margaret Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Liczcie co macie, ja myślałam , że nie jest źle jak popatrzyłam na 1szą stronę i informacje finansowe, jestem pewna, że ludzie wolą adoptować psy z domów niż ze schronu, po prostu są to juz nieco sprawdzone psiaki, wiadomo jak się zachowują w domu, są podleczone, zadbane, pachnące, ładniejsze siłą rzeczy... będę zaglądać systematycznie do P&M:) Wątek Petry - czarnulki: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176845-KOSZALIN-wyżlica-PETRA.-Odnalazła-swoją-Rodzinę.-...we-Wrocławiu[/URL]-) Wątek Sepii - tej w sepii:) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184349-5-6letnia-nakrapiana-WY%C5%BBLICA-w-schronisku-w-Jedrzejewie?p=14557079"]http://www.dogomania.pl/threads/184349-5-6letnia-nakrapiana-WY%C5%BBLICA-w-schronisku-w-Jedrzejewie?p=14557079[/URL] danka ty też nocną zmianę odrabiasz czy cierpisz na bezsenność?:) Quote
margaret Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ty Szarotko też nie śpisz, a czemu nieczyste? jeśli wolno pytać/>?:)) Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='margaret']ty Szarotko też nie śpisz, a czemu nieczyste? jeśli wolno pytać/>?:))[/QUOTE] U mnie to jeszcze nie noc :):) ale u Ciebie tak :):) Quote
margaret Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 aha:) u mie noc, sam środek, a ja się wyspałam przed nocą i co teraz?:) trzeba jakoś konstruktywnie spędzić ten czas Quote
danka4u1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Szarotka']Ma nieczyste sumienie :):)[/QUOTE] Za nieczyste sumienie już " odpokutowałam" zbanowana niedawno- nie wiem, czy to psiakom wyszło na zdrowie...- Mnie nie. Jestem chora, co oznacza, ze nie muszę jutro/dzis iść do szkółki. Zreszta taka moja uroda- nocna, a rano kłopoty ze spionizowaniem sie, ale mam tak od zawsze...Żyję mimo to, a i pare rzeczy mozna w nocy " ogarnąć"- psie sprawy, domowe, teraz jeszcze mnóstwo zaległych popraw szkolnych, które głupia sobie narobiłam na swoją biedę.. I tak jedno oko na dogo, drugie do popraw, a nawet mam trzecie, bo gotuje mi sie obiad na jutro. Pewnie coś z tego sknocę.. Margaret, pochodziłam sobie trochę z Petrą i Sepią, ale chyba za póxno na takie spacery. Zazdroszczę Ci takich slicznot i to dwóch... [B]Widzę, ze masz w podpisie nasz dwupak. Dzięki. Czuję, ze przyniesiesz psiakom - szczęście :loveu:[/B] Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Danka idz spac :):) bo stasznie pozno ......... Quote
Angel Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 witam z rana :loveu: niestety tak na szybko, dopisuje deklaracje i zmykam na tance. Do później ; ** Quote
Mika31 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 i hhhhoooooooooooooooppppppppppp!!!!!!!!!!! Quote
danka4u1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Witam Was. Dwupaczku, pusto dzis i Ciebie. [B]Angel, na jakie konto moni12 ma przesłać pieniądze?[/B] [B] Szukamy DT dla dwupaku? Zastanówmy się nad tym i szukajmy...[/B] Quote
Angel Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='danka4u1']Witam Was. Dwupaczku, pusto dzis i Ciebie. [B]Angel, na jakie konto moni12 ma przesłać pieniądze?[/B] [B] Szukamy DT dla dwupaku? Zastanówmy się nad tym i szukajmy...[/B][/QUOTE] mysle ze mestudio :) szukamy, szukamy.. ale w miare taniego.. Quote
Angel Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 okej, jak tylko ogarne troche dotychczasowe bazarki to obiecuje dla Lisiów z fantami od danusi :loveu: tylko musze tamte ogarnac.. Quote
Angel Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Angel']okej, jak tylko ogarne troche dotychczasowe bazarki to obiecuje dla Lisiów z fantami od danusi :loveu: tylko musze tamte ogarnac..[/QUOTE] przesakuja dziwnie te posty... Quote
danka4u1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Wiem, ze nie stać nas na drogie DT i zawsze boję się wykruszenia deklaracji, ale niechby dwupaczek wyszedł ze schronu..łatwiej będzie o adopcje. Zaproszenia na wątek i prośby o grosiki wysyłam nadal..... Angel., podaj moni nr konta mestudio; to konto na wątku Lisia i Pieguski jest tylko na wpłaty na te pieski. Moze tam trzeba zrobić bazarek, bo z wpłatami kiepsko, a szkoda, bo taki dobry dom i taka miła była atmosfera...Nie nasza wina, ale skarbnik rozpłynął się we mgle... Te rzeczy na bazarek, które Ci posłałam moga tez być na Lisiów.[B]Zresztą Ty zdecydujesz[/B] Pisałaś, ze masz jeszcze jakieś fanty, a i ja mogę Ci też podesłać znowu coś, ale to potem, bo Ci tej piwnicy nie starczy..Wiem, jak to w bloku. Rozgladajcie się za jakimś domem dla dwupaku; czas leci. Moze znowu uda mi się podczas nocnej zmiany wyżebrać jakieś grosiki dla M&P Quote
blacky. Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Przepraszam za offa, ale potrzebuje pomocy. [B]Pod Koninem jest pseudo,[/B] potrzebuje cioteczek do pomocy, aby pojechać tam i porobić zdjęcia... [B]Proszę o pomoc, tam cierpią psy ! [/B]Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/179858-Pseudo-Hodowla-w-miejsowo%C5%9Bci-Kijowiec-k-Konina!-Gdzie-zg%C5%82osi%C4%87-!-Co-tam-si%C4%99-dzieje[/url] Quote
danka4u1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Szarotka']Podniose dwupak :):)[/QUOTE] Idziesz spać, czy wstajesz? Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='danka4u1']Idziesz spać, czy wstajesz?[/QUOTE] Ani jedno ani drugie :):) jest 11 rano :):) powinnam sie wziac do pracy:):) Policzcie ile jest deklaracji. Trzeba poszukac miejsca, zobaczyc ile brakuje i potem ostro ruszyc do boju :):) Quote
danka4u1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jakos nie mogę zmobilizować armii do tego boju.......:shake: :shake: :angryy: :angryy: A deklaracji mamy może na jednego psiaka..róznie to potem bywa. Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='danka4u1']Jakos nie mogę zmobilizować armii do tego boju.......:shake: :shake: :angryy: :angryy: A deklaracji mamy może na jednego psiaka..róznie to potem bywa.[/QUOTE] Jest taka zasada, ze trzeba najpierw wiedziec ile sie ma uzbierac. Czyli ile mamy a ile chcemy, no i jakies miejsce musi byc. Szukalyscie juz jakiegos miejsca ?? Quote
danka4u1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Były długie rozważania na ten temat jakiś czas temu, ale ...rozpłynęło się wszystko i ucichło. Fakt, wtedy z deklaracjami stalismy gorzej. Na temat DT mam blade pojecie. Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 O a gdzie sa teraz dziewczyny ?? bo lepiej znalezc cos blizej. Quote
piove Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Wpłaciłam swoje grosiaki...a niech mają me ukochane suniaki! Quote
danka4u1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='piove']Wpłaciłam swoje grosiaki...a niech mają me ukochane suniaki![/QUOTE] Dziękujemy ślicznie, piove:loveu: Quote
Recommended Posts