Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Soema']Na pewno nie ja.. :oops: na tym zdjęciu, zero stresu. Pychol uśmiechnięty, niesamowite! Ja mam nadzieję, że on nie pokaże różków u 'siebie' :)
jeszcze niech Fibula jutro poczuje swojego, jedynego ludzia..

Chita, czy Ty to widzisz?! Ja nie mogę uwierzyć! :multi:[/quote]

widze ale w pierwszej chwili to tez myslalam ze mi chyba monitor szwankuje:evil_lol:ciekawe co mu Ania zrobila ze tak sie zmienil:diabloti::evil_lol: kochana psina i nie do poznania...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fibi w domku....dom cudowny, pełen ciepła i cierpliwości.
Czekała na nia micha smakołyków i mały Krzyś, który jej je potem dawał.
Fibi zalokowała się pod kominkiem;) Ma tam widok na cały salon, kuchnie i ogród. Dała się pogłaskać...ale była potwornie zmeczona i przysypiała...
To wiesci z nowego domku na godz. 17.

[COLOR=Green]Witam[/COLOR]
[COLOR=Green] [/COLOR]
[COLOR=Green]Nasze pierwsze doświadczenia:[/COLOR]
[COLOR=Green] [/COLOR]
[COLOR=Green]Dawałam Fibi mięsko gotowane z rosołu. Najpierw podeszłam pod sam kominek, pod którym leżała, potem się stopniowo odsuwałam do tyłu, i Fibi wyszła do mnie. Brała z ręki delikatnie, potem ręka nie wystarczała i zaczeła jeść z talerza, który trzymałam w drugiej ręce. Bardzo jej takie mięsko smakowało![/COLOR]
[COLOR=Green] [/COLOR]
[COLOR=Green]Po naszym powrocie ze spaceru sunia merdała ogonem, ale nie wyszła.[/COLOR]
[COLOR=Green] [/COLOR]
[COLOR=Green]Wzięłam ją na ogród, postawiłam na trawie, a ona w tył zwrot do domu.[/COLOR]
[COLOR=Green] [/COLOR]
[COLOR=Green]Krzysia liże po rączkach.[/COLOR]
[COLOR=Green] [/COLOR]
[COLOR=Green] [/COLOR]
[COLOR=Green]Pozdrawiam[/COLOR]
[COLOR=Green]Renata[/COLOR]

Trzymajmy kciuki aby Fibi sie przełamała.
----------

A wieści od Diego takie,że spał w nocy na posłanku...choc próbował i do łózka wejść:lol: Ogon juz dzis ma podniesiony do góry, kot go zaczepia, ale Diego nie zwraca na niego uwagi.
No i jest przekochany:loveu::multi:

Posted

wspaniale wiesci:multi:Aniu dalas tym psiakom milosc i pokazalas ze ludz moze byc czasem fajny, znalazlas cudne domki i zadbalas o zryta psychike szorsciakow...i lista jest jeszcze baaaardzo dluuuuga ale za wszystko DZIEKI:Rose::Rose::Rose::Rose::loveu::loveu::loveu:

Posted

Normalnie nie wiem co powiedziec. Siedze i patrze, patrze i jeszcze raz czytam:crazyeye:
Jeszcze w sobote martwilam sie, ze Diego ma pecha z szukaniem domku.
Przyznaje, z trzy dni tu nie zagladalam...ale dla takiego zaskoczenia bylo warto.
Ania, jestes genialna, ozlocic Ciebie, to malo :loveu:
Soemo, Slonce, jak sie wyspisz poweselnie, to zapraszam na gg.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Soema w weekend szalała na weselisku:drinking::evil_lol:, pewnie dopiero dzis sie pojawi.[/quote]
ojj z tym to roznie bywa,moze jej jeszcze z tydzien potrwac:evil_lol:

Posted

Z wieści co u Fibi:
Fibula prowadzi nocny tryb życia- w dzień siedzi za kanapą, a jak się zrobi ciemno to wtedy wychodzi...idzie sobie do ogrodu, chodzi po salonie i kuchni. Dostaje szyneczke i mięsko jako smakołyki , także az staje na tylnych łapkach gdy prosi o więcej.
Wczoraj przyszła na drapańce do swojej nowej pani i prosiła o więcej łapeczką.
Wyleciała z radością do męża gdy wrócił...ale jak się zorientowała,ze go nie zna to szybko uciekła za kanapę;)
Jak wracają do domu to az słychac trzaski ogona jak lata z radości za kanapą;)
Chodzi i obwachuje miejsca gdzie bawi sie Krzyś.
W nocy spi pod kominkiem i na kanapie.

Zobaczymy co przyniosą następne dni.

Posted

A ja chwilowo na dogo.. Wracam jutro albo później :eviltong:
odczekamy z Anią jakiś czas i będzie następne psiaki wyciągać.. Wieści od Ani mam na bieżąco :)
skrzynkę opróżniam..:oops:

Posted

Diego został wykąpany. ładnie wychodzi an spacer po schodach, nawet biega z nimi. Szczeka na Pana jak wraca skądś , ale potem śpi z nim w łóżku;)
Obszczekał ostatnio wujka , który był w odwiedzinach- ale wujek podobno nie lubi psów:evil_lol: Domek Diego jest zadowolony i kochają swojego potworka;)

Fibi wyszła na ogród- byłą cała zastraszona, ale towarzyszyła swojej rodzinie. Przestraszyła sie kota sąsiadów:razz: Nie załatwia sie w domu, tylko trzyma i dopiero na dworzu. Jest delikatna. Czekamy aby się otworzyła na całego;)

Posted

Fibi nie wiedziała na którego smakola sie zdecydować:evil_lol:
[IMG]http://images49.fotosik.pl/192/6e2aa9342f9b0760med.jpg[/IMG]
To fota z przyjazdu, jak wlazła pod kominek. Położyłysmy jej potem kocyk i tak juz pozostało.

A to wieści bardziej optymistyczne:razz:
[COLOR=Teal]Witam[/COLOR]
[COLOR=Teal]Wczoraj byłam miło zaskoczona. Poszłam na koniec ogrodu powiesić pranie, nagle poczułam zimny dotyk na nodze. A to Fibi wyszła sama z domu i przyszła do mnie, nosem mnie trąciła.[/COLOR]
[COLOR=Teal]Dziś rano również, rozwijałm wąż do podlewania i Fibi była przy mnie- sama przyszła.[/COLOR]
[COLOR=Teal]Mąż odstawił kanapę od ściany tak, by było szerzej i juz się nie chowa. Ma swoje miejsce pod kominkiem. Dziś jak wróciliśmy do domu Fibi leżała sobie na kanapie.[/COLOR]
[COLOR=Teal]Po ogrodzie chodzi sama, załatwia się w "naszym lesie". Tam też nasza poprzednia sunia lubiła chodzić.[/COLOR]
[COLOR=Teal]Jak Krzyś biegnie to jeszcze się boi. Nadal boi się ruchu ciała, zwłaszcza rąk.[/COLOR]
[COLOR=Teal]Bardzo lubi szyneczkę.[/COLOR]
[COLOR=Teal]Ogólnie widać po niej, że oswaja się z nami. Gdy głaszcze ją, to już nie ma takich przerażonych dużych oczu. [/COLOR]
[COLOR=Teal]Faktycznie woli kobiety, ale i sąsiada też polubiła.[/COLOR]
[COLOR=Teal]Oby tak dalej.[/COLOR]
[COLOR=Teal] [/COLOR]
[COLOR=Teal]Pozdrawiam[/COLOR]
[COLOR=Teal]Renata[/COLOR]

Posted

Cudne, cudne :)
a ja Wam jutro pokażę wieści z domku Diega :) tylko ściągnę zdjęcia, na drugi komputer.. Warto pomagac, dla wszystkich dreszczy i 'spoconych oczu', gdy Ania przesyła mi mms z domków psiaków..

Posted

Pokażemy Wam Diego :)

po kąpieli :)
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/193/d485c46cba094b89med.jpg[/IMG][/URL]

na spacerku - chodzi na smyczy i bez niej :crazyeye:
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images50.fotosik.pl/193/648299c502c371cbmed.jpg[/IMG][/URL]

a tu....
Sami zobaczcie
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/194/78c09f1acefd88admed.jpg[/IMG][/URL]

[SIZE=1]żeby tylko jeszcze Fibusia dała radę...[/SIZE]

Posted

[quote name='Piromanka']Kochaniutki Diego i Fibi w domkach!!! :multi::multi::multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::modla::modla::modla:[/quote]

:multi::multi:Przepiekne wiesci...oby nastepne tez znalazly domki...ale nie bedzie tak zle...:multi::multi:

Ciotka CORONAAJ wplacila [B]300zl (sorry zalegle[/B]):lol::lol:mam tych szkrabow sporo oj sporo...:placz::placz:

Posted

łał! weszłam tutaj bo już nie mam siły na naukę przed sesją a tu takie wieści! :) super!! trzymam kciuki za fibi żeby się otworzyła, ale z tego co czytam to nie jest tak źle.
Aż mi energia do nauki wróciła.

Kiedy planujecie następne psiaki?