martka1982 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Kasia77 napisał(a):Jedyne to pocieszenie,że nie marznie biedulka i głodna nie chodzi-chociaż schronisko nie trafiło jej się z tych gorszych:sad: A u Was jak jest ze starszymi piesiami,takimi co to długo siedzą i szanse do adopcji marne?-miejsca są zwalniane usypianiem?..... Absolutnie nie. Żaden pies nie jest u nas usypiany. Chyba,że np trafi w takim stanie,że trzeba mu pomóc odejść jak najszybciej,bo nie ma szansy na przeżycie. Takich seniorów jak Fetka jest w schronisku w Koninie sporo. Adopcje takich psiaków to rzadkość, niestety. Jest np u nas psinka od jakiś 11 lat a ma ich już 12. Dużo psiaków już trafia do nas w podeszłym wieku i po prostu tutaj dożywają swoich ostatnich lat. Seniorzy śpią w pomieszczeniach - w większości razem (jeśli to są małe psy). Quote
martka1982 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 I jeszcze raz Fecia. Może teraz ktoś doceni jej urodę? YouTube - Fetka Quote
Kasia77 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Moja Misia(prawie):loveu::-(,tak samo sie gibie na boczki grubasek.Widać,że grzeczna,spokojna sunieczka... Domku,zobacz jaka cudowna dziewczynka, i zabierz już..... Quote
danka1234 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 tak,bardzo podabna do Twoje Misieńki Kasiu,szczególnie z tuszy,widać ze spokojna dziewczynka,trzeba chyba nowe ogłoszenai jej zrobic czy co ,sama juz nie wiem.Pytał wogule ktos o nią? Quote
martka1982 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 danka1234 napisał(a):tak,bardzo podabna do Twoje Misieńki Kasiu,szczególnie z tuszy,widać ze spokojna dziewczynka,trzeba chyba nowe ogłoszenai jej zrobic czy co ,sama juz nie wiem.Pytał wogule ktos o nią? Niestety nikt nie pytał Dodałam wczoraj zdjęcia do jej allegro a dziś dodam filmiki. Zmieniłam również miniaturkę na moim zdaniem ładniejszą i czekam........... Quote
danka1234 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 nowa alegratla dla Feci,inne ogloszenai u mnie tez ma cały czas aktywne. Fecia przemiła jamnikowata sunia. Quote
Kasia77 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Feciuniu,pokaż swojego kochanego pycholka Quote
Kasia77 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Fecinko,pamiętam o Tobie malutka Czy niunia ma jeszcze aktualne Allegro? Quote
Kasia77 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Chodź Feciuniu,pójdziemy na spacerek-na pierwszą chociaż na chwilkę Quote
Karolcia_ko5 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Podnoszę Fecioline! ;) Pierwszy post zmieniony i umieściłam jakie ogłoszenia ma malutka. Quote
Kasia77 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Karolcia_ko5']Podnoszę Fecioline! ;) Pierwszy post zmieniony i umieściłam jakie ogłoszenia ma malutka.[/QUOTE] Feciunia poogłaszana jak moje 2 tymczasiki z podpisu,a domki do całej trójki widać "w kolejce się ustawiają"... Quote
E-S Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Szkoda mi tej Feci strasznie, coś mi się pogrzało, chyba z innym wątkiem, że to ona dom znalazła, a tu masz ci babo placek, taki suczek fantastyczny, starszy, spokojny, leniuch, kochający, akurat dla pracujących i w bloku na parterze też by mogła mieszkać. Przewraca oczami cudnie, widać, że chce mieć człowieka do kochania psinka na starość. Ciepły domek na gwiazdkę Feciu bardzo ci potrzebny. martka1982 napisał(a): Quote
R-oy Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Fecia to jest prawdziwe psie cudo !!! Wiem co mówię :) Quote
danka1234 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 u mnie Fecia tez ma cały czas aktywne ogłoszenia ale widac zadnego odzewu z nich nie ma. Quote
martka1982 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Fecia oraz jej kompani w wigilijną noc. Właśnie tu mieszka Fecia wraz z innymi seniorami, w większości są to pieski nastoletnie, dla nich nawet DT to wybawienie... Widzicie Fetkę? Quote
Daga&Maks Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 świetna fotka :loveu: i Fetki nie można pomylić z żadnym innym psem :cool3: Quote
Talcott Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 A tam za Fecią jest jeszcze jakiś Jamol staruszek? Quote
Talcott Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 A tam za Fecią jest jeszcze jakiś Jamol staruszek?:-( Quote
Recommended Posts