Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słodka Fecia - już 5 rok w schronisku - bardzo prosi o domek ...

[img]http://img136.imageshack.us/img136/7273/img7033dt9.jpg[/img]

Posted

Oj żeby tak Fecia znalazła domek to byłabym szczęśliwa... Jak patrzę na Fecię to widzę moją jamniczkę Sarkę też jest taka czarniutka i ma podobne, dobre oczka...

Posted

eh ludzie bywają naprawdę wredni!
2.5 tygodnia temu zadzwoniło małżeństwo ze Śląska. znaleźli Fecię w necie i powiedzieli,że adoptują na 100% i ze najpóźniej za 2 tyg przyjadą po nią. Nie chciałam o tym pisać wtedy,bo wiem, jacy potrafią być ludzie...chciałam napisać dopiero gdy zadzwonią do schronu i podadzą dokładny dzień przyjazdu. Allegro Feci już sciągnęłam. 2 tygodnie minęły a oni się nic nie odzywają. Nasza prezeska zadzwoniła dziś do nich a oni.........wykręcili się.
W takim razie odnawiam Feci allegro i tutaj mam Kami_23 pytanie do Ciebie - czy mogę to 20 zł, które podarowałaś Feci wydać na wyróżnienie, pogrubienie i podświetlenie jej allegro?

Posted

Beznadziejni ludzie jacys! Wiem ze rozne sa sytuacje, moze przemysleli sprawe i stwierdzili ze nie moga jej adoptowac... ale zeby nie dac wam znac??? :mad: Nienawidze jak ludzie wodzą innych na nos i dają niepotrzebną nadzieje! :angryy:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Hmm tak mi przykro:( Nie rozumiem braku zainteresowania taką słodką psiną... Może jakieś nowe zdjęcia? Sama nie wiem. Przykre, że tyle czasu czeka na dom a tu ani widu ani słychu...

Posted

[quote name='martka1982']coraz mniej osób ogląda allegro Fetki mimo wyróżnienia:([/QUOTE]

Sadze ze to przez wakacje... Ludzie siedza nad woda a nie przed kompem... :roll: Ja tez zauwazylam teraz mniej wejsc na moich aukcjach... Oby do jesieni! :cool3: