LACKY*WHITE Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ALE ZA TO TERAZ BĘDZIEMY MIEC CODZIENNIE NOWE FOTKI BO SIMBA JEST BARDZOOOOOO FOTOGENICZNY NO :evil_lol: Quote
saba98 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Jeszcze 4 strony do 50! Jeszcze 4 strony do fotek! Quote
LACKY*WHITE Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 a swoją drogą to pierwsza nocka z małym pieskiem w domu to pewnie będzie popiskiwanie i Pati oka nie zmroży :shake: Quote
psiulka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Uwaga, uwaga, mam świeżutkie wiadomości! A więc Simba i Kisses jeszcze jadą i Simba podziwia tiry za szybą samochodu. :evil_lol: Przed chwilą Bombek spał i teraz się obudził. :cool3: Może uda mi się wysępić jakieś zdjęcia, jeśli Patrycja zrobi komórką (bo na aparacie już ma ;)) Quote
Molli Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Wrocilam. Bierzmy sie do roboty, bo Patrycja niedlugo wroci. Jeszcze tylko 4 strony. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ja chce miec teraz szczeniaczka na opkach i isc z nim nyny :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi: nie no bo jeszcze bym go zgniotla tym swoim cielskiem xD Quote
Molli Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Psiulka, a wiesz ile mniej wiecej zostalo jeszcze kilometrow Kisses? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ale kisses i tak chyba dzisiaj nie wejdzie na kompa wkoncu musi zapoznac szczeniaka z nowym otoczeniem pobawic sie z nim nacieszyc ta 1 noc :loveu::loveu:z pieskiem wiec mamy duzo czasu jeszcze zeby zrobic te 50 str xD:evil_lol: Quote
LACKY*WHITE Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 :Dog_run:jeszcze 80 minut i będzie północ czyli --JUTRO ! czy Pati zdąży przed połnocą wstawic fotki ? jak obstawiacie ?:diabloti: Quote
psiulka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Molli']Psiulka, a wiesz ile mniej wiecej zostalo jeszcze kilometrow Kisses?[/quote] Pisała, że będzie w domu przed północą. ;) Możliwe, że jeszcze dziś zgra jakieś zdjęcia, a jak coś to jutro będą na pewno. ;) Quote
Molli Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='psiulka']Pisała, że będzie w domu przed północą. ;) Możliwe, że jeszcze dziś zgra jakieś zdjęcia, a jak coś to jutro będą na pewno. ;)[/quote] No to czekamy. Quote
Moniek193 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Nie musi byc fot:shake: Musi cos napisac:roll: MUSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Halooooooo:placz: Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [CENTER][FONT=Century Gothic]Wzięłam leki i dzielnie wypatruje Pati. :diabloti::diabloti::diabloti: Pospieszyła by się trochę. :mad::mad::mad: Nie koniecznie dziś muszą być foty, ale chociaż niech napisze jak zachowuje się Wombat [/FONT]. Edit: Wombat już w domciu! [/CENTER] Quote
bonsai_88 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [B]Molli[/B] jakie "odpadłam"? Sami mamy 50 strony dobić :mad:? Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Jak pisałam- Wombat jest już w domu i obszczekuje lustro:diabloti: Quote
LACKY*WHITE Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 hallooooo jest tu jeszcze ktoś w oczekiwaniu na małego simbe ?;) Quote
psiulka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='LACKY*WHITE']hallooooo jest tu jeszcze ktoś w oczekiwaniu na małego simbe ?;)[/quote] Simba już grzeje dooopke w domku. :evil_lol: Teraz czekamy na zdjęcia :) Quote
C&B Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='psiulka']Simba już grzeje dooopke w domku. :evil_lol: Teraz czekamy na zdjęcia :)[/quote] Kisses pisze sprawozdanie z podróży i lada moment się tu ukażę:diabloti: Ze zdjęciami:multi: Quote
Kisses Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Pozwać o molestowanie to mało :shake::diabloti: Ale przeczytałam! Wiem, ze czekacie, będą dzisiaj :diabloti: A więc. Chłodnica mi padła, wracałam do wujka po auto 2, miałam frytki i makczikeny w makdonaldzie :D i było dobre. Simba właśnie bije 'kolegę' w lustrze i walną koope, ładną :loveu::D A teraz ide ładować zdjęcia, ale najpierw Wombat :loveu: Koooosiam Was :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Kisses']Pozwać o molestowanie to mało :shake::diabloti: Ale przeczytałam! Wiem, ze czekacie, będą dzisiaj :diabloti: A więc. Chłodnica mi padła, wracałam do wujka po auto 2, miałam frytki i makczikeny w makdonaldzie :D i było dobre. Simba właśnie bije 'kolegę' w lustrze i walną koope, ładną :loveu::D A teraz ide ładować zdjęcia, ale najpierw Wombat :loveu: Koooosiam Was :loveu:[/QUOTE] teraz jak sie odezwalas dopiero ci nie dadza spokoju xDxDxD:evil_lol: Quote
Recommended Posts