iwlajn Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 No to wygląda na to, że w sobotę poznam pieska. Ale fajowo!! Quote
Ciara Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Wszyscy się cieszymy...Ale jeśli Ci się spodoba to go zabierzesz czy jak??Bo ja nie bardzo w temacie... Quote
iwlajn Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 On już mi się podoba:) Bo to tak jest, że ogląda się setki psich nieszczęść i ni z tego ni z owego zapada ci w serce jakiś pies. Nie wiadomo dlaczego, po prostu ma w sobie to "coś". I tak jest z Tedim. Zawsze te niskopodwoziowe psy łapały mnie szczególnie za serce. Mam do nich sentyment, bo mój ukochany pies był taki wlaśnie. Ja chcę po prostu poznać Tediego, bo ciągnie mnie do tego psa niemiłosiernie. A skoro mam możliwość bo ostatnio bywam w Elblągu, to umówiłam się z Vitką na odwiedziny u niego. A co do zabrania go - walczę sama ze sobą. Muszę wszystko na spokojnie przemyśleć, a narazie nie mogę bo siedzę zaczarowana jakaś i rozum gdzieś zwiał. Quote
Ciara Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Przemyśl sobie na spokojnie.Jestem pewna,że sie w nim zakochasz na maxa :loveu: Quote
Charly Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Mamy dwóch nowych wolontariuszy, więc spacerek już bardzo blisko Quote
Charly Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 i juz nie trzeba:) Tede w nowym domku. nie wiem nic co i jak. dowiedziałam się przed chwilką.jutro zapytam Lindy. Quote
iwlajn Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ale fajowo!!!!! :smilecol: Kochany piesek, wreszcie ma swój domek!!!!:sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz: I co, i co, wiecie coś więcej???:multi: Bądź szczęsliwy piesku:cunao: Quote
Charly Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Wiele się nie dowiedziałam. Ale Linda mówi, że fajowi ludzie:) Quote
alicjazar Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Zazdroszczę nowym właścicielom. :cool3: Mam nadzieję, że wkrótce będą fotki tego słodziaka. Quote
iwlajn Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Dziewczyny, macie jakieś wieści z nowego domku pieska? Quote
Vitka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Pomóżcie nam pomagać! :) Jest cegiełka z Tede ;) Quote
Recommended Posts