Asiaczek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Hej, po obcych Galeriach to łazikujesz, a u siebie to juz nic nie napiszesz...? Pzdr. Quote
Kisses Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Hej, po obcych Galeriach to łazikujesz, a u siebie to juz nic nie napiszesz...? Pzdr.[/QUOTE] A nie ma co pisać :D U nas nic ciekawego, ja znowu do szkoły chodzę, także mniej czasu ogólnie :) Jutro mam ponownie trening z owczarkiem australijskim, którą przygotowuję na rzeszowską wystawę, czekam na plan sędziowania, bo nie wiem jakie psy zdążę wystawić w niedziele i ile zastępstw muszę znaleźć ;) Powoli myślę już na Opolem, psa na niedziele mam, bo to znajoma suczka, którą już prezentowałam na normalnym ringu. Tak sobie żyłam cały tydzień odliczajac do weekendu i jest :multi: A teraz z zakupów wróciłam, kopiłam 3 chusty i bluzkę, ostatnio też dwie bluzki, które mi na wystawy pasują. Muszę się rozglądnąć jeszcze za jakimś materiałem na nowe komplety/spódnice/marynarki :) Quote
Asiaczek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Kisses'] A teraz z zakupów wróciłam, kopiłam 3 chusty i bluzkę, ostatnio też dwie bluzki, które mi na wystawy pasują. Muszę się rozglądnąć jeszcze za jakimś materiałem na nowe komplety[B]/spódnice/marynarki :[/B])[/QUOTE] To się nazywa kostium...;) Czyli jednak coś się działo... Pzdr. Quote
Kisses Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Asiaczek']To się nazywa kostium...;) Czyli jednak coś się działo... Pzdr.[/QUOTE] Tak, wiem, napisałam osobno, ponieważ planuje marynarkę, którą będę mogła założyć do jednej spódnicy, którą już mam i spódnice całkiem inną, więc komplet to nie będzie :) Chyba, że znajdę jakiś fajny kolorek to zestawik się zrobi. Quote
Kisses Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Nie mam ciemnej spódnicy, a by się przydała, więc pewnie w takie kolory pójdę. Marynarkę mam jasną i czarną z krótkim rękawem, a od znajomej wzięłam sobie krój na taką z długim, wiec taka się szyć będzie, ale jeszcze nie wiem w jakim kolorze. Najchętniej do tej marynarki doszyłabym spódnicę. Co do kolorów takiego kompletu myślałam o jakimś nie-psim, czyli jakieś zielenie, niebieski... nie wiem, muszę połazić i stwierdzić jaki by mi najbardziej pasował (do karnacji itp. :) ) Quote
kaskaSz Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Szycie kostiumu to cała wyprawa logistyczna ;) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 No wiesz, karnacja, fason, kolor materiału - to b.ważne sprawy, jak widać:) Pzdr. Quote
Kisses Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Miła niespodzianka na poczcie - odebrałam rodowód z wpisem wyników RTG. Tak więc oficjalnie: HD: A, PL: 0/0 strasznie się ciesze :loveu: Quote
Illusion Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Gratki :cool3: To teraz czas na nowe zdjęcia :evil_lol:. Quote
Kisses Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Błyskotka']Super :) :).[/QUOTE] [quote name='Illusion']Gratki :cool3: To teraz czas na nowe zdjęcia :evil_lol:.[/QUOTE] Dzięki :) Jestem chora, z psem nie ja teraz wychodzę, więc nie ma kiedy fot robić :shake: Te domowe już mi się znudziły :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Kisses']Miła niespodzianka na poczcie - odebrałam rodowód z wpisem wyników RTG. Tak więc oficjalnie: HD: A, PL: 0/0 strasznie się ciesze :loveu:[/QUOTE] Super! Masz juz z głowy badania... Jak zdrowie w tak świątecznym dniu...? Pzdr. Quote
Kisses Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='Asiaczek']Super! Masz juz z głowy badania... Jak zdrowie w tak świątecznym dniu...? Pzdr.[/QUOTE] Rep też niedługo będzie ;) No czuje się już ok, jutro idę do szkoły. Właśnie zjadłam z Wombem romantyczne śniadanie :D A tak szczerze mówiąc to nawet nie czuje tych walentynek. Quote
katik Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Widzę, że Simba też zarośnięty. ;) Super ma wyniki prześwietleń. :multi: Quote
Kisses Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Az 5 fotek, szaleństwo :D Biegusiamy [img]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/14February2011/4.png?t=1297683850[/img] Frisbee! [img]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/14February2011/3.png?t=1297683852[/img] Rawr, dorwałem :lol!: [img]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/14February2011/2.png?t=1297683852[/img] co to? [img]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/14February2011/5.png?t=1297683854[/img] Portrecik :) [img]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/14February2011/1.png?t=1297683855[/img] Quote
katik Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Kisses']Zarośniety, zrobiłam uszy i troche głowy, a potem się rozchorowała i nic nie ruszyłam :shake: No nic, mamy czas do Zabrza :diabloti: Dziękuję :loveu:[/QUOTE] Magia w podobnym stanie, miała być skubana, ale z powodu cieczki dałam jej spokój. :lol: Może uda mi się przyjechać do Zabrza pokibicować. Cały czas byłam przekonana, że zabrze jak co roku będzie w październiku, ale dopiero wczoraj się zorientowałam, że zmienili termin. :oops: Quote
Kisses Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='katik']Widzę, że Simba też zarośnięty. ;) Super ma wyniki prześwietleń. :multi:[/QUOTE] Zarośniety, zrobiłam uszy i troche głowy, a potem się rozchorowała i nic nie ruszyłam :shake: No nic, mamy czas do Zabrza :diabloti: Dziękuję :loveu: Quote
katik Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Kisses']Zarośniety, zrobiłam uszy i troche głowy, a potem się rozchorowała i nic nie ruszyłam :shake: No nic, mamy czas do Zabrza :diabloti: Dziękuję :loveu:[/QUOTE] Magia w podobnym stanie, miała być skubana, ale z powodu cieczki dałam jej spokój. :lol: Może uda mi się przyjechać do Zabrza pokibicować. Cały czas byłam przekonana, że zabrze jak co roku będzie w październiku, ale dopiero wczoraj się zorientowałam, że zmienili termin. :oops: Quote
Kisses Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='katik']Magia w podobnym stanie, miała być skubana, ale z powodu cieczki dałam jej spokój. :lol: Może uda mi się przyjechać do Zabrza pokibicować. Cały czas byłam przekonana, że zabrze jak co roku będzie w październiku, ale dopiero wczoraj się zorientowałam, że zmienili termin. :oops:[/QUOTE] Nie zmienili, Zabrze jest teraz, w kwietniu, i tak jak poprzednio :) Przyjeżdżaj, ja namawiam Ksenie z Mafim, bo skoro intery za free to można się pokazać :) Niestety nie będzie pewnie takiej ekipy jak w tamtym roku... Karat nie jedzie, Grandiflora na NDM się wybiera. Quote
katik Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Magii na pewno nie zgłoszę, ale może się wybiorę. Quote
Illusion Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Do pyszczka mu z dyskiem, powinnaś to rozwijać :P. Quote
Illusion Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Kisses']Chętnie, ale matołek nie łapie, że jak się biegnie za tym to należy skoczyć i złapać, a nie dopiero jak spanie :evil_lol:[/QUOTE] Są na to różne sposoby ;). Quote
Kisses Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='Illusion']Do pyszczka mu z dyskiem, powinnaś to rozwijać :P.[/QUOTE] Chętnie, ale matołek nie łapie, że jak się biegnie za tym to należy skoczyć i złapać, a nie dopiero jak spanie :evil_lol: Quote
Kisses Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='Illusion']Są na to różne sposoby ;).[/QUOTE] To w takim razie może się podziel ;> Może być tu, albo PW/GG Quote
Recommended Posts