Rybc!a Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [FONT=Arial]Nie lubię wschodów słońca, nie chcę opuszczać Krainy Moich Snów, bo tylko tam znajduję ukojenie. W moich snach Ktoś głaszcze mnie po głowie, którą składam z oddaniem na kolanach tego Ktosia, ganiam z Ktosiem po wybujałych trawach płosząc motyle, wystraszone żaby podnoszą wrzask słysząc moje wesołe szczekanie, a dzikie ptaki zrywają się z furkotem, żebym przypadkiem nie znalazł ich gniazd. Wieczorem Ktoś szepcze mi ciepłe słowa kiedy siedzimy razem w domu wtuleni w siebie, ja słyszę bicie serca Ktosia, serca, które należy też do mnie.[/FONT] [FONT=Arial]Nie lubię wschodów słońca, otwieram oczy i widzę moją ciasną, ciemną klatkę. Słyszę głosy ludzi, którzy obojętnie przechodzą obok mnie… Płaczę żywymi łzami, skomlę z rozpaczy, próbuję wykrzyczeć moje cierpienie i tęsknotę… No, cóż kogo obchodzi zwykły pies i jego sny… [/FONT] [FONT=Arial]Lubię zachody słońca, wtulam się w kąt mojej klatki, znów mogę zapuścić się do Krainy Moich Snów gdzie czeka na mnie mój Ktoś.[/FONT] [FONT=Arial]Co można więcej powiedzieć o Lajli..[/FONT][FONT=Arial] Lajla to młoda, około roczna, półtoraroczna suczka, o cudownym, przyjaznym charakterze. Nad wszystko stawia kontakt z człowiekiem, bardzo jej tego brakuje. Jest towarzyska, łagodna i bardzo milusińska. Lubi spacery, dogaduje się z innymi psami, nawet tej samej płci. Jest przepiękna. Bardzo tęskni za swoim człowiekiem. Jest zaszczepiona przeciwko wściekliźnie i wszystkim wirusówkom, ma chipa i własną książeczkę zdrowia. [/FONT] Kontakt: Rybc!a GG 5722414 email [email protected] GSM 691364660 Lajla Quote
deathgs Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Śliczna. W jakich okolicnościach trafiła do schronu? Kieryś widziałam ogłoszenie na portelu, że komuś zaginął taki psiak. Ale teraz nie mogę sobie dokładnie przypomnieć :/ Quote
Rybc!a Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Była znaleziona. Potrącona przez samochód. Długo leczona, w końcu doszła do siebie . Teraz szuka wspaniałego domu . Quote
Erica Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Zaznaczam sobie wątek i proszę o więcej informacji o suczce. Waga, wzrost, ogólny stan zdrowia. Quote
Rybc!a Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Jeszcze nie, dopiero od niedawna sterylizujemy suczki w naszym schronisku. Quote
Rybc!a Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Zapraszamy na nowo otwartą stronę naszego schroniska ! Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Elblągu Quote
Vitka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nikt nie napisał, że Lajla już w domu! ;) Została wysterylizowana i adoptowana! :loveu: Quote
*Gajowa* Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Wspaniała wiadomość ! :multi: Czy macie informację o domku ? Quote
Vitka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Z tego co pamiętam to jest to dom z dużym ogrodem. :) Bardzo zależało państwu na tym, aby była wysterylizowana. ;) Quote
*Gajowa* Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Mam nadzieję, że trafiła na fajnych ludzi. Quote
Recommended Posts