Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to dałam ciała. Piromanka PRZEPRASZAM myślałam że nie zrobisz...:oops: Ale teraz jak laska domu nie znajdzie to ja nie wiem. Nie ma innej opcji.:evil_lol:

A swoją drogą to chyle czoła, nobla Ci powinni dać

Posted

[quote name='Soema']Jaka Figa?:mad:[/QUOTE]
żadna, cytowanie ci zle działa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[SIZE="1"]no dobra, mam sasiadke Figę i jak Ania wołała Fibi to jakoś tak mi podobnie zabrzmiało jak oni na Figusię wołają [/SIZE]:oops:

Posted

Dostałam maila od Pani w sprawie Muszki:

"[I]Witam Panią, Bardzo chciałabym pomóc, ale jestem ograniczona dobrem moich zwierząt i dziecka. Mam 6-letnią pudelkę i 8-letnią koteczkę oraz 2,5 roczną córkę. Bardzo proszę o informację, jak zapatruje się Pani na taki dom. Suczka jest trochę zazdrosna, dziecko w wieku nieco nieobliczalnym (czasem ciągnie za włosy, a nawet uderzy jeżeli w porę nie zdążę zareagować). Kot - oaza spokoju, choć intruzów nie lubi, ale wychodzi na długie spacery i jakoś sobie radzi. Kiedyś w naszym domu było dużo zwierząt na tzw. przechowaniu i jakoś sobie radziliśmy z tą rotacją, ale widzę, że moje zwierzaki cenią sobie ten obecny spokój. No i wtedy nie było córki, a jest to element dość istotny w moim życiu. Będę wdzięczna za komentarz. Pozdrawiam i życzę powodzenia w Pani pięknej i jakże potrzebnej działalności. Ewa[/I]"

[B]Aniu, czy możesz odpowiedzieć Pani?[/B]
Mail do pani: [email][email protected][/email]

Posted

[quote name='Soema']Trzymam kciuki.. Może by inna sunia się przy okazji gdzieś załapała?:oops:
Jejku.. Dziewuchy do domu![/QUOTE]

No dokładnie! 3 domy, a pies jeden, wiec do każdego domu po psie i koniec ;)

(nie muszę dodawać, że oczywiście tylko jeśli to dobre domy itd..)

Posted

Nie ma zapytań:-( a ja zaczynam coraz bardziej otwierac oczy odnosnie zachowań boguszaków- niestety w niezbyt dobra stronę....Fibi tydzień dobrze, tydzień nie...teraz siedzi w budzie bez powodu -nic nie stało sie innego niż na co dzień...nie wiem co ją wystraszyło....te psy siedząc w Boguszycach zatraciły coś, czego może juz nigdy nie da się odbudować...prawdziwego zaufania:-(

A Diego pogryzł chłopca i sąsiadkę:shake:

Dzis zabieram Muszkę do weta- nie podoba mi się miejsce po sterylce:shake:

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']

A Diego pogryzł chłopca i sąsiadkę:shake:
[/QUOTE]

i co?
chcą go oddać czy będą się o niego starać ?

Posted

No latal :mad:koszmar jak te psy cierpia psychicznie przez to miejsce:angryy:, Diego to samuraj broni tego co mu sie trafilo (a lepiej sie trafic nei moglo) ale Fbi biedna sobie z tym ciezarem tak latwo nie radzi:-(

Posted

Z Diegulem sami pracują, starają sie unikac zagrożeń. Oni go bardzo pokochali, więc będą walczyć.

Muszka wczoraj u weta zaczepiała go całą wizytę;) Kupiłam maść , gdyz ma zaognione miejsce po sterylce.
Koszt 20zł.

No i ....[B].Muszka idzie do domku do Torunia[/B]:multi::multi:
Czekalismy na decyzje ostateczna no i jest:cool3: Muszkę wypatrzyła dogomanka Mefi-jej mama szuka małego przyjaciela-no i znalazła:p
Czekam na info jak z odbiorem .

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Z Diegulem sami pracują, starają sie unikac zagrożeń. Oni go bardzo pokochali, więc będą walczyć.

Muszka wczoraj u weta zaczepiała go całą wizytę;) Kupiłam maść , gdyz ma zaognione miejsce po sterylce.
Koszt 20zł.

No i ....[B].Muszka idzie do domku do Torunia[/B]:multi::multi:
Czekalismy na decyzje ostateczna no i jest:cool3: Muszkę wypatrzyła dogomanka Mefi-jej mama szuka małego przyjaciela-no i znalazła:p
Czekam na info jak z odbiorem .[/QUOTE]

Przepraszam, że odzywam się dopiero teraz, ale dopiero wróciłam do domu. Jutro będę w Toruniu więc dogadam kwestię transportu z mamą i wtedy zadzwonię. W każdym razie domek pewny i zaklepany, więc muszka może już się pakować :lol: