Kisses Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='psiulka']Jak Ty się jutra nie doczekasz, tak ja się nie doczekam soboty! :loveu: Kurczak półmetrowy zamówiony? :razz:[/quote] Masz doczekać soboty! I wpaść :D Omg! Zapomniałam :evil_lol: Ale jest coś fajnego tyż :razz: Zobaczysz :D Quote
Avaloth Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Wombatyy :loveu::loveu: a ja oglądnęłam więcej na stronie hodowli ha xD jutro wracasz, usypiasz Wombata i zrzucasz foty, zrozumiano? :cool3::diabloti: Quote
Kisses Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Iś & Chester']Wombatyy :loveu::loveu: a ja oglądnęłam więcej na stronie hodowli ha xD jutro wracasz, usypiasz Wombata i zrzucasz foty, zrozumiano? :cool3::diabloti:[/quote] Wombat jest tylko jeden :mad: [SIZE=1][COLOR=Silver]zrobie 10 przykazań Wombata xd[/COLOR][/SIZE] Zobaczymy :diabloti: Ew. Simba będzie mi pomagał odpisywać Wam :razz: Quote
C&B Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [CENTER][quote name='Kisses']Wombat jest tylko jeden :mad: [SIZE=1][COLOR=silver]zrobie 10 przykazań Wombata xd[/COLOR][/SIZE] Zobaczymy :diabloti: Ew. Simba będzie mi pomagał odpisywać Wam :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic]1. Wombat jest tylko jeden[/FONT] [FONT=Century Gothic]2. Nie wzywaj Wombata na byle co[/FONT] [FONT=Century Gothic]3. Chodź za Wombatem wszędzie[/FONT] [FONT=Century Gothic]4. Szanuj Wombata[/FONT] [FONT=Century Gothic]5. Nie zabijaj Wombata[/FONT] [FONT=Century Gothic]6. Nie kradnij Wombata [Tak, mówię o Iś][/FONT] [FONT=Century Gothic]A dalej mi nic nie przychodzi do głowy:roll:[/FONT][/CENTER] Quote
C&B Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [CENTER][quote name='Kisses']:D [B]I o innych tu zgromadzonych :diabloti:[/B] 7. Nie oszukuj Wombata [tym, że coś masz, a nie masz :razz:] 8. Wybiegaj wombata 9. Rób wombatowi zdjęcia 10. Czcij swego wombata! :modla:[/quote] [FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic]Iś wydaje się najbardziej podejżana...[/FONT] [FONT=Century Gothic]Wiesz... Straciła okazję na spadek w posatci Simby:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Udało się przygotować 10 przykazań Wombata:evil_lol:[/FONT][/CENTER] Quote
Kisses Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Domka_Czika'][CENTER] [FONT=Century Gothic]1. Wombat jest tylko jeden[/FONT] [FONT=Century Gothic]2. Nie wzywaj Wombata na byle co[/FONT] [FONT=Century Gothic]3. Chodź za Wombatem wszędzie[/FONT] [FONT=Century Gothic]4. Szanuj Wombata[/FONT] [FONT=Century Gothic]5. Nie zabijaj Wombata[/FONT] [FONT=Century Gothic]6. Nie kradnij Wombata [[B]Tak, mówię o Iś[/B]][/FONT] [FONT=Century Gothic]A dalej mi nic nie przychodzi do głowy:roll:[/FONT][/CENTER] [/quote] :D [B]I o innych tu zgromadzonych :diabloti:[/B] 7. Nie oszukuj Wombata [tym, że coś masz, a nie masz :razz:] 8. Wybiegaj wombata 9. Rób wombatowi zdjęcia 10. Czcij swego wombata! :modla: Quote
C&B Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Kisses']Ale Iś mamy daleko [Dlaczego?! :placz:]. W sobote prawdopodobnie wpada ciocia psiulka :diabloti: Teraz sobie wydrukować :D[/quote] Taka to i z daleka przyjedzie:evilbat: Kolejna podejrzana:razz: Quote
Izuuus Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Fajne przykazania. :cool3: A um sialala ukradnę Wombata i pójdę po bata (gdyby ktoś mi go chciał ukraść:mad:) :evil_lol: Szykujcię się.. nadchodzę! Quote
Kisses Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Domka_Czika'][CENTER] [FONT=Century Gothic]Iś wydaje się najbardziej podejżana...[/FONT] [FONT=Century Gothic]Wiesz... Straciła okazję na spadek w posatci Simby:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Udało się przygotować 10 przykazań Wombata:evil_lol:[/FONT][/CENTER] [/quote] Ale Iś mamy daleko [Dlaczego?! :placz:]. W sobote prawdopodobnie wpada ciocia psiulka :diabloti: Teraz sobie wydrukować :D Quote
Kisses Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Izuuus']Fajne przykazania. :cool3: A um sialala ukradnę Wombata i pójdę po bata (gdyby ktoś mi go chciał ukraść:mad:) :evil_lol: Szykujcię się.. nadchodzę![/quote] Bo nasze :D Nie uczynisz tego :diabloti: po co Ci bat? :icon_roc: Nie! ja będę pierwsza! :diabloti: Quote
Izuuus Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Kisses']Bo nasze :D Nie uczynisz tego :diabloti: po co Ci bat? :icon_roc: Nie! ja będę pierwsza! :diabloti:[/QUOTE] Bat.. no jak ktoś mi go będzie chciał odebrać to go zbiczuję :diabloti: Nie, ja cie wyprzedzę :cool3: Quote
Kisses Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Izuuus']Bat.. no jak ktoś mi go będzie chciał odebrać to go zbiczuję :diabloti: Nie, ja cie wyprzedzę :cool3:[/quote] O jaa :diabloti: Nie :shake: nie wolno :shake: nie wolno wyprzedzać Kiss, nie :shake: Bo Kiss jest niewyprzedzalna :razz: I jest hardcorem :loveu: Jak tak dalej pójdzie to do jutra tu 50 stron będzie :D Quote
C&B Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Kisses']O jaa :diabloti: Nie :shake: nie wolno :shake: nie wolno wyprzedzać Kiss, nie :shake: Bo Kiss jest niewyprzedzalna :razz: I jest hardcorem :loveu: Jak tak dalej pójdzie to do jutra tu 50 stron będzie :D[/quote] [CENTER][FONT=Century Gothic]Musi być 50 :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bo Wombat inaczej się obrazi:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Wombatowych przykazań będzie 11[/FONT] [FONT=Century Gothic]11. Często odwiedzaj galerię Wombata i komentuj:diabloti:[/FONT][/CENTER] Quote
Kisses Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Domka_Czika'][CENTER][FONT=Century Gothic]Musi być 50 :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bo Wombat inaczej się obrazi:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Wombatowych przykazań będzie 11[/FONT] [FONT=Century Gothic]11. Często odwiedzaj galerię Wombata i komentuj:diabloti:[/FONT][/CENTER] [/quote] Właśnie :razz: Ooo, dobre :loveu: Ej, ja spać nie moge noo :diabloti: Quote
Izuuus Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Kisses']O jaa :diabloti: Nie :shake: nie wolno :shake: nie wolno wyprzedzać Kiss, nie :shake: Bo Kiss jest niewyprzedzalna :razz: I jest hardcorem :loveu: Jak tak dalej pójdzie to do jutra tu 50 stron będzie :D[/QUOTE] O tyy :diabloti: Tak :megagrin: wolno :megagrin: tak :megagrin: Ja lubie hardkor! :evil_lol: Wombat będzie mił ładną, okrąglutką liczbę :cool1: 12. Przynoś Wombatowi smakoszki :D Quote
C&B Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [CENTER][quote name='Kisses'] Ej, ja spać nie moge noo :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic]Jakoś ci się nie dziwię:diabloti:[/FONT][/CENTER] Quote
Kisses Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Izuuus']O tyy :diabloti: Tak :megagrin: wolno :megagrin: tak :megagrin: Ja lubie hardkor! :evil_lol: Wombat będzie mił ładną, okrąglutką liczbę :cool1: 12. Przynoś Wombatowi smakoszki :D[/quote] Tyyyy zua, bezczelna kobieto! :diabloti: Biada Ci! :boom: Nie. Nie. Nie :watpliwy: Łii :loveu: W końcu przykazań będzie 100 :cool1: [quote name='Domka_Czika'][CENTER] [FONT=Century Gothic]Jakoś ci się nie dziwię:diabloti:[/FONT][/CENTER] [/quote] :D Quote
Izuuus Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Kisses']Tyyyy zua, bezczelna kobieto! :diabloti: Biada Ci! :boom: Nie. Nie. Nie :watpliwy: Łii :loveu: W końcu przykazań będzie 100 :cool1: :D[/QUOTE] Ja zua :-o Zgiń! :-x On napewno by mnie wolał :loveu: Łee :D Myślisz? :diabloti: 14. Drapiesz Wombata gdy on ma na to ochote 15, Wyprowadzasz go na spacer gdy on tego potrzebuje Quote
C&B Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [CENTER][FONT=Century Gothic]13. Kiedy Wombatowi jest źle trzeba go mocno przytulać:diabloti:[/FONT][/CENTER] Quote
Kisses Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Izuuus']Ja zua :-o Zgiń! :-x On napewno by mnie wolał :loveu: Łee :D Myślisz? :diabloti: 14. Drapiesz Wombata gdy on ma na to ochote 15, Wyprowadzasz go na spacer gdy on tego potrzebuje[/quote] Ty :angryy::diabloti: Myśle? Chyba nie :D [quote name='Domka_Czika'][CENTER][FONT=Century Gothic]13. Kiedy Wombatowi jest źle trzeba go mocno przytulać:diabloti:[/FONT][/CENTER] [/quote] :loveu: i czochrać :loveu: Właśnie się dowiedziałam, że mój pies jest smerfem oO Taak, od tego samego kolegi, który nazwał go Wombatem :razz: Takim nieogolonym :D Quote
Izuuus Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Kisses']Ty :angryy::diabloti: Myśle? Chyba nie :D[/QUOTE] Ja? :diabloti: To czas zacząć. Bądź poniemyślmy se razem :evil_lol: Quote
Kisses Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Izuuus']Ja? :diabloti: To czas zacząć. Bądź poniemyślmy se razem :evil_lol:[/quote] Masz dziewczynko gg? Naaapisz mi :diabloti: Quote
Izuuus Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Kisses']Masz dziewczynko gg? Naaapisz mi :diabloti:[/QUOTE] A mam :cool3: Takie tajne :cool1: Quote
Kisses Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Pisze :razz: Dooobra, czas się chyba zbierać nynu, bo jutro podróż mam :D Jeezu, jakie fajne, a zarazem dziwnie uczucie - psa mam :-o:loveu: Ide jeszcze raz zrobić obchód, czy dom zabezpieczony przez wampirem małym :loveu::diabloti: Quote
bonsai_88 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ha... Nie wiem po co wymyślacie - przecież mówiłam, że w nocy jadę kraść Wombata :diabloti:... bo Wombat jest MÓJ :evil_lol: Quote
Recommended Posts