tomcug Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ale na wszelki wypadek ogłoszeń jeszcze nie ściągać? Quote
Ziutka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='tomcug']Ale na wszelki wypadek ogłoszeń jeszcze nie ściągać?[/quote] Monia nie ściągaj...jeśli ktoś dzwoni to kierujemy ludzi do Beki bo prosiła ponieważ jest od groma bidek do adopcji... Quote
tomcug Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Ziutka']Monia nie ściągaj...jeśli ktoś dzwoni to kierujemy ludzi do Beki bo prosiła ponieważ jest od groma bidek do adopcji...[/quote] Nie ma sprawy, a ja mam ogromny dług wdzięczności, jeśli chodzi o Bekę. To ona sprawdzała domek dla naszego Pluciorka, jest okazja, żeby się cokolwiek odwdzięczyć. Quote
Luzia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 To super że jest szansa dla suki (mam sentyment do ONków) trzymam kciuki :loveu: Quote
kasik wawa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 no teraz suczka bedzie szczesliwa:multi: wszystko musi sie dobrze ulozyc napewno pieski sie dogadaja:loveu: Quote
*Gajowa* Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Brena jest bardzo biedna teraz w czasie upałów ... Odpoczywam w cieniu indywidualnie [IMG]http://images45.fotosik.pl/165/1975badb1f06e3da.jpg[/IMG] i z koleżanką Gają [IMG]http://images44.fotosik.pl/164/ce5fcd8075da8d94.jpg[/IMG] Quote
Lara Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Piekny duet!!! Super sunie!!! :multi::loveu: A jakie ladne zdjecia [U]*Gajowa*[/U]!!! :p A Brenda rozkwitla i wypiekniala! Jakie piekne futro, usmiechnieta mordka! No, jeszcze kilka dni i wycieczka do domku, ale fajnie! :multi: Quote
kasik wawa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='*Gajowa*']Można powiedzieć, że już prawie go znalazła. Dziś byłam tam z wizytą przedadopcyjną. Dom z dużym ogrodem, państwo kochający psy a zwłaszcza ONki. Brena będzie miała do towarzystwa przepięknego, dużego ok. 4 letniego kolegę adoptowanego jakiś czas temu z Psiego Anioła. Niedawno odeszła po długiej chorobie /nowotwór/ ich 9 letnia ONka... Psiaki nocują w domu, w czasie nieobecności państwa przebywają w wydzielonej częsci ogrodu, gdzie jest niewielki budynek gospodarczy i tam mogą sie schronić podczas opadów. Brena będzie też wychodziła na spacery i wyjeżdżała z państwem na urlopy. Państwo wracają z urlopu 26 lipca i umówiliśmy sie na odbiór suni i zapoznanie z kolegą na 27ego. Mam nadzieję, że przebiegnie ono pomyślnie. Ciekawa jestem czy są zapytania o Brenę z ogłoszeń ?[/quote] no i co z tym domkiem?? wiadomo juz cos?? Quote
mysza201 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dawno mnie tu nie było, a tu prosze takie super wiadomości szykuje sie domek a i psinka wypiękniała. Dla mnie Bomba.:lol: Quote
*Gajowa* Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='kasik wawa']no i co z tym domkiem?? wiadomo juz cos??[/quote] Wszystko powinno wyjaśnić się 27ego lipca. Lara nauki pobierałam u nie byle jakiej "mistrzyni" psiej fotografii :evil_lol:. Quote
kasik wawa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='*Gajowa*']Wszystko powinno wyjaśnić się 27ego lipca. :evil_lol:.[/quote] no trzymam do tego czasu mocno kciuki i czekamy na wiesci z niecierpliwoscia Quote
Lara Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 To juz dzisiaj!!! oby wszystko poszlo wspaniale :p Kciukasy zacisniete!!! :loveu: Quote
*Gajowa* Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Brena /teraz Lara/ już w domku ! Spotkanie z kolegą i przekazanie suni odbyło sie wieczorkiem tak, że fotek nie zrobiłam /ale mam obiecane/. Zapoznanie z Rokiem przebiegło bez zakłóceń tzn. Brena/Lara sie go trochę bała, a on ją próbował adorować :loveu: co Brence się niezbyt podobało ale ona nie potrafi pokazać ząbków :lol:. Wzajemne relacje pomiędzy psiakami zapowiadają się całkiem dobrze. Lara od razu "przylepiła się" do swojej pani i starała sie jej towarzyszyć. Quote
kasik wawa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 na dobranoc takie cudne wiesci super:multi::multi::multi::multi: wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Quote
Lara Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Wspaniale! :multi: A nowe i ostateczne imię dla Breny doprawdy piękne! :loveu::loveu::loveu: Bądź szczęśliwa sunieczko!!! Quote
Ziutka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Gajowa...Beka... dziękuje Wam za wszystko :loveu: Quote
Luzia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Super informacje tu widzę :multi::multi::multi: Quote
tomcug Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Dopiero teraz trafiłam na wątek. Cieszę się ogromnie. :loveu::loveu::loveu: Quote
Guest kasia mierzejewska Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 super, że się suni udało:) Quote
Recommended Posts