Soema Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Super !! Już się nie mogę doczekać jak psiaki tam będą. A jeszcze bardziej jak doczekamy momentu z informacjami z DS, jak tu.. [url]http://www.dogomania.pl/forum/f85/moja-nancy-znalazla-cudowny-dom-bede-tesknic-kochana-126420/index103.html[/url] Quote
Anna_33 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A tu maly cytat z Miau:-) [quote name='"Modjeska"']:D Dziś DużyzBrodą zapytał mnie: "to co z tymi psami do Brodnicy? Bo jak nie jedziemy to muszę sprzęt wysłać DHLem" 8O Normalnie mnie zatkało. :love: No, krótko mówiąc psy mają w najbliższą sobotę transport do Brodnicy. [/quote] Quote
Soema Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Anna_33']A tu maly cytat z Miau:-)[/quote] [COLOR=DarkGreen]Napisał [B]Modjeska[/B][/COLOR] [I][COLOR=DarkGreen]:-D Dziś DużyzBrodą zapytał mnie: "to co z tymi psami do Brodnicy? Bo jak nie jedziemy to muszę sprzęt wysłać DHLem" 8O Normalnie mnie zatkało. :love: No, krótko mówiąc psy mają w najbliższą sobotę transport do Brodnicy.[/COLOR][/I] :multi::multi::multi: super.. Napisałam już pw do Modjeski. DZIĘKUJĘ!! Quote
Freya73 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Przepraszam, watek ma 23 strony i nie doczytalam pewnych waznych info. Czy psiaki przewiezione zostana do drugiego schroniska czy hoteliku? Pogubilam sie. Zbieramy na hotelik? Quote
teapot Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Freya73']Przepraszam, watek ma 23 strony i nie doczytalam pewnych waznych info. Czy psiaki przewiezione zostana do drugiego schroniska czy hoteliku? Pogubilam sie. Zbieramy na hotelik?[/quote] Do hoteliku. Powyżej masz fotki świeżo wybudowanych kojców. Ania zgodziła się jeden z nich przeznaczać na psiaki wyciągnięte z Ostatniej Szansy. :loveu: Quote
Soema Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='Freya73']Przepraszam, watek ma 23 strony i nie doczytalam pewnych waznych info. Czy psiaki przewiezione zostana do drugiego schroniska czy hoteliku? Pogubilam sie. Zbieramy na hotelik?[/quote] Wszystkie informacje są w pierwszych postach :) psiaki w sobotę jadę do hotelu :multi: Quote
yoasia123 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dzisiaj poszły pieniążki z mojej urodzinowej zbiórki, dokładnie 130 euro. Nie wiem ile to będzie w zł, ale może to jakoś pomoże w poprawie psiego losu:) Pozdrawiam i trzymam kciuki za Waszą pracę dla psiaków!!! Quote
li1 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='yoasia123']Dzisiaj poszły pieniążki z mojej urodzinowej zbiórki, dokładnie 130 euro. Nie wiem ile to będzie w zł, ale może to jakoś pomoże w poprawie psiego losu:) Pozdrawiam i trzymam kciuki za Waszą pracę dla psiaków!!![/quote] Wszystkiego najlepszego z okazji Twoich bylych urodzin. Zycze tez Tobie i psom bys urodziny miala codziennie. Zdrowka. Quote
Soema Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='yoasia123']Dzisiaj poszły pieniążki z mojej urodzinowej zbiórki, dokładnie 130 euro. Nie wiem ile to będzie w zł, ale może to jakoś pomoże w poprawie psiego losu:) Pozdrawiam i trzymam kciuki za Waszą pracę dla psiaków!!![/quote] :oops::oops: Bardzo dziękujemy :Rose: :multi: :multi: Wszystkiego najlepszego ! :) Quote
Modjeska Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Może nie jestem dość bystra ale nie znalazłam adresu hoteliku, do którego mamy wieźć psy. Będę wdzięczna za pomoc. Quote
Soema Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='Modjeska']Może nie jestem dość bystra ale nie znalazłam adresu hoteliku, do którego mamy wieźć psy. Będę wdzięczna za pomoc.[/quote] Wysłałam pw właśnie. :) Dziękuję. Quote
bico Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cytat: Napisał [B]Ania+Milva i Ulver[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/szansa-dla-psow-z-ostatniej-szansy-pozwolmy-im-godnie-zyc-zbieramypieniadzenahotel-138884/index22.html#post12447035"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/styles/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]No pewnie;-) Znajdziemy "ochotnika":diabloti:[/I] [quote name='Soema']A Ty już się wyrywasz?:evil_lol: Zasypią Cię Dziewczyny rzeczami :eviltong:[/quote] czyli mam rozumieć, że Ania jest tym "ochotnikiem"?:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jak nikt inny się nie zgłosi to mogę być:p Quote
Soema Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Jak nikt inny się nie zgłosi to mogę być:p[/quote] :Rose: to się nazywa subtelne wkopanie..:oops: Quote
bico Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cytat: Napisał [B]Ania+Milva i Ulver[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/szansa-dla-psow-z-ostatniej-szansy-pozwolmy-im-godnie-zyc-zbieramypieniadzenahotel-138884/index24.html#post12458929"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/styles/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]Jak nikt inny się nie zgłosi to mogę być:p[/I] [quote name='Soema']:Rose: to się nazywa subtelne wkopanie..:oops:[/quote] hehe, ja to w ogóle subtelna jeZdem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to idę szukać rzeczy na bazar i może coś rodzince z pokojów powynoszę:diabloti: Quote
chita Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 moje rzeczy na bazarek zostaly wyslane wiec powinny dojsc nie dlugo:mad:;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 No to ja wypatruje listonosza:cool3: Quote
Soema Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']No to ja wypatruje listonosza:cool3:[/quote] I sprawdź czy nic nie ukradli :angryy: mi ostatnio 8 par kolczyków z bazarku Bazyliah :placz: zapieprzyli.... Dziękuję Chita :Rose: [SIZE=1]ja szukam portfela, bo mi psy zjadły..:oops::oops:[/SIZE] Quote
Soema Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='chita']tu masz portfele:eviltong:a moze zegareczek szwajcarski:cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/zegarek-torebka-esprit-portfele-inne-kup-teraz-20-6-a-138422/[/URL][/quote] Nie kłam :mad: bo już byłam tam, bo żeś spamowała, ale portfele sprzedane :placz: został ten pierwszy, co mi do niczego nie pasuje.:shake: a pochwal się co będzie na bazarku?:) Quote
chita Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Soema']I sprawdź czy nic nie ukradli :angryy: mi ostatnio 8 par kolczyków z bazarku Bazyliah :placz: zapieprzyli.... Dziękuję Chita :Rose: [SIZE=1]ja szukam portfela, bo mi psy zjadły..:oops::oops:[/SIZE][/quote] tu masz portfele:eviltong:a moze zegareczek szwajcarski:cool3: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/zegarek-torebka-esprit-portfele-inne-kup-teraz-20-6-a-138422/[/url] Quote
li1 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']No to ja wypatruje listonosza:cool3:[/quote] I psow.... :lol: Quote
Soema Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='li1']I psow.... :lol:[/quote] No, no :lol: już do soboty niedaleko :) Quote
Zofia.Sasza Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ale będą miały niespodziankę, biedaki... Wyciągają spod tapczana i wioooząąą... Czort wie, gdzie :evil_lol: Quote
Soema Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Zofia.Sasza']Ale będą miały niespodziankę, biedaki... Wyciągają spod tapczana i wioooząąą... Czort wie, gdzie :evil_lol:[/quote] Ooo przylazłaś tu w końcu Ciapatku :evil_lol::loveu: do Brodnicy Pani wiozą, do Brodnicy :multi: i pod nóż.... znaczy nożyczki ;) mam nadzieję, że nie będzie surprise i sunia nie dostanie cieczki..:oops: Quote
Zofia.Sasza Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ale ona może być wycięta. Macie tego świadomość? U Wahlówny większość suk jest wycięta. Żeby jej nie rozkrawać bez potrzeby... Quote
Recommended Posts