Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kisses']
I muszę go do końca wyskubać... zostały łapy i pycholek.
Teraz kto chce, niech szykuje siekiery - nie będzie Bombosław miał tych fajnych czarnych [zwanym irokezem] kłaków :diabloti:

A najgorsze jest to, ze poszłam z zamiarem zakupu trymera, a sprzedawca nie wiedział co to :placz: Jak ja mam żyć w takim środowisku? :lol:[/quote]

wstawisz fotki bez czarnych to obcenimy :eviltong:

eee normalka :evil_lol: jak ja poszłam 6:hmmmm: lat temu kupić trymer to pani z przerażeniem w oczach i pogonią za rozumem nie wiedziała co powiedzieć :diabloti:
bezpieczniej wolała powiedzieć,że trymera nie ma :evil_lol: a ja wiedziałam,że jest bo widziałam :eviltong: więc musiałam kobietę oświecić i opisać jak to to wygląda :razz:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kisses']
[SIZE=1]Dobra, zgłosiłam się na MP do Przemyśla z Westikiem :loveu:[/SIZE][/quote]

I oczywiście będzie z tego całkiem duża fotorelacja, jeśli tylko będę, Wombatomaniacy też to muszą zobaczyć. ;)

[quote name='Kisses']A najgorsze jest to, ze poszłam z zamiarem zakupu trymera, a sprzedawca nie wiedział co to :placz: Jak ja mam żyć w takim środowisku? :lol:[SIZE=1] [/SIZE][/quote]

A w jakim to sklepie? :cool3:

Posted

[B]ewelinka_m[/B], ze tacy ludzie w zoologach pracują :roll::lol:
[B]psiulka[/B], tam w TESCO zrobili zoologa :razz: Ale gość miał fajną Fretkę na rękach, to mu wybaczyłam :evil_lol:

Posted

Ja musze trymer mieć, bo łap sobie nie wyobrażam palcami robić :shake:
Katik, jak łeb robisz?

A co do znoszenia trymowania - jest lepiej niż myślałam :razz: Pierwsze razy były krótkie, żeby się oswajał, tam go nagradzałam, ble ble i jak kończyłam jego tułów to był grzeczny nawet, a tak nam to z godzinkę zeszło :lol:
I jeszcze inne ważne. Jak do tej pory jego części ciała, gdzie jest wyskubany są ok, czyli nie zepsułam nic :multi:

Posted

Kisses, z głową jest właśnie problem, bo jej jeszcze sama nie robiłam. A teraz właśnie by sie to przydało, a do fryzjera planuję pojechać dopiero pod koniec września.

Posted

[quote name='Kisses']

Jestem teraz pochłonięta MP w Przemyślu :evil_lol: (nie pomazujac palcem, przez kogo :mad:)

[/QUOTE]

hie hie hie :diabloti: ....noo zaraz zaczynamy ostry trening, gdzie pani jest? "pachołki" juz rozlozone :evil_lol:

Posted

Tralalala a ja jestem Kiss osobistym psychologiem, wspierającym ją w chwilach zwątpienia lub po porażkach (których of kors nie będzie):loveu: Żeby się dziecko czymś przypadkiem na tym MP nie zraziło:diabloti: No..:loveu:

Posted

Nie zrazi, nie zrazi :razz: ćwiczyłyśmy dziś 3 godziny, bo 4-ta to już było wylegiwanie sie w cieniu i psie pogaduchy :cool3: Kisses jest zdolnym uczniem, zalapała o co chodzi :cool3:
Nauczyła się:
- litery "T"
- litery "L" w obie strony
- okręgu
- trójkąta równobocznego
- trójkata równobocznego ze zmiana miejsca sędziego
- trójkąta prostokątnego ze strętem w lewo
- trójkąta prostokątnego ze strętem w prawo
- dwa zadania po sobie: litera T i okrąg
- dwa zadania po sobie: litera L i trójkąt

Czasem tylko głupie błedy robi, ale potem wałkujemy ćwiczenie kilka razy aż automatycznie Kisses robi dobrze :lol:
Jutro jeszcze powtóreczka ze wszystkiego no i 'zygzak' dołożymy tak na wszelki-wielki :lol:

Jestem zadowolona z mojej uczennicy, trzymam kciuki za debiut w Przemyślu :multi:

Posted

[B]Mc[/B], Zdolna jestem? :crazyeye: Dobrze, mogę być zdolna. Mam dobrego nauczyciela :loveu:
Aham, nie wsponiałaś o naszym modelu! Stefan, pozdrawiamy :loveu::evil_lol:
[B]Moniek[/B], tez się zgłoś, też! :multi: Będziesz moim psychologiem, ah!
[B]Katik[/B], to może ja też się wybiorę do fryzjera? Tak mi dobrze jak narazie to idzie i pies nie jest zepsuty chyba, to głupio byłoby głowę zawalić :lol:

A ja się nie chwaliłam moim prototypem ringówki :evil_lol: Fajna jest, fajna :lol:

Łi, jak dzisiaj szłam do mc to Bombi tak ślicznie szedł na smyczy :loveu: Jestem taka dumna. Tylko zatrzymaliśmy się na chwilke przy kozach :evil_lol:

Posted

My dziś po drugim treningu : z Kisses, Moniek123 i psiulką.
Coffe&Nera niestety nie mogła uczestniczyć, ale mam nadzieje, że jakoś nadrobi.
Kisses dziś dużo prezentowała tego, czego się wczoraj nauczyła - doszedł dziś zygzak, "8", no i figury w parach, jako że miałam dziś większą liczbę uczniów i bezlitośnie to wykorzystałam :lol: 6 godzin z przerwami na odpoczynek i ciasteczka :lol:

Simbek jest genialny! Robił dziś wszystkie łatwiejsze fugury :lol: Do trudniejszych poslużył nam niezawodny Stefan i od dziś: Gertruda :lol:

Posted

Taak, debiucik mamy 6.09, a ja już się nie mogę doczekać, aż poznam mojego Westie na MP :loveu: Mama nadzieję, że współpraca zaowocuje lepszym miejscem niż ostatnie :evil_lol:

Kciuki trzymać, ale dziękować nie będę, po zapeszę :eviltong:

Mc, ale Bomba wychwaliłaś tu :loveu: Ale fakt, myślałam, ze będzie z nim gorzej na tej ringówce, ale młody sobie radzi :multi:
To 6h było?! Nie czułam tego.
Gertruda jest niezawodna, dzisiaj z nią ćwiczę, z Bombem też :loveu:

A fotki maam. Ale wrzucę kiedyś :lol: Przed MP na pewno :diabloti:

Posted

Nie wystarczy Ci satysfakcja, że idę na MP, bo mnie namówiłaś jak i to, ze się z Bombem wystawimy? Repa mi chcesz jeszcze robić? :mad::evil_lol:
Lepiej brata do domu wpuść :diabloti:

Ma fotki, swym lustrem :loveu: