scarlet Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 ihabe napisał(a):Czekam na decyzje czy moi wspaniali znajomi wzięli by nasze maleństwo przynajmniej jako DT. czeka z niecierpliwością :) i mocno trzymam kciuki Quote
scarlet Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 MartynaP napisał(a):podniose malucha ;) mam nadzieję, że Ihabe coś załatwi bo jak nie to nie wiem co zrobię ;( Quote
scarlet Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 podrzucę Cię maluszku - może ktos Cię zauważy :-( Quote
ihabe Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 scarlet napisał(a):podrzucę Cię maluszku - może ktos Cię zauważy :-( Kiedy możemy odebrać psiaka?:loveu::loveu::loveu: Mam tymczas ale musimy zebrać kasę na weta i karmę. podaję nr tel 601 495 949, bo właśnie wychodzę. Quote
scarlet Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 cioteczki powiedzcie tylko jakie dokumenty powinny mi podpisać dotychczasowi właściciele?? Quote
scarlet Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 ihabe napisał(a):Kiedy możemy odebrać psiaka?:loveu::loveu::loveu: Mam tymczas ale musimy zebrać kasę na weta i karmę. podaję nr tel 601 495 949, bo właśnie wychodzę. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ależ się cieszę psiaka sama dowiozę pod wskazany adres :) Quote
scarlet Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 a tu cisza jak makiem zasiał..... jestem wściekła. Zrobiłam sobie prawie 40 km wycieczkę i okazało się, że niepotrzebnie.... Dotychczasowi właścicele zmienili zdanie i psiak zostaje u nich. Nie potrafili wyobrazić sobie, że go oddadzą - szkod, że wcześniej o tym nie pomyśleli :angryy: Z jednej strony to się cieszę, domek z ogrodem i ludzie, których z całą pewnością zdążył już pokochać. A z drugiej strony do furii doprowadza mnie fakt, że ktoś tak potrafi nieszanować czasu innego człowieka. Ihabe - przepraszam za alarm i bardzo dziękuję za chęć pomocy. Mam nadzieję, ze jeszcze będziemy mogł wspólpracować. Quote
halbina Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Scarlet, rozumiem Twoje emocje, ale najważniejsze, że psiak ma domek! A ludzie... ech... bezmyślni trochę... zmień tytuł!!! :p Quote
ihabe Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Nic się nie stało. Ale moja Niania i jej dzieci od wczoraj nic innego nie robili jak tylko myśleli o psiaku i szukali mu imienia:loveu: Tyle jest bid, że na 100% cos się znajdzie:-( Quote
scarlet Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 ihabe napisał(a):Nic się nie stało. Ale moja Niania i jej dzieci od wczoraj nic innego nie robili jak tylko myśleli o psiaku i szukali mu imienia:loveu: Tyle jest bid, że na 100% cos się znajdzie:-( spokojnie :) znajdziemy jakąs biedę, która będzie mogła liczyć na ich miłość i opiekę Quote
psiama Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Scarlet - sama bym sie wkurzyła, ale też tylko na chwilę, bo czy mozna się wkurzać jak się miłość ludzko-zwierzolowa narodziła ? :cool3: Coś tak mi się w głowie kotłasiło, że może Ci Państwo go zostają, skoro do WETa juz psina wzięli ... No i masz - zakochali się :evil_lol:. I to jest najlepszy z wszystkich możliwych końców :multi: :multi: :multi:. Czekamy na dalsze wieści :cool3:. Quote
scarlet Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 psiama napisał(a):Scarlet - sama bym sie wkurzyła, ale też tylko na chwilę, bo czy mozna się wkurzać jak się miłość ludzko-zwierzolowa narodziła ? :cool3: ja też się cieszę Quote
Nutusia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 scarlet napisał(a):ja też się cieszę I ja się dołączam do cieszenia... Scarlet, wiesz jak to jest... na miłość jeszcze nie wymyślono lekarstwa - i w tym przypadku - NA CAŁE SZCZĘŚCIE! :loveu: Quote
Recommended Posts