Ania+Milva i Ulver Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wow dziewczyny kłaniam się w pas!!!:loveu::loveu: Agnest -super teksty:p Quote
agnest Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No to dałam ciała. Piromanka PRZEPRASZAM myślałam że nie zrobisz...:oops: Ale teraz jak laska domu nie znajdzie to ja nie wiem. Nie ma innej opcji.:evil_lol: A swoją drogą to chyle czoła, nobla Ci powinni dać Quote
Ewa i flatki Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 W temacie przesyłek - są inne firmy zajmujące się doręczaniem korespondencji i paczek, Poczta Polska już daje ciała kompletnie :angryy: Quote
Soema Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Jejku.. jesteście niesamowite :Rose: Kochane :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [url]http://www.youtube.com/watch?v=nP1M1dVXGvk[/url] Quote
Soema Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='3 x']Figa :loveu::loveu:[/QUOTE] Jaka Figa?:mad: Quote
3 x Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Soema']Jaka Figa?:mad:[/QUOTE] żadna, cytowanie ci zle działa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE="1"]no dobra, mam sasiadke Figę i jak Ania wołała Fibi to jakoś tak mi podobnie zabrzmiało jak oni na Figusię wołają [/SIZE]:oops: Quote
Soema Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 A już myślałam, że Fibi nie znasz :roll::mad::loveu: Kochana Fibunia, a Muszka - małpiszon na smyczy śmiga :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [B]Rozliczenie hotel październik:[/B] -hotel Muszka- 100zł -hotel Fibi - 150 zł (23dni) ----------------- -250zł Pokryte rachunkiem. Quote
Piromanka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Dostałam maila od Pani w sprawie Muszki: "[I]Witam Panią, Bardzo chciałabym pomóc, ale jestem ograniczona dobrem moich zwierząt i dziecka. Mam 6-letnią pudelkę i 8-letnią koteczkę oraz 2,5 roczną córkę. Bardzo proszę o informację, jak zapatruje się Pani na taki dom. Suczka jest trochę zazdrosna, dziecko w wieku nieco nieobliczalnym (czasem ciągnie za włosy, a nawet uderzy jeżeli w porę nie zdążę zareagować). Kot - oaza spokoju, choć intruzów nie lubi, ale wychodzi na długie spacery i jakoś sobie radzi. Kiedyś w naszym domu było dużo zwierząt na tzw. przechowaniu i jakoś sobie radziliśmy z tą rotacją, ale widzę, że moje zwierzaki cenią sobie ten obecny spokój. No i wtedy nie było córki, a jest to element dość istotny w moim życiu. Będę wdzięczna za komentarz. Pozdrawiam i życzę powodzenia w Pani pięknej i jakże potrzebnej działalności. Ewa[/I]" [B]Aniu, czy możesz odpowiedzieć Pani?[/B] Mail do pani: [email][email protected][/email] Quote
Piromanka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Aniu, dodam jeszcze, że w ogłoszeniu, z którego Pani się zgłosiła nie było umieszczonych zdjęć. [U]Więc za Panią przemawia serce, nie oczy... [/U] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 :) odpisze oczywiście. W tej chwili to juz 3 dom , który sie pyta o Muszkę... Quote
Soema Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Trzymam kciuki.. Może by inna sunia się przy okazji gdzieś załapała?:oops: Jejku.. Dziewuchy do domu! Quote
Piromanka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Soema']Trzymam kciuki.. Może by inna sunia się przy okazji gdzieś załapała?:oops: Jejku.. Dziewuchy do domu![/QUOTE] No dokładnie! 3 domy, a pies jeden, wiec do każdego domu po psie i koniec ;) (nie muszę dodawać, że oczywiście tylko jeśli to dobre domy itd..) Quote
Kaja i Aza Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A jak z Fibi, sa jacys zainteresowani? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Nie ma zapytań:-( a ja zaczynam coraz bardziej otwierac oczy odnosnie zachowań boguszaków- niestety w niezbyt dobra stronę....Fibi tydzień dobrze, tydzień nie...teraz siedzi w budzie bez powodu -nic nie stało sie innego niż na co dzień...nie wiem co ją wystraszyło....te psy siedząc w Boguszycach zatraciły coś, czego może juz nigdy nie da się odbudować...prawdziwego zaufania:-( A Diego pogryzł chłopca i sąsiadkę:shake: Dzis zabieram Muszkę do weta- nie podoba mi się miejsce po sterylce:shake: Quote
3 x Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver'] A Diego pogryzł chłopca i sąsiadkę:shake: [/QUOTE] i co? chcą go oddać czy będą się o niego starać ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 O oddaniu nie ma mowy, ale i tak niezbyt miła sytuacja....mam nadzieje że nie bedzie się to jakoś mocno pogłebiać. Diego wykazywał cechy obronne terenu -Soema i Chita widziały jak z zebami latał... Quote
chita Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 No latal :mad:koszmar jak te psy cierpia psychicznie przez to miejsce:angryy:, Diego to samuraj broni tego co mu sie trafilo (a lepiej sie trafic nei moglo) ale Fbi biedna sobie z tym ciezarem tak latwo nie radzi:-( Quote
Kaja i Aza Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 No to raczej niedobre wiadomosci, czy z Diego pracuje jakis behawiorysta? Zdaje sie, ze to wszystko jest bardziej skomplikowane niz by sie wydawalo na poczatku. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Z Diegulem sami pracują, starają sie unikac zagrożeń. Oni go bardzo pokochali, więc będą walczyć. Muszka wczoraj u weta zaczepiała go całą wizytę;) Kupiłam maść , gdyz ma zaognione miejsce po sterylce. Koszt 20zł. No i ....[B].Muszka idzie do domku do Torunia[/B]:multi::multi: Czekalismy na decyzje ostateczna no i jest:cool3: Muszkę wypatrzyła dogomanka Mefi-jej mama szuka małego przyjaciela-no i znalazła:p Czekam na info jak z odbiorem . Quote
chita Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 :multi:dla zdrowia i lepszego samopoczucia takie informacje poprosze przynajmniej raz w tygodniu:eviltong::sweetCyb: Quote
Piromanka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Super! Muszka - pakuj się powoli! :multi::multi::multi: Quote
Mefi Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Z Diegulem sami pracują, starają sie unikac zagrożeń. Oni go bardzo pokochali, więc będą walczyć. Muszka wczoraj u weta zaczepiała go całą wizytę;) Kupiłam maść , gdyz ma zaognione miejsce po sterylce. Koszt 20zł. No i ....[B].Muszka idzie do domku do Torunia[/B]:multi::multi: Czekalismy na decyzje ostateczna no i jest:cool3: Muszkę wypatrzyła dogomanka Mefi-jej mama szuka małego przyjaciela-no i znalazła:p Czekam na info jak z odbiorem .[/QUOTE] Przepraszam, że odzywam się dopiero teraz, ale dopiero wróciłam do domu. Jutro będę w Toruniu więc dogadam kwestię transportu z mamą i wtedy zadzwonię. W każdym razie domek pewny i zaklepany, więc muszka może już się pakować :lol: Quote
Recommended Posts