Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, po obcych Galeriach to łazikujesz, a u siebie to juz nic nie napiszesz...?

Pzdr.[/QUOTE]
A nie ma co pisać :D
U nas nic ciekawego, ja znowu do szkoły chodzę, także mniej czasu ogólnie :)
Jutro mam ponownie trening z owczarkiem australijskim, którą przygotowuję na rzeszowską wystawę, czekam na plan sędziowania, bo nie wiem jakie psy zdążę wystawić w niedziele i ile zastępstw muszę znaleźć ;)
Powoli myślę już na Opolem, psa na niedziele mam, bo to znajoma suczka, którą już prezentowałam na normalnym ringu.

Tak sobie żyłam cały tydzień odliczajac do weekendu i jest :multi:
A teraz z zakupów wróciłam, kopiłam 3 chusty i bluzkę, ostatnio też dwie bluzki, które mi na wystawy pasują. Muszę się rozglądnąć jeszcze za jakimś materiałem na nowe komplety/spódnice/marynarki :)

Posted

[quote name='Kisses']
A teraz z zakupów wróciłam, kopiłam 3 chusty i bluzkę, ostatnio też dwie bluzki, które mi na wystawy pasują. Muszę się rozglądnąć jeszcze za jakimś materiałem na nowe komplety[B]/spódnice/marynarki :[/B])[/QUOTE]
To się nazywa kostium...;)

Czyli jednak coś się działo...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']To się nazywa kostium...;)

Czyli jednak coś się działo...

Pzdr.[/QUOTE]
Tak, wiem, napisałam osobno, ponieważ planuje marynarkę, którą będę mogła założyć do jednej spódnicy, którą już mam i spódnice całkiem inną, więc komplet to nie będzie :)
Chyba, że znajdę jakiś fajny kolorek to zestawik się zrobi.

Posted

Nie mam ciemnej spódnicy, a by się przydała, więc pewnie w takie kolory pójdę.
Marynarkę mam jasną i czarną z krótkim rękawem, a od znajomej wzięłam sobie krój na taką z długim, wiec taka się szyć będzie, ale jeszcze nie wiem w jakim kolorze.
Najchętniej do tej marynarki doszyłabym spódnicę. Co do kolorów takiego kompletu myślałam o jakimś nie-psim, czyli jakieś zielenie, niebieski... nie wiem, muszę połazić i stwierdzić jaki by mi najbardziej pasował (do karnacji itp. :) )

Posted

[quote name='Błyskotka']Super :) :).[/QUOTE]

[quote name='Illusion']Gratki :cool3:
To teraz czas na nowe zdjęcia :evil_lol:.[/QUOTE]
Dzięki :)
Jestem chora, z psem nie ja teraz wychodzę, więc nie ma kiedy fot robić :shake:
Te domowe już mi się znudziły :diabloti:

Posted

[quote name='Kisses']Miła niespodzianka na poczcie - odebrałam rodowód z wpisem wyników RTG. Tak więc oficjalnie:
HD: A, PL: 0/0
strasznie się ciesze :loveu:[/QUOTE]
Super! Masz juz z głowy badania...

Jak zdrowie w tak świątecznym dniu...?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Super! Masz juz z głowy badania...

Jak zdrowie w tak świątecznym dniu...?

Pzdr.[/QUOTE]
Rep też niedługo będzie ;)

No czuje się już ok, jutro idę do szkoły.
Właśnie zjadłam z Wombem romantyczne śniadanie :D

A tak szczerze mówiąc to nawet nie czuje tych walentynek.

Posted

Az 5 fotek, szaleństwo :D

Biegusiamy
[img]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/14February2011/4.png?t=1297683850[/img]

Frisbee!
[img]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/14February2011/3.png?t=1297683852[/img]

Rawr, dorwałem :lol!:
[img]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/14February2011/2.png?t=1297683852[/img]

co to?
[img]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/14February2011/5.png?t=1297683854[/img]

Portrecik :)
[img]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/14February2011/1.png?t=1297683855[/img]

Posted

[quote name='Kisses']Zarośniety, zrobiłam uszy i troche głowy, a potem się rozchorowała i nic nie ruszyłam :shake: No nic, mamy czas do Zabrza :diabloti:

Dziękuję :loveu:[/QUOTE]
Magia w podobnym stanie, miała być skubana, ale z powodu cieczki dałam jej spokój. :lol:
Może uda mi się przyjechać do Zabrza pokibicować. Cały czas byłam przekonana, że zabrze jak co roku będzie w październiku, ale dopiero wczoraj się zorientowałam, że zmienili termin. :oops:

Posted

[quote name='katik']Widzę, że Simba też zarośnięty. ;)

Super ma wyniki prześwietleń. :multi:[/QUOTE]
Zarośniety, zrobiłam uszy i troche głowy, a potem się rozchorowała i nic nie ruszyłam :shake: No nic, mamy czas do Zabrza :diabloti:

Dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='Kisses']Zarośniety, zrobiłam uszy i troche głowy, a potem się rozchorowała i nic nie ruszyłam :shake: No nic, mamy czas do Zabrza :diabloti:

Dziękuję :loveu:[/QUOTE]
Magia w podobnym stanie, miała być skubana, ale z powodu cieczki dałam jej spokój. :lol:
Może uda mi się przyjechać do Zabrza pokibicować. Cały czas byłam przekonana, że zabrze jak co roku będzie w październiku, ale dopiero wczoraj się zorientowałam, że zmienili termin. :oops:

Posted

[quote name='katik']Magia w podobnym stanie, miała być skubana, ale z powodu cieczki dałam jej spokój. :lol:
Może uda mi się przyjechać do Zabrza pokibicować. Cały czas byłam przekonana, że zabrze jak co roku będzie w październiku, ale dopiero wczoraj się zorientowałam, że zmienili termin. :oops:[/QUOTE]
Nie zmienili, Zabrze jest teraz, w kwietniu, i tak jak poprzednio :)

Przyjeżdżaj, ja namawiam Ksenie z Mafim, bo skoro intery za free to można się pokazać :)
Niestety nie będzie pewnie takiej ekipy jak w tamtym roku... Karat nie jedzie, Grandiflora na NDM się wybiera.

Posted

[quote name='Kisses']Chętnie, ale matołek nie łapie, że jak się biegnie za tym to należy skoczyć i złapać, a nie dopiero jak spanie :evil_lol:[/QUOTE]

Są na to różne sposoby ;).

Posted

[quote name='Illusion']Do pyszczka mu z dyskiem, powinnaś to rozwijać :P.[/QUOTE]
Chętnie, ale matołek nie łapie, że jak się biegnie za tym to należy skoczyć i złapać, a nie dopiero jak spanie :evil_lol: