Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tomcug']Ale na wszelki wypadek ogłoszeń jeszcze nie ściągać?[/quote]
Monia nie ściągaj...jeśli ktoś dzwoni to kierujemy ludzi do Beki bo prosiła ponieważ jest od groma bidek do adopcji...

Posted

[quote name='Ziutka']Monia nie ściągaj...jeśli ktoś dzwoni to kierujemy ludzi do Beki bo prosiła ponieważ jest od groma bidek do adopcji...[/quote]

Nie ma sprawy, a ja mam ogromny dług wdzięczności, jeśli chodzi o Bekę. To ona sprawdzała domek dla naszego Pluciorka, jest okazja, żeby się cokolwiek odwdzięczyć.

Posted

Brena jest bardzo biedna teraz w czasie upałów ...

Odpoczywam w cieniu indywidualnie
[IMG]http://images45.fotosik.pl/165/1975badb1f06e3da.jpg[/IMG]

i z koleżanką Gają
[IMG]http://images44.fotosik.pl/164/ce5fcd8075da8d94.jpg[/IMG]

Posted

Piekny duet!!! Super sunie!!! :multi::loveu: A jakie ladne zdjecia [U]*Gajowa*[/U]!!! :p

A Brenda rozkwitla i wypiekniala! Jakie piekne futro, usmiechnieta mordka! No, jeszcze kilka dni i wycieczka do domku, ale fajnie! :multi:

Posted

[quote name='*Gajowa*']Można powiedzieć, że już prawie go znalazła. Dziś byłam tam z wizytą przedadopcyjną. Dom z dużym ogrodem, państwo kochający psy a zwłaszcza ONki. Brena będzie miała do towarzystwa przepięknego, dużego ok. 4 letniego kolegę adoptowanego jakiś czas temu z Psiego Anioła. Niedawno odeszła po długiej chorobie /nowotwór/ ich 9 letnia ONka...
Psiaki nocują w domu, w czasie nieobecności państwa przebywają w wydzielonej częsci ogrodu, gdzie jest niewielki budynek gospodarczy i tam mogą sie schronić podczas opadów. Brena będzie też wychodziła na spacery i wyjeżdżała z państwem na urlopy.
Państwo wracają z urlopu 26 lipca i umówiliśmy sie na odbiór suni i zapoznanie z kolegą na 27ego. Mam nadzieję, że przebiegnie ono pomyślnie.
Ciekawa jestem czy są zapytania o Brenę z ogłoszeń ?[/quote]

no i co z tym domkiem??
wiadomo juz cos??

Posted

[quote name='kasik wawa']no i co z tym domkiem??
wiadomo juz cos??[/quote]

Wszystko powinno wyjaśnić się 27ego lipca.
Lara nauki pobierałam u nie byle jakiej "mistrzyni" psiej fotografii :evil_lol:.

Posted

Brena /teraz Lara/ już w domku ! Spotkanie z kolegą i przekazanie suni odbyło sie wieczorkiem tak, że fotek nie zrobiłam /ale mam obiecane/.
Zapoznanie z Rokiem przebiegło bez zakłóceń tzn. Brena/Lara sie go trochę bała, a on ją próbował adorować :loveu: co Brence się niezbyt podobało ale ona nie potrafi pokazać ząbków :lol:. Wzajemne relacje pomiędzy psiakami zapowiadają się całkiem dobrze. Lara od razu "przylepiła się" do swojej pani i starała sie jej towarzyszyć.

Guest kasia mierzejewska
Posted

super, że się suni udało:)