Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łepek już wyjaśniał całkiem. Piękna sunia i mądra. Nie zaskakuje mnie to, moja Zuźka to najbardziej ogarnięty pies, jakiego miałam. Inteligencja cairnów niezmiennie mnie zachwyca.

ps. Na jednym z Twoich zdjęć na stoliku leży pomarańczowa szczotka, ma metalowe kolce jak pudlówka? Czym w ogóle je wyczesujesz?

Posted

murakami napisał(a):

ps. Na jednym z Twoich zdjęć na stoliku leży pomarańczowa szczotka, ma metalowe kolce jak pudlówka? Czym w ogóle je wyczesujesz?

To jest tak zwany PAD, jak chcesz to podeślę Ci link na PW do takiej, jak ja mam ;)

Kashdog napisał(a):
Widzę, że nie próżnujecie tylko ostro pracujecie nad socjalem małej :) Super!
Ja strasznie żałuję, że zaniedbałam pewne rzeczy u Fifki, gdy do mnie trafiła..
http://img853.imageshack.us/img853/198/92561602.png
Niech ona już się nie zmienia tylko z tym kolorkiem sobie żyje, bo przeeee strasznie mi się podoba !

Pewnie, zależy mi, żeby mała poznała różne dźwięki przed wystawą i nauczyła się skupiać w takich miejscach ;)
Haha, dzisiaj ją zaczęłam skubać :D

Posted

Jakie super zdjęcia :loveu: przez tą uczelnię muszę teraz nadrabiać wszystkie internetowe zaległości z całego tygodnia teraz :D ... kto to wymyslił biednych studentów trzymać od 9 rano do 20 grrr....

• 3 weeks later...
Posted

A ta juz sobie kolejnego Cairna sprawila!!! :D Troche tu nie zagladalam i sie z lekka zdziwilam ;) Mala super- dobrze ,ze socjalizujesz bo to podstawa!!! Zamierzacie cos robic poza wystawami? Domyslasz sie co mam na mysli oczywiscie :)

Posted

Kashdog napisał(a):
Bardzo fajne frizbowe zdjęcia :) I fajnie, że Alayce się spodobało. Koniecznie jakiś filmik z tego musisz nagrać :D

Jak narazie jesteśmy na etapie poznawania frisbee, może z nią będą większe szanse i zacznie skakać :D Bo Womb ma za ciężką doopke.

wiska napisał(a):
A ta juz sobie kolejnego Cairna sprawila!!! :D Troche tu nie zagladalam i sie z lekka zdziwilam ;) Mala super- dobrze ,ze socjalizujesz bo to podstawa!!! Zamierzacie cos robic poza wystawami? Domyslasz sie co mam na mysli oczywiscie :)

A tak jakoś wyszło :D
No w przyszłym roku zobaczymy jak mała sobie na agi poradzi, ogólnie to jest strasznie skoczna, łatwo się nakręca, no i jest bardzo odważna, także myślę, że kładki itp. nie powinny jej problemu sprawić. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)
I od kwietnia, jakoś tak, zapisujemy się na kurs PT.

Posted

wiska napisał(a):
Trzymam kciuki ,mam nadzieje ,ze zobacze was w przyszlosci na jakis zawodach :) Z Wombatowym tez! :P

Wombatowy średnio lubi kładki, ogólnie przeszkody wysokościowe ;) Zobaczymy jak z Alaykiem będzie.

• 3 weeks later...
Posted

Kielce, Kielce, Kielce :D

Wombo V3/4, tradycyjnie w Kielcach :D
Alayka na swoim debiucie - V1/2 w porównaniu z siostrzyczką, Best Baby, a na finałach BIS BABY!!!
Ja na JH 5/5 + III lokata plus tam kilka wyników handlingowych :)