Glutofia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Błąkał się w Sosnowcu w dzielnicy Pogoń. Dlatego wstępnie daliśmy mu na imię Pogan. Pies nie posiada adresówki, tatuażu ani chipa.Chłopak ma ok 2 lat, jest niezwykle miłym psem, spokojny w stosunku do ludzi jak i innych psów. Miał na sobie czerwoną obróżkę, nie wiem jednak jak długo się wałęsał bo dość chudy i sierść ma skołtunioną. Charakter tego psa mogę określić w dwóch słowach : siła spokoju. Jeśli nie zgłosi się właściciel pies będzie potrzebował nowego domu i już go zaczynamy szukać. Proszę zatem o pomoc w szukaniu domu Kto pokocha Pogana? Quote
dobermanica1987 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 kurcze foteczki sa...ten net mnie tu dobija:mad:Moniu zaraz rozesle linki znajomy mi kiedys cos mowil ze chcialby takiego psa.... Quote
dobermanica1987 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Glutofia a masz jakies zdjecie Pagona?kurcze widac ze wakacje sie zblizaja ....:angryy: Quote
dobermanica1987 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 oki linki rozeslane teraz czekamy...ale psina jest piekna:cool3:cos czuje ze szybko znajdzie dom:lol: Quote
Glutofia Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Monia a nie otwierają ci się fotki w moim poście? MOzesz sobie je ściągnąć bardzo proszę. Powiem ci ze nie tylko ładny ale bardzo kochany, spokojny taki przyjazny , do auta wsiadł usiadł sobie i wyglądał przez okno.Potem się położył i zapadł w drzemkę.. Quote
Glutofia Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Nie mam dla niego tymczasu narazie wsadziłam go do hotelu.. Quote
Nyu Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Cuuudo! Wskakuj na pierwsza stronę, niech się wszyscy zakochują :loveu: Quote
Glutofia Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 mam jednak nadzieję ze znajdzie się właściciel. pies ma na sobie całkiem nową obrożę co też całkowicie kłóci sie z wizerunkiem psa bo wyglada jakby na podwórzu ciągle siedział...hmmm Quote
maciaszek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Zadzwoń jutro do schroniska w Katowicach. Mają tam pełno zgłoszeń o zagubionych haszczakach. Może akurat? Quote
Glutofia Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Schroniska obdzwonione (oprócz sosnowieckiego bo nikt nie podnosił słuchawki) w mysłowickim ponoć ktoś szukał psa rasy husky ale nie zostawił do siebie namiarów Quote
dobermanica1987 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 u mnie jak narazie cisza:-(....a jak hasior sie czuje? Quote
Glutofia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Psisko pojechało dziś do nowego domu. Domek wydaje sie ok choć nie wiem czy sobie poradzą z hasiem bo to nie jest łatwa rasa. Dostali namiar do hodowczyni aby mogli się kontaktować z kimś kto zna specyfikę rasy, wczesniej przez dwie godziny im opowiadałyśmy co i jak i juz mnie gęba boli od gadania. Pies jest naprawdę kochany:loveu: A my nadal szukamy własciciela który być może również go szuka.. Państwo zostali uprzedzeni ze moze znaleźć się prawowity własciciel są świadomi powinno być wszystko ok Quote
Glutofia Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 NO i błyskawicznie wrócił. Potrzebuję na gwałt tymczasu ze o domu docelowym nie wspomnę.Z psem wszystko ok to raczej ludzie... Mam go teraz w domu.. HELP!! Quote
maciaszek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 A ja chciałam właśnie wyrejestrować wątek... :shake: Quote
Glutofia Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Tak musiało być...nie miałam sumienia zostawić go w schronisku tak się bał.. w domu nawet spokój z Hienem jakoś sie dogadali..chociaz ja byłam pełna obaw wpakowaliśmy psa do auta i do wetów pokazywać czy nie znają czy przypadkiem z takim nikt nie przychodził i tak na ulicy podeszła dziewczynka i mówi : - Hektor a co ty tu robisz?:crazyeye: iiiiii ZNALAZŁAM WŁAŚCICIELA!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
maciaszek Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Juhuuuuu :multi: :multi: :multi:. Glutofio, jesteś WSPANIAŁA :loveu::loveu::loveu: !!! Quote
dobermanica1987 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 :multi::multi::multi:BRAWO:multi::multi::multi: Monia ty to masz szczescie... GRATULACJE :multi::multi::multi: Quote
halbina Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::cool2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::laola: Quote
Recommended Posts