Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ihabe napisał(a):
Czekam na decyzje czy moi wspaniali znajomi wzięli by nasze maleństwo przynajmniej jako DT.

czeka z niecierpliwością :)
i mocno trzymam kciuki

Posted

scarlet napisał(a):
podrzucę Cię maluszku - może ktos Cię zauważy :-(

Kiedy możemy odebrać psiaka?:loveu::loveu::loveu:
Mam tymczas ale musimy zebrać kasę na weta i karmę. podaję nr tel 601 495 949, bo właśnie wychodzę.

Posted

ihabe napisał(a):
Kiedy możemy odebrać psiaka?:loveu::loveu::loveu:
Mam tymczas ale musimy zebrać kasę na weta i karmę. podaję nr tel 601 495 949, bo właśnie wychodzę.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

ależ się cieszę

psiaka sama dowiozę pod wskazany adres :)

Posted

a tu cisza jak makiem zasiał.....
jestem wściekła. Zrobiłam sobie prawie 40 km wycieczkę i okazało się, że niepotrzebnie....
Dotychczasowi właścicele zmienili zdanie i psiak zostaje u nich. Nie potrafili wyobrazić sobie, że go oddadzą - szkod, że wcześniej o tym nie pomyśleli :angryy:
Z jednej strony to się cieszę, domek z ogrodem i ludzie, których z całą pewnością zdążył już pokochać.
A z drugiej strony do furii doprowadza mnie fakt, że ktoś tak potrafi nieszanować czasu innego człowieka.
Ihabe - przepraszam za alarm i bardzo dziękuję za chęć pomocy. Mam nadzieję, ze jeszcze będziemy mogł wspólpracować.

Posted

Nic się nie stało. Ale moja Niania i jej dzieci od wczoraj nic innego nie robili jak tylko myśleli o psiaku i szukali mu imienia:loveu:

Tyle jest bid, że na 100% cos się znajdzie:-(

Posted

ihabe napisał(a):
Nic się nie stało. Ale moja Niania i jej dzieci od wczoraj nic innego nie robili jak tylko myśleli o psiaku i szukali mu imienia:loveu:

Tyle jest bid, że na 100% cos się znajdzie:-(

spokojnie :) znajdziemy jakąs biedę, która będzie mogła liczyć na ich miłość i opiekę

Posted

Scarlet - sama bym sie wkurzyła, ale też tylko na chwilę, bo czy mozna się wkurzać jak się miłość ludzko-zwierzolowa narodziła ? :cool3:

Coś tak mi się w głowie kotłasiło, że może Ci Państwo go zostają, skoro do WETa juz psina wzięli ... No i masz - zakochali się :evil_lol:.

I to jest najlepszy z wszystkich możliwych końców :multi: :multi: :multi:.

Czekamy na dalsze wieści :cool3:.

Posted

psiama napisał(a):
Scarlet - sama bym sie wkurzyła, ale też tylko na chwilę, bo czy mozna się wkurzać jak się miłość ludzko-zwierzolowa narodziła ? :cool3:

ja też się cieszę

Posted

scarlet napisał(a):
ja też się cieszę

I ja się dołączam do cieszenia... Scarlet, wiesz jak to jest... na miłość jeszcze nie wymyślono lekarstwa - i w tym przypadku - NA CAŁE SZCZĘŚCIE! :loveu: