Kisses Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 To nie było pytanie do Ciebie, takie bardziej do mnie samej :evil_lol: Na pewno nie z bajki :lol: Quote
Shaunell Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='Kisses']To nie było pytanie do Ciebie, takie bardziej do mnie samej :evil_lol: Na pewno nie z bajki :lol:[/quote] Aa :evil_lol: Zapraszamy też do nas, bo dawno nie byliście :lol: Chociaż i tak się nie opłaca, bo na moim kompie nie ma dostępu do neta [SIZE=1](całe szczęście, że jest laptop :diabloti:) i nie mamy żadnych nowych fotek :shake: [/SIZE] Quote
katik Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='Kisses']licze na to :siara: Ooo! A MP focić będziesz też? Ma być McDzik z Westie :loveu:[/quote] Już wróciłam, niestety na MP nie dotarłam. Rasę wygrał Alta Carya Honey Stone. :multi: Quote
Kisses Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='Pestka']To ja czekam na fotki :D[/quote] A dzisiaj kilka zrobiłam :eviltong: [quote name='katik']Już wróciłam, niestety na MP nie dotarłam. Rasę wygrał Alta Carya Honey Stone. :multi:[/quote] A jak tam Magia? Łi! Honest Stone jest cudny <3 Quote
wiska Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 piekne zdj i wg gratki za sukcesy! do zobaczenia (mam nadzieje) w Rzeszowie!:) Quote
WeronikaM Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 heja my u was pierwszy raz :lol: śliczny maluch :loveu::loveu: [QUOTE]A dzisiaj kilka zrobiłam[/QUOTE] no to wstawiaj śliczniaka :mad: Quote
Izuuus Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Kiss, dawaj fotki, a nie się tylko obijasz :diabloti: Quote
Kisses Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 :shake: Robiłam lustrem taty, a on ma USB w pracy -.- jutro ma mi przynieść :lol: Quote
katik Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Magia na razie wiedzie żywot wiejskiego psa :lol: jest z moimi rodzicami na wsi i na wystawę nie była zgłoszona. Quote
McDzik Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [B]Kisses[/B] - speszyl for ju :eviltong: [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/3008/suzi11.jpg[/IMG] Quote
Kisses Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 EmCe :loveu: Jak się ślicznie prezentujecie :loveu: Quote
McDzik Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Kisses']EmCe :loveu: Jak się ślicznie prezentujecie :loveu:[/quote] Dziękujemy :oops: mam nadzieje, ze wypadlismy nie mniej gorzej niż wasz duet w P-slu Quote
Kisses Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='McDzik']Dziękujemy :oops: mam nadzieje, ze wypadlismy nie mniej gorzej niż wasz duet w P-slu[/quote] Coś Ty, wyglądacie świetnie :razz: A to był Twój 1 raz z westie, nie? Jak tak to tym bardziej super ;) Quote
McDzik Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Kisses']Coś Ty, wyglądacie świetnie :razz: A to był Twój 1 raz z westie, nie? Jak tak to tym bardziej super ;)[/QUOTE] Tak , pierwszy :lol: zawsze grupa 9, grupa 9... chciałam odmiany :lol: Quote
psiulka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Wombatowy z Przemyśla: [IMG]http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Przemysl/DSC00184.jpg[/IMG] Quote
Kisses Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='WeronikaM']śliczny :loveu:[/quote] Dzięki :loveu: [quote name='katik']jaki już duży urósł. :loveu:[/quote] Noo, strasznie :multi: Ok, zbieram sie do kupy i wykańczam jego dół, bo śmiesznie wygląda na tej focie :evil_lol: Quote
McDzik Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 no taki pół na pół zrobiony haha :D jak od linijki Widzę [B]psiulka[/B] się zabrała za wstawianie fotek z Przemysla, to moze i ja się doczekam tych ze spaceru ...bodajże półtora tyg.temu :eviltong: Quote
psiulka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='McDzik']no taki pół na pół zrobiony haha :D jak od linijki Widzę [B]psiulka[/B] się zabrała za wstawianie fotek z Przemysla, to moze i ja się doczekam tych ze spaceru ...bodajże półtora tyg.temu :eviltong:[/quote] Doczekasz się, doczekasz. Zrobię Arniemu prezent na urodziny i wstawię. :lol: Quote
McDzik Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Arni dziękuje wszsytkim :loveu: [quote name='psiulka']Doczekasz się, doczekasz. Zrobię Arniemu prezent na urodziny i wstawię. :lol:[/QUOTE] hohoho to aż urodzin trzeba było żebyś wstawiła :mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts