Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, Coco miewa się bardzo dobrze. W porównaniu z moją Ivą jest bardzo spokojna. Jest przesłodka, miła i przytulaśna. Lubi się bawić ale też lubi sobie pospać w ciepełku. Chodzi wcześnie spać, przed 21:00 musi iść na siusiu bo później już nie można jej ściągnąć z łóżka. Tutaj dziewczyny odpoczywają po zabawie.

Posted

mikag napisał(a):
Witam, Coco miewa się bardzo dobrze. W porównaniu z moją Ivą jest bardzo spokojna. Jest przesłodka, miła i przytulaśna. Lubi się bawić ale też lubi sobie pospać w ciepełku. Chodzi wcześnie spać, przed 21:00 musi iść na siusiu bo później już nie można jej ściągnąć z łóżka. Tuta:loveu:j dziewczyny odpoczywają po zabawie.

Jak zgodnie sobie leżą:loveu:
Nie dziewię się, ze Coco nioe adje sie sciągnac z łozka; ona od szczenaika byłą w schronie, mieszkała na otwartym wybiegu, moze zdarzło się, ze
nie miała miejsca nawet w budzie. Teraz dziewczyna nadrabia:loveu:
Pozdrowienia dla Rodzinki Coco, dziękujemy:lol:

• 3 weeks later...
Posted

Coco już jest po zabiegu. Niestety była szczenna. Ale jak na moje oko to się całkiem dobrze czuje. Oczywiście jest słaba, ale ogólnie dobrze wszystko zniosła. Teraz ułożyła się na swoim foteliku i leży na razie.

Posted

Dzisiaj Coco już zjadła rosołek z makaronem i piersią. Już trochę lepiej się czuje, leży sobie na foteliku spokojnie, bo wczoraj nie bardzo mogła sobie miejsce znaleźć.

Posted

widać na zdjęciu jakby Ivy się Coco opiekowała bardzo się lubią :lol:wspaniały widok,większość ludzi powinno brać przykład z tych psinek :evil_lol:

Posted

Coco już ożyła. Chce się bawić, skakać, biegać. Na razie jeszcze powstrzymujemy ją od szaleństw. Ivy najbardziej brakuje że nie może się z Coco pobawić.

Posted

Coco dzisiaj była na kontroli. Na razie jest wszystko w porządku. Dostała wilczego apetytu, ciągle by coś jadła. Ożywiła się bardzo, chyba z tej ciąży nie była zadowolona, bo się bardzo zmieniła, jest weselsza, chętniej wychodzi z domu a w nocy przychodzi do mnie do łóżka i się przytula do szyi i nawet nie wiem kiedy i już cała jest jej poduszka.

Posted

Tak, dzisiaj razem siedziały w małej budzie domowej, takiej z gąbki. Jak by nie stała w kącie to by się z nią razem turlały po podłodze, bo jest trochę za mała na nie dwie ;)

Posted

ciesze sie ogromnie, że wszystko w porzadku i że dziewczyny się tak dogadały:multi:

Mikag w każdej lecznicy, gdzie wet chipuje, może wpisać Wasze dane do bazy danych:)

• 3 weeks later...
Posted

Coco wróciła z wakacji nad jeziorkiem. Przez przypadek wróciła z nową koleżanką. Cały czas jeszcze szukamy naszego staruszka Bobasa. Ktoś zadzwonił że w Ozimku błąka się podobny pies do naszego zaginionego. Tato tam pojechał i nie był to nasz pies ale też jakiś zgubiony ale podobny do naszego. Tato go zabrał, (okazało się że to też suczka i też z cieczką;-) ) i teraz szukamy jej właścicieli. Coco i Ivy już zaakceptowały Zimkę i dzisiaj szalały już we trzy razem, bo na początki Ivy z Coco trzymały sztamę i tylko we dwie biegały, a Zimi sama chodziła.
Tutaj założyłam wątek dla Zimki: http://www.dogomania.pl/threads/143815-PrzytulaA-na-Zimka-maA-y-lisek-szuka-nowego-domku