie psiakami koliduje z udzielaniem sie na dogomani i dzieleniem sie doswiadczeniami? Quote
danka4u1 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [QUOTE=jogolcia@pdx;16996466[B]]"Nadejszła wiekopomna chwila[/B]", albo nadchodzi ;-)[/QUOTE] Ten cytat zdradza Twój - i mój, ale to w nadmiarze u mnie :shake::shake:- rok urodzenia. To były czasy :multi: :multi: [QUOTE=jogolcia@pdx;16996744PS. A Danusię znajdę, bo Ją lubię i bardzo, bardzo szanuję, więc zawsze będę szukała z Nią kontaku :)[/QUOTE] I vice versa :loveu::loveu: [COLOR=red][B]Co u Dwupaku????? Jak akcja ogłoszeniowa???? Angel, żyjesz???? Pytania są do Ciebie, szefowo[/B]:multi:[/COLOR] Quote
xxxx52 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='danka4u1']Ten cytat zdradza Twój - i mój, ale to w nadmiarze u mnie :shake::shake:- rok urodzenia. To były czasy :multi: :multi: I vice versa :loveu::loveu: [COLOR=red][B]Co u Dwupaku????? Jak akcja ogłoszeniowa???? Angel, żyjesz???? Pytania są do Ciebie, szefowo[/B]:multi:[/COLOR][/QUOTE] No wlasnie!:nono: Quote
Angel Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 żyje.. może być na mnie. e-mail: [email][email protected][/email] tel: 607 099 681 Quote
danka4u1 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Witajcie, pusto tutaj, aż wiatr hula......:shake:.jedyna nadzieja, ze tylko wirtualnie, bo w realu Dwupak cieszy się słońcem, psim towarzystwem i ma opiekę Uli.:loveu: My natomiast musimy szybko pomysleć o zapewnieniu mu finansów, by mógł nadal cieszyc się tym wszystkim i o domu stałym dla Meggi na początek. [B]Asiu,[/B] proszę zrób te ogłoszenia:loveu:, bo czas biegnie. Nikt nie ma go w nadmiarze, a i Ty pewnie też. Ludziska zaczną się zaraz wczasować i kto pomyśli o adoptowaniu psa...:shake: Czy te wszystkie informacje, jakie tutaj spłynęły do ogłoszenia ,są juz kompletne? Quote
chi23 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Jestem u Dwupaczku i wcale nie napisałam teraz nic na biało;) Quote
jogolcia@pdx Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Mam nadzieję, że mój przelew dla Dwupaku doszedł (wysłałam na ten sam adres Paypalowy) --- mizianki dla cudaczków ;-) Quote
margaret Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 ja też jestem, cieszę się że grupa sympatyków Peggy i Meggy wciąż tu bywa :) Quote
danka4u1 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 A ja się cieszę -:shake: [B]umiarkowanie,:shake:[/B] bo wątek nam jakoś cichutki robi się....wszyscy zapracowani, kasy mało, Ula nas chyba opuściła zaabsorbowana Szafrankiem.....:shake:. [B][SIZE=3][COLOR=red]Dwupaczku, pokaż się.[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
delfy2000 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Chi23, Kocurek, i Margaret - chyba się nie liczymy u Danki... bo nawet jak jesteśmy to smuci jakoś...ehhhhhhhhhhhhh, ludzie niezaspokojeni ;-) Quote
delfy2000 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 No patrzcie, niby śpi, a jednak czuwa ta nasza kochana kobitka ;-) Quote
danka4u1 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='delfy2000']No patrzcie, niby śpi, a jednak czuwa ta nasza kochana kobitka ;-)[/QUOTE] " Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś..." Quote
ULKA12 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Nic nie pisze bo nie bardzo jest co. Dziewczyny przemieszczają się tylko w cieniu, zresztą tak jak ja. Ożywiają się tylko wczesnym ranem lub późnym wieczorem, wtedy bieganinie nie ma końca. Znowu trzeba pomyśleć o zabezpieczeniu przeciwkleszczowym bo działanie fipreksu już się chyba kończy (muszę to sprawdzić). Może ktoś by im kupił jakieś obróżki przeciwpchelne, to by może wyszło taniej niz fiprex. który trzeba powtarzać co miesiąc a to koszt około 15 zł dla jednej suni. Angel i pamiętaj o doliczeniu do najbliższej wpłaty 40 zł za szczepienia przeciwko wściekliźnie. No i zrobił się wpis ekonomiczny:oops: Quote
Szarotka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='xxxx52']A ogloszen dla psiakow jak nie ma tak nie ma .[/QUOTE] Faktycznie ?? Quote
jogolcia@pdx Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='danka4u1']" Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś..."[/QUOTE] Ale ja jeszcze nie tak całkiem oswojona, hihiihiih - pół czarownica, a pół lwica ;) Quote
danka4u1 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Dziękujemy Ula za wiadomości od Ciebie i nie pisz, ze nie ma o czym pisać, bo dla nas tutaj kazda wiadomość o Dwupaku jest cenna. A posty ekonomiczne też muszą miec miejsce. [quote name='ULKA12'][B][COLOR=black]Znowu trzeba pomyśleć o zabezpieczeniu przeciwkleszczowym bo działanie fipreksu już się chyba kończy (muszę to sprawdzić). Może ktoś by im kupił jakieś obróżki przeciwpchelne, to by może wyszło taniej niz fiprex. który trzeba powtarzać co miesiąc a to koszt około 15 zł dla jednej suni. Angel i pamiętaj o doliczeniu do najbliższej wpłaty 40 zł za szczepienia przeciwko wściekliźnie. [/COLOR][/B][/QUOTE] Wypisałam/ wyklepałam post długi, ale dogo powiedziało: stop klepaniu..i nie poszło. To teraz krótko i moze tak będzie nawet lepiej.. [COLOR=red][B]Załozycielko wątku, wracaj do Dwupaku i prześlij Uli kasę na obroże, pieniądze za szczepienia, bo dwupak jeszcze nie jest w ostatniej nędzy, chociaż nie ma co ukrywać, ze z miesiąca na miesiąc stan finansowy M&P pogarsza się.[/B][/COLOR] [COLOR=red][B] I nie dyskutujmy w nieskończoność, czy lepsza obroża czy fiprex, bo Ula przedstawiła nam, jak sprawa wygląda.[/B][/COLOR] [COLOR=red][B] Co z ogłoszeniami?[/B][/COLOR] Quote
jogolcia@pdx Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Hej cioteczki psiolubne - artykuł warty przeczytania: [URL]http://wesolalapka.pl/kanony-zywienia/zywienie-psa-barf-wg-j-b-larsena-1302.html[/URL] Danka - dostałaś już potwierdzenie mojego przelewu dla Dwupaku od lena.76? Wysłałam za Czerwiec i Lipiec... Quote
Angel Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='ULKA12']Angel i pamiętaj o doliczeniu do najbliższej wpłaty 40 zł za szczepienia przeciwko wściekliźnie.[/QUOTE] to 40 zł już przelałam :) powinno być na koncie- daj znać Ulka czy jest :) Quote
danka4u1 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Hej cioteczki psiolubne - artykuł warty przeczytania: [URL]http://wesolalapka.pl/kanony-zywienia/zywienie-psa-barf-wg-j-b-larsena-1302.html[/URL] Danka - dostałaś już potwierdzenie mojego przelewu dla Dwupaku od lena.76? Wysłałam za Czerwiec i Lipiec...[/QUOTE] Nic nie dostałam i nigdy nie dostaję żadnego potwierdzenia. [quote name='Angel']to 40 zł już przelałam :) powinno być na koncie- daj znać Ulka czy jest :)[/QUOTE] Co z obrozami przeciwko kleszczom ewentualnie z fiprexem ? O ogłoszeniach juz nawet nie mówię....:shake: Biedny dwupak.....:shake: Quote
xxxx52 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Angel-zaczynam watpic w Twoje ciagle utwierdzanie na prawie 100 postach jak to kochasz te "Twoje suczki"?Widze ze tylko na slodkim gadaniu sie skonczylo. Nie wazne jest gadanie wazne sa czyny.M&Ppotrzebuja na CITO ogloszen,niech wreszcie zacznie sie szukac dla nich domow.Czas ucieka ,lato przeleci,wakcje to adopcje sa zerowe,przyjdzie jesien ,zima,i tym sposobem zlecialo suczkom cale 7 lat.Juz o kosztach i oplatach nie mowie.O skonstruowanie jednego ogloszenia sie rozchodzi! Quote
Recommended Posts