Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Błąkał się w Sosnowcu w dzielnicy Pogoń. Dlatego wstępnie daliśmy mu na imię Pogan. Pies nie posiada adresówki, tatuażu ani chipa.Chłopak ma ok 2 lat, jest niezwykle miłym psem, spokojny w stosunku do ludzi jak i innych psów. Miał na sobie czerwoną obróżkę, nie wiem jednak jak długo się wałęsał bo dość chudy i sierść ma skołtunioną. Charakter tego psa mogę określić w dwóch słowach : siła spokoju.
Jeśli nie zgłosi się właściciel pies będzie potrzebował nowego domu i już go zaczynamy szukać. Proszę zatem o pomoc w szukaniu domu

Kto pokocha Pogana?

Posted

Monia a nie otwierają ci się fotki w moim poście? MOzesz sobie je ściągnąć bardzo proszę.
Powiem ci ze nie tylko ładny ale bardzo kochany, spokojny taki przyjazny , do auta wsiadł usiadł sobie i wyglądał przez okno.Potem się położył i zapadł w drzemkę..

Posted

mam jednak nadzieję ze znajdzie się właściciel. pies ma na sobie całkiem nową obrożę co też całkowicie kłóci sie z wizerunkiem psa bo wyglada jakby na podwórzu ciągle siedział...hmmm

Posted

Schroniska obdzwonione (oprócz sosnowieckiego bo nikt nie podnosił słuchawki) w mysłowickim ponoć ktoś szukał psa rasy husky ale nie zostawił do siebie namiarów

Posted

Psisko pojechało dziś do nowego domu. Domek wydaje sie ok choć nie wiem czy sobie poradzą z hasiem bo to nie jest łatwa rasa. Dostali namiar do hodowczyni aby mogli się kontaktować z kimś kto zna specyfikę rasy, wczesniej przez dwie godziny im opowiadałyśmy co i jak i juz mnie gęba boli od gadania.
Pies jest naprawdę kochany:loveu:
A my nadal szukamy własciciela który być może również go szuka..
Państwo zostali uprzedzeni ze moze znaleźć się prawowity własciciel są świadomi powinno być wszystko ok

Posted

NO i błyskawicznie wrócił. Potrzebuję na gwałt tymczasu ze o domu docelowym nie wspomnę.Z psem wszystko ok to raczej ludzie...
Mam go teraz w domu..
HELP!!

Posted

Tak musiało być...nie miałam sumienia zostawić go w schronisku tak się bał.. w domu nawet spokój z Hienem jakoś sie dogadali..chociaz ja byłam pełna obaw
wpakowaliśmy psa do auta i do wetów pokazywać czy nie znają czy przypadkiem z takim nikt nie przychodził i tak na ulicy podeszła dziewczynka i mówi :
- Hektor a co ty tu robisz?:crazyeye:
iiiiii

ZNALAZŁAM WŁAŚCICIELA!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: