Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia77 napisał(a):
Jedyne to pocieszenie,że nie marznie biedulka i głodna nie chodzi-chociaż
schronisko nie trafiło jej się z tych gorszych:sad:

A u Was jak jest ze starszymi piesiami,takimi co to długo siedzą i szanse do adopcji marne?-miejsca są zwalniane usypianiem?.....

Absolutnie nie. Żaden pies nie jest u nas usypiany. Chyba,że np trafi w takim stanie,że trzeba mu pomóc odejść jak najszybciej,bo nie ma szansy na przeżycie. Takich seniorów jak Fetka jest w schronisku w Koninie sporo. Adopcje takich psiaków to rzadkość, niestety. Jest np u nas psinka od jakiś 11 lat a ma ich już 12. Dużo psiaków już trafia do nas w podeszłym wieku i po prostu tutaj dożywają swoich ostatnich lat. Seniorzy śpią w pomieszczeniach - w większości razem (jeśli to są małe psy).

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka1234 napisał(a):
tak,bardzo podabna do Twoje Misieńki Kasiu,szczególnie z tuszy,widać ze spokojna dziewczynka,trzeba chyba nowe ogłoszenai jej zrobic czy co ,sama juz nie wiem.Pytał wogule ktos o nią?

Niestety nikt nie pytał
Dodałam wczoraj zdjęcia do jej allegro a dziś dodam filmiki. Zmieniłam również miniaturkę na moim zdaniem ładniejszą i czekam...........

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Podnoszę Fecioline! ;)

Pierwszy post zmieniony i umieściłam jakie ogłoszenia ma malutka.[/QUOTE]

Feciunia poogłaszana jak moje 2 tymczasiki z podpisu,a domki do całej trójki widać "w kolejce się ustawiają"...

Posted

Szkoda mi tej Feci strasznie, coś mi się pogrzało, chyba z innym wątkiem, że to ona dom znalazła, a tu masz ci babo placek, taki suczek fantastyczny, starszy, spokojny, leniuch, kochający, akurat dla pracujących i w bloku na parterze też by mogła mieszkać. Przewraca oczami cudnie, widać, że chce mieć człowieka do kochania psinka na starość. Ciepły domek na gwiazdkę Feciu bardzo ci potrzebny.

martka1982 napisał(a):