HuSkYy-Paulina-94 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Kisses']Dzięki ;) Zmieniony, zmieniony :D Dzisiaj juz mija, czyli za 2 dni! :multi: A ja w tym momencie wychodze z siebie, bo nie jestem pewna, czy mam wszystko :roll::lol:[/QUOTE] tylko 2 dni i iii wombat + koniec roku 2 najlepsze rzeczy na swiecie w jednym dniu ty to masz szczescie xD!:lol::loveu::evil_lol: Quote
Kisses Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='psiulka']Mój mój wombiś :loveu: Już się nie mogę doczekać, kiedy go poznam! Po zdjęciach przeczuwam, że będzie z niego niezły rozrabiaka. :diabloti: Wombek - Bombek ^^ Jak tam, wyprawka przygotowana?[/quote] Taa, Twój. Wmawiaj sobie :diabloti: Boombek :loveu: Sama mi pomagałas noo :razz: Jutro mi przyjdzie, powiem Ci, czy fajne :D [quote name='gops']takie male a cieszy :cool3::evil_lol: zdjecia swietne :loveu:[/quote] cieszy :evil_lol: Dzieki :loveu: [quote name='Bzikowa'][URL]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/47.png[/URL] to mnie rozwaliło :loveu: kolejka do tuneliku :loveu:[/quote] Agilitowcy rosną :razz: [quote name='wiska']Psiak musi miec skonczone 3mies do klasy baby. A we wrzesniu (czy nawet ta wystawa chyba w pazdzierniku jest...) szczyl juz bedzie mial ponad 3mies :loveu: trzymam kciuki zebys przyjechala ;)[/quote] Jak nie na tą to na jakąś inną :razz: Bo mnie jeszcze przekonacie noo :lol: [quote name='Feigned']ależ to śliczne. :loveu:[/quote] Dzięki :loveu: Quote
Kisses Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='saba98'][URL]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/47.png[/URL] Ale słodziaki :loveu: Śliczności :loveu:[/quote] Dzięki ;) [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o widze ze tu tez opisik zmieniony xD juz nie dlugo wombat w twej chacie :loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote] Zmieniony, zmieniony :D Dzisiaj juz mija, czyli za 2 dni! :multi: A ja w tym momencie wychodze z siebie, bo nie jestem pewna, czy mam wszystko :roll::lol: Quote
Kaya93 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Oj Kisssowa:loveu: kurde ale Ci zazdroszcze:diabloti: [URL]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/45.png[/URL] takie jestem sobie piękne :loveu:oh ah [B][I][U]ih[/U][/I][/B] :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 masz juz 34 stronki a nawet wombata w domu jeszcze nie masz dobra jestes !! :D::D:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
C&B Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [CENTER]Womabt za dwa dni w domeczku już będzie :multi::multi::multi: Mmmm... Zasypiesz nas fotkami mam nadzieję:cool1: :diabloti::diabloti::diabloti:[/CENTER] Quote
C&B Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [CENTER][FONT=Century Gothic]Ja bym jednak nie mogła tak czekać:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Wymiękła bym po dwóch dniach, albo odziczała tak czekając:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dlatego moje coś było niespodzianką, tzn. szukaliśmy szczeniaka, ale moja mama pojechała tylko zobaczyć co tam mają- był jeden szczeniak pekińczyka i maltańczyk w ciąży był:roll: Mama była bardziej za maltańczykiem, ale kiedy zobaczyła taka chorą, zabiedzoną to nei było dowrotu i teraz jest taki jełop:p[/FONT][/CENTER] Quote
Kisses Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Kaya93']Oj Kisssowa:loveu: kurde ale Ci zazdroszcze:diabloti: [URL]http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/45.png[/URL] takie jestem sobie piękne :loveu:oh ah [B][I][U]ih[/U][/I][/B] :diabloti:[/quote] Ha :diabloti: ih :loveu: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']masz juz 34 stronki a nawet wombata w domu jeszcze nie masz dobra jestes !! :D::D:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] Szaloona :lol: [quote name='Domka_Czika'][CENTER]Womabt za dwa dni w domeczku już będzie[/CENTER] [CENTER]:multi::multi::multi: Mmmm... Zasypiesz nas fotkami mam nadzieję:cool1:[/CENTER] :diabloti::diabloti::diabloti: [/quote] Zasypie, jak zdąze kupic klarte pamięcim do telefonu, bo dali mi taką w zestawie, że zrobie 11 zdjęc i zawalona cała :D [quote name='Moniek193']Juz nieduugo taralalallaa:loveu::multi:[/quote] lalalalala :loveu::multi: Quote
Kisses Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Domka_Czika'] [CENTER][FONT=Century Gothic]Ja bym jednak nie mogła tak czekać:diabloti:[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Century Gothic]Wymiękła bym po dwóch dniach, albo odziczała tak czekając:evil_lol:[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Century Gothic]Dlatego moje coś było niespodzianką, tzn. szukaliśmy szczeniaka, ale moja mama pojechała tylko zobaczyć co tam mają- był jeden szczeniak pekińczyka i maltańczyk w ciąży był:roll: Mama była bardziej za maltańczykiem, ale kiedy zobaczyła taka chorą, zabiedzoną to nei było dowrotu i teraz jest taki jełop:p[/FONT][/CENTER] [/quote] [CENTER]Ja też już nie moge :D Tak to wszystko leży, czeka na niego, a go nie ma nooo :placz::diabloti: Kochany jełop :loveu:[/CENTER] [LEFT]Kurde. Mialam dostać zamowione rzeczy między 11 a 12 :roll: Ppx, dobre :D[/LEFT] Quote
C&B Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Kisses'][CENTER]Ja też już nie moge :D [/CENTER] [CENTER]Tak to wszystko leży, czeka na niego, a go nie ma nooo :placz::diabloti: Kochany jełop :loveu:[/CENTER] [LEFT]Kurde. Mialam dostać zamowione rzeczy między 11 a 12 :roll:[/LEFT] [LEFT]Ppx, dobre :D[/LEFT] [/quote] [CENTER][FONT=Century Gothic]Ale już 1,5 dnia:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=1]Wyczaiłam cię na n-k:diabloti:[/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
Feigned Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 już pojutrze :loveu: musisz zrobić duuuuuużo zdjęć :diabloti: Quote
Kisses Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Domka_Czika'][CENTER][FONT=Century Gothic]Ale już 1,5 dnia:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=1]Wyczaiłam cię na n-k:diabloti:[/SIZE][/FONT][/CENTER] [/quote] aaaa:loveu: [SIZE=1]no nie trudno mnie znaleźć po avie xd to mnie zaproś[/SIZE] :evil_lol: [quote name='Feigned']już pojutrze :loveu: musisz zrobić duuuuuużo zdjęć :diabloti:[/quote] Łiii :loveu: Duzo dużo. Jak będzie karta :D Kurde no :diabloti: Mam wszystko z wyjątkiem rzeczy, które mialam miec dzisiaj -.- Jak ich nie dostane to sobie sama pojade albo odwołam i kupie gdzie indziej, bo wersja B już upatrzona :D Chyba sobie do nich przedzwonie, bo na gg ich nie ma :roll: Quote
Moniek193 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [SIZE=6][COLOR=red]2 dni....:multi:[/COLOR][/SIZE] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [COLOR="Plum"][SIZE="7"]pojutrze[/SIZE][/COLOR]lepiej brzmi:lol::lol::lol: Quote
Illusion Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Nadrobiłam fotorelację :cool3:. Świetny z niego maluszek :loveu:, w ogóle szczeniaki są świetne :lol:. Quote
Kisses Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='gops']skad zamawialas?[/quote] Obywatel Pies - napisałam im, że jak nie dostarczą mi do jutra do 13 [w obrębie Rzeszowa teoretycznie dostarczają w ciągu 24h:roll:] to ja rezygnuje. Pójdę sobie do zoologa i kupie, bo dzisiaj widziałam, wszystko mniej więcej tak samo - różnice cenowe 1-3zł. [quote name='Moniek193'][SIZE=6][COLOR=red]2 dni....:multi:[/COLOR][/SIZE][/quote] [quote name='HuSkYy-Paulina-94'][COLOR=Plum][SIZE=7]pojutrze[/SIZE][/COLOR]lepiej brzmi:lol::lol::lol:[/quote] W sumie to mniej niż 2 dni :D [quote name='RCookie']Nadrobiłam fotorelację :cool3:. Świetny z niego maluszek :loveu:, w ogóle szczeniaki są świetne :lol:.[/quote] Myślałam, że perfidnie sobie o nas zapomniałaś :evil_lol: Dzięki :loveu: Szczeniaki cudne są, ale jeżeli chodzi o cairny - psy w hodowli mnie rozwaliły - boskie są :D:loveu: W domu powoli zaczynamy wielkie sprzatanie i chowanie :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Przyszłam powiedzieć, że już jutro będziesz miała Wombata... Tak na wszelki wypadek, jakbyś zapomniała :evil_lol: Quote
Kisses Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='deer_1987']Powodzenia z malym![/quote] Witamy :multi: I dzięki. [quote name='bonsai_88']Przyszłam powiedzieć, że już jutro będziesz miała Wombata... Tak na wszelki wypadek, jakbyś zapomniała :evil_lol:[/quote] Kogo ja tu widzę :loveu: Dobry. Jak się uda to jutro :multi: Ej. :diabloti: Tata wrócił z Rumunii, wszystko cacy, ale wujek wyjeżdża do Bułgarii i jak tata dzisiaj się nie wyrobi z przejęciem wszystkiego w firmie to jutro po Simbe nie pojedziemy... tylko w sobotę... Quote
bonsai_88 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Powiedz tatusiowi, że jak on ciebie po psa nie zawiezie to sama piechotę pójdziesz.... wtedy na pewno się wyrobi :evil_lol: Quote
Kisses Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='bonsai_88']Powiedz tatusiowi, że jak on ciebie po psa nie zawiezie to sama piechotę pójdziesz.... wtedy na pewno się wyrobi :evil_lol:[/quote] Mam iść tą samą drogą, którą autem podróż zajmuje nam koło 5h? :D Zobaczymy :diabloti: Teraz grzeczna muszę być, bo mi nie kupią w ramach urodzin karty do aparatu :watpliwy: I wtedy nie będzie wombacich zdjęć :lol: Ew. sobie pojęczymy wszyscy tutaj w piątek, ze nie pojechałam, a w sobotę zrobimy impreze :D Quote
Izuuus Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ale miejmy nadzieję,że jednak jutro pojedziesz po Wombata, a nie w sobotę :cool3: Quote
Recommended Posts